Kirjoittaja Aihe: Uskosta yleensä  (Luettu 1961 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1782
  • ex-Kalervonpoika
Vs: Uskosta yleensä
« Vastaus #20 : ma 02.01.2017, 07:33:29 »
Ainakin omasta mielestäni olen kulkenut hyvin selkeästi yhtä ja samaa uskon tietä omassa katsomuksessani. Tuntuu oudolta lukea tällaisista ihmisistä jotka minun silmissäni ovat "reuhtoneet" sinne sun tänne.

http://yle.fi/uutiset/3-9371016

Ateistisesta hevarinuoresta tuli uraohjus, sitten Timo Soinin neuvonantaja ja nyt äärikonservatiivisen katolisen järjestön Opus Dein pappi.

Toisaalta se että yhdessä hetkessä voi julistaa Dawkingsin sanaa ja toisessa Raamatun vahvistaa uskoani siihen että loppujen lopuksi on yksi lysti mihin ihmiset uskovat. Se vain vaihtelee millaisella paatoksella itsekukin uskoo. Volyymin määrä vaihtelee.

Noinhan se menee. Saarakkalan mielenliikkeet ovat kuin saman kolikon kääntöpuolet.

Saarakkalan soundtrack voisi olla vaikkapa Laibach - Opus Dei (Life is Life)

En jaksa nyt avata tätä ajatustani omin sanoin, joten lainaan vain wikipediaa:

Laibach's subversive interpretation turned the feel-good anthem into a triumphant, rolling military march.


Poissa Vanha aatami

  • Konkari
  • Viestejä: 12443
  • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Uskosta yleensä
« Vastaus #21 : to 16.02.2017, 12:17:55 »

Nainen, joka tuotteisti ihmisten hädän. Iltalehden otsikossa yritetään viitata, että tämä hädän tuotteistaminen olisi jotenkin Jalovaaran keksimää, mutta eiköhän sitä ole aina harrastettu ja harrastetaan yhä edelleen monissa eri muodoissa.

Totta Mooses!

Uskonto oli business jo ennen Moosesta......

Jalovaara otti oppia vanhasta kirkosta ja nykykirkko yrittää ottaa oppia Jalovaarasta. Henkilöstön kuluihin ne kirkonkin veroroposet menevät.

Syyttäjä vaatii saarnaajalta yli 600 000 euron rikoshyötyä
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005090228.html

"Pirkko Jalovaaran julistustyön tueksi perustetun Rukousystävät ry:n epäillään käyttäneen satoja tuhansia euroja keräysvaroja keräyslupien vastaisiin tarkoituksiin vuosina 2010–2013.

Lääninhallituksen ja sittemmin Poliisihallituksen myöntämät luvat sallivat rahankeräykset esirukoustapahtumien järjestämiseen ja hyväntekeväisyyslahjoituksiin koti- ja ulkomaille. Yhdistyksen omaan toimintaan kuten palkka- tai toimistokuluihin niitä ei olisi saanut käyttää.

– Päätös on ollut selkeä ja yksityiskohtainen. Ei ole ollut epäselvää mihin varoja saa käyttää ja mihin ei, kihlakunnansyyttäjä Miia Ljungqvist sanoi Helsingin käräjäoikeudessa.
......
Syyttäjä on laskenut saaduksi rikoshyödyksi 605 864 euroa. Hän vaatii sen menettämistä valtiolle. Lisäksi syyttäjä vaatii 30 000 euron yhteisösakon tuomitsemista Rukousystävät ry:lle.

Syyttäjän mukaan keräysvaroista hyväntekeväisyyteen päätyi vain roposia: vain noin kuusi prosenttia käytettiin aineellisiin lahjoituksiin."


Onhan tuo 6 % sentään enemmän kuin kirkko käyttää vastaaviin tarkoituksiin. Onko runsaan 10 000 € kk-palkka liikaa saarnaajalle, kun tusina piispaakin nostaa yhtä suurta liksaa?
Tekeekö teologin koulutus saarnaajasta paremman uskolähetin ja parantajan, kuin Pirkon ekonomin koulutus?


Uskokaa pois.
VV.

Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Paikalla Toope

  • Konkari
  • Viestejä: 12820
Vs: Uskosta yleensä
« Vastaus #22 : pe 17.02.2017, 22:06:33 »
Ehkä tuon eukon firma saakin maksaa vähän lisäveroja. Nuohan tarjoavat hyväntekeväisyyteen rahaa kuten Clintonit...!
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo