Kirjoittaja Aihe: Venäjä, Venäjä, Venäjä!  (Luettu 78227 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa RGR

 • Konkari
 • Viestejä: 1291
 • etelänhämyhaikara
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #600 : ti 26.09.2017, 10:23:56 »
Kyllä Medvedev varmasti tienasi hyvin, pian saa mennä. Tarpeellinen työntekijä oli Putinille. Enää ei ole.

Kehtaako Putin julistaa itseään Tsaariksi, jää vielä nähtäväksi... 8)

Medvedev tietää Putinista vaarallisia asioita. Vaarallisia molemmille. Kuinkahan käy?

Tästä nimenomaisesta tapauksesta en osaa vielä sanoa varmasti mutta yleensä maailmanhistoriassa yksinvaltiaiksi pyrkiville käy hulppeassa laskusuhdanteessa usein kömpelösti.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #601 : ti 26.09.2017, 13:47:21 »
https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kannibaaliperhe-myontaa-syoneensa-ainakin-30-ihmista-venajalla-mediassa-liikkuu-kuvia-ihmisaterioista/6588968#gs.H_TCcxE

Kannibalismista syytetty pariskunta on myöntänyt tappaneensa ja syöneensä ainakin 30 ihmistä viimeisen 18 vuoden aikana Venäjällä, Daily Mail uutisoi.

Pariskunta pidätettiin, kun Krasnodarin kaupungista löytyi puhelin, jossa oli valokuva miehestä ruumiinosan kanssa.

Kuvassa miehellä näyttäisi olevan suussaan ihmisen käsi.Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #602 : pe 29.09.2017, 21:57:29 »
Voi Helvetti!

Luin Guardianin 4.8.2017-juttua "Fake news is bad. But fake history is even worse" jossa Unkari, Turkki, Venäjä ja Kiina kiillottavat tahraista historiaa valheella ja pimityksellä.

Siinä on linkki Memorial säätiön  joukkohautametsästäjä Juri Dimitrijevin tapaukseen. Hän on muiden kanssa paljastanut Äänisen ja Suomen rajan väliseltä metsäalueelta Sandormokhista valtavan Stalinin terroriajan joukkohaudan jossa ihmiset on teloitettu kuoppiin niskalaukauksin.
 Nykyään Putinin valtio ei tästä pidä.

Ei pidä niin.

Juuri nyt tulee TV 1:stä ohjelma "Perjantai", jossa aluksi näytettiin dokumentti Putin-jugendin koulutusleiriltä, jossa alakouluikäisiä lapsia opeteiin sotimaan ja kuolemaan Johtajan puolesta.

Karmivaa.

Olen sitä mieltä, että Suomen pitäisi liittyä Natoon!

JPA
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

hibiscus

 • Vieras
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #603 : ma 02.10.2017, 23:06:30 »
Demokratian mallimaa Venäjä hoitaa hienosti toisinajattelijat syrjään presidentinvaaleista. Oppositiojohtaja Navalnyi hoidettiin pois pelistä langettamalla hänelle 20 kuukauden vankeusrangaistus. Hänen ääntään ei tuolla tuomiolla suljeta ja Navalnyin kannatus vain oppositiopiireissä nousee Putinin ja hänen vasalliensa loppuun asti ajattelemattomasta mokasta huolimatta tai siitä johtuen. https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/oppositiojohtaja-aleksei-navalnyille-20-paivaa-vankeutta/6603222#gs.vpd2uBI.

Poissa Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #604 : la 14.10.2017, 17:38:51 »
Venäjän hallituksen lehti kirjoittaa uusiksi sotahistoriaa: ”Suomalaisia tiedustelijoita” vihjaillaan Putinin mummon surmaajiksi

...Jelizaveta Shelomovasta on tähän mennessä kerrottu useissa muissa venäläisissä lähteissä tieto, jonka mukaan hän kuoli saksalaisjoukkojen luodista. Joissakin lähteissä hänen kuolinpäiväkseen mainitaan 13. lokakuuta 1941, mutta toisten tietojen mukaan oikea päivämäärä olisi sittenkin 13. marraskuuta 1941.

Hyväsydämisen Jelizavetan on kerrottu vieneen Pominovon kylän lähellä asemissa olleille neuvostosotilaille keitettyjä perunoita, kun saksalaisten luoti oli osunut häntä vatsaan. Monissa lähteissä puhutaan kaiken lisäksi harhaluodista, mutta joissakin viitataan hänen tahalliseen surmaamiseensa.

Venäjän hallituksen lehden tuoreessa jutussa tapahtumista annetaan kuitenkin aivan toisenlainen mielikuva.

RG:n jutussa kerrotaan, kuinka Jelizaveta Shelomova kantoi neuvostosotilaille paitsi keitettyjä perunoita niin myös lääkkeitä ja sidetarvikkeita. Artikkelin mukaan Pominovon kylän olivat kuitenkin vuonna 1941 miehittäneet suomalaiset...

– Vuonna 1941 fasistit valtasivat Pominovon. Ei pitkäksi aikaa, vain pariksi kuukaudeksi. Meidän poteromme olivat lähistöllä. Mutta kylään olivat asettuneet suomalaiset. Jelizaveta kantoi meidän asemiimme kuumia perunoita ja sideharsoa, ruokki ja lääkitsi Puna-armeijan sotilaita, RG:n toimittaja Juri Snegirev kuvailee jutussa.

– Suomalaiset tiedustelijat saivat (tämän) selville ja varoittivat Jelizavetaa ankarasti: ”Jos vielä kerran näemme sinut puna-armeijalaisten luona niin pum-pam! Ammumme!” Snegirev jatkaa eläytyvää kuvailua reportaasissaan.

Artikkelin mukaan Jelizaveta ei kuitenkaan totellut suomalaisten tiedustelijoiden varoitusta, vaan hän meni jälleen kerran auttamaan puna-armeijalaisia.

– Hänellä oli hyvä sydän. Ja luonne… Hän ei ajatellut itseään. Fasistien luoti iskeytyi hänen selkäänsä, Snegirev kirjoittaa ja siirtyy sitten kuvailemaan Jelizavetan hautaa.

Snegirevin jutussa erikoista on se, että aiempien Venäjän median julkaisemien Jelizaveta-tarinoiden kanssa siinä täsmäävät vain hänen kuolinvuotensa ja kertomus keitettyjen perunoiden viennistä rintamalle. Jopa Jelizavetan sukulaisuus Putiniin on kerrottu käyttäen termiä ”dvojurodnaja babushka”, mikä viittaa pikemminkin mummon siskoon.https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005408702.html
« Viimeksi muokattu: la 14.10.2017, 17:47:08 kirjoittanut Anemone 2.0 »
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #605 : la 14.10.2017, 21:36:54 »
Partisaaneja venäläiset pitävät sankareina. No, ehkä Saksan rintamalla olivatkin joskus, Suomen rintamalla tappoivat siviilejä.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Muisto Keijo Kullervo

 • Konkari
 • Viestejä: 2486
 • Päivieni kertomaa
  • Kotisivuni
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #606 : la 28.10.2017, 12:42:55 »
"Viimeksi kun valittiin Putinia taisi olla amerikkalainen unelma kauppatavarana.
Kun nyt valitaan uudelleen Putinia on jälleen amerikkalainen unelma Venäjän rajojen sisäpuolella nettien kirjoitusten kautta sielläkin.
Siis... Kuinka paljon amerikkalaiset vaikuttivat toimillaan Putinin valintaan viimeksi ja kuinka paljon ensi vuonna kun Venäjällä on presidentin vaalit?
Ja kuinka paljon Venäjä ja USA vaikuttavat Suomen presidentin valintaan?
Olemme solmukohdassa Idän ja Lännen vaikutuspiirissä. Sauli Niinistö aukaisee kyllä Gordionin solmun sanansa voimalla ja niin kuuluukin tehdä."

Muisto Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä."

