Kirjoittaja Aihe: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 2)  (Luettu 14245 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toope

  • Konkari
  • Viestejä: 16682
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 2)
« Vastaus #980 : su 06.09.2015, 23:29:56 »
Miksi muuten pakolaiset tulevat nimenomaan ruotsin kautta, ruotsihan pitäisi kaiketi olla ihannemaa pakolaisille?

Syy lienee yksinkertainen sitä varmasti suositellaan heille ja ruotsin paikat ovat varmaan tupaten täynnä.

Suomella olisi täysi oikeus (Dublin-käytäntö) palauttaa nuo näennäispakolaiset takaisin Ruotsiin, mutta miksemme niin tee? Miksi käyttäydymme typerästi? Suomella olisi Schengen-sopimuksenkin myötä oikeus väliaikaisesti estää tuota kansainvaellusta. Miksi emme niin tee?

MTV3 Uutiset:

"Valtaosa turvapaikanhakijoita miehiä – kolme neljästä alle 34-vuotiaita
...
Esitin edellä vain viitteitä uutisiin. En ole käynyt tutkimassa, mikä on Suomeen turvapaikanhakumielessä saapuvien ihmisten sukupuolijakauma. Minä kuten useimmat muutkin ihmiset joudun luottamaan lähes pelkästään median antamiin tietoihin. Olen tosin jossakin määrin skeptinen uutisten seuraaja. Asioita eri tavalla painottamalla ja asioiden eri puolia korostamalla tai häivyttämällä sekä sopivilla sananvalinnoilla pystytään samasta tapahtumasta tai ilmiöstä hyvin erilainen kuva. Se, mikä lehdessä lukee, on toimittajien käsitys asioista. Heidän käsityksiinsä taas vaikuttavat lukuisat eri asiat ideologiasta alkaen.

Jos valtavirtamediamme puhuu "pakolaislapsista", tuleeko jollekin muullekin kuin minulle kysymys siitä, kusetetaanko meitä? Kovin karvaisia nuo lapset näyttävät olevan.

Tunnen Ruotsia sen verran, että paikat siellä eivät ole vielä aivan täynnä.

Malmö on ehkä melkoisen  kyllästetty, mutta kyllä Göteborgissa löytyisi tilaa.

Onhan näissä kaupungeissä lähiöitä, jotka ovat jo 90%:sti mamulähiöitä, kyllä tilaa löytyy, jos vain "hyvät ruotsalaiset" haluavat lisää noihin lähiöihin, eivät toki omille alueilleen. Mutta sehän onkin ihan eri asia...

Turkulaiset ovat ihan oma kansanryhmänsä. Heiltä nyt voi odottaa ihan mitä tahansa. Taitaa persujenkin kannatus olla muita suuria suomalaisia kaupumkeja korkeampi, joten siinä valossa noita uhkailuja voi odottaa lisääkin.

Joidenkin turkulaisten kriittisyys maahanmuuttoa kohtaan tuskin johtuu millään tavalla kokemuksista Varissuon ja Lausteen lähiöistä? Nuo ovat eräitä mamuvaltaisimpia alueita Suomessa.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

CE-hyväksytty

  • Vieras
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 2)
« Vastaus #981 : su 06.09.2015, 23:44:25 »
Ei ihmisiä ärsytä toisten auttaminen, epäreiluus ärsyttää.

Et sitten vieläkään ole sisäistänyt sitä miten apua jaetaan?