Kirjoittaja Aihe: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!  (Luettu 34176 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Armando

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #20 : la 07.11.2015, 13:12:15 »
Hibis liikkui hiljakseen. Vanha puulattia narskui vaikka yövartiomiehen kutomat vaaleanpunaiset villasukat vaimensivatkin askelia.

Hibistä nauratti sielun syvimpiin sopukoihin saakka. Hän oli kirjoittanut pienen novellin eräälle keskustelupalstalle.

Lopputulemasta hän oli ylpeä, niin ylpeä kuin vain itsestään vain voi olla. Etenkin housujen etumuksen kastelusta kertoessaan ja kikkeli -sanan käytöstä hän pääsi kokemaan miltä tuntuu väinölinnamainen nerous.

Se on kummallinen tunne kun aikuinen ihminen löytää itsestään lahjakkuutta, kateeksikin kävisi jos ymmärtäisi 

Poissa pimpelis pompelis

 • Konkari
 • Viestejä: 8453
 • Etevä ajattelija
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #21 : la 07.11.2015, 13:34:49 »
Armando on oikeassa. Lahjakkuuden löytäminen itsestään on palkitsevaa.
Lahjakkuus rajautuu usein kapealle alueelle. hibisckuksella erityislahjakkuus on rajoittunut ihmisen takapäähän, sen tuotoksiin ja niiden arviointiin. Hän osaa sanoa miten eri tuoksu on esimerkiksi intialaisen ja virolaisen ulosteessa. Hän on selvittänyt foorumin eri kirjoittajien sukupuolielimen mitat, ilmeisesti salaisilla käynneillään miesten saunoissa - välillä on katseen täytynyt siirtyä ns. persraosta sukupuolielimiin.

Perehtyneisyyden tasoa ei tavallinen ihminen voi käsittää. Sen täytyy liittyä tavattomaan intohimoon.

Ei käy kateeksi tuo lahjakkuus. En sitä ymmärrä.

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5776
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #22 : la 07.11.2015, 14:27:27 »
Suhmurointia osapäivätyönä 

  - Huumepolliisista taas päivää, täällä Kari Saarnio, Pasilan mies, missä päin lähetys on tällä hetkellä menossa? Käytä koodikieltä mieluummin.

  - Jaa, et muista vai, että olisit jutellut minun kanssani tästä asiasta ? Taisi olla niin, että itsekin muistin väärin, olin nimittäin kaivamassa kuoppaa betonianturaa varten rakennustontillani.

  - Onko se Bandidoksen yhdysmies siellä ollenkaan oikea, (tsup, tsup, puhutaan hilijempaa,) keskuspoliisin kytät seurailee tonttini ympärillä, siis  tarkoitan tynnyreitä, tynnyrikeissiä, vesitynnyreitä on tilattuna vesistökäyttöön, puhtaan kasteluveden saamiseksi taivahalta ??

 - On tää nyt taas tätä, yritän Bandidoksen puolelle, niin yhdistyy Hells Angellseihin, tana, vaimo, tai poika on taas muuttanut salasanoja.

 - Olen kuitenkin taistellut hikipäin huumeiden salakuljetusta vastaan ja nyt on pasmat minun ja tutkittavien välillä menneet yks´kaks yhteen ja sekaisin.

 - Saisikos tästäkin palkinnon, "Vuoden Poliisi" kunniamaininnan, niinkuin sain v. 1987.

 - Hapero, (sinä vanha sienientuntija), vaikka oletkin eläkkeellä, niin voisitkos hyvä mies siellä taustalla potkia vähän vauhtia tähän uuteen nimitykseeni !
« Viimeksi muokattu: la 07.11.2015, 18:22:11 kirjoittanut Reinholdt JR »
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #23 : la 07.11.2015, 20:55:30 »
välillä on ihan pakko kokeilla mitä siitä syntyy kun saa uudelta ja jänskältä tuntuvan idean jota lähteä kehittelemään jollain mahdollisimman helpolla työkalulla. vaikkapa näppiksellä. ainakin turvallisempaa kuin kotikemistin kokeilut. kunhan varoo ylittämästä vastamedian julkaisukynnystä.
joten sitä saa mitä tilaa. talon tapaan. tällä perustelen seuraavan tekeleeni olemassaoloa. vaikka en tässä vaiheessa vielä tiedä, mitä tämän lauseen jälkeen tulee tapahtumaan ja miksi ihmeessä. tai painanko edes lähetä-nappia. saas nähdä:

diplomatian uushistorialliset jatkot - epique grande

kaikki meni vähemmän nappiin. molemminpuolista ymmärryshaasteellisuutta, pitkällä kaavalla etenemistä, luottamuksen hiomista ja kaiken kruununa diplomatian jatkot.
ja miksipä ei. uljaan merilokin luonnontuotoksen siivittämänä. mahtimiesten kätellessä sopimuksen, yhden lukemattomista, loisteliaaksi päätökseksi. median ja suuren yleisön ihaillessa. luontevaa iloisuutta ja päättäväistä tunteikkuutta. ponnekkaasti kohoavaa suurten linjojen satunnaisuutta ja jyhkeiden ovien muhkeita ääniä. ja mitä upeaa sitten tapahtui, selviää tämän kappaleen alusta.

jotta ei keskityttäisi hyvinkin selkeästi ikiaikaisen luonnolliseen kiertoon, todeksi todettakoon vielä että ruumiintoiminnoiltaan vakautuneita kehoja syntyi kiitettävästi, erityisen ansiokkaasti siviilejä, aina hehkeitä naisia ja sulolapsia.
siitä runsaudensarvesta hurmeentunutta enemmän tai vähemmän enemmän vapaaehtoista verta, spr:n mahtava veripalvelu tai myyttinen tonava on nähnyt kenties häivähdyksen niin kauniin kosteisia unia.
tai niistä valtaisista yhteiskunnallisista äänivallejakin nopeudellaan uusivista rakennemuutoksista, oivista oivinkaan hallitus ei ole ahkeruudeltaan joutanut edes unelmoida. tähän asti. arvon herra hitlerkin oli kunnioitettua varttuneempaa sukupolvea ajoilta ennen mullistavaa internettiä ja huikeita älypuhelimia.
paljon kiinnostusta herättänyt ilmiö jo itsessään, suuri globalisoituminen, sai sekin täysin uudenlaisia merkitysvivahteita ja ulotteisuuksia. hyvin kiinnostava ilmastonmuutoskin sai suuruudelleen arvoisan pohdintarauhan hetkeksi kaikilta. mikä sitten arvotetaankaan hetkeksi kun näin eeppisesti on onnistuneesti kunniaan palautettu kehityksemme muutama tuhat vuotta aiemmat vanhat hyvät ajat ja tavat. parhaimmista parhaimmassa tapauksessa. väestönkasvuhaasteesta on sanottavampaa ajankohtaisuutta silkkisenä aavistuksena tai tuoksun kultaisena muistona ilmassa ja paikallinen legendamme, herra linkolakin on kuin isä aurinkoinen itse. epäilemättä arvon tietäjäämme liikuttaa syvästi myös kunnioitusta herättävien kasvolihaksiensa uudet haasteet. runsaslukuiset elintasoon kauniisti kytkeytyvät vakuuttavat diagnoosit ovat kauniita muistoja maan päällä, kuin aina niin rakkaat lähiomaiset tai lähtemätön kotikaupunki. mainehikkaille kartantekijöille koittaa uudet uskomattomat kulta-ajat ja rajattomat maailmanmarkkinat. kullanhohtoinen valuutta on sidottu tuikitukevasti ihaniin koirannahkoihin, säihkyviin simpukankuoriin tai auringon kultaamaan viljaan.
kehokasoissa voimaatuneet älykkäät jyrsijäkannat pitävät viriileinä keskuuteemme jääneiden kanssasisartemme ruokaympyrän kiitettävän lihaisana ja luomukäyneet supermarjat tulevaisuutemme sanoin kuvaamattoman valoisana. edessämme aukeaa siis valtaisa ja seikkailurikas nousukausi!
« Viimeksi muokattu: la 07.11.2015, 21:00:19 kirjoittanut a4 »

Armando

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #24 : su 08.11.2015, 11:55:16 »
Hata istui vuokratalonsa portailla. Tuuli ulvoi ja vääräuskoisia vaelteli kaduilla. Hän ei ymmärtänyt miksi naiset kulkivat ilman huntuja kiihottavat ja eroottiset hiukset vapaina hulmuten. Pallejansa kutitti ja kihelmöi. Teki mielensä ottaa maasta kivi ja antaa opetus.

Hataa ärsytti. Mikä on tämä islamiton maailma, mistä ja miksi se on syntynyt. Miksi naisilla on oikeuksia vaikka heillä pitäisi olla vain velvollisuuksia parempaa sukupuolta kohtaan.

Sitten Hata alkoi miettimmään paratiisin neitsyitä ja teloitettuja vääräuskoisia. Parempi mieli tuli heti. Aurinkokin kurkkasi pilven takaa ja toivotti Hatalle kaikkea hyvää.
« Viimeksi muokattu: su 08.11.2015, 12:00:56 kirjoittanut Armando »

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5776
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #25 : su 08.11.2015, 12:27:47 »
Hyviä hengentuotteita nämä kaksi viimeistäkin.
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

socrates

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #26 : su 08.11.2015, 12:33:17 »
              JASKA JA JUHA AIKAMATKALLA, OSA 2

Jaska ja Juha seisoivat keskellä eräänlaista aulaa ja katselivat hämmästyneinä toisiaan. Jaska oli iskenyt aikakoneen näyttöön sanat Monte ja Näkökulma ja nyt he olivat tilassa, josta johti ovia ja käytäviä ylös, alas ja sivuille ja joiden sisääntuloissa luki nimiä kuten Tori, Kamari ja Akatemia.

-kone peijooni vei meidät rinnakkaistodellisuuteen, missä foorumi on muuttunut virtuaalisesta eläväksi, ällisteli Jaska
-jos sujuvuus vaatii kohtaamisten järjestelyjä niin, että kohtaajat eivät ymmärrä järjestelijän päämääriä, vastuu on niillä, jotka kytkevät järjestelyt laajempiin kuvioihin, kommentoi Juha
-mutta tuossahan lukee "Moskeijan kellarin homobaari", eikun sinne, ilakoi Jaska ja astui ovesta sisään Juha kintereillään
-saan vielä vanhoilla päivilläni kokea täydellisen foorumin livenä, myhäili Jaska ja tilasi oluen
Matkailijoita kohti hoiperteli tiukkaan nahka-asuun sonnustautunut mies, jonka Jaska hädin tuskin tunnisti Tahaksi.
-Taha, mitä sinulle oikein on tapahtunut, kysyi Jaska
-homous on sairaus ja nyt se on tarttunut minuunkin, olen kamalan sairas, mutisi Taha ja horjui pois.
Samassa baarin toiselta puolen alkoi kuulua kamalaa möykkää ja Jaska havaitsi siellä kaksi hiukan tutun oloista miestä, jotka roikkuivat toistensa rinnuksissa syyttäen toisiaan vähintäänkin biseksuaaleiksi.
-mitäs tuolla oikein tapahtuu, kysyi Jaska baarimikolta
-se on sama kaksikko, joka on rähinöinyt täällä joka ikinen ilta paikan avaamisesta lähtien, vastasi baarimikko kyllästyneenä  - kai heillä jotain viihdearvoa sitten on, kun paikka on kumminkin aina täynnä
-täällä on ikävä tunnelma, vaihdetaan paikkaa, ehdotti Jaska
-jos hiertävyyttä esiintyy ja se on sidoksissa johonkin paikkaan ja sen kautta laajempiin kuvioihin, ryhmiin, blokkeihin ja klikkeihin, syntyy esteellisyyttä, mitä voi olla vaikea purkaa tai olla purkamatta, arveli Juha

Kaksikko kiipesi ylös portaita Akatemiaan. Siellä he astuivat isoon huoneeseen, joka oli kauttaaltaan peilien peitossa. Keskellä huonetta istui tamperelainen diplomi-insinööri, joka kirjoitti verenpunaisella tekstillä saksankielisiä peilisoluteoriaa kritisoivia referaatteja peileihin. Jaska ja Juha päättivät palata alemmas Torille, mutta siellä heidän tiensä tukki maahanmuuttokeskustelijoiden hyöky, mikä pakotti heidät Temppeliin. Temppelissä oli rukoileva mies, joka pyysi apua taajuussanastonsa järjestelemiseen, missä Jaska auttoi mielellään.

Kamarissa Jaska ja Juha joutuivat femakoiden savustamiksi ja pakenivat Vapaalle, missä kaikki oli hyvin sekavaa. Ovia pieniin sivuhuoneisiin johti pääalueesta joka puolelle ja Jaska alkoi availla niitä. Ensimmäisessä oli kissojensa kanssa nainen, joka jaaritteli parvekekasveistaan ja unistaan. Jaska tunsi yhteenkuuluvuutta naisen kanssa ja rupatteli pitkään ennen kuin jätti naisen höpöttämään yksikseen. Jaska avasi seuraavan oven, mistä löytyi mies, jonka toisessa polvessa oli tuki ja toisessa jääpussi ja samalla hieroi kipukoukulla selkäänsä. Jaska perääntyi kiireesti ja veti oven perässään kiinni huolellisesti.

Järkyttynyt Jaska laskeutui Juha perässään rappuja kellarikerroksen Tislaamoon. Siellä tilaa hallitsi maripaitaan pukeutunut töölöläinen maustekauppias, jonka vittuilua oli kokoontunut kuuntelemaan sankka joukko faneja.
-kun hiertävyyttä kokeva ja sen kautta pyyteetöntä työtä tekevä edistää sujuvuutta, pitäisköhän mun maksaa sille, pohti Juha
-foorumi on pitäjänsä näköinen ja kukin foorumin pitäjä toteuttaa parhaaksi katsomaansa linjaa, linjasi Jaska - vaihdetaan kumminkin paikkaa

............jatkuu.............
« Viimeksi muokattu: su 08.11.2015, 12:35:30 kirjoittanut socrates »

hibiscus

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #27 : su 08.11.2015, 12:48:44 »
Armando on oikeassa. Lahjakkuuden löytäminen itsestään on palkitsevaa.
Lahjakkuus rajautuu usein kapealle alueelle. hibisckuksella erityislahjakkuus on rajoittunut ihmisen takapäähän, sen tuotoksiin ja niiden arviointiin. Hän osaa sanoa miten eri tuoksu on esimerkiksi intialaisen ja virolaisen ulosteessa. Hän on selvittänyt foorumin eri kirjoittajien sukupuolielimen mitat, ilmeisesti salaisilla käynneillään miesten saunoissa - välillä on katseen täytynyt siirtyä ns. persraosta sukupuolielimiin.

Perehtyneisyyden tasoa ei tavallinen ihminen voi käsittää. Sen täytyy liittyä tavattomaan intohimoon.

Ei käy kateeksi tuo lahjakkuus. En sitä ymmärrä.

Tässä nyt kristallisoituu se, mitä odotin - tajunnan räjäyttävän nerokkuuden tuotosta. Luovuus ja tahallinen suomen kielen sanojen ja kieliopin sääntöjen raiskaaminen on tarkoin harkittua ja ilmaisu hipoo täydellisyyttä. Kiitos Sepe, olen polvillani ja rähmälläni sinun ylivoimaisen kirjallisen ilmaisusi ja kadehdittavan luovuutesi edessä.

Poissa Muisto Keijo Kullervo

 • Konkari
 • Viestejä: 2486
 • Päivieni kertomaa
  • Kotisivuni
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #28 : su 08.11.2015, 13:08:08 »
Miehellä on vastuu ja taakka painaa jopa tahtoo musertaa kantajansa.

Apua on pyydetty ja saatukin.

"Kahden kauppa on kolmannen korvapuusti jos nyt niistä korvapuusteista tykkää tarjottuna kahvin kanssa."

Noin mies ajattelee ja muistaa, että kaikki eivät tykkää kahvista eikä korvapuusteistakaan.

Onneksi käsikirjoitus on lähes valmis. Huolellisesti muokattu, mutta siitä huolimatta kaikkia virheitä ei ole löytynyt.
Mies sen tietää...

Mies ajattelee että julkaisenko vai pidän vain suvun sisällä olevana?
Aikaa myöten asia selvenee tajunnassa kirjoittamisen myötä.

Aika tuo neljäs ulottuvuus on saanut miehen otteisiinsa.
Aika parantaa haavat, mutta parantaako aika käsikirjoituksen epäselvyydestä johtuvat vääränlaiset mielikuvat lukijan tajunnassa?

Kirjailijalla ja kirjoittajalla on vastuu kirjoittamastaan. Onneksi yön syleillyssä nukkuessa mies saa varmuuden johdatuksesta joka auttaa sanallisten mielikuvien luomisessa lukijoitten tajuntaan...
Homma on vielä kesken, mutta on mahdollista, että ko. hommasta tulee valmista... Sitten joskus.

Mies vaikenee typertyneenä... Sormet puutuvat ja pitää verytellä ja jättää kirjoitus kesken. Seuraava kerta odottaa jo korvalehden takana julkaisemistaan....

Jatkuu jos jatkuu...

Keijo Kullervo

Ps. Kirjoitettu sielunvirran (tajunnanvirran) menetelmällä.
"Tie, Totuus ja Elämä."

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 5106
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #29 : su 08.11.2015, 21:28:21 »
socrateksen pörssikurssi ampaisi 200% ylös noilla jutuilla. Hallittua pakinatyyliä. Mitalisijoilla foorumin tarinankertojien joukossa.
Hän on täällä tänään

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #30 : su 08.11.2015, 22:17:40 »
socrateksen pörssikurssi ampaisi 200% ylös noilla jutuilla. Hallittua pakinatyyliä. Mitalisijoilla foorumin tarinankertojien joukossa.

Totta. Ihan samaa mieltä.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

socrates

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #31 : ma 09.11.2015, 16:25:13 »
                             JASKAN JA JUHAN TIET ERKANEVAT

Jaska ja Juha istuivat iltaa Kuusitien HOK:ssa siirryttyään sinne Tislaamosta. "Risuhokki" oli valittu, koska siellä kuulemma kävi ajoittain foorumilaisia viettämässä aikaansa.

Jaska ja Juha sattuivat juttusille tavattoman lihavan miehen kanssa, joka käytti puheissaan runsaasti sivistyssanoja, joiden merkitystä tuskin itsekään ymmärsi. Jaska päätteli miehen jokseenkin seniiliksi, mutta harmittomaksi sellaiseksi.

Paikka oli molempien yllätykseksi aikamoinen räkälä. Jaska katseli ympärilleen ja viereisessä pöydässä vanha mies jokelteli jonkinlaista Rauman murteen ja ruotsinkielen sekoitusta. Toisella puolen taas vielä oudompi tyyppi höpötti jotain käsittämätöntä epäjumalista.
-kukin baarinpitäjä tekee baaristaan näköisensä ja valitsee asiakkaansa, sisäsiisteys ei näytä täällä olevan vallalla, aprikoi Jaska
-odotukset selkeydestä ja ymmärrettävyydestä kääntyvät odottajaansa vastaan ja aiheuttavat esteitä asioiden sujuvalle käsittelylle saaden ulkopuoliset kokijat reagoimaan päinvastoin kun on tarkoitettu, kiteytti Juha

Baarin sisäänkäynnin läheltä alkoi kuulua kovaa meteliä ja sieltä ilmestyi tuttu rähinäkaksikko paikalle. Kun lihava mies ehdotti jatkoja kotonaan, Jaska ja Juha lähtivät sinne ilomielin.

Lihavan miehen koti oli erikoinen: pitkiä käytäviä, mitkä olivat niin kapeita, että lihava mies joutui kävelemään sivuttain ja käytävistä erkani huoneita, mitkä olivat melkein järjestään tyhjiä. Yhdestä kuului lutkutusta ja kun Jaska kurkkasi sinne, siellä oli koira sekä katti, jotka näyttivät tulevan toimeen keskenään. Sitten sisään ilmestyi mitä ilmeisimmin kosteaa iltaa viettänyt mies naiset molemmissa kainaloissaan. Mies hölisi levottomia ja lihava mies heitti hänet ulos käskien tulemaan vasta kun on selvinnyt.
-sisäsiistiä, mutta kovin hiljaista, murehti Jaska  -mutta kukin pitää jöötä talossaan niin kuin kulloinkin parhaaksi näkee
-sopiva tauko järjestelyiden kohtaamisessa voi auttaa kohtaamaan konfliktien erilaisuutta tai toisaalta ymmärtämään laajempien kuvioiden kytkeytymistä niihin seikkoihin, mitä kulloinkin ovat aiheuttaneet hierrettävyyttä tai sen puutetta, päätteli Juha

Molemmilla alkoi tulla nälkä ja oli aika tilata pizza. Juha lainasi siihen tarkoitukseen Jaskan puhelinta, joka oli suljettu. Juha näppäili siihen PIN-koodin, jolloin Jaska älähti:
-HAA, nyt jäit kiinni PIN-koodini urkkimisesta  -menetit luottamukseni etkä voi sitä ikinä enää saada takaisin
-jos luottamus on kerran saavutettu ja epäonnistuneeseen kohtaamiseen liittyvien konfliktien tai niiden puuttumisten takia osin, kokonaan tai ei ollenkaan menetetty näkemättä kuitenkaan ylempää tulevien sanktioiden osuutta kokonaisuuteen, voidaan puhua jumetuksesta, johon voidaan keksiä tapa edetä tai sitten ei riippuen kytköksistä laajempiin ympyröihin, tiivisti Juha.

Juha lähti, Jaska jäi ja näin kaverusten tiet lopullisesti erkanivat.

LOPPU.

Poissa Taha Islam

 • Lukija
 • Konkari
 • *
 • Viestejä: 8269
  • Vapaa Näkökulma
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #32 : ma 09.11.2015, 17:10:11 »
"Varsinainen asia, jos sellaista oli, jäi nyt kirjoittamatta. No, onhan päivä vielä huomennakin."

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #33 : ma 09.11.2015, 21:28:00 »
              mielipidevaikuttajien foorumilla

nettiin mahtuu monenlaista. yksi pienimmistä, netin lukuisista keskustelupalstoista, oli kokoonsa nähden jopa vilkas.
mielipidevaikuttajien foorumi.
vaikka ovet paukkuivat taajaan, tältä foorumilta lähdettiin vasta useita vuosia jatkuneiden kiihkeiden keskustelujen jälkeen. jalat edellä. ja yhtä varmasti vapautunut mielipidetyhjiö täyttyi luonnonlain tavoin kuin itsestään.

tänään anonyymit nimimerkit hitler ja stalin ovat olleet eniten äänessä. vilkas päivä ja siitä kiitos heille.
seurataanpa hiukan heidän jutusteluaan, kun he kerran ovat noin hyvässä vedossa. aina voi oppia uutta vaikka mielipiteet pysyisivät samoina.

-nimimerkki jahvelta on turha yrittää pyytää oikeudenmukaista tai selkeää linjaa tälle foorumille.
-taitaa olla yhtä turhaa kuin yrittää liittoutua sinun kanssasi. tuollaista vainoharhaista selkäänpuukottajaa vastaan hyökkäys on paras puolustus.
- antaa tulla vaan. niin koko maailma näkee millaisesta veijarista on kyse. rehtiyteni ja älykkyyteni pakottaa minut ottamaan kovat keinot käyttöön tuollaisen valehtelijan ja typeryksen paljastamiseksi. hyökkää pois vaan, tule tule! tuollaista bluffia ei nielisi edes nimimerkki mao.
-nytkö sitä huudellaan jo kavereita apuun. hänhän ne valokuvat sieltä puolan reissultanne minulle yksityisviestinä lähetti.
yritti kiristää minua lopettamaan roskaväen vainoamisen. ei kaveri tajunnut että oli minullakin hyvä kamera mukana ja vielä parempi viinapää. lähetänkö sinulle muutaman dokumentin virkistämään muistiasi?
-valehtelet kuten aina. tuollaista poissaolevan nimimerkin mustamaalausta ja perättömillä tiedoilla vihjailua voi harrastaa vain todella sairas yksilö.
-odotan innolla maon paluuta ja eiköhän hänkin jo kaipaa samanhenkistä seuraasi. teidän vuoksenne joudun pesemään nykyään käteni joka istunnon jälkeen. pahimmillaan kymmeniä kertoja päivässä. käteni ovat vereslihalla hankaamisesta. onneksi silkkihansikkaat pukevat minua.
-turha sinulle on yrittää järkipuhetta. jopa syntymätyhmä kaverisi hirohito on sinua älykkäämpi. sinulle ei voi suositella edes lukuisiin peileihisi katsomista koska jäisit vain typerä hymy naamallasi ihailemaan itseäsi.

jne. jne. kuten sanoin, vilkas päivä. joten turvallisin ja tyytyväisin mielin kirjauduin vaihteeksi ulos ja sain päähäni lähteä nopeasti testaamaan erästä uutta upeaa ideaa, johon olin törmännyt palstalla. nyt oli siis hieman poikkeuksellisesti muita kiireitä.

Armando

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #34 : ti 10.11.2015, 16:01:30 »
Hata oli nähnyt eroottista unta. Länsimainen nainen oli keikistellyt unessa ja heilutellut hunnuttomia tissejään ja persekannikoitaan. Allah oli unessa torunut häntä ja kehottanut keskittymään kivien keräämiseen ettei sama toistuisi.

Hata tiesi, että mokoma molonsa veisi hänet synnin teille jos ei kykenisi johtamaan ajatuksiaan kohti jotakin järkevämpää. Oi, jospa olisi rahaa muuttaa Islamimaahan ja rakentaa sinne savimaja ympäriämpärileikattujen kohtalontovereiden naapuriksi.

Siellä kiviä ja kivitettäviä riittäisi paljon enemmän eikä edes vastuuseen joutuisi. Islamittomat maat tulevat palamaan helvetin tulessa. Se tieto helpotti Hataa.

Sitten hän lähti Hesburgeriin ja tilasi tuplajuustoaterian.

socrates

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #35 : ti 10.11.2015, 16:08:07 »
Hata oli nähnyt eroottista unta. Länsimainen nainen oli keikistellyt unessa ja heilutellut hunnuttomia tissejään ja persekannikoitaan. Allah oli unessa torunut häntä ja kehottanut keskittymään kivien keräämiseen ettei sama toistuisi.

Hata tiesi, että mokoma molonsa veisi hänet synnin teille jos ei kykenisi johtamaan ajatuksiaan kohti jotakin järkevämpää. Oi, jospa olisi rahaa muuttaa Islamimaahan ja rakentaa sinne savimaja ympäriämpärileikattujen kohtalontovereiden naapuriksi.

Siellä kiviä ja kivitettäviä riittäisi paljon enemmän eikä edes vastuuseen joutuisi. Islamittomat maat tulevat palamaan helvetin tulessa. Se tieto helpotti Hataa.

Sitten hän lähti Hesburgeriin ja tilasi tuplajuustoaterian.

Kirjoittaminen ei ole sun laji.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #36 : ti 10.11.2015, 16:21:14 »
.... Allah oli unessa torunut häntä ja kehottanut keskittymään kivien keräämiseen ettei sama toistuisi.
.....

Sitten hän lähti Hesburgeriin ja tilasi tuplajuustoaterian.

Korjaus:

Koska oli heinäkuun alku ja Ramadan-aika Hatan täytyi etsiä 24/7 ja yöllä auki oleva Hese, jonka Hata keksikin Varissuolta. Koska oli jo pimeää, eikä Allah siis enää nähnyt tilasi Hata pekonihampurilaisaterian, pikkuporkkanoilla ja vadelmamehulla......


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Armando

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #37 : ti 10.11.2015, 17:06:20 »
Hata oli nähnyt eroottista unta. Länsimainen nainen oli keikistellyt unessa ja heilutellut hunnuttomia tissejään ja persekannikoitaan. Allah oli unessa torunut häntä ja kehottanut keskittymään kivien keräämiseen ettei sama toistuisi.

Hata tiesi, että mokoma molonsa veisi hänet synnin teille jos ei kykenisi johtamaan ajatuksiaan kohti jotakin järkevämpää. Oi, jospa olisi rahaa muuttaa Islamimaahan ja rakentaa sinne savimaja ympäriämpärileikattujen kohtalontovereiden naapuriksi.

Siellä kiviä ja kivitettäviä riittäisi paljon enemmän eikä edes vastuuseen joutuisi. Islamittomat maat tulevat palamaan helvetin tulessa. Se tieto helpotti Hataa.

Sitten hän lähti Hesburgeriin ja tilasi tuplajuustoaterian.

Kirjoittaminen ei ole sun laji.

Kuka on väittänyt että olisi. Se on sun laji. Olet ehkä maailman paras. Voisitko apina kirjoittaa meille jotakin välkkyä.

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 5106
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #38 : ke 11.11.2015, 14:08:19 »
Kirjoittaminen ei ole sun laji.
Että juuri tuohon kirjoitelmaan puutuit tässä ketjussa, perun puheeni tarinankerronnan mitalisijoista.
Sitä paitsi, myöskään jutuissasi Juhasta ja Jaskasta aivan kaikki ei ollut tottakaan  :)
Hän on täällä tänään

socrates

 • Vieras
Vs: Kirjailijan plantut, olkaa hyvä!
« Vastaus #39 : ke 11.11.2015, 14:18:49 »
Kirjoittaminen ei ole sun laji.
Että juuri tuohon kirjoitelmaan puutuit tässä ketjussa, perun puheeni tarinankerronnan mitalisijoista.
Sitä paitsi, myöskään jutuissasi Juhasta ja Jaskasta aivan kaikki ei ollut tottakaan  :)

Äläs nyt, ajattelin juuri, että herätän sinut lähiaikoina henkiin Raqqassa tapahtuneen haverin jälkeen.