Kirjoittaja Aihe: Suomen nykyinen porvarihallitus  (Luettu 33956 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Laika

  • Konkari
  • Viestejä: 5431
Vs: Suomen nykyinen porvarihallitus
« Vastaus #360 : ke 03.10.2018, 12:35:34 »
No, eipä ole aikoihin yhtä johdonmukaisesti ajanut mikään hallitus Suomeen ulkomaisen työvoiman harmaita halpamarkkinoita. Olisiko kokoomuksen idea, ei kai sinisillä mitään omia ideoita yleensä ole.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa wade

  • Konkari
  • Viestejä: 1554
Vs: Suomen nykyinen porvarihallitus
« Vastaus #361 : pe 05.10.2018, 21:46:25 »
En ole oikein mistään saanut hahmotettua kunnollista kuvaa siitä, millaisissa tilanteissa hallituksen bolsevistisella rauhallisuudellaan eteenpäinviemä irtisanomislaki vaikuttaisi. Kokoomuksen Eero Lehti kuitenkin mainitsee kolme esimerkkiä, jotka hän ilmeisesti itse näkee lakimuutoksen piiriin kuuluviksi:
- korttinsa menettäneen pakettiautokuskin irtisanominen
- työntekijä ei tahdo päivittää osaamistaan oleellisen työsuorituksen kohdalla
- työntekijä ei tee keskeistä työsuoritusta

"Kun työnantajan palveluksessa on säännöllisesti alle 10 työntekijää, asiallisena ja painavana irtisanomisperusteena voidaan pitää myös edellä 1 momentissa säädettyä vähäisempää, mutta kuitenkin työsuhteeseen vaikuttavien velvoitteiden niin merkittävää rikkomista, laiminlyöntiä taikka työntekijän henkilöön liittyvien työntekoedellytysten muuttumista, ettei työnantajan voida perustellusti edellyttää jatkavan työsuhdetta"

Suomessa päättyy vuosittain noin 600.000 työsuhdetta; henkilöperustaisesti irtisanottiin vuonna 2017 n. 14 tuhatta ihmistä, joista n. 300 - 400 riitautti irtisanomisen. Hyvin hankala kuvitella että asia on oikeasti yrittäjille niin suuri peikko mitä Suomen Yrittäjien jäsenilleen tekemä kysely ehdottaa - että jos laki menisi läpi, syntyisi pieniin yrityksiin kymmeniä tuhansia uusia työpaikkoja(!!), kun yrittäjät yht'äkkiä alkaisivat rekrytä kiimaisesti. Ei yrittäjän riski katoa mihinkään lakimuutoksen myötä - eihän sen vaikutusta oikeuskäytäntöön ole vielä edes testattu.

Poissa Vitel afGastro

  • Konkari
  • Viestejä: 14636
  • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Suomen nykyinen porvarihallitus
« Vastaus #362 : pe 05.10.2018, 21:53:55 »
No, eipä ole aikoihin yhtä johdonmukaisesti ajanut mikään hallitus Suomeen ulkomaisen työvoiman harmaita halpamarkkinoita.

Vittu miten ovelaa fasisteilta - hallitus ajaa kaikilta salaa punavihreiden rajat auki politiikkaa.

VP.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Toope

  • Konkari
  • Viestejä: 15908
Vs: Suomen nykyinen porvarihallitus
« Vastaus #363 : pe 05.10.2018, 22:22:56 »
No, eipä ole aikoihin yhtä johdonmukaisesti ajanut mikään hallitus Suomeen ulkomaisen työvoiman harmaita halpamarkkinoita.

Vittu miten ovelaa fasisteilta - hallitus ajaa kaikilta salaa punavihreiden rajat auki politiikkaa.

VP.
Aina olisi suurempaa säästöä panostaa väestöön, joka jo elää täällä! Siten saataisiin sosiaaliporukkaa vähenemään ja saataisiin työllistettyä jumiporukkaa, jota meillä on paljon. Edes tukityöllistäminen olisi hyvää, vaikka olisikin vähän tempputyöllistämistä. Ei aina ole. Tukityöllistäminen on taloudellisesti järkevämpää kuin esim. ulkkarien tuonti tänne. Parinsadan tuhannen alityöllistetyn väestönosan työllistäminen on säästöä yhteiskunnalle. Ulkomaisen työvoiman tuonti ei sitä ole.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo