Äänestys

Aiotko rekisteröityä ja kirjoitella mks:n foorumilla?

En, vaan jatkan täällä
1 (7.1%)
Kyllä, mutta aion kirjoitella edelleen yhtä paljon täällä kuin aiemminkin.
1 (7.1%)
Täällä kirjoittelua vähennän ja kirjoitan pääsiassa mäksyn foorumilla.
1 (7.1%)
Siirryn kokonaan mäksyn foorumille.
1 (7.1%)
En osaa sanoa, riippuu siitä, kumpi osoittautuu toimivammaksi.
3 (21.4%)
Turha perustaa enää uusia foorumeja.
4 (28.6%)
En usko mäksyyn tasapuolisena adminina.
3 (21.4%)

Äänestäjiä yhteensä: 8

Kirjoittaja Aihe: Mäksyn foorumi.  (Luettu 7106 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

socrates

 • Vieras
Mäksyn foorumi.
« : ma 31.08.2015, 22:18:10 »
Mks aikoo avata uuden yleiskeskustelufoorumin kuukauden päästä. Selvää on, että se tulee olemaan kilpailija Jatkumolle ja uskon jomman kumman jäävän hyvin hiljaiseksi, koska aktiivisia keskustelijoita on ennestäänkin niukasti.

Äänestyksessä voit kertoa todennäköisen valintasi foorumin välillä ja sitä kautta tavallaan myös vaikuttaa tulevaan.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Mäksyn foorumi.
« Vastaus #1 : ma 31.08.2015, 22:25:27 »
Mks aikoo avata uuden yleiskeskustelufoorumin kuukauden päästä. Selvää on, että se tulee olemaan kilpailija Jatkumolle ja uskon jomman kumman jäävän hyvin hiljaiseksi, koska aktiivisia keskustelijoita on ennestäänkin niukasti.

Äänestyksessä voit kertoa todennäköisen valintasi foorumin välillä ja sitä kautta tavallaan myös vaikuttaa tulevaan.

Tuleeko siitä nyt vähän niinkuin Jatkumon aseellinen siipi?

Mikäli siellä aukeaa hyviä sähköajoneuvoketjuja, saatan antaa oman panokseni sinnekin.

Jotkut jatkumolaiset näkyvät kirjoittelevan myös muilla foorumeilla jo nyt.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa urogallus

 • Konkari
 • Viestejä: 3247
Vs: Mäksyn foorumi.
« Vastaus #2 : ma 31.08.2015, 22:28:03 »
Tapojeni vastaisesti osallistuin äänestykseen. Valintani oli toiseksi viimeinen vaihtoehto. Ei uusia foorumeja tarvita; tarvitaan lisää keskustelijoita ja/tai lisää keskustelua uusista aiheista.

On kaunis ajatus, että nykytilanteessa tiukasti moderoitu asiafoorumi olisi mahdollinen. Käytännössä taitaa olla niin, että kevyesti moderoitu/kokonaan moderoimaton yleisfoorumi kuten tämä on parasta, mihin keskustelufoorumit pystyvät. Syytän naamakirjaa!

Mutta ei silti, onnea projektiin. En vain usko sen onnistuvan, ja pahimmassa tapauksessa se voi johtaa kahteen kuihtuneeseen foorumiin yhden suhtkoht toimivan sijasta.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Mäksyn foorumi.
« Vastaus #3 : ma 31.08.2015, 23:29:26 »

Eri vaiheet foorumielämässä on kyllä kivoja. Näkkäriltä tänne siirtyminen oli aika koetteleva ja vaikka oli antoisaa käydä keskustelua uudesta tilanteesta, niin se otti vähän koville. Etupäässä oli paljon muutosta totuttuun, jota en itse sellaisenaan voinut tarjota aidosti.

Ymmärrän Mäksyä jos mielessä on uusi idea ja sen edistäminen. Mullakin oli aikoinaan samanlaista ajatusta jostain toisenlaisesta. Oli vähän vaivalloista. Mitään en kadu, vaikka typeryyttäkin tuli urakalla. Mites ne muuten lähtee, jos ei hioutumalla.

Facebook on ihan hyvä, mutta nämä ovat jotenkin kivempia. Voi paneutua asioihin ja kanssakäymiseen perusteellisemmin, jos vain haluaa, ja jonkin verran kyllä.

Jos itse perustaisin vielä foorumin, tai kirjoitusympäristön, niin aika suppean, mutta aidosti VAIN tuottajaporukalle suunnattuna. Jos tykkää kirjoittaa omaksi ilokseen, niin se olisi kriteeri, ja samalla voisi hengailla muiden samankaltaisempien kanssa. Tekisin foorumin niin, että kaiken oman saisi helposti mukaan, jos haluasi materiaalin jossain vaiheessa omaan ympäristöön.

Toivomukseni olisi, että foorumeita paljon, ja väkeä myös. Nettiä pidetään epäjumalana, koska se koukuttaa monia. Silti teevee vierottaa minusta enemmän elämästä. Elämästä tulee kuin näyteikkunasta katsottua. Ja yksinäisyyttä riittää. Voi olla, että nettiä on vaikeampi taivuttaa valtakoneiston tahdon alle, joten siitä on pyritty tekemään pahis. Kun taivutus on toteutunut, niin netti on varmasti se, joka on erittäin sopiva väline.

Poissa mks

 • Konkari
 • Viestejä: 916
Vs: Mäksyn foorumi.
« Vastaus #4 : ke 02.09.2015, 05:59:57 »
Komenttina kyselyn viimeiseen valintaan: En ole koskaan edes suunnitellut olla tasapuolinen admin. Foorumin nimessä "kapeus" tarkoittaa nimenomaisesti ja ääneen lausutusti sitä, ettei kukaan voi vedota minkäänlaiseen universaalisuuden tai tasapuolisuuden ihanteeseen vaatiessaan tekstilleen evankeliumin statusta. Aikomukseni on olla oma itseni diktatorisesti ja subjektiivisesti. Jos kirjoittajia foorumille ei itseni lisäksi löydy, olkoon se sitten blogi.

Tarkoitukseni ei ole missään tapauksessa häritä seniilien läskien huru-ukkojen äijäköörin mollaamista Jatkumolla. Huoli siitä, että KapeaNäkökulma näivettäisi Jatkumon on perin aiheeton. Foorumien ekologisilla lokeroilla ei visioni mukaan ole juuri päällekkäisyyttä.

mks

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Mäksyn foorumi.
« Vastaus #5 : ke 02.09.2015, 11:51:39 »
Tuollainen usko universalistisesta periaatteesta johdettuihin legalistisiin sääntöihin vailla plastista ajattelua on nähdäkseni syy moneen onnettomuuteen. Ei Juhankaan tarvitsisi olla tasapuolinen ratkaistakseen fooruminsa suurimmat ongelmakohdat, mutta usko periaatteeseen estää sen.

Nyt syksyllä kirjoitteluani haittaavat muut työt, mutta kaitpa mks:n foorumin voisi ainakin tarkastaa. Sitten sisällöllisemmät viestit voisi varata sinne ja tuhria täällä seinät täyteen törkeyksiä Juhan iloksi.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)