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2110
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #607 : pe 03.11.2017, 00:49:48 »
Tämän päivän uutisia:
Venäjä-tutkinta: Trumpin ex-kampanjapäällikköä Manafortia syytetään salaliitostaenäjän ulkoministeri Sergei Lavrov sanoo uutistoimisto Interfaxille, että syytökset Venäjän sekaantumisesta muiden maiden vaaleihin ovat "fantasiaa".
- Kuten tiedätte, meitä syytetään ei ainoastaan Yhdysvaltojen vaan myös näiden Euroopan valtioiden vaaleihin sekaantumisesta, ilman yhtä ainoata todistetta, Lavrov sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.
Facebook ilmoitti eilen, että Venäjään yhdistetyt tahot ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa 80 000 julkaisun edestä materiaalia, jolla on pyritty kahden vuoden aikana vaikuttamaan Yhdysvaltain presidentinvaaleihin. Julkaisut on mahdollisesti nähnyt noin 126 miljoonaa amerikkalaista, Facebook totesi.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #608 : ti 21.11.2017, 02:23:39 »

Venäjä voi yrittää horjuttaa Suomen yhteistä tarinaa – ”Kuin tykillä ampuisi”
Venäjän informaatiovaikuttaminen sosiaalisessa mediassa ja muualla internetissä on kiihtynyt.

Lokakuun arkiaamu Pirkanmaan pelastuslaitoksella Tampereen keskustassa.
Pienyrittäjä Markku Mantila aloittaa esityksensä ...
...
MANTILA ON 53-VUOTIAS LEHTIMIES, joka siirtyi marraskuussa 2014 sanomalehti Kalevan päätoimittajan paikalta valtioneuvoston viestintäjohtajaksi.
...
Pian Mantila joutui itsekin informaatiovaikuttamisen välikappaleeksi. Venäjälle myötämieliset tahot alkoivat väittää Mantilan touhujen olevan propagandavaikuttamista Suomen Nato-jäsenyyden puolesta.

Valemediat aloittivat nimittelyn. MV-lehti kutsui häntä ”iskuryhmän johtajaksi” ja ”Suomen Valtakunnan Propagandakanslian ylijohtajaksi”. Hieman asiallisempi vaihtoehtojulkaisu, Venäjän toimia ymmärtävä Vastavalkea keksi kuvittaa Mantilaa panetelleen juttunsa kuvaparilla, jossa olivat rinnakkain natsi-Saksan propagandaministeri Joseph Goebbels ja melkein samannäköiseksi muokattu Mantila. Goebbels-jutun oli kirjoittanut entinen Sdp:n kansanedustaja, valtiopäiväneuvos Mikko Elo.
...

 - Talouselämä 19.11.2017

Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #609 : ti 21.11.2017, 02:28:27 »
Btw. Haulla etsin kuka on MV-lehden ahkerin viittaaja jatkumossa. Se näyttäisi olevan Toope.
(MV-lehteen oli muinoin viittaillut myös MK eli VA.) MV:n Janitskinia on puolustellut mm. Hayabusa...?

JK. Valtion himo saada MV-Janitskin kiinni voisi olla myös "myyrä-vakooja"jahtia mutta sitä ei sanota ääneen?
« Viimeksi muokattu: ti 21.11.2017, 02:31:55 kirjoittanut MrKAT »
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Hartsi

 • Konkari
 • Viestejä: 5776
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #610 : ti 21.11.2017, 04:59:12 »
"Viimeksi kun valittiin Putinia taisi olla amerikkalainen unelma kauppatavarana.
Kun nyt valitaan uudelleen Putinia on jälleen amerikkalainen unelma Venäjän rajojen sisäpuolella nettien kirjoitusten kautta sielläkin.
Siis... Kuinka paljon amerikkalaiset vaikuttivat toimillaan Putinin valintaan viimeksi ja kuinka paljon ensi vuonna kun Venäjällä on presidentin vaalit?
Ja kuinka paljon Venäjä ja USA vaikuttavat Suomen presidentin valintaan?
Olemme solmukohdassa Idän ja Lännen vaikutuspiirissä. Sauli Niinistö aukaisee kyllä Gordionin solmun sanansa voimalla ja niin kuuluukin tehdä."

Muisto Keijo Kullervo

Sinä tunnut kaikessa nojailevan Putiniin, siihen turvalliseen Leningradin katupoikaan, eikö niin ?

Kuulostelen uteliaana, mutta suoraselkäisenä, ehkä hieman etukumarassa, kuin mäkihyppääjät.

Täällä Hartsi tänään, eikö niin ?
Vaatimattomuus ei ole enää nyky-Suomessa hyve, kertoo Lännen Median Taloustutkimuksella teettämä arvokysely

Poissa RGR

 • Konkari
 • Viestejä: 1291
 • etelänhämyhaikara
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #611 : ti 21.11.2017, 10:20:45 »
Venäjä ja Rosatom tiedottaa:

Lainaus
Venäjän valtion ydinvoimayhtiö Rosatom väitti vielä lokakuun puolivälissä, ettei "syyskuun 25. ja lokakuun 7. päivän välillä tehdyissä mittauksissa, mukaan lukien Etelä-Uralilla, havaittu jälkeäkään" ruteniumista. Ainoat havainnot tehtiin Rosatomin mukaan Pietarissa. Väite on räikeä valhe, mikä käy selvästi ilmi Rosgidrometin julkistamista tiedoista.

- Säteily kaikkien Venäjän ydininfrastruktuurin kohteiden ympärillä ovat normien mukaiset ja taustasäteilyn tasolla, Rosatom väitti.

Rosatom puuhaa parhaillaan suomalaisyhtiö Fennovoiman kanssa ydinvoimalaa Pyhäjoelle.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711212200547668_ul.shtml

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #612 : ti 21.11.2017, 10:22:16 »

Venäjä voi yrittää horjuttaa Suomen yhteistä tarinaa – ”Kuin tykillä ampuisi”
Venäjän informaatiovaikuttaminen sosiaalisessa mediassa ja muualla internetissä on kiihtynyt.

Lokakuun arkiaamu Pirkanmaan pelastuslaitoksella Tampereen keskustassa.
Pienyrittäjä Markku Mantila aloittaa esityksensä ...
...
MANTILA ON 53-VUOTIAS LEHTIMIES, joka siirtyi marraskuussa 2014 sanomalehti Kalevan päätoimittajan paikalta valtioneuvoston viestintäjohtajaksi.
...
Pian Mantila joutui itsekin informaatiovaikuttamisen välikappaleeksi. Venäjälle myötämieliset tahot alkoivat väittää Mantilan touhujen olevan propagandavaikuttamista Suomen Nato-jäsenyyden puolesta.

Valemediat aloittivat nimittelyn. MV-lehti kutsui häntä ”iskuryhmän johtajaksi” ja ”Suomen Valtakunnan Propagandakanslian ylijohtajaksi”. Hieman asiallisempi vaihtoehtojulkaisu, Venäjän toimia ymmärtävä Vastavalkea keksi kuvittaa Mantilaa panetelleen juttunsa kuvaparilla, jossa olivat rinnakkain natsi-Saksan propagandaministeri Joseph Goebbels ja melkein samannäköiseksi muokattu Mantila. Goebbels-jutun oli kirjoittanut entinen Sdp:n kansanedustaja, valtiopäiväneuvos Mikko Elo.
...

 - Talouselämä 19.11.2017

Nyt sinä kirjoitit täyttä asiaakin. Jopa lainasit jutusta kohdan, että SDP:tä edustava poliitikko on mukana trollaamassa Venäjän agendaa ja valheita. Trolli Bäckmanninhan kaikki tietävätkin.

MK
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2110
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #613 : ke 22.11.2017, 01:33:24 »
Venäjä ja Rosatom tiedottaa:

Lainaus
Venäjän valtion ydinvoimayhtiö Rosatom väitti vielä lokakuun puolivälissä, ettei "syyskuun 25. ja lokakuun 7. päivän välillä tehdyissä mittauksissa, mukaan lukien Etelä-Uralilla, havaittu jälkeäkään" ruteniumista. Ainoat havainnot tehtiin Rosatomin mukaan Pietarissa. Väite on räikeä valhe, mikä käy selvästi ilmi Rosgidrometin julkistamista tiedoista.

- Säteily kaikkien Venäjän ydininfrastruktuurin kohteiden ympärillä ovat normien mukaiset ja taustasäteilyn tasolla, Rosatom väitti.

Rosatom puuhaa parhaillaan suomalaisyhtiö Fennovoiman kanssa ydinvoimalaa Pyhäjoelle.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201711212200547668_ul.shtml

Venäjä onkin sitten ainoa Euroopan maa, jonka ilmassa ei ollut ruteniumia. Muistuu mieleen vuosi 1986. Muistaako Juhan valikoiva muisti niin kauas?

Poissa Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #614 : pe 24.11.2017, 10:41:19 »
Russia has always been a curiously unpleasant country despite her great literature. Unfortunately, Russians today have completely lost their ability to kill tyrants.

Vladimir Nabokov
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #615 : pe 24.11.2017, 12:22:38 »
Btw. Haulla etsin kuka on MV-lehden ahkerin viittaaja jatkumossa. Se näyttäisi olevan Toope.
(MV-lehteen oli muinoin viittaillut myös MK eli VA.) MV:n Janitskinia on puolustellut mm. Hayabusa...?

JK. Valtion himo saada MV-Janitskin kiinni voisi olla myös "myyrä-vakooja"jahtia mutta sitä ei sanota ääneen?

Mikä on MrKATin kanta Natoon ja Euroopan Unioniin ja Euroon ja siihen, missä näistä Suomen pitäisi olla mukana?

Hommafoorumi on vilkas keskustelupaikka, joten olisi ihme, jos Venäjä ei olisi sekaantunut siellä käytävään keskusteluun, mikäli se tämän tyyppistä mielipidevaikuttamista yleensä harrastaa.

Tulee mieleen ajatus, että hommalais-halla-aholaisissa on paljon hyödyllisiä hölmöjä, joita Venäjä käyttää hyväkseen luodakseen yleistä hämmennystä ja estääkseen Suomen liittymisen Natoon ja heikentääkseen EU:ta. Hommafoorumi on tietysti vain pieni osa yhteiskunnasta, eikä siellä tehdä päätöksiä, eikä sen kautta voi saada ihmeitä aikaan. Pienistä osista isotkin asiat kuitenkin koostuvat. Hommalais-halla-aholaiset ovat aktiivisia kirjoittelijoita muuallakin kuin omalla foorumillaan, joten mielipiteiden muokkaus siellä vaikuttaa laajemminkin yhteiskunnalliseen keskusteluun. 

Poissa mikainen

 • Konkari
 • Viestejä: 2127
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #616 : pe 24.11.2017, 14:08:43 »
Ilta-Sanomissa oli juttua kuinka joku venäläinen vaikuttaja, olisko ollut kansanedustaja Yhtenäisestä Venäjästä, oli erehtynyt toteamaan Talvisodan olleen hyökkäyssota ja kaiken lisäksi puolet venäläisistä olisi suomalais-ugrilaista perimää omaavaa. Kollegalta oli tullut palautetta "vaarallisesta puheesta".

Tuli häiriötä niin en voi tarkistaa mitä kaikkea siinä oli. Paperilehti.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #617 : to 21.12.2017, 12:01:46 »
Laitan tämän tähän talteen myöhempää lukua(ni) varten:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005497462.html

Saksalaislehti: Venäjä harjoitteli syyskuussa iskuja Suomeen – tuhoaisi Helsinki-Vantaan lentokentän Iskander-ohjuksilla

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #618 : la 23.12.2017, 16:46:01 »
Laitan tämän tähän talteen myöhempää lukua(ni) varten:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005497462.html

Saksalaislehti: Venäjä harjoitteli syyskuussa iskuja Suomeen – tuhoaisi Helsinki-Vantaan lentokentän Iskander-ohjuksilla

Venäjän mukaan sen hyökkäys Krimille ja Venäjän sotilaallinen ja aseapu Itä-Ukrainan kapinallisille edistää alueen rauhaa.

Venäjä näyttäisi olevan sotilaallisissa asioissa Hesarin linjoilla.

SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Venäjä, Venäjä, Venäjä!
« Vastaus #619 : ti 26.12.2017, 12:16:18 »
Russia has always been a curiously unpleasant country despite her great literature. Unfortunately, Russians today have completely lost their ability to kill tyrants.

Vladimir Nabokov

Totta....

Nyt presidenttiehdokas Putin deletoi viimeisen potentiaalisen vastaehdokkaan maaliskuun vaaleista.  Aleksei Navalnyin presidenttiehdokkuuden evääminen on merkki siitä, että hän olisi ollut Putinin mielestä turhan vakavasti otettava vastaehdokas.

Venäjän keskusvaalilautakunta ilmoitti eilen, ettei Navalvyi voi asettua ehdolle rikostuomionsa takia. Navalnyi sanoo, että kavalluksesta saamansa ehdollinen vankeustuomio oli poliittinen.

Muut ehdokkaat maaliskuun vaaleissa ovat sitten juoppo klovni Vladimir Žirinovski ja Kommunistisen puolueen Pavel Grudinin. Arvatteko kuka kolmesta voittaa?

Jännittävää!

SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu