Kirjoittaja Aihe: Raiskauksista Ruotsissa  (Luettu 5699 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10795
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #160 : ke 30.08.2017, 10:33:37 »
Hei nuori. Onko sulla vähän paha olo. Tule Ruotsiin! Täällä saat raiskata kaverisi kanssa vammaista!

http://www.myllarinkirjeita.se/436336566

Esitä vammaista, niin pääset hyville (pers)panoille.

Tuskin tarvitsee kauheasti edes esittää. Mutta vaikka minä vammainen olisinkin, en halua yhtyä millään aukoistani sellaisten tyyppien kera jotka tanssivat vuohien kanssa.
Konmarinoitu kotletti.

Poissa Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10795
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #161 : to 12.10.2017, 10:10:28 »
Tässä ei nyt raiskaukseen asti päästy, mutta en jaksa etsiä onko jotain muita Ruotsi-keskeisiä ketjuja. Semmoinen kuin "turvapaikanhakijoiden ääliömäiset tempaukset Ruotsissa" olisi ollut tarpeen jo parin vuoden ajan, mutta ei semmoista nyt enää viitsi pykätä. Päädyin tähän linkkiin suomenkielisen sivuston kautta, mutta suomennosta en tähän laita koska se oli ilmeisesti tehty jollain käännöskoneella ja aivan karmeaa luettavaa.

https://samnytt.se/avslojar-ensamkommandes-talesperson-lovade-folja-svenska-lagar-doms-for-sexuellt-ofredande-mot-minderarig/

Hommeli nyt kumminkin niin että afganistsalaisjätkä tekee tavanomaiseen tapaan kaikkensa ettei häntä palautettaisi. On mukana metelöinnissä jossa vaaditaan oikeuksia vastaavassa tilanteessa oleville. Ja samaan aikaan juipilla hauskana harrastuksena teinityttöjen rintojen puristelu rippileirillä jonne hänet oli säälistä otettu mukaan vaikkei itse ripille aikonut. Olivatpahan uskikset vain saaneet myötätuntokohtauksen kun poitsulla on niiiiiin vaikeaa että.

(Tämä siis oma koosteeni paskan suommennoksen pohjalta.)
Konmarinoitu kotletti.

Poissa Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10795
Vs: Raiskauksista Ruotsissa
« Vastaus #162 : pe 13.10.2017, 13:55:19 »
Tämä lienee nyt kelvollista matskua oikeasti tapahtuneeksi, kun lähde on Iltalehti.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201710132200458635_ul.shtml

Veljekset sieppasivat ja joukkoraiskasivat nuoren naisen Ruotsissa - vankeutta ja karkotus Syyriaan

Miehet olivat pakottaneet naisen aseella uhaten kellariin, jossa hänet joukkoraiskattiin useita kertoja vuorokauden aikana.

Rikos tapahtui viime huhtikuussa Malmössä. 25- ja 16-vuotiaat veljekset tuomittiin perjantaina vankeuteen törkeistä raiskauksista. Nuorempi sai kolmen vuoden ja kolmen kuukauden ja vanhempi seitsemän vuoden vankeustuomion. Tekijät karkotetaan kotimaahansa Syyriaan.

Miehet olivat kellarissa pahoinpidelleet naista, uhanneet tappaa tämän ja raiskanneet useita kertoja vuorokauden aikana. Raiskauksiin olisi Aftonbladetin mukaan osallistunut myös muita, toistaiseksi tunnistamattomia miehiä.

Lisäksi miehet olivat yrittäneet kiristää naisen ystävältä noin 2 000 euron lunnaita. Tämä oli kuitenkin ottanut yhteyttä poliisiin.

Malmön käräjäoikeuden arvion mukaan nuorempi mies on vähintään 18-vuotias eikä 16, kuten hän on väittänyt. Ikäarvioinnin teki oikeuslääketieteellinen laitos. Iällä on merkitystä rangaistuksen kannalta sekä vankeusajan että karkotuksen takia. Molemmat miehet karkotetaan nyt Syyriaan.

Nuorempi veli on syyllistynyt myös kahteen muuhun raiskaukseen 23-vuotiaan miehen kanssa.

Lähteet: Sydsvenskan, Aftonbladet, Dagens Nyheter


Paljon on valitettu että miksei pakolaisia ole tullut Syyrian sisällissodan myötä Syyriasta, vaan kaikkialta muualta. Ehkä on parempi jos sieltä ei tule.
Konmarinoitu kotletti.