Kirjoittaja Aihe: Politiikka  (Luettu 11882 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Politiikka
« Vastaus #160 : ma 19.11.2018, 11:58:10 »
Miksi yhtäkkiä Tanska vähentää Tansanialta kehitysapua ja Maailmanpankki vetää 300 miljoonan lainan pois? No taustalla on Tansanian seksuaalivähemmistöjen vastaiset kommentit ja Tansania kieltää koulunkäynnin raskailta tytöiltä.

"Tansania kieltää koulunkäynnin raskailta tytöiltä" - tämähän on läskirasismia - mikä lienee painoraja?

Oikeasti mr. PussyCatti on huolissaan sosialistisen Tansanian horjuvasta tiestä kohti perusafrikkalista kansandemokratiaa . Ei kyllä Kiina auttaa.....


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Politiikka
« Vastaus #161 : ti 20.11.2018, 01:12:22 »
A-studio Talk vähän yllättää. Puhutaan THL:n kannattamista (esilletuomista?) piikityshuoneista. Kannattajana on vihreiden edustaja (ei suuri ylläri) mutta ylläri on että persu on vastustajana. Ylläri siksi että heidän suhtautumisensa kannabikseen ei ollut kaikkein jyrkintä puoluekyselyssä.
  Sinänsähän sen ei pitäisi olla ylläri koska vierellä on poliisi ja persu Mari Rantanen itsekin on poliisi ja persut on poliisipuolue ja jenkeissä puolue olisi uskonnollinen republikaanipuolue, kukkahattutätien ja moraalisetien puolue, jota ei kiinnosta yhteiskunnan köyhien tosi hyvä.

Joku ruuvi sinullakin on pahasti löysällä.

Menen nyt vähän piikittämään kannabista.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Politiikka
« Vastaus #162 : ti 20.11.2018, 01:27:50 »
^Miten niin? Että minä olen samalla kannalla kuin se THL:n ja vihreiden edustaja, siksikö? Piikityshuoneet tyhmää?
« Viimeksi muokattu: ti 20.11.2018, 01:30:43 kirjoittanut MrKAT »
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Politiikka
« Vastaus #163 : ti 20.11.2018, 03:39:06 »
Mitenkö niin? Jos vastaisin jokaiseen tyhmään kysymykseen, en koskaan ehtisi ajatella yhtäkään älykästä tai merkityksellistä. Joten se siitä.

Vastaavasti kokoomuksen kannattajilta on turhaa kysyä, miten hyvin kokoomuslaiset arvot soveltuvat lasten kasvatus- ja koulutustyöhön:

Psykologian professori emerita Liisa Keltikangas-Järvinen kertoi HS:n jutussa olevansa huolestunut siitä, että suomalainen koulu on alkanut tuottaa hyviä ja huonoja oppilaita entisen tasa-arvoisen peruskoulun sijaan. Keltikangas-Järvisen mukaan yhä nuoremmilta koululaisilta vaaditaan nyt sellaista itseohjautuvuutta, omatoimisuutta ja vastuunottoa, johon läheskään kaikki peruskoululaiset eivät ikänsä ja kehitystasonsa puolesta ole valmiita.

...ja varmuuden varalta

”Jos tämän vielä julkaisemattoman tutkimuksen luotettavuus epäilyttää, jokaisella on toki oikeus sivuuttaa tämän yksittäisen tutkimuksen tulokset täysin. Näiden opetusmenetelmien tehokkuudesta on kuitenkin olemassa runsaasti jo julkaistuja tutkimuksia, joiden tulokset ovat hyvin samansuuntaiset.”

”Tutkimustulos ei ole laatuaan ensimmäinen, emmekä minä tai Liisa Keltikangas-Järvinen ole ensimmäisenä keksineet tätä”, Saarinen sanoo.


https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005905011.html

'Itseohjautuvuus, omatoimisuus ja vastuunotto'. Ah, niin kokoomuslaista. #koulutuslupaus
« Viimeksi muokattu: ti 20.11.2018, 06:52:56 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Politiikka
« Vastaus #164 : ti 20.11.2018, 08:43:26 »
'Itseohjautuvuus, omatoimisuus ja vastuunotto'. Ah, niin kokoomuslaista. #koulutuslupaus

On ehkä eri tason porukan tarpeita kuvastavaa. Kun pohjaa on riittävästi, on eteenpäinmeno enemmän tällaisissa. Voi tästä kokoomuslaista ymmärtää, tai hyväosaista, jos sitä on Kokoomuksen ulkopuolella, tai jossain. Eiköhän Kokoomuksessakin ole paljon myös huono-osaisia, huonosti pärjääviä, jotka kuitenkin haluavat uskoa unelmiinsa.

Tulee mieleen sanonta karjalaisista: Ilo irti, vaikka sydän märkänisi. Pärjäämiskielelle käännettynä: Unelmat, menestys ja mahdollisuudet, vaikka edessä reaalistisemmin ottaen mahdottomuus, joka tekee ainoastaan tavoitteista isompia.

Menestyskäsky versus sinnittelykäsky. Selviämiskäsky se on tämäkin: Läpi vaikka harmaan kiven. On tietysti se Raamatun lähetyskäskykin. Harmaan kiven käsky menee SuoJussin kuokkajutuksi.

Kultaisen keskitien käsky on seesteisempää. Samoin se, että kiinnitetään huomio johonkin parempaan. Jos sataa kaatamalla, niin vedestä ei tosiaan pulaa. Eikä Helvetissä ole lämmityksen kanssa ongelmaa, kun tulee ilmaiseksi.

Käsky tässä on sanana vähän hassu, kun asianomainen itse noudattelee jotain linjaa, joka takaa jotain selviytymistä, omassa tilanteessa.

Kauppa se on, joka kannattaa, sanoisi markkinapuolen jyrä.
Klikki se on, joka jyrää, sanoisi diktatuuriklikkiintyvä.
Enemmistö se on, joka jyrää, sanoisi voimasuuntautuja, tai vähällä pääsevä mukanakulkija.
Klaani, ja mieluusti suljettuna, on se, joka luo taivaan luo, sanoisi ... ?
Rusinat pullista, laatukirkkoon, sanoisi ... mormonien lähettiläs(?), tai ...?
Verkkovirtaa, voimakärjistä, sanoisi huipputason diilaaja.
Omaa rauhaa, metsästä, tai vaikka Kiinan vankilasta, tai keskitysleiriltä, tuumaisi munkki, kun ilmaiseksi pyhäkköä, ja askeesia pukkaa.
Herkkua, ja mikäs heroiinin voittaisi, tuumaa eräs toinen löytäjä.
Kivaa on kiusata, ja iloa siitä saa, joten mikäs on jatkaa, ja ainakin siihen asti, kunnes tilanne muuttuu, kun muutos näköjään aina joskus,.. joten kippis, kun vielä käy!
Idioottilla on ilo ilmaista, ja ilo on autuus, kun olematonta kukaan tuskin vie.
Hekottelun paikkaa, aika kaikessa, eikä voi kuin todeta, ja ilmaiseksi tulee, kaikki tämä tarjonta, tuumaa totisempi hullu.

Huumoriviesti, mutta samalla on koontaa. Tällaisia merkittäviä linjoja on löydettävissä, käytännön elämästä.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Politiikka
« Vastaus #165 : ti 20.11.2018, 08:59:15 »

Jäin haikailemaan tiivistäviä käsitteitä, edellisen kaltaisille linjauksille. Olisi niin varmaa, jonka taakse voi asettautua, taistellen, tai sitten jos vaikka menisi mukaan joukkoon.

Tuossakin toteutuu jonkin linjan kannattaja. Haluaa tietä, mikä on peli, ja pelin osapuolet, tarkasti ja yhteisesti määrättynä. Sitten vain säännöt, tuumaisi Pensador.

Itse jonkin verran hulluttelen. En varsinaisesti kerro edes huumoria, tmvaa, vaikka kieli vaikuttaa siltä. Kuvauksiin voi liittää sopivaa väriä, ja koota asiaa väriasiapaketteina. Koonnassa tämä on vähän uutta, ainakin tietoisempana pyrkimyksenä.

Kun asiaan liittää väriä, saa abstrakteista kuvauksista merkityksellistä, tai merkityksellisyys kokoaa jotain yhteen, ja toisaalta voi olla koottavampaa, vältettävänä, tai liityttävänä.

Jälkikäteen kun omaa kirjoittelua tarkastelee, niin eräs koontani erikoisuus on näin selitetty. Tuskin on tämä "pyörä" ihan uusi, vaikka ei näin tulisi selitykseen törmättyä, ainakaa jos itseäni ajattelen, kun (")itsessänikin(") on jo riittävästi törmäämisen mahdollisuutta.

Vaikutuspainotteinen virranpyörittäjä, pyörityksenyrittäjä, demoseko, monipyöräorava, ... xyz-mylly, rooli se on sekin, jos tekee, siinä kun jakselee. Sopivana ihan ok, ei mitä.

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Politiikka
« Vastaus #166 : ti 20.11.2018, 15:28:50 »

Jäin haikailemaan tiivistäviä käsitteitä

Kehitystä sekin.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Politiikka
« Vastaus #167 : su 25.11.2018, 08:41:08 »

Politiikka ja sota

Voi olla osuvaa yhdistää politiikka ja taistelu. Politiikka on taistelutannerta. Samaa on pitkittyneet riidat, ja yhteenottajien luupit, joissa toteutuu milloin mitäkin.

Yleistä näille yhteenottavilla, että ulkoapäin yhteenttavia tarkastellaan vajavaisina, ja jos tilanteet lukkiutuu, on kärsiviä ehkä enemmänkin kuin suorassa yhteenotossa.

On tietysti niin, että yhteenottamista pahempi on se, jos sitä ei toteudu, vaan joko täysi ylivoima, ja rähmällääänolo, pysyvin rakentein. Näin esim yhteikuntarauhaa voi joskus ajatella riskinä, jossa peli on tavallaan jo menetetty.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Politiikka
« Vastaus #168 : su 25.11.2018, 08:50:52 »

Ratkaisu on sopivien ainesten luo saapumista, jolloin voi käydä selväksi se, missä kohtaa matkaa on, ja miten varmoilla. Jos matkanteko on vakaata, ei tästä vakaampaa tosin voi enää syntyä, kun meneminen perustuu sille, mikä on kestävää. Mitään erityistä ei tarvitse löytää, eikä etsiä.

Raamatun paratiisi on noin kuvattuna hyvin todellinen. Jos epätodellista hakee, niin enemmän tai kauttaaltaan epätoivoista on eksyminen, ja epävakaa, jossa tarvitsee yrittää ja etsiä, pakosti, tai tietämättään sitä, että painaa pakosti.

Näin käsitettynä Raamatun luomiskertomus on napakymppi-kuvaus, nykyisyydestä, ja kunkin aikatienoon tilanteesta.

Luontevaa voi olla uusi, ja uuden saapuminen. Miten se vie tyhjiin, on toinen asia. Saapuuko oikeasti, vai viekö kaiken mukanaan, vai syntyykö kaikille hävitys.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Politiikka
« Vastaus #169 : ma 26.11.2018, 09:53:22 »

Kansa arvostelee joskus valtaapitäviä siitä, että eivät ymmärrä tavallisen ihmisen elämää, ja ehkä ovat kasvaneet siitä pysyvämmin irti.

Taitaa olla niin, että yleismeininki on se, josta tuokin ilmiö on seurausta. Asialle ei voi yksittäinen poliitikko helposti paljoa, ja vaikka voisi, on yksittäisyyden vienti lisätaakka, ja sekoitus, jos kokonaisuudesta on poikettava, jotta jotenkin tolkuissaan.

Asian voi kääntää ehkä niin, että jos kansa ei kiinnostu järjestelystä, ja järjestäjän vinkkelistä, niin oikeastaan aika turhaa pyytää poliitikkoja toimimaan samalla tavalla.

Asiasta voi luoda jonkin kattavan käsityspaketin, jossa tolkkua olisi laajemmalle viety, lähtien liikkeellä tästä hahmotuskohdasta. Kai samaan pääsee muustakin positiosta, tai useista. Akuutti aina paras, lähdölle.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Politiikka
« Vastaus #170 : ti 27.11.2018, 22:38:47 »
Tään päivän Iltiksessä

Liike Nyt:n Harkimo-jutussa kerrotaan että Liike Nyt haaveilee
 - keskussairaaloiden yksityistämisestä liikeyhtiöiksi
 - verojen alennuksesta
 - yksityisautoilun puolustamisesta (veroaleillako?)

