Kirjoittaja Aihe: PC- ja konsolipelaamisen ketju.  (Luettu 27792 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hibiscus

 • Vieras
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #40 : su 28.02.2016, 12:54:06 »
On vain mainiota, että hibiscus ei käsitä asiasta mitään. Se nyt vielä puuttuisi, että hänen tauotonta vaikerrustaan joutuisi kuuntelemaan moninpeleissä! Servuilta tulisi kyllä nopeammin bannit kuin Näkökulmalla koskaan kenellekään. Varsinkin ARMA3:ssa on loistoporukkaa ja hyvä, ammattimainen yhteisö.

En ole hävennyt pelaamistani koskaan, eikä se ole haitannut ikinä naissuhteissakaan; todella monet naisetkin pelaavat nykyään. Itse puolestani en ymmärrä niitä miehiä, jotka makaavat päivät pitkät sohvalla, urheilua katsoen. Mutta sekään nyt ei kuulu tähän ketjuun.

Kukin harrastakoon mitä huvittaa. En ole koskaan pelannut mitään pc- tai konsolipeliä. Minusta se nyt vaan ei ole aikuisten miesten puuhaa. Minä liikun mieluummin luonnossa ja kerään talvella koivujen kyljestä pakurikääpää. Kesäisin muita sieniä ja luonnon kukkia.

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #41 : la 09.04.2016, 02:56:06 »
dungeons & dragons-tyylinen harjoitelma keskeneräisellä mutta ilmaisella pelimoottorilla:

Keskusteluja & Ketjuja -Jatkumon porteilla

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #42 : ke 13.04.2016, 13:22:20 »
Iski nostalgia, ja asensin uudelleen Call of Duty: Modern Warfare 2:n, monien vuosien jälkeen.

Edelleenkin löytyi iisisti 1000 pelaajaa, vaikka peli onkin jo vanha. Sen lisäksi vastaan tulleet ryhmät ovat todella, todella hyviä, ja olen saanut tasaisesti pannuuni, vaikka joitain yksittäisiä voittoja välillä tuleekin.

Joku ystävällinen kanssapelaaja mursi pelitasoni (Aikoinaan pelin pois asentaessani olin tehnyt prestigen kolmatta kertaa, eikä minulla ollut vielä lainkaan kaikkia herkkuja), ja loihti minulle kaikki mahdolliset aseet ja perkit. Se oli oikein kauniisti tehty, ja nyt pitääkin palautella mieleen eri kenttien kuumottavat paikat ja eri aseiden kikkakolmoset.

Muistinpa juuri senkin, että toista kertaa prestiget tehtyäni olin helvetin lujaa juovuksissa, ja seuraavana päivänä kiroilin kuin vuoripeikko, kun "kaikki" lähti nollilta. Sen jälkeen tuli perseiltyä pelissä paljon (Puukkohippa oli erikoisuuteni) ja se näkyi myös kill/death -suhdeluvussa, mutta eiköhän se vielä tästä. MW2 on mielestäni edelleenkin hauskin moninpelattava FPS, ellei tuleva Doom korjaa tilannetta. Parhaat kentät, lystikkäimmät pyssyt, ja paljon nopearefleksisiä lapsisotilaita (16-vuotiaita kakaroita, joilla on ADHD)!
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #43 : to 14.04.2016, 19:32:21 »
riippuvuusvaroitus: http://dome.fi/peli/sahkotupakka-saattaa-johtaa-flappy-riippuvuuteen/

säävaroitus: http://dome.fi/peli/kakkatsunami-hukutti-cities-kaupungin/

huom: suomalaisia pelejä nuo snake ja cities.

uusin hitman näyttäisi subin tilt-pelimakasiinin esittelyn mukaan rikollisen maistuvalta älypähkinältä..
http://dome.fi/peli/arvostelut/hitman-tuntuu-taas-hitmanilta
« Viimeksi muokattu: to 14.04.2016, 19:43:30 kirjoittanut a4 »

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #44 : pe 15.04.2016, 19:59:31 »
https://youtu.be/PZee8HevRfw
https://youtu.be/jxGaDR3z34k
jep.
jossain vaiheessa pitäisi tutustua maailmanlopun jälkeiseen hiekkalaatikkoon nimeltä maapallo ja versioonsa 4.
sieltä löytyy kuulema npc-trolli joka on häiriköinyt antifaniensa toimesta jo livenäkin: https://youtu.be/9ahd1OmC7e4

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #45 : la 16.04.2016, 15:24:56 »
a4,

Hitman -arvostelussa mainitaan, että viimeisin Hitman oli surkea. Kiitän linkistä sillä minulla on se (Sain jostain, Hitman -sarjasta olen aikoinaan pelannut ensimmäisen ja toisen), ja nyt tiedän että sitä viimeisintä ei kannata pelata.

Fallout 4 on ollut hauska. Niin hauska, että en ole pelannut sitä loppuun, vaan keskittynyt mm. yhdyskuntien väsäilyyn ja asennellut muutamia visuaalisia modeja. Hahmot saa alastomiksi, naisilla rintojen koot ja häpykarvoituksetkin modattua mieleisikseen, tai kokonaan pois. Perustin heti yhdyskunnallisen, alastoman mutta hyvin aseistetun ja suojatun haaremin, jonne ei muilla mieshahmoilla ole asiaa. Sieltä sitten ajoittain käpsyttelee alaston naiskauppias tukikohtaani, kylväen matkan varrella raidereille tuhoa ja kuolemaa minigunilla ja kranaateilla, käkäkä!

Pelisarjan vannoutuneita kannattajia Fallout 4 ärsyttää sen vuoksi, että siinä on karsittu reippaalla kädellä keskusteluja ja roolipelaamista. Minua se ei ole suuremmin haitannut, sillä en ehtisi syventyä niihin kiemuroihin niin paljon, kuin edellyttävät. Moni pitääkin Witcher III:sta aivan ylivoimaisena FO4:ään verrattuna, myös grafiikoiltaan. Sekin minulla on, mutta en ole ryhtynyt pelaaamaan.

...Ja itun Preston Garvey. Siihen jätkään menee kaikilla hermot.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #46 : la 23.04.2016, 08:46:50 »
viimeisimmässä subin tilt-jaksossa(3:40) haastateltiin jotain pelitutkijaa joka mainitsi kotimaisen pelitutkimuksen olevan kansainvälisesti etulinjassa, joten pitipä surffailla aiheen tiimoilta:
http://www.pelitutkimus.fi

pieni ote kyseisen sivuston filosofisestikin mielenkiintoisesta tutkimuksesta(joka osaltaan selittää jopa uskontojen tarvetta ihmisyhteisöjen historiassa):

Digitaalisissa peleissä toiminnan rajoittamattomuus voi ilmetä äärimmäisenä käyttäytymisenä, jolloin se tulkitaan helposti ongelmalliseksi. DayZ:ssä pelaajille suotu vapaus johonkin merkitsee tietyissä tilanteissa kanssapelaajien negatiivisen vapauden loukkaamista. Aktiivinen toimijuus yhdistettynä valinnanvapauteen voidaan kokea haitalliseksi, sillä autoritaarisen ohjauksen poissaololla saattaa olla nihilistinen vaikutus joidenkin pelaajien käytökselle. DayZ:ssä on elementtejä, jotka liikkuvat länsimaisen pelikulttuurin tabujen rajoilla, toisinaan myös ne ylittäen. Kuten vertaus Hobbesin luonnontilaan antaa ymmärtää, sosiaalisen vuorovaikutuksen rajoittamattomuus näyttäytyy usein erittäin väkivaltaisena käyttäytymisenä, joka vaihtelee murhasta itsemurhaan ja raiskauksesta kidutukseen. Tällöin pelaajat saattavat vaatia auktoriteetin tai yhteisön takaamaa positiivista vapautta. Tässä tapauksessa vapaus johonkin merkitsee suojaa tietynlaiselta epäsosiaaliselta toiminnalta.

Kuten edellinen KoS-pelitapaa kuvannut kappale osoittaa, murhaamista voidaan perustellusti pitää yhtenä DayZ:n keskeisimmistä pelimekaniikoista. Peli pitää sisällään myös animoidun itsemurha-ominaisuuden, jonka tarkoitus on päättää vakavasti tai kuolettavasti vammautuneen pelihahmon virtuaalinen vaellus. Toiminnon funktio ei ole siis mässäillä tarpeettomalla väkivallalla vaan lähinnä nopeuttaa uuden pelin aloittamista pelihahmon lähestyessä hidasta, mutta varmaa kuolemaa. Emergentin pelaamisen kautta DayZ:ssä on esiintynyt myös seksuaalista väkivaltaa, joka on aiheena yksi länsimäisen pelikulttuurin merkittävimmistä tabuista. Peli ei sisällä animaatiota raiskauksesta tai muusta seksuaalisesta väkivallasta vaan nämä teot toteutetaan lähinnä mielikuvan asteella tai verbaalisesti. Tämä on kuitenkin erittäin harvinainen ilmiö. Ehkä juuri tämän vuoksi aihe ei ole herättänyt liiemmin huomiota, muutamaa yksittäistä artikkelia lukuunottamatta (ks. esim. Correa 2014). Voidaan kuitenkin olettaa, että pelin valmistuessa myös nämä seikat saavat laajempaa huomiota ja sen normeja rikkova sisältö herättää keskustelua pelikulttuurin tabuista ja pelien suhteesta sananvapauteen.

Osa moraalittoman, tabumaisen tai väkivaltaisen käyttäytymisen mahdollistavista ominaisuuksista on alun perin suunniteltu pelihahmojen turvaamiseksi tai pelastamiseksi. Eräs näistä äärimmäisyyksistä on kannibalismi, joka on melko yleinen post-apokalyptisessä fiktiossa käytetty tarinallinen tehokeino. Kannibalismi on viimeinen vaihtoehto nälkäkuoleman estämiseksi. Ihmissyönnillä on kuitenkin seurauksensa, sillä se aiheuttaa pelihahmolle parantumattomia neurologisia haittavaikutuksia, jotka ilmenevät harhoina ja ääntelynä. Tietyistä ominaisuuksista tulee keinoja kanssapelaajien piinaamiselle, kun niitä käytetään tavalla, joihin niitä ei olla alunperin suunniteltu tai tarkoitettu. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii improvisoitu kidutus. Sidotulle pelaajalle pakkosyötetään esimerkiksi kemikaaliliuosta tai pilaantunutta ruokaa, jonka johdosta uhri sairastuu. Hoitamattomana sairaus aiheuttaa kuoleman. Alun perin pakkosyöttäminen ja -juottaminen oli tarkoitettu tajuttomien kanssapelaajien pelastamiseksi nääntymykseltä.23 Käsiraudat puolestaan esiteltiin ei-tappavana vaihtoehtona passivoida toisia pelaajia.

Kidutukset ja raiskaukset havainnollistavat tietynlaisen pelin sisäisen trendin, jossa kanssapelaajien murhaamiseksi ja pahoinpitelemiseksi pyritään kehittelemään uusia keinoja. Nämä teot kuvaavat pelin sisäistä mustaa huumoria ja usein ne toteutetaan uhrina toimivan kanssapelaajan avustuksella, sillä hän voi halutessaan keskeyttää teon. Toisena esimerkkinä vastaavanlaisesta roolipelaamisesta voidaan mainita kidnappaukset, jotka saivat mediahuomiota modifikaatioversion ilmestyttyä (ks. esim. Ruch 2012).

http://www.pelitutkimus.fi/vuosikirja2015/artikkeli-pelaaja-on-pelaajalle-susi-kriittinen-analyysi-dayzn-vallitsevasta-pelitavasta

luostarinmäelle lisättyä todellisuutta:

piiitkä linkki
« Viimeksi muokattu: la 23.04.2016, 08:54:48 kirjoittanut a4 »

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #47 : ke 04.05.2016, 20:06:22 »
Direction of the Call of Duty Franchise. Kuten jotkut täälläkin saattavat jo tietää, Infinity Ward julkaisee seuraavan Call of Dutyn yhteydessä Modern Warfaren (Sen ensimmäisen) remasteroituna, ja alkuun mukana tulee myös 10 remasteroitua moninpelikarttaa.

Sitä ei kuitenkaan julkaista erikseen, vaan joutuu ostamaan molemmat (Infinite warfare+Modern warfare), jos pelin remasteroituna mielii. Hinta vain pahaiset 80 dollaria esitilattuna, ja loput kartat julkaistaan sitten todennäköisesti maksullisina lisäosina. Rahastus on vahvaa vanhoissakin peleissä. Alkuperäinen julkaistiin yhdeksän vuotta sitten, eikä sekään ole ollut alennuksessa kuin pari kertaa (Alennus 20%) koko tänä aikana.

Edit: Battlefield 5:stä saadaan tietoja perjantaina, sitä odotellessa.
« Viimeksi muokattu: ke 04.05.2016, 20:08:18 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #48 : la 07.05.2016, 05:13:56 »
Battlefield 5:n, korjaan Battlefield ykkösen odotus kantoi hedelmää: Battlefield 1 Official Reveal Trailer .

Jää suosiolla tulevaisuuteen, Call of Duty. FPS-harrastajilla tulee olemaan parempaakin pelattavaa!
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #49 : la 07.05.2016, 17:27:24 »
bf1:n, oho! meitä tykinruokaa hellitään hyvillä peleillä.
ilmeeni oli sama kuin bf4:ssa kun pilvenpiirtäjä romahti jalkojeni alta.
tai kun mav:lla sai kustua vihollisen muroihin.
tai kun joku häyhäfani napautti tuuletusreiän otsikkooni jostain horisontin takaa.

tai näissä tilanteissa:
oliko tämä suomalainen koulurakennus?!(battlefield 4:n yksinpelin alussa)
se hetki kun aavistat demokratiakokeilusi päättyvän diktatuurisi loppumiseen ilman verenvuodatusta..(ilmainen tropico5)


Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #50 : ma 09.05.2016, 02:05:37 »
bf1:n, oho! meitä tykinruokaa hellitään hyvillä peleillä.
Doomin beeta-moninpeliä vähän haukuttiin, mutta eiköhän sitä vielä parannella haukkujen mukaan. Kyllä tuo uusi Battlefield täytynee ostaa, sen verran sai naaman messingille. Tuosta trailerista putkahti nopsaan kattava analyysi, tuubilinkki tässä. Varusteet ovat aitoja ja realistisia, itse pelaaminen sitten asia erikseen. :)

Windows kympissä on se DirectX12, mutta on tässä nyt vielä pari kuukautta aikaa miettiä, siirtyäkö siihen vai ei.

Doomin avaustraileri. Linkkinä HubYoutube, koska Youtube vaatisi tuolle kirjautumisen.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #51 : la 14.05.2016, 14:47:23 »
Tuttavallisena muistutuksena, että Doomin (Ja monta muuta uutukaista, tulevat mukaan lukien) saa kättelyssä Instant Gaming -sivustolta 45% alennuksella, rapiat 30 Euroa.

Onko sivusto luotettava? On, vailla epäilystä. Firma saa pelivalmistajilta aina pienehköjä eriä uutuuspelejä (Myös esitilattavia), joita sillä on oikeus myydä erikoishintoihin. Olen ostanut sen kautta mm. Witcher 3, Mad Maxin ja Fallout 4:n, vailla mitään onkelmia. Vuoden lopulla julkaistava Battlefieldkin tulee ostettua sieltä.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #52 : la 14.05.2016, 20:54:43 »
Pari tuntia Doomia luukutettuani voi kehua, että mainio FPS, tosin moninpeliä en ole vielä kokeillut. Pelin alkuvaiheeseen upotettu hissi-intro toi hymyn huulille.

Kampanjan lisäksi pelissä on siis moninpeli, ja erittäin laaja kenttäeditori, jolla voi tehdä omia karttojaan niin yksin-, yhteistyö- kuin moninpeleihinkin. Edelliseen Doomiin verrattuna uutukainen (Eilinen julkaisupäivä oli sopivasti perjantai 13.) on nopeatempoisempi ja Hurt Me Plenty (Keskivaikeus) -tasollakin demoneja säntäilee kimppuun joka suunnalta.

15 minuuttia peliä tallennettuna, niin saatte käsityksen yleisestä menosta ja aseista. Njam!
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #53 : ma 16.05.2016, 14:49:59 »
Pari tyyppiä on ehtinyt jo pelaamaan uuden Doomin ultra-nightmare -vaikeustasolla läpi (Silloin ei saa kuolla kertaakaan); kampanja kestää tavan pelaajalla n. 13-15 tuntia. Ainakin toinen pelaajista on MM-tason FPS-pelaaja, joten haastetta on.

Doomissa on paljon pengastettavaa, ja sinne on upotettu myös vanhan Doomin kenttiä (Kuten oli upotettu Wolfenstein: The New Orderiinkin).

Tässä opas noiden paikkojen löytämiseen.

Doom on osoittautunut erääksi parhaimmista FPS-peleistä koskaan. Ostakaa ihmeessä!
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #54 : la 28.05.2016, 08:57:02 »
doomin mörköooppera ei puhuttele itseäni millään tasolla mutta esim. battlefieldin vastaava tappamisdisko kaiken ikäisille ja värisille hivelee jo potentiaalista asekeräilijän tai madventuresmatkaajan astetta realistisempaa sielua.

näemmä ruotsalaiset ovat erikoistuneet myös pääsiäismunien koristelussa: http://www.pcgamer.com/is-this-battlefield-4-easter-egg-the-most-complex-ever/


Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #55 : la 28.05.2016, 18:10:24 »
^

Tuo pääsiäismuna on kyllä ihan älytön ja veikkaankin, että joku pelin tekemisessä mukana ollut koodaaja on vuotanut sen itse verkkoon. Ei tuota kukaan muuten löytäisi!

Battlefield 4:n pelaajille tiedoksi, että Origin jakaa sen lisäosat (Karttapaketteja) ilmaiseksi - mutta vain rajoitettuina aikoina. Tähän mennessä on jaettu jo kaksi karttapakettia ja veikkaanpa, että loput annetaan siihen mennessä, kun Battlefield 1 ilmestyy. Minulla oli Battlefield 4:stä vain sen perusversio, joten ylläri oli mitä miellyttävin.

***

Fall Out: New Vegasista pois jätetty tehtävä. Olisivat vain toteuttaneet tuonkin.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #57 : su 05.06.2016, 18:58:07 »
^

Tuo pääsiäismuna on kyllä ihan älytön ja veikkaankin, että joku pelin tekemisessä mukana ollut koodaaja on vuotanut sen itse verkkoon. Ei tuota kukaan muuten löytäisi!

Battlefield 4:n pelaajille tiedoksi, että Origin jakaa sen lisäosat (Karttapaketteja) ilmaiseksi - mutta vain rajoitettuina aikoina. Tähän mennessä on jaettu jo kaksi karttapakettia ja veikkaanpa, että loput annetaan siihen mennessä, kun Battlefield 1 ilmestyy. Minulla oli Battlefield 4:stä vain sen perusversio, joten ylläri oli mitä miellyttävin.

***

Fall Out: New Vegasista pois jätetty tehtävä. Olisivat vain toteuttaneet tuonkin.
bf4:n lumisessa ilmaispaketissa finald stand näyttäisi youtube-videoiden perusteella olevan taas jotain hämärää eastern eggiä hautumassa..vai onkohan jo ratkennut? ilmatyynyaluksessa hämäriä ruutukoodeja ja vuoristossa outoja karttakuvioita. enää puuttuu viljapellot ja viljaympyrät..


http://www.thearabgamer.com/2014/01/nvidias-latest-marketing-involves-crop.html

Poissa selja

 • Tulokas
 • Viestejä: 1
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #58 : ma 06.06.2016, 22:13:40 »
Minulla on jäänyt komeron nurkkaan Nintendo 8 -bittinen pelikonsoli. Toimiva ja ainakin Super Mario pelikin siihen taitaa löytyä. Lieneeköhän jotakin arvoa kyseiselle konsolille olemassa. Samoiten löytyy ehjänä N64 -pelikonsoli.

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4327
Vs: PC- ja konsolipelaamisen ketju.
« Vastaus #59 : pe 10.06.2016, 00:44:30 »
Minulla on jäänyt komeron nurkkaan Nintendo 8 -bittinen pelikonsoli. Toimiva ja ainakin Super Mario pelikin siihen taitaa löytyä. Lieneeköhän jotakin arvoa kyseiselle konsolille olemassa. Samoiten löytyy ehjänä N64 -pelikonsoli.
uskoisin että noilla on jo keräilyarvoa. kasvavaa.
kannattaa googletella.