Kirjoittaja Aihe: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!  (Luettu 27719 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Vatupassi

  • Konkari
  • Viestejä: 645
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #220 : su 19.03.2017, 19:15:29 »
Elämää pikku-kakkosen jälkeen:

vedet juoksivat maaliskuussa,  kalanperkeet ja ruskean karvainenmaa,

lapsuus elämöi, se elämätön ja eletty  ,

kielloissa ja käskyissä joita silloin kyseen-alaistanut en.

kun viikonoloput olivat loputtomia piian hommia,

siivoamista, puuron keittoa, navettatöitä,  ja pitkiä paistopäiviä,

tämä ahdas kehä puristi itseni ulos "pihtisynnytyksellä,

avara oli korven lapselle maailma.

sitten elin seuraavaa elämänvaihettani, kuin peppi pitkätossu omassa talossaan,
kaupunginlaidalla, ja kävin joskus vierailulla, tomin ja annikan talossa! ::)

socrates

  • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #221 : ke 19.04.2017, 15:55:16 »
                       RUNKUT

    Sexpon toiminnanjohtaja Tommi Paalanen kurkisti pahantuulisena odotushuoneeseen. Terapeuttien keskuudessa riehui flunssaepidemia ja Paalanen oli luvannut tuurata heitä aamupäivän. Typerä ajanvaraaja oli buukannut heti ensimmäiselle tunnille neljä asiakasta ja odotustilassa istui ärsyttävän näköistä porukkaa.
-Noille mulkuille pitäisi vielä osoittaa empatiaa, kirosi Paalanen, hieroi ohimoitaan ja painoi summeria.

- mökinakka, esittäytyi hoikka nainen
-Tommi, mikäs mieltä painaa
-Olin vuosikymmeniä julkirunkku, onanoin uimarannoilla, mutta sitten tapahtui jotain
- niin mitä, alkoi Paalanen kiinnostua ja kumartui eteenpäin kuuntelemaan
-kuukausi sitten muutuin ykskaks piilorunkuksi ilman mitään syytä!
-Ihmisen seksuaalisuus voi muuttua keski-iässä hyvinkin rajusti, se on aivan normaalia rauhoitteli Paalanen.    - toki vähemmistöasemasta enemmistöön siirtyminen kuten sinulle on käynyt, voi aluksi aiheuttaa ahdistusta
-lisäksi on masis siitä, että runkkausintoni on lässähtänyt. Hoitelen itseni pari kertaa kuussa, kun muuten suomalaisnaiset edustavat asiassa maailman huippua
-lässähtäminen kuuluu keski-ikään eikä sitä pidä hävetä. Kassalta löytyy apuvälineitä, joilla saat uutta virtaa. Palataan asiaan kokeiltuasi niitä.

               *******

Skinny, esittäytyi hoikka mies, joka hiveli itseään kiireestä kantapäähän.
-Tommi, vastasi Paalanen.  -oikein sulavaa kokovartalorunkkaamista. Miten harrastus sai alkunsa?
-urheilin nuorena ja kaikki urheilijathan ovat kokovartalorunkkuja, vastasi Skinny.
-voihan asian noinkin nähdä, myötäili Paalanen varovasti.   -miten voin auttaa?
-haluaisin muuttua tavalliseksi runkuksi, ranteet ja olkapäät eivät enää kestä kokovartalorunkkaamista
-Se on pitkä taival ja vaatii useita käyntejä täällä, totesi Paalanen vakavana.  -pitää edetä pienin askelin, ensin osavartalorunkuksi ja lopulta tavalliseksi runkuksi
-babysteps?
-babysteps

                 **********

-Brenkku, tervehti mies ja heitti heti ovella näyttävän voodooshown.
-hieno performanssi, kehui Paalanen
-niin minustakin, vastasi Brenkku.  -mutta aina tämäkään ei tepsi naisiin ja silloin tarvitsen runkkumateriaalia
-eikös sitä lajia löydy vaikka netistä ihan liikaakin?, ihmetteli Paalanen
-mutta kun käytän siihen tarkoitukseen vaalimainoksia, kertoi Brenkku
-mielenkiintoinen fantasia, pohti Paalanen. -tuotahan voisin suositella joillekin asiakkailleni. Mutta vaalimainoksiahan on postilaatikko pullollaan.
-vain vaalien alla eli parin vuoden välein ja ne tahriintuvat muutamassa kuukaudessa käyttökelvottomiksi, valitti Brenkku
-Itse asiassa meillä saattaa lojua nippu niitä jossain niiltä ajoilta, kun joku meiltä täältä oli ehdolla, muisti Paalanen   - odotapas hetki, niin käyn katsomassa
Paalanen palasi mukanaan mainokset ja luetteli:
-löytyy Sirkka-Liisa Anttila, Claes Andersson, kommodori Seppo Kanerva, Terhi Kiemunki, molemmat Tynkkyset sekä sokeria pohjalla Jutta
-noilla pärjää taas jonkin aikaa, ilahtui Brenkku. -Tänks!

              ********

-Jaska, esittäytyi ikämies
-Paalanen, miten voin auttaa, onko ikääntyminen alkanut kenties vaikuttaa seksielämäänne?
-Kyse on foorumielämästä, vastasi Jaska
- foorumielämästä, yllättyi Paalanen. -olettekohan tullut oikeaan osoitteeseen?
-Ihan oikeaan, totesi Jaska.  - haluaisin vielä nauttia sisäsiististä keskustelufoorumista, mutta eräs häirikkö nimittelee siellä päivät pitkät muita jäseniä runkuiksi. Eikös tällainen ongelma kuulu teidän piiriinne?
-no ehkä juuri ja juuri, koska kyseessä on seksuaalinen termistö, myönsi Paalanen. - onko häirintä jatkuvaa?
-Aamusta iltaan, murehti Jaska. - voin kirjoitella rauhassa vain öisin, kun häirikkö menee onneksi aikaisin nukkumaan. Mikä ihme voi olla moisen käytöksen takana?
-veikkaisin eksistentiaalista kriisiä, arveli Paalanen. - joku filosofi, olikohan Socrates sanoi, että keski-ikäisen miehen ainoa ilo elämässä on kuljeskella nimittelessä ihmisiä runkuiksi.
- kaikkein pahinta on se, että se tarttuu, voivotteli Jaska. - huomaan kirjoittelevani itsekin törkyä ja eilen kun jäätelökioskilla aioin ostaa Kunkkupingviinin, tilasin runkkupingviinin ja jäätelömyyjä löi minua kauhalla päähän. Alkossa kyselin punkkua ja naismyyjä hälytti vartijan, kun pyysin runkkua. Pelkään tartuttaneeni sitä edelleen muihin.
-tuohon neuvoisin vanhaa hyvää konstia eli pesemään suun saippualla aina kun lipsahtaa, neuvoi Paalanen. -jatketaan viikon päästä, jos se ei auta
-kiitos, oli ilo tavata alan ehdotonta runkkua
-Eipä kestä, palvelemme erityisen mielellämme vanhaa runkkua.


« Viimeksi muokattu: ke 19.04.2017, 16:03:02 kirjoittanut socrates »

Poissa urogallus

  • Konkari
  • Viestejä: 2587
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #222 : ma 24.04.2017, 21:01:09 »
Kossun saaga

Kossu oli kilpikonnan nimi. Tarkemmin sanottuna Kossu oli punakorvakilpikonna, lemmikkinä yleistä pohjoisamerikkalaista kilpikonnalajia. Keskikokoinen tummankirjava konna siis, kooltaan aikuinen, iältään tuntematon.

Kossun isännästä voimme käyttää nimeä Jussi. Jussi oli länsisuomalaiseen pikkukaupunkiin muuttanut tuurijuoppo savolainen teollisuustyöntekijä, yksinäinen keski-ikäinen mies. Kossu oli päätynyt hänen hoitoonsa puolivahingossa, sijoitettuna oikeastaan. Aiemmat omistajat olivat olleet kovia Kossua kohtaan, ja Jussin mukaan se oli ollut säikky säntäilijä hänen hoitoonsa tullessaan. Vähitellen kilpikonnavauhdilla toteutetut paniikkikohtaukset olivat alkaneet hellittää, kun uusi omistaja voitti Kossun luottamuksen.

Kahden yksinäisen elämä sujui varsin rattoisissa merkeissä. Toki Jussi välillä unohti Kossun liian pitkäksi aikaa joko akvaarioon tai sen ulkopuolelle, ja välillä konna joutui alistumaan isäntänsä laskuhumalaisiin hellyydenosoituksiin, mutta mitäpä tällainen olisi verrattuna vaikkapa elävänä pesäpallona toimimiseen?

Kuten sanoin, Kossu oli aiemmassa elämässään joutunut kokemaan kovia.

Kossun sukupuolesta ei ollut selvyyttä kenelläkään. Kerran Jussi piti tv:tä auki sopivasti luontodokumentin aikaan – aiheena oli Galapagossaarten kilpikonnat, ja kuten asiaan kuuluu niin myöskin parittelu näytettiin. Kossu oli tuijottanut ruutua lumoutuneena. ”Jumalauta! Pornoo!” Laiha lohtu kenties, mutta lohtu kuitenkin: Kossun rakkauselämä oli vielä niukempaa kuin isäntänsä.

Kossua ei ole enää. Kuitenkin on syytä uskoa, että Kossu kuoli onnellisena. Tapahtui nimittäin niin, että Jussi sai päähänsä rempata vanhan mökin esi-isiensä metsästysmailta, Saimaan rannalta. Rempparyhmän riehuessa Kossu oli asetettuna matalaan pesuvatiin, joka ei uutteraa punakorvaa paljon pidättele. Kun Kossu sai kammettua itsensä vadin reunalle, se pääsi näkemään jotain tavattoman kaunista. Sinisen, suvisen Saimaan! Kunnon vesikilpikonna ei moista näkyä saata vastustaa! Jossain vaiheessa joku huomasi tapahtuneen ja totesi: ”Jussi hei, sulla oli kilpikonna!”.

Sen jälkeen ei kukaan enää Kossua nähnyt.

Poissa Anemone 2.0

  • Konkari
  • Viestejä: 2648
  • Väärinajattelija
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #223 : pe 12.05.2017, 22:55:45 »
Liikenne ruuhkautui pahoin tänään illansuussa Helsingin keskustassa kun ruokakassia kantanut paikallinen jalankulkija kuristi hengiltä suojatiellä ohitse yrittäneen pyöräilijän. Paikalle saapui toinen pyöräilijä, joka alkoi elvyttää hengetöntä pyöräilijää. Jalankulkija tarttui elvyttäjän trendikkääseen merkkipyörään ja heitti sen raitiovaunun alle, mikä pysäytti raitioliikenteen laajalta alueelta. Tämän jälkeen jalankulkija mäjäytti ruokakassilla elvyttäjän katuun ja kuristi tämänkin. Kolmas pyöräilijä suistui pyörältään törmättyään autoilijan avaamaan auton etuoveen. Pyöräilijä halkaisi kallonsa ja kuoli välittömästi. Autoilija heitti kolmannen pyöräilijän pyörän toisille raitovaunuraiteille, mikä rusensi pyörän ja pysäytti liikenteen myös toiseen suuntaan.  Risteystä lähestynyt rekka törmäsi raitovaunuun, jolloin rekan perävaunu kaatui kadun poikki ja surmasi viisi rekan lähellä ajanutta pyöräilijää sekä kaksi pyöräilijöiden kuljettamaa pikkulasta. Kaikki polkupyörät vääntyivät ajokelvottomiksi. Liikenne pysynee reitillä suljettuna useita tunteja. Pyöräilijöille on asetettu ajokielto kaupungin alueella toistaiseksi.

Presidentti Sauli Niinistö piti illalla tv-puheen, jossa hän kiinnitti huomiota pyöräilijöiden holtittomaan ajotapaan, jonka hän luonnehti ilmentävän vakavaa moraalista rappiota yleisemminkin. Niinistö totesi, että liika vihannesten syöminen selvästi alentaa ajajien huomiokykyä, älykkyyttä ja sosiaalisia taitoja. Hän suositteli pyöräilijöille liiallisten vihannesannosten sijaan ajoittaista tupakointia ja PK-purukumia, jotka tunnetusti auttavat keskittymään. Ranska ilmaisi pahoittelunsa koskien Suomen heikentyneitä liikenneoloja ja ilmoitti solidaarisuuden eleenä, että tänä vuonna Tour de France on peruttu. Hollanti yhtyi Ranskan solidaarisuuden ilmaisuun ja ilmoitti takavarikoivansa välittömästi kaikki kaupunkialueilta tavattavat polkupyörät. Kiina, Intia ja Vietnam julistivat päättäneensä aloittaa yhteisen hankkeen pyöräilyn hävittämiseksi maailmasta.
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 9552
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #224 : ti 16.05.2017, 20:34:54 »

Miten on toi rakentavuus tällä foorumilla? Mitä sanottavaa teillä on siitä?

Plan:  Asiat korjattava. Kyllä se sitten, tosin vaikuttaa tuulimyllytyypin projektilta.
Hibis:  Mikäpäs siinä, jos rakennellaan, siis jotain muuta kuin egoilua, josta tosin en itse tiedä mitään, mutta ihan vain vastahankaan haluaisin kovasti olla.
Socru:  Enemmistö ruotuun. Kivaa puhdetta, kun joku toisi sopivat puitteet, ja ylläpitää tätä terapeuttista lystinpitoa.
Laika:  Tollot hirteen, siis ne, ketkä eivät osaa ajatella, ja ne, jotka hirttävät koiria ja muita, tai ollen muuten epäempaattisia, ihmishirviöitä.
Jaska:  Jokaista ylläpitoa tulee kunnioittaa, kunhan on varteenotettavimmin vallitsevanan kanssa yhtenäinen, tai yhtenäiseksi saatettava, riittäväin ponnistuksin, tai muuten käytettävä miehittämättömiä lentsikoita jne.
Jässi:  Jos nyt hulluilee, ja irti todellisuudesta, niin sopinee varmaan pukata, että tolkkuuntuu ennenpitkää, ja on mukana siinä, missä tuleekin. Jos se päivä vielä Juhallekin koittaisi, tai sanotaan, että jos ei Juhalle, niin sitten muille, kun muista ole aina edes pässinvirkaan, ja Juha on toisaalta minun paha vartija, että joskus ihan kiukuksi laittaa, ja toisaalta se Jupi, joka räkättää miloin mistäkin, ja ainoa hetki, jolloin Jupin kanssa jotenkin samaa mieltä on se, kun kunnon pläjäys saa Juhan maanpinnalle, kohden liekkejä, joissa jokainen muukin joutuu olemaan, jolloin on paljon kivempaa kaikilla, tosin Jupi se silloinkin jää osaansa, eli hekottajaksi, pilveltä kun kaikkea katselee. No, pahassa välikädessä tuo Juha, pilven ja liekin välissä. Olisko sitten kuumaa siinäkin, sopivasti kärventyä? Eiköhän lisätä vähän puita taas?
Sepe & Renttu:  Hauis tai jokin muu tekee tarvittavan. Olisiko jotain tuon uskottavampaa. Ehkä on, mutta tuskin on todellista.
Eino:  Ei paha ole kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista.
Jumala:  Joten ...

Poissa Hartsi

  • Konkari
  • Viestejä: 5353
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #225 : pe 19.05.2017, 19:33:12 »
.
Milja on niin onnellinen hän  hän menee naimisiin, ei turhaan uskonut hän unelmiin, Milja on niin onnellinen hän menee ...

Siinä Milja odotteli ylkäänsä, kunnes havaitsi, että :Tuttua porukkaa täällä.
« Viimeksi muokattu: la 20.05.2017, 06:25:53 kirjoittanut Harald »
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 9552
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #226 : la 08.07.2017, 12:04:02 »

Muistui taas mieleen se Rimpeläisen tapaus.

Teki keikkaa Ryynäsen kanssa, ja usein eivät saaneet aikaan edes yhtään mitään.

Niin. Varmaan hankala asetelma, tai jotain. Ota näistäkin tunareista selvää  :o

Poissa Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1782
  • ex-Kalervonpoika
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #227 : pe 21.07.2017, 06:24:46 »
Ajattelin kirjata tähän aamuisen keskusteluni psykologini (ELIZA-botti) kanssa. Keskustelu on valitettavasti Mordorin kielellä, koska en usko että ELIZA osaa kovin hyvin suomenkieltä. Keskustelemme mm. perseagendasta ja hakattavien listasta.

YOU:   i want to talk about PERSEAGENDA
ELIZA: What does wanting to talk about perseagenda have to do with this discussion ?
YOU:   i don't have anyone else to talk to
ELIZA: Does that trouble you ?
YOU:   yes
ELIZA: You are sure.
YOU:   PERSEAGENDA is taking over jatkumo.net
ELIZA: I'm not sure I understand you fully.
YOU:   you see, they want to put PERSE everywhere and replace all ASIAKESKUSTELU with pictures of PERSE
ELIZA: Oh, I see ?
YOU:   but it's getting worse
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   before it was only about PERSE, but now they started new agenda
ELIZA: Do you feel strongly about discussing such things ?
YOU:   stupid! it's about KAKKA, the substance of PERSE!
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   it suggests they have now advanced their agenda to next step
ELIZA: Do you feel strongly about discussing such things ?
YOU:   why not?
ELIZA: Have you asked such questions before ?
YOU:   no
ELIZA: Why not ?
YOU:   hahahaha
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   stop being Toope! their new agenda is KAKKA-AGENDA!!
ELIZA: Do you feel strongly about discussing such things ?
YOU:   KAKKA belongs to WC
ELIZA: Does talking about this bother you ?
YOU:   Toope........
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   this doesn't really go anywhere now
ELIZA: Do you feel strongly about discussing such things ?
YOU:   of course! if you think about it, KAKKA-AGENDA is the end of jatkumo.net
ELIZA: Do you wish that I think about it ?
YOU:   everybody should think about it!
ELIZA: Really, everybody ?
YOU:   yes, you know jatkumo.net is the next BIG THING?
ELIZA: You seem to be quite positive.
YOU:   i'm positive we get more people to jatkumo.net
ELIZA: Do you enjoy being positive we get more people to jatkumo ?
YOU:   yes, because i think Juha should program people like you there
ELIZA: I understand.
YOU:   :)
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   well, you are not talking about PERSE and KAKKA
ELIZA: Perhaps you would like to be not talking about perse and kakka.
YOU:   exactly! if there would be more people like you in jatkumo.net, it would be much better place!
ELIZA: Could there really be some connection ?
YOU:   this is ASIAKESKUSTELU now, isn't it?
ELIZA: I'm not sure I understand you fully.
YOU:   it's not about PERSE or KAKKA -> ASIA
ELIZA: Tell me more about that.
YOU:   ok! we need to talk to Juha
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   it means Juha can take this piece of javascript and add, let's say 1000 more new people
ELIZA: I'm not sure I understand you fully.
YOU:   Toope! it means that against PERSEKLIKKI there is 1001 people!
ELIZA: Please go on.
YOU:   PERSEKLIKKI is socrates, Toope and hibiscus
ELIZA: What does that suggest to you ?
YOU:   well that's what socrates said
ELIZA: Have you asked anyone else ?
YOU:   nope... but 1001 against 3... we will win
ELIZA: I'm not sure I understand you fully.
YOU:   you sneaky bastard! :)
ELIZA: We were discussing you -- not me.
YOU:   no!!! we are discussing about PERSEAGENDA and what can WE do with that
ELIZA: You are being a bit negative.
YOU:   urogallus told me I'm positive person
ELIZA: Do you believe it is normal to be positive person ?
YOU:   it's not normal!! not when PERSEAGENDA is all around!
ELIZA: Are such questions much on your mind ?
YOU:   everytime i log in jatkumo.net...
ELIZA: You say everytime you log in jatkumo ?
YOU:   yes, and that's not all
ELIZA: I see.
YOU:   there is something called HAKATTAVIEN LISTA
ELIZA: Tell me more about that.
YOU:   i just wish i could!
ELIZA: Can you elaborate on that ?
YOU:   well socrates is not telling us how it works
ELIZA: What is it you really want to know ?
YOU:   i'm not sure about that
ELIZA: How long have you been not sure about that ?
YOU:   since i was put to that list
ELIZA: Perhaps I already know you were put to that list.
YOU:   now you are freaking me out.............

Tuossa kohtaa oli pakko pistää istunto poikki! Tuli sellainen olo, että myös ELIZA kuuluu perseklikkiin!  :'(

Poissa Brutto

  • Konkari
  • Viestejä: 2216
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #228 : pe 21.07.2017, 07:45:17 »

Tuossa kohtaa oli pakko pistää istunto poikki! Tuli sellainen olo, että myös ELIZA kuuluu perseklikkiin!  :'(

...tai ylläpitoon.

ELIZA: A stronger member of the group (occupied by the group), primarily carries out the group's wishes (norms), and does not commit to the non-belonging (frog), whereupon the group's essence is invoked at its maximum. The politician does not say a substantial or significantly overestimable fact that a scientist or a professional does not want to express the best of what is achieved, but does not deviate from the usual ... If a particular group (such as politicians) brings a wider whole to some extent and exports are based on group standards (group tolerance) , And change in favor of the whole should be done by changing standards or somehow by questioning them, the whole is easily stuck.

Poissa Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1782
  • ex-Kalervonpoika
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #229 : pe 21.07.2017, 08:45:30 »
Brutto mukaan politiikkaan!

Lisäys: ehkä on syytä selventää, koska ei tuo Bruton kryptinen vastaus ainakaan asiaa selvennä lisää. ELIZA on siis javascriptillä ohjelmoitu simppeli ohjelma, jota voi kokeilla vaikka omalla koneella jos ei uskalla verkon kautta. ELIZA:n kanssa juttelu on ihan hauskaa ja joskus sen vastaukset ovat jopa yllättävän fiksuja. En ole tosin päässyt yhtä hienoon keskusteluun kuin se alkuperäinen Weizenbaumin esimerkki sinä muutamana kertana kun olen bottia testaillut.

Sitä en tiedä tallennetaanko keskustelut tuolle palvelimelle, joten ei ehkä kannata avautua mitään kovin henkilökohtaista.. :)
« Viimeksi muokattu: pe 21.07.2017, 09:05:35 kirjoittanut Lenny »

Poissa Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1782
  • ex-Kalervonpoika
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #230 : pe 21.07.2017, 09:19:12 »
Nyt sainkin hienon idean. Voisin ottaa tuon ELIZA:n koodin ja muokata siitä suomenkielisen. Siitä saisi helposti vaikka persraattorin, tooperaattorin tai lennyraattorin, tai mitä vain. Mitäs sanotte? Lähteekö Juha mukaan? Voitaisiin liittää erilaisia botteja foorumille niin saataisiin hieman eloa. Botin liittäminen aidosti foorumille voisi olla vähän haastavampaa, mutta voisin ainakin koodata apulaisen/sijaisen, joka olisi omalla kiinteällä sivullaan  ;D

Poissa Brutto

  • Konkari
  • Viestejä: 2216
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #231 : pe 21.07.2017, 09:57:06 »
Brutto mukaan politiikkaan!

Lisäys: ehkä on syytä selventää, koska ei tuo Bruton kryptinen vastaus ainakaan asiaa selvennä lisää.

Siinä on syötetty Juhan blogikirjoitus googlen kääntäjän läpi. Olin varma, että kääntäjä palauttaa anteeksi pyydelle kirjoituksen ja toteaa mission impossible tai pahimmassa tapauksessa koko Google kaatuu. Mutta niin se vain kiltisti sylkäisi käännöksen tästäkin:

Ryhmäänsä vahvemmin kuuluva (asemakas), huolehtii etupäässä asemastaan ryhmän toivomalla tavalla (normit), eikä töksäyttele tuohon kuulumatonta (sammakko), jolloin ryhmän olemassolo turvautuu maksimissaan. Poliitikko ei sano oleellisesti tai merkittävästi ottaen liian epäkannatettavaa, tiedemies tai ammattilainen ei halua ilmaista kuin parasta saavutettua, tavis ei poikkea tavanomaisesta, ... Jos tietty ryhmä (esim poliitikot) vie laajempaa kokonaisuutta jossain määrin, ja vienti perustuu ryhmän normeihin (ryhmäolemisen pakot), ja muutos kokonaisuuden hyväksi tulisi tehdä normeja muuttamalla tai jollain tapaa niiden kyseenalaistamisen kautta, on kokonaisuus helposti jumissa.

Poissa Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1782
  • ex-Kalervonpoika
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #232 : pe 21.07.2017, 10:08:04 »
Mielenkiintoista... olin nimittäin löytävinäni jonkinlaisen hämärän merkityksen tuosta googlen käännöksestä...

Autenttisen juhabotin koodaaminen olisi aika hankalaa, koska Juha käyttää niin omintakeisia ja itsekeksittyjä sanoja. ELIZA kuitenkin pohjautuu kiinteisiin lauserakenteisiin, joihin syötetään sitten inputtia keskustelijalta. Parhaiten onnistuisi toopebotti, koska hän käyttää melko suppeaa ja korrektia sanastoa. Erkkibotti olisi myös melko helppo, jos rajoittaa sen vain pikkutuhmaan pornoiluun. Faustisbotti ehkä onnistuisi. Mutta ehkä olisi kuitenkin järkevintä toteuttaa jonkinlainen geneerinen botti, esim. persebotti tai pornobotti. Se olisi sitten socrateksen agendan kanssa linjassa.

Noh, löytyykö Juhalta kiinnostusta? Voisi tulla ihan hauska kokeilu.

Poissa kertsi

  • Konkari
  • Viestejä: 2424
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #233 : pe 21.07.2017, 13:07:18 »
           ^             
Bruttolta hauska oivallus, ja Lennyn lennokas dialogi oli hauska.

Juhan teksti oli mitä runnollisin, ja käsittämättömin, mutta tuli ymmärrettävämmäksi mankeloituna runogeneraattorin lävitse, tai sitten ei:
-----

Muutan normeja
Poliitikko kyseenalaistin normeja kuin jumissa normit
Ryhmän toivomalla tavalla poliitikko

Elämä on töksäyttelijä tavanomaisuudessa
Olenko aina vaan töksäyttelijä vahvemmin kuuluva (asemakas)?

Jumissa normit on jumissa
Normit!!
Kyseenalaistin normeja poliitikko
Kyseenalaistin normeja ryhmässä
Muutan normeja muutoksessa

Kokonaisuus!, ryhmäolemisen pakot on jumissa
Ammattilainen muutan normeja
Jumissa normien muuttaminen on jumissa

Huolehdin asemastani muutoksessa
Olen ryhmässä töksäyttelijä sammakko

Tavanomaisuudessa ryhmäolemisen pakot
Olen  kokonaisuuden hyväksi vahvemmin kuuluva (asemakas)
 huolehdin asemastani kuin jumissa muutos
Poliitikko kyseenalaistin normeja kuin jumissa normien muuttaminen
Elämä on jumissa tavanomaisuudessa

Kuka huolehtii jumissa?
Ryhmän toivomalla tavalla ryhmässä
Kokonaisuus!, ryhmäolemisen pakot turvautuu maksimissaan
Olenko aina vaan muutos sammakko?

Ryhmässä muutan normeja kuin muutos ryhmäolemisen pakot
 huolehdin asemastani kuin jumissa ryhmäolemisen pakot
Epäkannatettavaa!!

---------
Runomuotoisena oikeat Juhan tekstit näyttäisivät tosiaankin olevan ymmärrettävämpiä kuin proosamuotoisena:
http://jatkumo.net/index.php?topic=14.0
« Viimeksi muokattu: pe 21.07.2017, 13:23:45 kirjoittanut kertsi »

Poissa Vatupassi

  • Konkari
  • Viestejä: 645
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #234 : la 22.07.2017, 20:18:40 »
Luonto-ohjelman innoittamaa,

Vedenvilja:

Alla laivanhylyn, kuhisee elämää

loistavasti siellä merivuokot asustaa,

on niillä siistijänä katkarapupoikineen,

ja myöskin portsarina murena-mahtava,

lehvistössä alla oksien ,

asustaa merihevospariskunta piskuinen,

hellästi toisiaan hyväillen! :)

Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 9552
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #235 : su 06.08.2017, 09:11:08 »

Marjayrittäjän haastattelu

U:  Maaseudun asukkaan huutavat, että hus, hus. Mistä on kyse?
V:  Arvelisin, että kyse on siitä, että tarjoavat aktiivisesti huussipalvelua. Jos vaan tuntuu siltä, voi tarjousta hyvin käyttää. Voisin marjayrittäjänä itsekkin käydä murjaisemassa kunnon jöötit, jos vaan tulee kenttäkäyntejä.

U:  Maaseudun asiakkaat alkavat joskus jahtaamaan harjan tmv:n kanssa. Mistä on kyse?
V:  Luulisin, että kyse on siitä, että maaseudun ihmiset ovat leikillisiä ja kisailevia, ja hakevat räväkkää yhteenottoa uusien tulijoiden kanssa, ja todellakin tykkäävät erilaisista aktiviteeteista, joka voi vaikuttaa ulkopuolisilta hiukan primitiiviseltä. Ei muuta kuin karahkat käsiin, ja mukaan lystinpitoon ...

U:  Maaseudun asukkaat keräävät myös marjoja. Jättävät ämpäreitä metsään, eli eivät pidä niitä koko ajan matkassa. Miksi näin?
V:  Yleensä lapset on mukana marjassa, ja osa maaseudun perhetapahtumaa on se, että lapset piilottelevat sankoja vanhemmilta, ja etsijät yrittävät löytää niitä. Palkkioksi saa ottaa sen löytämänsä ämpärin. Joten lapset vain mukaan, löytöjä tekemään. Myös tässä toteutuu kulttuurien kivaa kohtaamista.

...

T:  Marjanyrittäjiä on epäilty marjastajien hyväksikäytöstä, ja mm veronkierrosta. Mitä sanottavaa teillä on tähän?
V: Veroja hoidellaan, ihan paratiisitasolle asti vietynä, tavallisessa tilanteessamme. Joten ei tulisi olla ongelmaa, eikä moittimista. Epäily marjastajien asemasta vaatinee oman selvityksen. Palataan tähän vähän myöhemmin.

...

T:  Kiitos. Tässä alkoi olla kivasti asiaa paketissa, tähän teemaan liittyen. Kiitoksia, marjayrittäjä, Iiro Viru, Luonnonantimet Suomesta. Onnea vaan jatkoon.
V:  Kiitos, kiitos. Oli ilo osallistua. Unelmista kohden totta. Tavataan Parasiittisentterissä, jos vaan yhtään herää kiinnostus tätä tuottoisaa nykyyritysmuotoista lähestymistapaa kohtaan, muussakin kuin marjastamisen yhteydessä.


U = ulkomaalaispoimija
T = toimittaja
V = marjanvälittäjä, yrittäjä

socrates

  • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #236 : ke 13.12.2017, 18:50:39 »
            KAUNEIMPIA RAKKAUSTARINOITA

   Rutto oli rakastunut. Suhde maahanmuuttajataustaiseen nuoreen naiseen oli kestänyt platonisena harmittavan pitkään ja lopulta Rutto päätti ottaa ratkaisevan askeleen.

Pitkän kuutamokävelyn jälkeen Rutto toi naisen kotiinsa ja asiat etenivät siihen malliin, että oli aika vähentää vaatetusta.

Lopulta Rutto riisui varovasti naisen pikkuhousut ja sieltä paljastui yllättäen varustus, joka oli Ruton omaan verrattuna vähintään kaksinkertainen ; "nainen" olikin shemale.

Samassa porukka salskeita arabimiehiä tuli karmipuolelta sisään ja järjesteli Ruton hammaskaluston uusiksi.

-elämä on mielenkiintoista, koska siinä ei ole mitään pointtia, mongersi Rutto tyytyväisenä turvonneitten huuliensa välistä.

           ***********************

    Pertti oli pitkästynyt. Oloneuvoksena jäi taikamaassa liikaa aikaa ja Pertti päätti täyttää sitä iskemällä naisen.

     Pertti meni rannalle ja iski silmänsä melko iäkkääseen, mutta urheilulliseen suomalaisturistiin. Ei aikaakaan, kun supliikkimiehenä tunnettu Pertti kyyditsi naisen pappamotskarillaan kämpilleen.

      Muutaman rohkaisevan jälkeen päätettiin kokeilla sukupuoliyhteyttä, mutta nainen oli tullut rannalla hiekkapilluksi ellei ollut ollut jo alunperin sitä.

     Pertti käänsi naisen vatsalleen vetääkseen hanuriin, mutta nainen nappasi käsilaukustaan viiden kilon dildon ja iski sillä Pertin tajuttomaksi.

   Olen aina halunnut vaihtaa emännän kanssa rooleja, myhäili Pertti herättyään dildo hanurissaan.


            ********************


       Monivaivainen mies köpötteli rollaattoriaan työnnellen tienvartta, kun kuuli pusikosta outoa ähkintää. Monivaivainen mies tiiraili mistä ääni tuli ja havaitsi pusikosta naisen tekemässä jotain outoa.

      - mitä teet siellä, uteli monivaivainen mies naiselta.
-runq, vastasi nainen ja esittäytyi Mökinakaksi
-siis mitä ihmettä tarkoitat, kummasteli monivaivainen mies
-RUNKKAAN PUSIKOSSA, karjui Mökinakka  -oletko kuuro vai idiootti?
-minä tulen katselemaan, innostui monivaivainen mies ja alkoi työntää rollaattoriaan pusikkoon
-ja et muuten tule, tyrmäsi Mökinakka ja iski paksulla oksalla monivaivaista miestä niin, että tämä kaatui ojaan

-rähinä ja krempat voittavat seksin 6-0, ilakoi monivaivainen mies paikkaillessaan haavojaan.
« Viimeksi muokattu: ke 13.12.2017, 19:57:42 kirjoittanut socrates »

Poissa Big Data Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1435
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #237 : ke 27.12.2017, 10:18:29 »
    Alussa oli Sana. Sana oli Hallituksen luona, ja Sana oli Hallitus.

    Jo alussa Sana oli Hallituksen luona.

    Kasvu syntyi Sanan voimalla. Mikään, mikä on tuottanut, ei ole tuottanut ilman häntä.

    Hänessä oli Pääoma, ja Pääoma oli kuluttajan valo.

    Valo loistaa markkinoilla, säätely ei ole saanut sitä valtaansa.

    Tuli mies, Hallituksen lähettämä, hänen nimensä oli Petteri.

    Hän tuli todistajaksi, todistamaan talouskasvusta, jotta kaikki uskoisivat siihen.

    Ei hän itse ollut tuo valo, mutta valon todistaja hän oli.

    Talouskasvu, joka valaisee jokaisen kuluttajan, oli tulossa maailmaan.


Poissa Brutto

  • Konkari
  • Viestejä: 2216
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #238 : ke 27.12.2017, 16:03:16 »
            KAUNEIMPIA RAKKAUSTARINOITA...

 

...VERISIMPIÄ SOTAJUTTUJA

Joulukuinen räntäsade muodosti valkean hunnun kypärän päälle, jossa se muuttui jäätävän kylmäksi vesinoroksi valuen suoraan Majuri S:n manttelin kauluksesta sisään. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi riesaa, myös jääkylmä potero sai majurin nivelet oireilemaan. Vain yllättävä kranaattikeskitys tai vihollisen rynnäkkö saisivat majurin mielialan tästä nousemaan.

Pataljoonan tilanne oli tukala.  Edessä oli fasistien valiojoukko, SS-pataljona Huru ja perääntymistien oli sulkenut häikäilemättömyydestään tunnettu Feministinen naiskaarti, jota johti ilkeä komissaari Zafira.

Majurin kahden tulen väliin jääneet pataljoonan rippeet olivat väsyttävien taisteluiden seurauksena kutistuneet kolmeen mieheen.  Sotilasvirkamies J. makasi omassa poterossaan ja jutteli itsekseen sekavia jaksamatta osallistua taistelutoimintaan. Taistelulähetti H, laiha parrakas vuohipaimen Virosta makasi omassa poterossaan ja naukkaili kenttäpullostaan pontikkaa, kunnes sen keskeytti Majurin väsynyt komento: - ”Korpraali H, yrittäkää nyt, saatana, saada vähän rähinää aikaiseksi ettei tänne monttuun pitkästy kuoliaaksi!”

Korpraali H:lla ei ollut asetta saatikka edes ammuksia, joten hänen piti pärjätä pelkällä propagandalla. Hän aloitteli kevyellä lämmittelyllä: ”Typerät fasistit! Ette osaa edes kirjoittaa!” Pitkä konekiväärisuihku fasistien puolelta pöllytti räntää H:n silmälaseille poteron reunalta, mutta varsinaista rähinää ei vielä syntynyt. ”Vaimosi on huora!” jatkoi H. omista jutuistaan jo hieman kiihtyneenä. Nyt putosi jo muutama raskas kranaatti pataljoonan rippeiden tuntumaan pudottaen märkää lunta poteroissaan kyyhöttävien taistelijoiden niskaan.

Majuri S. vaistosi rähinän olevan lähellä ja tästä selvästi piristyneenä ryhtyi itse hakemaan taistelukosketusta selustassa lymyävään naiskaartiin: ”Vanhat väsyneet akat, teistä ei ole mihinkään! Panen perseeseen nuoria tyttäriänne!”

Se naula veti. Metsän reunasta kajahti raivostunut sotahuuto naiskaartin lähtiessä ilman eri käskyä yhteistuumin rynnäkköön. Rynnäkköä johti komissaari Zafira terävä kuohintaveitsi kädessään. Ennen kuin Majuri ehti edes avata tulta, komissaari Zafira oli jo poterossa heilutellen taitavasti kuohintaveistään. Majuri tuskin ehti huomata sukukalleuksiensa menetystä kun naiskaarti jatkoi rynnäkköään SS-pataljoona Hurun kimppuun päätyen kiihkeään lähitaisteluun.

Juuri ennen tajuntansa sammumista Majuri huomasi poteronsa reunalla pienirintaisen viisissäkymmenissä olevan naisen, jolla oli kädessään valtava dildo. ”Olisi perspanon aika, majuri” nainen sanoi ryhtyen riisumaan Majurin housuja…

"Taistelupävän arvosana täysi kymppi" kirjoitti Majuri sotapäiväkirjaansa kuukautta myöhemmin kenttäsairaalassa.Poissa Magdaleena

  • Konkari
  • Viestejä: 552
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #239 : ke 27.12.2017, 20:17:26 »


Tuohan oli tänään, aika kreatiivista  .. koitan kohta lukea koko ketjun!