Kirjoittaja Aihe: Raiskauksista Ruotsissa  (Luettu 16594 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #200 : to 10.05.2018, 17:32:37 »
Ruotsalaislehtien selvitykset: Tyypillinen joukkoraiskaus tapahtuu sisätiloissa – tekijöinä tavallisesti ulkomaalaistaustaiset nuoret miehet, joihin uhri luottaa
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005673537.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005675011.html
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #201 : to 10.05.2018, 19:50:54 »
^
Mitä, puhuvatko ruotsalaiset vaihteeksi asioista niiden oikeilla nimillä? Sen täytyy olla jokin tilapäinen häiriö Matriisissa. Yleensä mikään ei liity mihinkään, eikä kausaliteetteja ole. Se olisi poliittisesti epäkorrekti narratiivi.

Niin kuin esimerkiksi se kerta, kun Ruotsin vihreä ministeri puhui 911 -iskusta ]"onnettomuutena".

Toisaalta, muuan Pekka Haavisto viittasi aikoinaan radiohaastattelussa Utoyan terrori-iskuun "saarijupakkana". Vihreät on näissä ja monikulttuuriasioissa todella jännän äärellä. Virallinen narratiivinsa tuo mieleen Neuvostoliiton. No, sama pätee kyllä myös Yleen.Voimmekin tässä samalla ihailla Ylen tiedostuskomitean raporttia jo viiden vuoden takaa:

Rikostutkijat: Ruotsalaisnuorten käsitys seksuaalisesta väkivallasta hämärtynyt

Jänniä nämä "ruotsalaisnuoret"...

"Ruotsalaisten nuorten suhtautuminen seksiin ja seksuaalirikoksiin on muuttunut aiempaa raaemmaksi, ja poliisin tietoon tulee yhä enemmän raiskauksia ja muita seksuaalirikoksia, joiden uhri on alaikäinen...

"Miehet eivät ymmärrä lainkaan syyllistyneensä rikokseen ja ihmettelevät, miksi he ovat syytteessä, viranomaiset kertovat"...

"Erityisen huolissaan he ovat teini-ikäisten ja jopa sitä nuorempien poikien asenteista. Ei ole enää lainkaan tavatonta, että joukko 10–15-vuotiaita käy yhdessä tytön kimppuun"..

Kyllä tässä nyt on ilmiselvästi kyse "ruotsalaisten nuorten" ongelmasta!
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #202 : pe 15.06.2018, 15:13:59 »
Kun en löytänyt "Raiskauksista Brasiliassa"-ketjua niin laitan tänne.

Paraurheilijoiden piirissä pukukoppihuumori on aika rankkaa:

Raju kohu: Kolme paralympiaurheilijaa hyllytetty epäiltynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä – Mukana ollut joukkueenjohtaja teki itsemurhan!

Brasilialaislehti O’Globo kertoo kolmikon repineen uhrin pyörätuolistaan lattialle ja riisuneen tämän vaatteet. Sen jälkeen he hyväksikäyttivät häntä kumisella peniksellä.

Tapauksessa mukana olleen joukkueenjohtaja Gracielle Silvan kerrotaan pitäneen uhria paikallaan. Hänet tunnistettiin tapauksesta pikaviestipalvelu WhatsAppissa levinneistä kuvista.

...

– Se oli huono vitsi ja nyt tämä tuhoaa koko elämäni, Martinsin kerrotaan sanoneen.


En olekaan aikoihin kuullut noin huonosta vitsistä.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #203 : ma 03.12.2018, 15:43:05 »
”Kulturprofilenin” raiskaustuomio koveni hovissa - Jean-Claude Arnault joutuu 2,5 vuodeksi vankilaan
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/07bf639e-c735-4a09-828b-c6508840cf0d

PS.
Tämä kalpeanaama Arnault on kyllä myös maahanmuuttaja...... Mutta minkäs minä sille voin.


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa kertsi

 • Konkari
 • Viestejä: 4270
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #204 : ma 03.12.2018, 18:27:29 »
Ruotsalaislehtien selvitykset: Tyypillinen joukkoraiskaus tapahtuu sisätiloissa – tekijöinä tavallisesti ulkomaalaistaustaiset nuoret miehet, joihin uhri luottaa
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005673537.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005675011.html
Tuo on vanha uutinen, mutta luin Ilta-Sanomien uutisen, ja sen pohjalla olevan Aftonbladetin uutisen Unik granskning: 112 pojkar och män dömda för gruppvåldtäkt ja kuuntelin sivulla olleen lyhyen videon, tässä yhteenveto:

- Neljässä vuodessa joukkoraiskaukset enemmän kuin kaksinkertaistuneet. Vuonna 2013 6  joukkoraiskausta johti tuomioon, ja vuonna 2017 vastaavasti 14 joukkoraiskausta (29 tuomittua). Tuona ajanjaksona 59 tuomiota yhteensä, joista 15:ssa vain yksi henkilö tuomittiin mm. syystä että toinen tekijä alaikäinen tai tekijää ei saatu kiinni

- Yhtenä selityksenä tähän on Ruotsissa tehty lakimuutos vuonna 2013, joka  määritteli uusiksi raiskauksen siten, että esimerkiksi puhuttiin ns. "i synnerligen utsatt situation" eli erityisen haavoittuvaisessa asemassa olevista, mihin kuuluu ns. "frozen fright " (uhri lamaantuu kauhusta tai pelosta), ylivoimatilanteessa (monta yhtä vastaan), nukkui, oli sammunut tai raskaasti päihtynyt, ja passiivisuudella reagointikin riittää siihen, että kyseessä olisi nykyään raiskaus. Aiemmin raiskauksen riitti Ruotsissa että uhri oli avuttomassa tilassa "hjälplöst tillstånd", mitä oli paljon vaikeampi näyttää toteen.

Muista selityksistä joukkoraiskausten lisääntymiselle esitetään ainakin se, että poliisi selvittää raiskauksia heikolla menestyksellä. Artikkelissa esitettiin, että poliisi mahdollisesti tutki ulkomaalaistaustaisten rikokset tarkemmin. Kyseessä voi olla ero yhteiskuntaluokassa (alemmat luokat kriminaalimpia?). Kulttuurierojakaan ei voi poissulkea (jos esimerkiksi ulkona kävelevä nainen tulkitaan seksuaalisesti vastaanottavaiseksi/helpoksi). Oikeusjärjestelmä saattaa sorsia ulkomaalaistaustaisia. (Lisäksi muistan aiemmin lukeneeni, että esim. puskaraiskaukset ilmoitetaan poliisille paljon todennäköisemmin, jos tekijä ulkomaalaistaustainen.)
- (Hesarin artikkelista vielä yksi selitys: Långströmin mukaan aiempi tutkimus viitaa siihen, että ulkomainen syntyperä ei välttämättä itsessään aiheuta korkeampaa riskiä osallistua joukkoraiskaukseen. ”Pienellä vähemmistöllä maahanmuuttajista on riskitekijöitä, jotka kasvattavat riskiä riippumatta siitä, onko maahanmuuttaja vai ei. Kyse on esimerkiksi yhteiskunnan vastaisista asenteista, puutteellisesta tunteiden säätelystä ja rikollisista kavereista.”)

- tyypillinen tapaus (1). 16-vuotias tyttö menee tapaamaan kotiin 15-vuotiasta ja 16-vuotiasta poikaa. Toisen pojista vanhemmat Ruotsissa syntyneitä, ja toisen pojista vanhemmat USA.sta ja Bosnia ja Hertsegoviasta. He juovat viiniä ja vodkaa. Tytön kaveri on sanonut, että he ovat "hyviä poikia". Pojat alkavat klähmiä ja ottavat tytön kännykän ja lompakon ja pakottavat tytön kanssaan ulos. Raiskaus filmataan. "Me filmattiin pornovideota", sanoo yksi pojista poliisikuulustelussa.
- tyypillinen tapaus (2): 17-vuotias tyttö tekee tärskyt urheilukentälle kahden ikäisensä afgaanitaustaisen pojan kanssa. Tyttö on aiemmin ollut pojan kotona ja sanoi tämän vaikuttavan kiltiltä. Nuoret jakavat pullollisen viinaa. Kolme ohikulkijaa kuulee avunhuudot urheilukentältä ja soittaa poliisit. Toinen tekijöistä sanoo, jota haastateltiin: "Hän sanoi, että se sattui, mutta hän ei sanonut ei"
- molemmat em. tapaukset tyypillisiä,  tekijät juoneet alkoholia tai nauttineet kannabista, ja molemmissa tapauksissa tekijät väittävät yhdynnän olleen vapaaehtoinen. Heillä ei ole kovin stabiilit suhteet vanhempiinsa tai muihin aikuisiin. Sossu ja poliisi ovat tulleet tutuiksi aiemmin ja heillä epäillään olevaan päihdeongelma.

- laissa (Suomessa? ja Ruotsissa) ei käsitellä joukkoraiskausta, joten niitä ei ole ollut helppo tilastoidakaan

- esitettiin, että Ruotsissa ehkä vain noin joka kymmenes seksuaalirikos ilmoitetaan poliisille (Suomessa muistaakseni vastaava luku on joka kahdeskymmenes)
- puolessa tapauksissa uhri tunsi ainakin yhden tekijän ja luotti tähän
- keskimäärin kyseessä oli noin 15-vuotiaat uhrit ja 15-20-vuotiaat tekijät
- 82 112:sta tuomitusta syntynyt Euroopan ulkopuolella
- alkoholilla oli osuutta suurimmassa osassa tapauksia, sekä uhrien että tekijöiden osalta
- Usein tekijöillä on jonkinlainen kriminaali ajattelutapa, eli otetaan mitä halutaan. Usein kyseessä on myös vinksahtanut ryhmädynamiikka ja vinksahtanut käsitys jonkinlaisesta groteskista miehisyydestä: pojat haluavat kuulua ryhmään, jossa usein ryhmän johtajahahmo saa päähänsä idean raiskauksesta (eli yhdellä on jokin seksuaalinen motiivi, ja muut, myötäilijät vain seuravat perässä)
- kolmannes tekijöistä on ennestään "poliisin tuttuja"
- 40 56:sta joukkoraiskauksesta tapahtui sisätiloissa, autossa tai matkailuvaunussa
« Viimeksi muokattu: ma 03.12.2018, 18:43:12 kirjoittanut kertsi »