Kirjoittaja Aihe: USA, USA, USA  (Luettu 32231 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 14062
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #360 : su 02.07.2017, 00:28:44 »
Hauskoja uutisia totta kai. Oikeana ongelmana kai on ollut mm. kalifornialaisten yliopistojen Trump-mielisten boikotit.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 1568
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #361 : su 02.07.2017, 20:56:16 »
Toukokuussa liki 100 jenkkiä on lentävä sotakoneillaan Suomessa. Yhteisesti harjoitellen Venäjän lähellä..

Poikkeuksellinen vierailu: Yhdysvaltalaisia F-15-hävittäjiä tulossa harjoittelemaan Suomeen
..
Vierailusta on oltu hiljaa
Amerikkalaishävittäjien tulevaa vierailua ei mainita sanallakaan ilmavoimien tiedotteissa. Tietojen jättämistä pois perustellaan Ylelle sillä, että kyseessä on ”pienimuotoinen” harjoitus. Useammasta eri lähteestä kuitenkin myönnetään, että Rissalaan on tulossa jopa 70–100 amerikkalaista.

-YLE 8.2.2016: Poikkeuksellinen vierailu, yhdysvaltalaisia F-15..

Mitähän venäläiset ja kotiryssät tuosta aattelee?


Niin. Sinähän sen voit kertoa. Kirjoituksestasi saa käsityksen että 100 USA:n hävittäjää harjoittelee Suomessa Venäjän lähellä. Sanallakaan et kirjoituksessasi kerro että "hävittäjät" ovat aseistamattomia ja kuuluvat sikäläiselle kodinturvajoukolle.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 6683
 • Hai Sixteen!
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #362 : ma 03.07.2017, 00:07:30 »
Tästäköhän se Trumpin unelma (->äärioikeistolainen vallankumous-> diktatuuri) alkaa?
"SA-joukot" pystyyn valvomaan katuja?

Portland Republicans to use militia for security as far-right rallies continue
...

Tämän ennusteeni kanssa linjassa on edelleen tämä presidentillinen outo tappeluvideo, vinkkikö?

Trumpin uusin tviitti näyttää kannustavan väkivaltaan mediaa vastaan
Trumpin julkaisemalla painivideolla Trump hakkaa maassa makaavaa vastustajaansa, jonka pään tilalla on uutiskanava CNN:n logo.

 - https://yle.fi/uutiset/3-9701698

Video esim tässä jo alussa:
President Trump Body slams CNN (2:28)
https://www.youtube.com/watch?v=iqRK0ZREGMg
« Viimeksi muokattu: ma 03.07.2017, 00:12:27 kirjoittanut MrKAT »
"Kannatan ehdottomasti maahanmuuton lisäämistä" - Esko Valtaoja, TS 4.8.2015

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 3418
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #363 : ma 03.07.2017, 11:38:57 »
Yhdysvalloissa lätkäistään elinkautisia tapauksista, joista Suomessa ensikertalainen selviäisi muutamalla vuodella kaltereiden takana.

Lastenhoitajana toimineen naisen väitetään seksuaalisesti pahoinpidelleen hoitamaansa poikaa, jonka hän oli raiskannut pojan ollessa 11-vuotias sillä seurauksella, että oli saanut lapsen.

Herää kysymyksiä.

Eikö traditionaalisessa islamilaisessa kulttuurissa tyttö ole nainen siinä vaiheessa, kun hän kykenee saamaan lapsia eli jostakin murrosiästä lähtien. Tuohon saakka Muhammedkin joutui odottamaan ennen kuin pääsi puuhailemaan tosimielessä kolmannen ja tunnetuimman vaimonsa Aishan kanssa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad%27s_wives#Timeline_of_marriages

Jos tytöstä tulee nainen siinä vaiheessa, kun hän on valmis saamaan lapsen, miksi sama ei päde myös poikiin. Jos 11-vuotias poika on saanut lapsen hoitajansa kanssa, eikö hän silloin ole ollut "mies"? Suomalaisista pojista useimmat eivät vielä tuon ikäisenä taitaisi pystyä tulemaan isäksi. Mutta jossakin päin kehitytään nopeammin ("partalapset").

Oikeusjutussa mainittua raiskausta koskien herää myös joitakin kysymyksiä. Nimittäin kun tyttö tai nainen raiskataan perinteisillä menetelmillä (nykyisinhän raiskaus voi tarkoittaa lähes mitä tahansa), hänen ei ilmeisesti tarvitse olla millään tavalla "mukana" jutussa, ja raskaus voi alkaa siitä huolimatta. Kun nainen raiskaa (tämä on niin harvinaista, että sitä on vaikea edes kuvitella) pojan tai miehen niin, että hän itse tulee raiskaamisen seurauksena raskaaksi, eikö hänen ole tällöin täytynyt saada poika tai mies edes jollakin tavalla kiihottuneeseen tilaan (ei välttämättä henkisesti, mutta ainakin fyysisesti), jotta tarvittavat asiat ovat tapahtuneet. Eli jollakin tavalla naisen on pitänyt saada poika tai mies "mukaan" tapahtumiin. Muuten raskaaksi tuleminen olisi hyvin vaikeaa.

Tietysti, jos raiskaamisen käsitettä laajennetaan siten kun sitä nykyjuridiikassa on laajennettu, mitään yhdyntää ei ole tarvittu. Nainen on voinut pakottaa pojan luovuttamaan siittiöitään, jotka hän on itse tunkenut kehoonsa. En tiedä, miten tuossa on tapahtunut.

Jostakin syystä minusta tuntuu ajatuksena iljettävämmältä, jos mies raiskaa tytön tai naisen, kuin jos tilanne on toisin päin. Mies joutaa saamaan tuntuvan tuomion, vaikka en yleisellä tasolla kannatakaan ankaria tuomioita. Jotenkin tuntuu, että nainen on syyttömämpi vastaavassa tilanteessa. Eli että nainen en yksinkertaisesti voi tehdä pojalle (ellei ole kyse aivan pienestä lapsesta) tai miehelle niin pahoja asioita kuin mies tytölle tai naiselle.

En tiedä, mistä tuollainen sukupuolivinoutuma ajatuksissani johtuu. Ehkä muistelen omia puutteessa elettyjä nuoruusvuosiani ja kuvitelmiani, joissa vanhempikin nainen kelpasi fantasian kohteeksi. Eivät nyt mitkään mummoikäiset tietenkään. Mutta 13-15 -vuotiaalle pojalle kolmekymppisetkin ovat jo vanhoja naisia. Nyt jälkeen päin ajatelle tuntuu siltä, että jos joku tuollainen kolmikymppinen kaunis nymfomaani olisi viekoitellut minut ollessani varhaisteini-ikäinen, en muistelisi tapahtumaa vakavana rikoksena, jonka kohteeksi jouduin, vaan seikkailuna, jonka sain kokea. Tietysti paljon riippuu siitä, miten kaikki olisi tapahtunut. Voisihan se olla myös kammottavan traumaattinen muisto. Mutta jos ajattelen, että kolmikymppinen mies olisi viekoitellut varhaisteini-ikäisen tytön, koen pelkkää inhoa ja vastenmielisyyttä tällaista ajatusta kohtaan. En ainakaan koe pienintäkään sympatiaa tuollaista miestä kohtaan.

http://www.fox13news.com/news/local-news/264266794-story

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 2635
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #364 : ma 03.07.2017, 16:57:45 »
^Eiköhän tuolla Amerikan Yhdysvalloissa ole ihan tarkkaan määritellyt ikärajat seksijuttuihin. Tosin Trumpin toilailut wahhabi-jihadistien kanssa eivät lupaa hyvää lainsäädännönkään kehitykselle. Ne suojaikärajat on asetettu ihan syystä. Vaikka seksuaalinen kehitys on yksilöllistä, niin kokonaisuuden kannalta ikään perustuvat määritelmä on selkeämpää kaikkien kannalta.

Poissa Muisto Keijo Kullervo

 • Konkari
 • Viestejä: 2201
 • Päivieni kertomaa
  • Kotisivuni
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #365 : ti 04.07.2017, 14:02:47 »
Kaikilla ns. neroilla Einsteinista lähtien päätyen Donald Trumpiin, on vaikeuksia tuoda julki kannanottojaan julkisen median kautta...
NS. hullut nerot ovat maailman suola ja makunystyrät kiihottuvat heidän neronleimauksistaan.
Lisäksi vielä Rooman kaupungin polttaja historian mukaan.
Toivon, että Trump saa median ajattelemaan ja kirjoittamaan vähän Trumpin kannaltakin, ainakin osaksi.
Mitä muuten olisi medialla kirjoitettavanaan? Paitsi tietysti sota ja sotien kärsimykset joita aiheuttavat me 'ihmiset'.

Muisto Keijo Kullervo

PS. Itse koen olleeni armoitettu julkaisuissani. Ei ole pahoin mollattu eikä poistettu julkaisujanikaan... Minäkin olen ns. höpsähtänyt.
« Viimeksi muokattu: ti 04.07.2017, 14:09:08 kirjoittanut Keijo Kullervo »
"Tie, totuus ja elämä."

Poissa Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1782
 • ex-Kalervonpoika
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #366 : ti 04.07.2017, 14:08:43 »
Kaikilla ns. neroilla Einsteinista lähtien päätyen Donald Trumpiin, on vaikeuksia tuoda julki kannanottojaan julkisen median kautta...

 :D

Trump tuskin on nero, vaikka taustajoukkonsa tekivätkin kieltämättä nerokkaan mediastuntin.

hibiscus

 • Vieras
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #367 : ke 05.07.2017, 10:15:56 »
Eikö USAn asekauppa oikein vedä ja varastoihin kertyy vanhaa arsenaalia? Hyväksi havaittu vanha keino on etsiä vihollinen kaukaa maan rajojen ulkopuolelta ja pommittaa "vihollinen" lähes tuusan nuuskaksi. ISIS on kohta lyöty ja katseet täytyy kohdistaa Pohjois-Koreaan. http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005279570.html?ref=rss.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 13843
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #368 : ma 17.07.2017, 10:44:32 »
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005292677.html?share=ab9d1e5d8563a726f6e01a6aae0bf5c9

Elävien kuolleiden kaupungilta näyttävän Daytonin ruumishuoneelta on tila loppu – Yhdysvaltoja riivaa historian pahin huume-epidemia, ja yliannostuksia ottavat niin eläkeläiset kuin lapsetkin
"The artist is the true seer and prophet of his century, the justifier of life and as such, of course, a revolutionary far more fundamental in his penetration of the social mask of his day than any fanatic idealist spilling blood over the pavement in the name simply of another unnatural mask."

JC

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 2635
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #369 : ma 17.07.2017, 13:54:19 »
^Medikalisoiminen aloitetaan jo lapsena. Kaikille "normaalista" poikkeaville tungetaan pillereitä. Moni USAssa asunut suomalaisperhe on joutunut tappelemaan ettei heidän lapsiaan lääkittäisi, koska ovat liian hiljaisia.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 13843
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #370 : ma 17.07.2017, 13:58:41 »
Mikähän mömmö tepsii liikaan hiljaisuuteen... Kaikkea sitä kuuleekin.  ::)
"The artist is the true seer and prophet of his century, the justifier of life and as such, of course, a revolutionary far more fundamental in his penetration of the social mask of his day than any fanatic idealist spilling blood over the pavement in the name simply of another unnatural mask."

JC

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 6683
 • Hai Sixteen!
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #371 : ti 18.07.2017, 01:10:29 »
Mikähän mömmö tepsii liikaan hiljaisuuteen... Kaikkea sitä kuuleekin.  ::)
-Paroksetiini (esim. Seroxat), joka on SSRI-lääke.
-Sertraliini (esim. Zoloft), joka SSRI-lääke, tämä ehkä edellistä sopivampi lapsille.
-Venlafaksiini (esim. Efexor), joka antidepressantti, tosin tällä lapset voi tulle itsetuhoisiksi.
-Bentsodiatsepiinit rauhottaa (kait siten että jos ahdistus lievenee niin puheliaampi?)
-Betasalpaajat hidastaa ja tasottaa sykettä, ei "tunnu" niin jännittävältä.

Näitä siis tarjolla diagnoosiin nimeltä "social phobia", jonka suomalainen vähäpuheinen voi saada.

Suomalainen perinteinen lääke kielenkantojen irrotukseenhan on kahvin kofeiini.

 
"Kannatan ehdottomasti maahanmuuton lisäämistä" - Esko Valtaoja, TS 4.8.2015

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 2635
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #372 : ti 18.07.2017, 08:32:08 »
Mömmöt ovat siitä sekä hyviä että huonoja että vaikuttavaa ainetta ei tarvita paljon. Se tekee potilaskohtaisen annostelun vaikeaksi. Varsinkin kun tosiaan monella potilaalla on aikamoinen cocktail-lääkitys. Voi siis mennä pieleen ja pahasti. Monella kouluampujalla onkin ollut psyykelääkitys, myös Suomessa. Ainakin tuota SSRItä on ollut heidän resepteissään.

Suomalainen KKK-lääkitys - kahvi, keskikalja ja kossu - onkin ainakin annosturvallisempaa  ;D

Poissa Faustinen

 • Konkari
 • Viestejä: 6713
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #373 : ti 18.07.2017, 10:25:16 »

Suomalainen KKK-lääkitys - kahvi, keskikalja ja kossu - onkin ainakin annosturvallisempaa  ;D

Vaikuttaa hyvältä suositukselta, missähän järjestyksessä nuo olisi parasta ottaa ja missä vaiheessa mennä kylälle "rahjäämään", ettei humala mene haaskuun, jos ei kukaan näe sitä.

Tosin viimeksi investoin tequila pullolliseen, (en vielä aukaissut) voisikohan sitäkin käyttää noiden kanssa.

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 2635
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #374 : ti 18.07.2017, 12:25:40 »
Suositus on vain yhtä koota kerrallaan. Tässäkin sekakäyttö voi aiheuttaa ylimääräistä säätöä.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 6683
 • Hai Sixteen!
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #375 : ti 18.07.2017, 23:42:19 »
Monella kouluampujalla onkin ollut psyykelääkitys, myös Suomessa. Ainakin tuota SSRItä on ollut heidän resepteissään.
Et kai sinäkin maallikko-parka ole langennut siihen luuloon ja myyttiin että SSRI->massamurhat? (Tätä levitti mm. antisemitsti ja rasisti Kärkkäinen, Magneettimediassa).

Lainaus
Suomalainen KKK-lääkitys - kahvi, keskikalja ja kossu - onkin ainakin annosturvallisempaa  ;D
Vitsailetko? Isäni tuttavan poika teki aboutti tuolla reseptillä massamurhan kotiseudullani. Ja mitä se 8 surmanluotia ampunut käytti (myös elokuvassa)?
"Kannatan ehdottomasti maahanmuuton lisäämistä" - Esko Valtaoja, TS 4.8.2015

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 14062
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #376 : ke 19.07.2017, 00:31:39 »
^Medikalisoiminen aloitetaan jo lapsena. Kaikille "normaalista" poikkeaville tungetaan pillereitä. Moni USAssa asunut suomalaisperhe on joutunut tappelemaan ettei heidän lapsiaan lääkittäisi, koska ovat liian hiljaisia.
Ei ole mikään "vain" USA:n ongelma. Samaa tapahtuu Euroopassakin, ylimedikalisaatiota. Lapsi on vähän keskimääräisestä poikkeava, jolloin työnnetään lääkkeitä tai terapiaa...
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 13843
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #377 : ke 19.07.2017, 11:47:55 »
SSRI:n käyttöön liittyy kohonnut itsemurhariski. Syynä sekä masennus että masennuslääkkeiden käyttö. Omakohtaisten kokemusteni perusteella olen epäillyt että syy voisi olla se että kun aloitat SSRI-lääkkeen, parin viikon ajan voi olla hyvä olla. Suorastaan jopa euforinen, jos olet niin herkkä ihminen että panet erityisesti merkille jokaisen mielenvipatuksen. Olen toisessakin ihmisessä havainnut tuollaisen aloitusvaiheen innostuksen. Mutta se ei kestä, koska mielihyväntuntemukset ovat vain aloituksen sivuvaikutus. Parin kolmen viikon päästä olon pitäisi normalisoitua. Voi olla että jotkut kokevat sen normalisoitumisen niin ikävänä pudotuksena että se koetaan jopa masennuksen pahentumiseksi. Tai ehkä siinä voi joku pahennus tullakin. Voihan olla että kaikkien aivot eivät kestä sitä että niitä sörkitään keinotekoisella kemialla.

Muistaakseni varsinkin alaikäisten kohdalla on esitetty että SSRI-lääkkeitä ei tuosta noin vain määrättäisi, varsinkaan ilman terapiaa?

Joillakin ihmisillä halu tappaa itsensä laajenee välinpitämättömyydeksi muiden ihmisten henkiä kohtaan. Että tapetaan nyt samantien isompi porukka kun minä itse menen siinä samassa läjässä.
"The artist is the true seer and prophet of his century, the justifier of life and as such, of course, a revolutionary far more fundamental in his penetration of the social mask of his day than any fanatic idealist spilling blood over the pavement in the name simply of another unnatural mask."

JC

Poissa RGR

 • Konkari
 • Viestejä: 1291
 • etelänhämyhaikara
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #378 : ke 19.07.2017, 12:30:57 »
Austraalian pääministeri on esittänyt huolestuneen kysymyksen

Lainaus
Australian pääministeri australialaisnaisen kuolemasta: "Kuinka kadulla yöpuvussa apua pyytävä nainen voidaan ampua?"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707192200273319_ul.shtml

Tässä uhrista ja hänet ampuneesta poliisista kuva:Minneapolisin poliisin hermot ilmeisesti pinnassa.


Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 13843
Vs: USA, USA, USA
« Vastaus #379 : ke 19.07.2017, 12:47:12 »
Austraalian pääministeri on esittänyt huolestuneen kysymyksen

Lainaus
Australian pääministeri australialaisnaisen kuolemasta: "Kuinka kadulla yöpuvussa apua pyytävä nainen voidaan ampua?"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707192200273319_ul.shtml

Tässä uhrista ja hänet ampuneesta poliisista kuva:Minneapolisin poliisin hermot ilmeisesti pinnassa.

Mauton & asiaton vitsi: luuli naista varmaan yöpaidan takia Ku Klux Klaaniin kuuluvaksi.
"The artist is the true seer and prophet of his century, the justifier of life and as such, of course, a revolutionary far more fundamental in his penetration of the social mask of his day than any fanatic idealist spilling blood over the pavement in the name simply of another unnatural mask."

JC