Sen lisäksi että Harkimo luopuu bisneksistään
koska Liike Nyt:n johto viekin enempi aikaa kun luuli.
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Politiikka
« Vastaus #171 : to 29.11.2018, 02:37:39 »
Kyllä nyt Suomi, Helsinki ja SDP voivat olla ylpeitä Nazimasta.
Hänet on valittu maailman 100. vaikutusvaltaisimman nuoren vaikuttajan joukkoon!

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar valittiin maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten joukkoon – listalla vain kaksi pohjoismaalaista

Listauksen on koonnut kansainvälinen vaikuttajaverkosto Apolitical, joka pohjaa valintansa asiantuntijoiden, kansainvälisten järjestöjen ja eri maiden hallintojen suosituksiin.
 - https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1b10b20f-33b2-4623-90ab-2b6673b3a249

Ehkä hänestä tulee joku päivä vielä Suomen tasavallan presidentti!

Ensimmäinen muslimi ja maahanmuuttajataustainen.. presidentti? ;D
Persuvanhukset varautukoon nitroin ja astmalääkkein tuon vaalipäivän iltaan...
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2110
Vs: Politiikka
« Vastaus #172 : to 29.11.2018, 11:57:30 »
Kunhan vaan ei löytyisi kaapista samanlaisia kupruja kuin näiltä muilta sos.dem. matu-poliitikoilta.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Politiikka
« Vastaus #173 : to 29.11.2018, 12:02:27 »

Ensimmäinen muslimi ja maahanmuuttajataustainen.. presidentti? ;D
Persuvanhukset varautukoon nitroin ja astmalääkkein tuon vaalipäivän iltaan...

Sinä et ole terve. Ota ne omat lääkkeesi ja yritä rauhoittua.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 3155
Vs: Politiikka
« Vastaus #174 : to 29.11.2018, 12:27:08 »
Täytyy kuitenkin antaa tunnusta Nasima Razmyarille, että hyvin on menestynyt, vaikka näytöt osaamisesta ovat rajoittuneet perseen pyörittämiseen teeveen tanssikilpailussa. Sen verran perusfiksu hän on, että on osannut pitää turpansa kiinni ja välttää skandaaleja. Hajuton ja mauton - perusdemari.

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Politiikka
« Vastaus #175 : to 29.11.2018, 18:10:03 »
Täytyy kuitenkin antaa tunnusta Nasima Razmyarille, että hyvin on menestynyt, vaikka näytöt osaamisesta ovat rajoittuneet perseen pyörittämiseen teeveen tanssikilpailussa. Sen verran perusfiksu hän on, että on osannut pitää turpansa kiinni ja välttää skandaaleja. Hajuton ja mauton - perusdemari.

Olisi kiva jos kansanedustajat puolisoineen jäisivät naamari päässä kiinni swinger-juhlista. Täkäläiset seksiskandaalit ovat tähän saakka olleet niin kovin latteita. Tahtoisin kuulla pääministerin kontanneen maassa pallo suussa puoluetoverin takaa päin penetroimana. Yrittäisi siinä sitten selittää hallituksen arvopohjaa parhain päin naama ihan spermassa.

Kyllästyttää katsella tätä kunnon ihmisten fasadia. Edustajilla on puvut päällä ja he yrittävät näyttää tärkeiltä, koska peruskannattajakunnassa tärkeys edellyttää paperin makua. Siellä ajatellaan että jos ihminen ei elä tunnollisesti emotionaalisessa ja aistillisessa selibaatissa, täytyy hänen ainakin esittää sellaista. Siinä on suomalaisen 'johtajan' malli.

Nazimalla on sentään kunnon perse, tekisi mieli puristaa sitä.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2110
Vs: Politiikka
« Vastaus #176 : to 29.11.2018, 18:41:42 »
Kyllä nyt Suomi, Helsinki ja SDP voivat olla ylpeitä Nazimasta.
Hänet on valittu maailman 100. vaikutusvaltaisimman nuoren vaikuttajan joukkoon!

Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar valittiin maailman vaikutusvaltaisimpien nuorten joukkoon – listalla vain kaksi pohjoismaalaista

Listauksen on koonnut kansainvälinen vaikuttajaverkosto Apolitical, joka pohjaa valintansa asiantuntijoiden, kansainvälisten järjestöjen ja eri maiden hallintojen suosituksiin.


 - https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1b10b20f-33b2-4623-90ab-2b6673b3a249

Ehkä hänestä tulee joku päivä vielä Suomen tasavallan presidentti!

Ensimmäinen muslimi ja maahanmuuttajataustainen.. presidentti? ;D
Persuvanhukset varautukoon nitroin ja astmalääkkein tuon vaalipäivän iltaan...
Apolitical:
https://www.marxists.org/subject/art/literature/castillo/works/apolitical.htm

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Politiikka
« Vastaus #177 : to 06.12.2018, 00:29:22 »
Mainioita ajatuksia alkaa kehittyä aina omituisesti juuri ennen vaaleja:

 
Tukipäätökset on tehtävä päivissä, ei viikoissa. Siirtymistä työttömästä opiskelijaksi, työlliseksi tai yrittäjäksi pitää tukea, ei rangaista, Jaskari toteaa.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Politiikka
« Vastaus #178 : to 06.12.2018, 02:18:02 »

Ehkä hänestä tulee joku päivä vielä Suomen tasavallan presidentti!

Ensimmäinen muslimi ja maahanmuuttajataustainen.. presidentti? ;D
Persuvanhukset varautukoon nitroin ja astmalääkkein tuon vaalipäivän iltaan...

Jos musliminaisista pitäisi valita, äänestäisin mieluummin Fatbardhe Hetemajta.

(Tuon henkilön etunimi tuntuu olevan vaikea muistaa. Nytkin googlasin jotain "fabergea".)

Mitä jos käännettäisiin nimi suomeksi.

Läskiparta Hetemäki? Läskihetula Hetemäki?
« Viimeksi muokattu: la 08.12.2018, 12:38:24 kirjoittanut Kopek »

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Politiikka
« Vastaus #179 : la 08.12.2018, 02:22:46 »
YLEN kannatusmittaustulokset 7.12.2018 : https://yle.fi/uutiset/3-10540626
Joka antaa taulukkona kun lasken suhteellisen muutoksen ja suh. virhemarginaalin:

Koodia: [Valitse]
---  marr  ero  loka  suht  virhemarg
SDP 21,5 -1,2  22,7  -5%  +-9%
KOK 19,1 -1,1  20,2  -5%  +-9%
KES 17,0 +0,5  16,5  +3% +-11%
VIH 13,9 +2,6  11,3 +23% +-12%
VAS  8,5 -0,7   9,2  -8% +-14%
PS_  8,1 -1,7   9,8 -17% +-14%
KD_  4,1 +0,6   3,5 +17% +-23%
RKP  4,0 -0,3   4,3  -7% +-23%
SIN  1,5 +0,4   1,1 +36% +-37%
MUU  2,3 +0,9   1,4 +64% +-26%

Suhteellisten muutosten mukaan järjestettynä:
MUU   +64%
SIN    +36%
VIH    +23%
KD_   +17%
KES     +3%
KOK     -5%
SDP     -5%
RKP     -7%
VAS     -8%
PS_    -17%

Boldattuna ne joiden muutos ylitti virhemarginaalin (sattuman poiminnassa).
Muu siellä muu täällä, piraattien jytky piileksii joka säällä...? ;D

Vielä koitan pylväsgraafina:
Koodia: [Valitse]
---     ---
MUU*  +64%                     |++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ ++++
SIN   +36%                     |++++++++++ ++++++++++ ++++++++++ ++++++
VIH*  +23%                     |++++++++++ ++++++++++ +++
KD_   +17%                     |++++++++++ +++++++
KES   +3%                      |+++
KOK   -5%                 -----|
SDP   -5%                 -----|
RKP   -7%               -------|
VAS   -8%               -------|
PS_* -17%    ------- ----------|
« Viimeksi muokattu: la 08.12.2018, 02:40:32 kirjoittanut MrKAT »
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.