Kirjoittaja Aihe: Iloisen materialistin tunnustuksia  (Luettu 1451 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Anemone 2.0

  • Konkari
  • Viestejä: 2505
  • Väärinajattelija
Vs: Iloisen materialistin tunnustuksia
« Vastaus #20 : ma 29.01.2018, 20:09:02 »
OMG, merkillistä etten ole maininnut kirjoista mitään. Koreat, komeat kuvalliset tietokirjat kun ovat jotain mitä on tullut kerättyä hyllyt täyteen. Nykyään kun on asiakkaiden omia kierrätyshyllyjä kirjastoissa, niin nekin tulee pällisteltyä läpi tuon tuostakin siltä varalta että löytyisi joku intresantti tietokirja. Jos ei niitä aina lukea jaksakaan, niin voi katsella niitä kuvia.

Kuvateoksia joskus saatan ostaa, en juuri muuta. Kun sulkee sähköiset viestimet ja viettää aikaa kirjojen parissa, niin aikapaineet hellittävät. Voi kellua omassa virrassaan omaan tahtiin. Kuvateokset ovat myös pelastus siltä varalta, että tylsyys pääsisi yllättämään. Jos telkku on uusintoja täynnä eikä netti houkuttele, niin kirjat yleensä tuovat helpotusta. Omia suosikkejani ovat taidekirjat sekä tietysti kasveihin liittyvät kirjat.
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 13579
Vs: Iloisen materialistin tunnustuksia
« Vastaus #21 : ma 29.01.2018, 20:44:26 »
Ja jos tykkää juveleista, niin tulee himpskatin paljon halvemmaksi ihastella jalokiviä kirjoista, kuin keräillä niitä itse. Eikä tarvitse pelätä varkaitakaan.
"The artist is the true seer and prophet of his century, the justifier of life and as such, of course, a revolutionary far more fundamental in his penetration of the social mask of his day than any fanatic idealist spilling blood over the pavement in the name simply of another unnatural mask."

JC