Kirjoittaja Aihe: Lihavuus, painonhallinta  (Luettu 21380 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 11035
  • Back
Vs: Lihavuus, painonhallinta
« Vastaus #320 : ti 02.10.2018, 12:22:14 »

Elämä  vaatii työtä, mutta työ on tosiaan turhuuksien kaatamista, sillä reutoaminen on aina ongelmallista, ja säteilee hankaluutena, ja jäljet siivottava myöhemmin, jonkun. Kun työ on onnistunutta, jotain ilmaista on saavutettu, jonka varaan voi jäädä, ja tehdä tarvittavaa jatkossa, jos jokin hankaa liikaa. Siinä ajatus sovellettuna työhön. Työ näin ajatellen on varmasti jatkuvaa, mutta siinä on tietty luontevuuden mieli.

Toinen sovellus edellisestä kahlaamisesta syntyi siitä, että kun haetaan uutta kauempaa, uudiskentiltä, on se usein turvallisemmaksi koettua, koska ei horjuta vanhoja tienoita. Tässä voi olla syy, miksi esim tieteellinen tutkimus näyttää hajoavan tiedeavaruuteen. Ihmisten pyrkimys kunnioittaa vanhaa, näkyy muussakin. Tämä on tuskatonta, suvaitsevaa, kun taas lähiperkaus on vähän toista.

Siinä kun neitseellisempiä alueita haetaan, tulisi kytkeä vapautuvaa tilaa selkeämmin sen muuttamiseen, mikä vankistaa vanhaa. Vanhan muuttaminen on työläintä, koska niin paljon menee uusiksi, pientenkin muutosten takia. Irtiottoa tarvitaan, eli on vähän vastapainoa. Ehkä huvi on mielellisesti vähän tätä, jos ajattelee velvolliksuuskia sidonnaisesti, ja rellestämistä vapaampana.

Eli jos ajattelee huvia ja viihdettä, voisi yrittää ajatella näiden arvoa kokonaisuudessa. Itsessään niiden arvoa puolestaan voisi arvioida kyseenalaisemmalla otteella.