Huom! Selaat foorumin lukualuita, joten liittymä on hiukan erilainen.

Ketju Lainaa Print

Pitkät => Suomalaisen ja länsimaisen kulttuurin arvostelua (nro 1)


......Mutta katsotaanpa tätä uudessa ympäristössä menestymistä tarkemmin, jooko? Muslimi menee työvoimatoimistoon, josta hänet ohjataan työhaastatteluun HK:n nakkitehtaalle. Työhaastattelussa muslimi kertoo, että eläinten tehotuotanto on a) moraalitonta b) julmaa ja c) vastoin Koraanin määräyksiä.....

Teurastus pitää tehdä Mohammadin kertomien sääntöjen mukaan ja "tahallisen inhimillisesti":

ISIS:n vangit koukkuihin - "pahin näkemämme video"
Islamilaisen valtion pyövelit ripustivat 24 vankiaan roikkumaan ennen heidän kurkkujensa viiltämistä

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis%20koukku-55116

"Lihakoukkuihin ylösalaisin ripustettujen vankien kaulojen katkaisusta syyrialaisessa teurastamossa kertoo ihmisoikeusryhmä Raqqa Is Being Slaughtered Silently. Ryhmän tiedotteessa varoitettiin, ettei suojattu kuvamateriaali ole "ihmisten katsottavaa".

Tapahtuneesta todistaa 12 minuuttia kestävä video, jonka ISIS julkisti. Raqqa-ryhmän perustaja Abu Mohammed sanoo kyseessä olevan pahin video jonka he ovat nähneet - ja ryhmä on todistanut ISIS:n lukuisia poikkeuksellisen järkyttäviä toimia kaupungin miehityksen aikana.

Hänen mukaansa vankeja tapettiin kuin lampaita. Video julkistettiin islamin Eid-pyhän yhteydessä, jolloin karjaa teurastetaan."


Kyllä täällä Suomen saloilla ollaan barbaareja. Ihmisiäkin tapetaan ihan miten sattuu....

VA.
VA. arvostelee viestissään osuvasti suomalaista ja länsimaista kulttuuria. Kuinkahan moneen aiheeseen hän on kirjoittanut tuota propagandaansa?
Ulkomaalaistaustaisten tekemien väkivaltarikosten yhteydessä on muistutettu, että kyllä suomalaisetkin raiskaavat ja tappavat.

Jos joku suomalainen innostuu käyttämään tuota lihakoukkumenetelmää, hänen tarvitsee puolustuksekseen vain mainita muslimienkin tehneen niin, ja ymmärrystä löytyy.

Kuinkahan moneen aiheeseen hän on kirjoittanut tuota propagandaansa?

Lainasin uutista. En siis kirjoittanut mitään propagandaa - vähän sivussa ivasin teikäläisiä antifasisteja.

Mutta sinun ja Tahan lisäksi on muitakin, jotka haluavat sensuroida "epämiellyttäviä uutisia". Niin maailmalta - kuin Kajaanistakin. Tässä musta esimerkki vuoden takaa:

”Kehotan suomalaista valtamedia lopettamaan isisken hirmutekojen ja propagandan uutisoinnin. Näillä uutisilla.... palvelemme just isista ja islamafoobikoita.”
Näin kirjoitti Abdirahim Husu Hussein (SDP).


VA.