Äänestys

Testin antama persoonallisuustyyppisi:

Arkkitehti
Loogikko
Komentaja
Keskustelija
Asianajaja
Sovittelija
Päähenkilö
Kampanjoija
Logistikko
Puolustaja
Johtaja
Konsuli
Virtuoosi
Seikkailija
Yrittäjä
Viihdyttäjä

Kirjoittaja Aihe: Jatkumon persoonia  (Luettu 6106 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa jargon

 • Täysjäsen
 • Viestejä: 144
 • Lösningar är inte svaret. Richard Nixon
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #40 : ma 11.05.2015, 18:50:45 »
Olen elämäni päähenkilö kuten kaikki muutkin kohdaltaan.
Abstraktit päättelyt eivät voi ratkaista mitään tosiasiaa tai olemassaoloa koskevaa kysymystä. David Hume

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16505
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #41 : to 14.05.2015, 00:22:27 »
Olen näemmä Virtuoosi (ISTP-T).

Voi pitää paikkansakin, kun en ole aina niin v...n sosiaalinen kaikkia kohtaan. Introvertti ja varovainen...
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Einsten

 • Konkari
 • Viestejä: 722
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #42 : to 14.05.2015, 08:07:30 »
Testin mukaan komentaja:

"ENTJ:t ovat synnynnäisiä johtajia. Ihmisillä, joilla on tämä persoonallisuustyyppi, on karismaa ja itseluottamusta sekä auktoriteettia, joka vetää muut ihmiset yhteen edistämään yhteistä tavoitetta. Mutta toisin kuin Periaatekeskeiset (F) vastakappaleensa, ENTJ:itä määrittelee usein raju määrä rationaalisuutta, ja he käyttävät tarmonsa, määrätietoisuutensa ja terävän mielensä päästäkseen kohti asettamaansa tavoitetta. Ehkä on hyvä, että vain kolme prosenttia ihmistä on tätä tyyppiä, sillä he murskaavat alleen aremmat ja herkemmät persoonallisuustyypit, joita on loput maailman ihmisistä – mutta ENTJ-persoonia on kiittäminen monista yrityksistä ja instituutioista, jotka ovat meille nykyään itsestäänselviä."

Tunnistan kyllä tietyt piirteet, mutta en tuota, että murskaisin alle heikommat persoonallisuustyypit. Myönnän olevani työyhteisössäni "ankara" käytännöllisille järkiperusteluille, mutta yritän, ainakin omasta mielestäni tuoda asiat max kivasti esille. Ihan mielenkiintoinen testi sinänsä. Verrokkina olisi kiva tietää miten muut näkevät esim. oman palstapersoonan.

Poissa Ei kukaan

 • Täysjäsen
 • Viestejä: 105
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #43 : to 14.05.2015, 09:20:00 »
Logistikko (ISTJ-A ). Ei mennyt ihan metsään, testin muita persoonallisuustyyppejä selaillen. Vastaamista hieman vaikeutti se, että siviili- ja työminäni ovat jossain suhteessa hieman erilaisia tai hyvin erilaisia, erilaisten vaatimuksien ja edellytyksien vuoksi.

"Luontainen" persoonallisuuteni on ollut alkujaan ehkä jotain toista tai oikeastaan se, että mitä olin joskus nuorempana. Enemmän ollen haahuilija, mutta työelämässä sellainen ei ole voinut olla. Työssä selviytyminen ja "menestyminen" on vaatinut kasvamista.

Introvertti 28%
Realistinen 23%
Logiikkakeskeinen 5%
Suunnitteleva 17%
Määrätietoinen 43%

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #44 : to 14.05.2015, 10:26:14 »
Tein testin nyt uudelleen ja hiukan harmittaa, etten edellisellä kerralla ottanut talteen tuloksia. Sen tiedän, että ainakin pari vastausta nyt on vastattu eri tavalla, sillä viimeksi jäi pari "nolla-vastausta", kun en oikein osannut sanoa mitään. Nyt vireystilani oli ehkä erilainen ja kaikissa kohdissa kallistuin jompaan kumpaan suuntaan. Kokonaistulos ei kuitenkaan muuttunut, edelleen Logistikko ISTJ-A

Edellä oleva Ei kukaan inspiroi uuteen yritykseen ihan vertailun vuoksi. Myös minuun työni on vaikuttanut ja kouluttanut, etenkin sosiaalisuuden suhteen. Olisin varmaan jonkin verran vielä enemmän yksinään nysväävä, jos työ ei vuosien saatossa ole muuttunut enemmän fyysistäkin kanssakäymistä vaativaksi (palaverit, yhdessä suunnitteleminen jne.). En todellakaan siitä nauti, mutta tulen sen kanssa toimeen, sillä kuitenkin suuri osa on sitä nysväämistä ja kanssakäymistä s-postin välityksellä.

 Introvertti 49%
 Realistinen 18%
 Logiikkakeskeinen 24%
 Suunnitteleva 38%
 Määrätietoinen 43%

Tässä nyt sitten on kaksi yhtä määrätietoista henkilöä. Onkohan nyt toinen meistä se määrätietoinen ja toinen jääräpäinen, kuten vitseissä sanotaan :D

Poissa mks

 • Konkari
 • Viestejä: 916
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #45 : to 14.05.2015, 19:59:24 »
“KESKUSTELIJA”
Ekstrovertti 76%
Intuitiivinen 47%
Logiikkakeskeinen 14%
Etsivä 24%
Määrätietoinen 79%

"paholaisen asianajaja" ...

Vai niin.

mks

Chama

 • Vieras
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #46 : to 14.05.2015, 20:22:16 »
UUPS, tein testin uudelleen ja tulos oli - ta-daa - Päähenkilö ENFJ-A, eli eri kuin viime kerralla, saman päälokeron sisällä kuitenkin. Ilmeisesti mielialan vaihtelut vaikuttavat. En yhtään muista, miten viimeksi vastasin, joten tämäkin kerta oli siinä mielessä ihan 'aito'. Totta puhuen, tämän uudemman tyypin kuvauksesta löysin enemmän sitä itseäni, joksi itseni kuvittelen.

socrates

 • Vieras
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #47 : to 14.05.2015, 20:30:31 »
Tehkää testimaan tylsyystesti. Jostain syystä pärjään siinä loistavasti.

Poissa Safiiri

 • Konkari
 • Viestejä: 15196
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #48 : la 16.05.2015, 12:36:05 »
Tehkää testimaan tylsyystesti. Jostain syystä pärjään siinä loistavasti.

Siinä pärjää kaikki. Vaikka saa tuloksen "tylsä", on silti yli 92 prossaa ihmisistä vielä tylsempiä. Mutta se toki sopii tylsän ihmisen imagoon, ettei edes tylsyydessään yllä parhaimmistoon.

Poissa Anneli Mattila on ihqu!

 • Täysjäsen
 • Viestejä: 242
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #49 : ma 18.05.2015, 00:10:41 »
EN OLE Anneli Mattila.

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 5053
Vs: Jatkumon persoonia
« Vastaus #50 : ti 26.05.2015, 18:07:25 »
Logistikko

Taas kerran sama testitulos kuin Hipillä. Taisi olla useampiakin kertoja sama testitulos vanhalla Näkökulmalla. Taktiikkaosioni tosin aika lähellä suunnitteleva-etsivä rajaa, voisi luiskahtaa tässä testissä virtuoosin puolellekin.
Hän on täällä tänään