Kirjoittaja Aihe: Nettisosiaalisuuden erilaiset muodot eri tahoilla  (Luettu 4469 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 16520
Vs: Nettisosiaalisuuden erilaiset muodot eri tahoilla
« Vastaus #40 : su 22.03.2015, 20:22:57 »
Silloin kun haluaa käsitellä jonkun aiheen niin perusteellisesti kuin suinkin vain osaa, on blogi paras kirjoitusmuoto. Kommenttiraitaan voi tosin tulla aimo läjä päinvastaisia mielipiteitä, mutta ainakin on saanut sanottavansa sanottua ilman että tuntuu jotta juttelee seinille. Joskus keskustelufoorumilla voi tulla sellainenkin tilanne eteen että meneillään olevassa keskustelussa vaikka omasta mielestä saisi aikaiseksi onnistuneen kommentin, kukaan ei noteeraa sitä millään tavalla. Tupu, Hupu ja Lupu ovat jo niin toistensa lumoissa (ja kimpussa...) että kun siihen tulee joku Iines jotain solkottamaan, niin on kuin ilmaa olisi.

Jos siellä missä pitää blogia on kantaporukka kirjoittelemassa blogeja ja lukemassa toistensa blogeja, kyllä siinä jonkin sorttista yhteisöllisyyttä kehittyy. Ja mitä enemmän havaitsee kirjoittavansa aina samoille ihmisille, sitä enempi nolottaa jos paasaa aina samoista aiheista.

Tarvitseeko aina saada kokonaisen puolen kansakunnan huomio? Ei minun mielestäni. Se on helppo olla itse niin fiiliksissään jostain itselle tärkeästä teemasta että saattaa kuvitella olevansa mukamas merkittäväkin tyyppi nettimaailmassa, mutta eipä meistä aikamme legendoista kyllä sen koommin välttämättä inahdeta lainkaan kun menee foorumi tai pari alta ja porukka hajoaa kuin tuhka tuuleen.