Kirjoittaja Aihe: Jatkumo uneksii  (Luettu 17771 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #160 : la 20.10.2018, 17:37:07 »

^^
Miten se jääkarhu ei herännyt venttiilirikkoon? Kiljun takiakkohan?

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Paikalla Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #161 : la 20.10.2018, 17:52:26 »
olin erittäin humalaisen naapurin, arvaamattoman jääkarhun, kolmen tuntemattoman kissan ja alkaneen vesivahingon kanssa keskellä yötä autotallissa.
;D ;D ;D Saatana Roosteri, sulla on kyllä mielikuvituksellisemmat unet kuin kellään!

Anemone? Tulkintaa?

Jos toivun naurukohtauksesta, niin ehkä saan jotain tolkkua näistä varsin villeistä aineksista. Vie aikansa mutustella juttua ja antaa alitajunnan työskennellä. Mutta eiköhän tästäkin tarinasta jotain lopulta synny...
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #162 : la 20.10.2018, 18:56:57 »

^^
Miten se jääkarhu ei herännyt venttiilirikkoon? Kiljun takiakkohan?

VA.

Se oli pirtua. Luultavasti sulatteli nielaisemaansa annosta ja oli suopealla mielellä, ei puuttunut minun ja naapurin hääräämiseen patteriventtiilin kanssa.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #163 : la 20.10.2018, 19:25:50 »
Unien logiikka on usein hassua, mutta kuitenkin tavallaan johdonmukaista. Pitäisi tietää unien näkijästä, hänen elämäntilanteestaan, ominaisuuksistaan ja taipumuksistaan enemmän, että voisi tehdä tasokasta tulkintaa. ROOSTERin unen perusteella osaisin sanoa, että kyseessä on teknisesti orientoitunut ihminen, ja unessa läträtään erilaisten nesteiden parissa. Oma koti on usein (Mutta ei aina) minuuden symboli, ja väliaikaisratkaisu saattaa olla symbolinen ratkaisu johonkin elävän elämän konkreettiseen ongelmaan. Unien logiikasta sekin, että esimerkiksi tuo jääkarhu voisi olla ihan vain unenomainen assosiaatio kylmään karhuun, joka onkin tässä olutmerkki. "Mieluummin kylmää karhu-olutta, kuin pirtulekkeri". :)

Hauska uni, mutta täytyisi tietää ROOSTERista henkilönä enemmän, että uni avautuisi ulkopuoliselle kunnolla. Ongelmienratkaisu unissa (Niiden symbolitasolla) on yleistä, vaikka näkijät eivät sitä itse välttämättä aina suoraan huomaa. Aivot askartelevat nukkuessakin sellaisten asioiden parissa, jotka valveilla ollessa ovat tuottaneet päänvaivaa. Monet keksinnöt ja ratkaisut tapahtuvat unosilla. Olen joskus itsekin joutunut pomppaamaan sängystä ylös ja kirjoittamaan jutskan talteen unessa saadun oivalluksen vuoksi, että en ehtisi myöhemmin unohtamaan sitä.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Paikalla Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #164 : ma 22.10.2018, 17:03:04 »
Nukuin jälleen huonosti. Valvottuani välillä pari tuntia sain taas juonesta kiinni. Se meni jotenkin näin:

Istuin pimeässä itäsiiven terassilla ja katselin tähtiä. Oli aivan hiljaista koska linnut olivat jo aikoja sitten lopettaneet yöhuutonsa. Jostain kuului vain rekkojen renkaitten ulvonta, kunnes aloin kuulla rapinaa ja puhinaa. Luulin siilin siellä tonkivan syksyn pudonneita lehtiä,

mutta sieltä ilmestyikin naapurini umpihumalassa ja viiden litran pirtukanisteri kädessä.

Hän istahti viereeni ja sopersi, että janottaa niin riivatusti, muttei saa tonkkaa auki. No, minä selvänä miehenä tartuin reippaasti haasteeseen ja yritin kierrekorkkia auki, mutta vain hetkisen, sillä jostain tyhjästä ilmaantui valtava jääkarhu joka nappasi sen kitaansa kädestäni ja meni hieman sivummalle sen kanssa. Puri voimakkaasti jolloin kanisteri suorastaan räjähti, eläin pärski pöllämystyneenä hetken ja irvistellen loikki pimeyteen.

Naapuri selvisi huomattavasti ja lähdimme taskulampun valossa etsimään minne karhu meni - viisasta eikö totta.  Autotallin ovien edessä näimme kuolleen supin jonka nostimme sivuun. Autotallissahan tuo karhu makoili ja samassa tilassa oli myös kolme kissaa, joita en entuudestaan tuntenut.

Naapuri väitti tilassa olevan liian kylmää jääkarhulle joten kehoitin häntä vääntämään lämpöpatterin venttiiliä suuremmalle.

Hän teki työtä käskettyä mutta kauan liikkumatta ollut venttiili hajosi ja alkoi silmittömästi vuotaa. Olin huolestunut, sillä olin erittäin humalaisen naapurin, arvaamattoman jääkarhun, kolmen tuntemattoman kissan ja alkaneen vesivahingon kanssa keskellä yötä autotallissa.

Aivoni raksuttivat kuumeisesti. Ensisijaiseksi ongelmaksi muodostui vesi. Jos vuoto kuivattaisi koko lämmitysjärjestelmän kaikki kylmenisi ja autotalli kostuisi pahanpäiväisesti ja jääkarhu ja kissat altistuisivat kastumiselle. Ratkaisuksi irrotin venttiilin ja tulppasin putken päät puutapeilla, tilapäisratkaisu. Sitten hain sähköisen lämpöpuhaltimen ja laitoin sen huolehtimaan kylmäntorjunnasta.

Laitoin autotallin oven kiinni takanani, pönkkä vielä oven taakse, ja ohjasin naapurin kotiinsa. Menin uudelleen sänkyyn ja ajattelin, että huomenna sitten mietin lisää asioita ja keksin kyllä tarvittavat ratkaisut. Unessa sain sitten heti unta mutta sitten heräsin.

Anemone? Tulkintaa?

Istut itäsiiven terassilla, joka lienee todellinen paikka kotonasi, siis tuttu, arkinen ympäristösi. Symbolilataukseltaan itä kuitenkin viittaa usein eksoottisena pidettyyn, villiin ja mystiseen orienttiin. Lisäksi itä on ilmansuunta, josta aurinko nousee ja joka siten enteilee uudistunutta elämää. Tarkkailet tähtiä yön pimeydessä ja hiljaisuudessa. On siis hetki, jolloin sisäisen minäsi tunnot pääsevät esiin, kaikki sellainen, mille päivällä ei ole aikaa tai minkä esiin tuominen ei päivällä edes ole sopivaa. Linnut ovat vaienneet, lopettaneet mekastuksensa, kuten sinunkin tulee tehdä.

Tähtien katseleminen viittaa suoraan oman paikan, alkuperän ja olemuksen eksistentiaaliseen pohdiskeluun. Taustalla kuuluu kuitenkin vielä päivätodellisuuden – järjen – ulvonta (rekkojen renkaiden ääni) kun rationaalisuus ei halua irrottaa otettaan intuition ja tunteellisemman itsetutkiskelun tieltä. Kun alat kuulla rapinaa ja puhinaa, oletat äänten lähteeksi siilin, joka penkoo syksyn pudonneita lehtiä. Siili on piikkinen otus ja viittaa siihen, että sisäinen minäsi ei päästä muita ihmisiä helposti lähelleen, ”silittelemään”, konkreettisesti tai kommunikaatiotilanteissa. Ajatus pudonneista lehdistä ja syksystä viittaa suoraan elämän syksyyn, varttuneeseen ikään ja kuolemaan. Puuhailu maahan varisseiden lehtien parissa on myös nöyrtymistä. On aika nöyrtyä tarkastelemaan minuutesi tilaa uusin näkemyksin, ottaa vastaan sellaista mikä on pudonnut ja päivätodellisuuden näkökulmasta arvotonta.

Siilin sijasta esiin ryömii/raahustaa kuitenkin naapurisi raskaasti päihtyneenä ja pirtukanisteria kantaen. Siili, naapuri ja kaikki muutkin hahmot tässä unessa edustavat näkemystä itsestäsi ja hahmojen ilmaantuminen kehityssuuntaa, johon yöminäsi, sisäisyytesi, intuitiosi katsoo sinun olevan menossa tai jonne sinun pitäisi mennä. Naapurihan on meille aika läheinen hahmo – siis symbolina. Hän on joku, joka asuu seinän tai aidan takana ja joka todennäköisesti elää aika samankaltaista elämää kuin itsekin teemme. Naapurisi on päihdyttänyt itsensä ja haluaa päihtyä vielä lisää. Päihtymys viittaa tapaasi hoitaa päiväelämääsi. Turrutat ”pirtulla” jotakin, minkä pitäisi päästä tietoisuuteesi ja saisi sinut uskaltautumaan uudenlaisiin ratkaisuihin. Yrität avata kanisteria, turvautua totuttuihin tapoihisi, mutta paikalle ilmaantuukin valtava jääkarhu, joka nappaa kanisterin. Jääkarhu on suurentunut toisinto siilin hahmosta, mutta nyt unen sanoma jo suorastaan ”huutaa” viestiään sinulle, sillä jääkarhu on VALTAVA. Jääkarhukaan ei siilin tavoin päästä lähelleen, ei ole halinalle, minkä lisäksi se asustaa kylmässä jäisessä maassa. Sisimpääsi on päässyt muodostumaan arktinen viileys. Eläimellä on kuitenkin eläimen vaistomainen viisaus. Se puraisee rikki pirtukanisterin, tavanomaiset defenssisi, jotka purkautuvat ilmoille suorastaan räjähtäen. Jääkarhu – vaistominäsi – luikkii paljastuksen säikäyttämänä sivummalle. Huomaa, että kanisterin avaaminen vaatii voimaa, ponnistusta, sanalla sanoen pureutumista.

Nyt saat apua rationaalisesta toiminnasta ja päivätodellisuudesta, ihmiseltä, naapurilta, joka kulkee vierelläsi ja näyttää valoa. Jääkarhun etsiminen ei vaikuta viisaalta, mutta se on kehityksesi kannalta välttämätöntä. Tulette naapurisi kanssa autotallille, joka on tyypillistä miehen aluetta, omaehtoisen puuhailun ja funtsimisen turvallinen paikka. Autotallin edestä on tosin siirrettävä sivuun ruumis. Jälleen eläin, tällä kertaa koiraa muistuttava supi. Niitä on moni nähnyt teiden vierillä yliajon uhreina. Jos mielikuvasi on sieltä tuttu, viittaisi se jälleen liialliseen urautuneeseen ja tunteet sivuuttavaan tapaan edetä elämässä, kuin ”ulvova rekka” suoralla tiellä. Jääkarhuminäsi on hakeutunut tuttuun turvapaikkaasi autotalliin lepäämään. Siellä on kiinnostavasti kuitenkin myös kolme sinulle tuntematonta kissaa. Kissat edustavat sitä tuntematonta, joka sinun pitäisi oppia huomioimaan ja omaksumaan osaksi itseäsi. Yleensä kissat ovat aistillisuuden ja viehkeyden symboleita, kotikissatkin tietyn villeyden säilyttäviä. Kissat ovat myös feminiinisiä. Maskuliinisemman supikoiran jouduitkin jo kuolleena raivaamaan tieltäsi.

Naapurisi neuvoo fiksusti sinua nostamaan autotallin lämpötilaa, koska siellä on jääkarhulle liian viileää. Päiväminäsi, eli naapurisi, tietää, että jääkarhu on aika ”sulattaa”. Kehotat naapuriasi vääntämään lämpöpatteria suuremmalle, minkä hän tekeekin. Et ole tottunut vääntelemään venttiiliäsi (säätelemään tunteitasi, laskemaan lämpöä huoneeseen!), vaan se on juuttunut. Venttiilin hajoaminen saakin aikaan vuodon, joka huolestuttaa sinua. Veden tulviminen voi johtaa vieläkin suurempaan kylmyyteen, koko talon jäähtymiseen, siis kylmyyden leviämiseen sisimmästäsi koko muuhun elämääsi. Mietit kuumeisesti ratkaisua, mutta päädyt jälleen rationalisoimaan eli tekniseen ratkaisuun, jonka kuitenkin tiedät olevan lyhytkestoinen. Jätät koko sotkun taaksesi ja panet vielä pönkän oven eteen. Sinua auttaneen naapurin ohjaat kotiinsa. Päätät siirtää asian oikean ratkaisun myöhemmäksi.

Et ole vielä valmis sisäiseen muutokseen, joka vaatii tunnevaltaisempien ja aistillisempien, juurevampien ja ”villimpien” toimintatapojen sisällyttämistä elämääsi. Koska venttiilin rikkoutuminen on saanut tunteet tulvimaan, ne uhkaavat vyöryä ylitsesi. Pelkäät jäätymistä. Oletko tottunut ratkaisemaan asioita kuumakallena tuohtumalla? Vai onko vain niin, että tunteiden käsittely sinulle tuntemattomana alueena pelottaa ja huolestuttaa? Ehkä olet kyllästynyt siihen, että tunteesi sivuuttamalla ihmiskontaktisi jäävät liian etäisiksi? On aika huoltaa venttiili ja lämmittää!
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #165 : ma 22.10.2018, 20:23:23 »
Et ole vielä valmis sisäiseen muutokseen, joka vaatii tunnevaltaisempien ja aistillisempien, juurevampien ja ”villimpien” toimintatapojen sisällyttämistä elämääsi. Koska venttiilin rikkoutuminen on saanut tunteet tulvimaan, ne uhkaavat vyöryä ylitsesi. Pelkäät jäätymistä. Oletko tottunut ratkaisemaan asioita kuumakallena tuohtumalla? Vai onko vain niin, että tunteiden käsittely sinulle tuntemattomana alueena pelottaa ja huolestuttaa? Ehkä olet kyllästynyt siihen, että tunteesi sivuuttamalla ihmiskontaktisi jäävät liian etäisiksi? On aika huoltaa venttiili ja lämmittää!

Jumaleisson. Sinä Anemone olet ilmeisesti alan ammattilainen. Ihan kaikki ei varmaan osunut kohdalle mutta yllättävän paljon kyllä. Lämmin kiitos.Ehkä olen ollut sisäiseen palooni nähden liian kauan, liian varautunut. Vielä kun kekkaisi miten päästä toteuttamaan todellista sisäistä minääni, loukkaamatta liiaksi muita. Kas siinäpä kysymys.

Pitää lukea tuo Anemonen kuvaus vielä monta kertaa uudestaan. Kiitos vielä kerran.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Paikalla Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #166 : ti 23.10.2018, 22:51:43 »
Jumaleisson. Sinä Anemone olet ilmeisesti alan ammattilainen. Ihan kaikki ei varmaan osunut kohdalle mutta yllättävän paljon kyllä. Lämmin kiitos.

Kiitos kiitoksesta. Mukava kuulla, että tulkintani inspiroi. En todellakaan ole millään tavalla ammattilainen, siis en missään psyko-alalla. Symbolien tulkinnassa kyllä auttavat nuoruudessa harjoitetut kulttuuriakin luodanneet opinnot, esim. antropologia. Ja sitten yhdessä vaiheessa kyllä tutustuin Jungin ajatteluun melko syvällisesti. Silloin tuli harrastettua unien tulkintaa. Mutta jungilaisesta kaudestani on jo runsaat parikymmentä vuotta. Näköjään tulkintoja kuitenkin syntyy "vanhoilla lihaksilla". Ihan kivaa joskus verestää vanhoja harrastuksia. Varsinkin kun en itse oikein unia muista. Nukun kai liian hyvin!
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #167 : to 08.11.2018, 09:51:09 »
Näin eräänä yönä unta, jossa esiintyi henkilö nimeltä Aaro Artta. Kyseinen kuviteltu henkilö oli museon johtaja tai gallerian johtaja tai vastaava kulttuuripuolen ihminen. Kirjoitin nimen lehden kulmaan herättyäni, koska unet ja nimet unohtuvat nopeasti.

Googlasin, löytyykö tuon nimistä henkilöä. Läheltä liippasi. Aaro Artto niminen arkkitehti on paljon esilä. Artta -sukunimi on sukunimihaun perusteella alle viidellä henkilöllä.


Poissa Big Data Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1909
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #168 : to 08.11.2018, 11:30:38 »
Hauskasti osui silmään ketjun nimet Kylki-näkymässä: Jatkumo uneksii... raiskauksista Suomessa.

Ei mulla muuta tähän väliin.

Socru

 • Vieras
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #169 : to 08.11.2018, 11:40:29 »
Siitä on jo viikkoja aikaa, mutta näin yhtenä yönä unta, että Steve Bannon oli mökilläni ja juteltiin jotain politiikasta.

Pari vuotta sitten Putin oli unessani mökilläni, kukahan on seuraava?

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #170 : to 08.11.2018, 12:01:19 »
Pari vuotta sitten Putin oli unessani mökilläni, kukahan on seuraava?

Suosittelen univieraaksi jotakin seksikästä naista. Kun uneksii pelkistä vanhoista äijistä alkaa peli olla pelattu.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #171 : to 08.11.2018, 12:09:14 »
Pari vuotta sitten Putin oli unessani mökilläni, kukahan on seuraava?

Suosittelen univieraaksi jotakin seksikästä naista. Kun uneksii pelkistä vanhoista äijistä alkaa peli olla pelattu.

Koska Socru kuitenkin haluaa yövieraidensa kanssa ensisijaisesti puhua politiikkaa, niin voisi suositella esim. Marion Maréchalia - ranskalainen poliitikko, Front National -puolueen puheenjohtajan Marine Le Penin sisarentytär.


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #172 : to 08.11.2018, 13:19:48 »
Näköjään tulkintoja kuitenkin syntyy "vanhoilla lihaksilla". Ihan kivaa joskus verestää vanhoja harrastuksia. Varsinkin kun en itse oikein unia muista. Nukun kai liian hyvin!

Mitä sitä hyvistä luopumaan? Vanhetessa vain tulevat entistä tärkeämmäksi.

Vai onko luopuessa yhä enempi rasitusroolitteista? Miksi?

Ihmistä tiivistää uusi, ja toisaalta karsintakin tekee näköjään aika lailla gudaa. Kaikkeen ei sitten ehkä rahkeet riittele, kun mennään eteenpäin.

Vanheneminen koittelee. Täytyy hakea vähän fiilistä, omastakin takaa. 45 vee. Kuin se Queen-leffan heppu, joka koki kohtalonsa näissä vuosissa, HIVn viemänä. Kiikutti jonnekkin.

Ehkä luontokin sitten karsii, milloin mitenkin. Ihminen karsii, ja kun ei hänen karsinta riitä, joku jatkaa asioita etiäpäin.

Socru

 • Vieras
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #173 : to 08.11.2018, 20:20:37 »
Pari vuotta sitten Putin oli unessani mökilläni, kukahan on seuraava?

Suosittelen univieraaksi jotakin seksikästä naista. Kun uneksii pelkistä vanhoista äijistä alkaa peli olla pelattu.

Putin oli todella symppis tyyppi. Joku Valkoisen Talon työntekijä kuvaili Bannonia ylimieliseksi mulkuksi, mutta ei hänkään ihan sellainen sentään ollut.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #174 : to 08.11.2018, 20:45:38 »
Pari vuotta sitten Putin oli unessani mökilläni, kukahan on seuraava?

Suosittelen univieraaksi jotakin seksikästä naista. Kun uneksii pelkistä vanhoista äijistä alkaa peli olla pelattu.

Putin oli todella symppis tyyppi. Joku Valkoisen Talon työntekijä kuvaili Bannonia ylimieliseksi mulkuksi, mutta ei hänkään ihan sellainen sentään ollut.

Melkoinen yllätys meille kaikille!

PS.
Viime yönä näin unta, että Alkossani oli viinimaistiaisia. Oli maistettavana erittain, erittäin  hyvää punaviiniä. Hinta 31 €/pullo. Vaikka hinta oli minulle korkea halusin ostaa 3 - 4 pulloa - ei löytynyt kuin yksi myytävä, avaamaton pullo.

VA.

Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #175 : to 08.11.2018, 21:13:20 »

Viime yönä näin unta, että Alkossani oli viinimaistiaisia. Oli maistettavana erittain, erittäin  hyvää punaviiniä. Hinta 31 €/pullo. Vaikka hinta oli minulle korkea halusin ostaa 3 - 4 pulloa - ei löytynyt kuin yksi myytävä, avaamaton pullo.

VA.

Yritän ratkaista.

Sinusta tuntuu ettet saa tarvitsemaasi arvostusta, vaikka yrität kaikkesi ja vähän enemmänkin.

Voivoi. Maailma on täynnä vääryksiä ja tämä on yksi niistä.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #176 : to 08.11.2018, 22:09:16 »

Viime yönä näin unta, että Alkossani oli viinimaistiaisia. Oli maistettavana erittain, erittäin  hyvää punaviiniä. Hinta 31 €/pullo. Vaikka hinta oli minulle korkea halusin ostaa 3 - 4 pulloa - ei löytynyt kuin yksi myytävä, avaamaton pullo.

Yritän ratkaista.

Sinusta tuntuu ettet saa tarvitsemaasi arvostusta, vaikka yrität kaikkesi ja vähän enemmänkin.

Enemmänkin vitutti myymälän heikko valikoima. Sinun kiekumisesi tuskin lisää arvostustasi, joka yrität esittää käkeä, mutta kun sinua vedetään sanot vain "Tack, tack, tack,...."


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #177 : pe 09.11.2018, 00:33:44 »
Enemmänkin vitutti myymälän heikko valikoima.

Siis sinua närästi aliarvostuksesi lisäksi myös muiden heikko tietämys, eller hur.

Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #178 : la 10.11.2018, 09:44:16 »
Alkaa olemaan jo unetkin perseestä ja pelkkiä elämän plagiaatteja.

Unessani olin nainen ja menin jonkinlaiselle klinikalle odottelemaan vuoroani (odotustila oli omituisesti ulkona, unissani joskus sisä- ja ulkotilat ovat vähän miten sattuu, kuitenkin odotustilaan tultiin jonkin käytävän kautta). Vastaani tuli afrikkalainen nainen itkuisena, hän ei ollut ymmärtänyt lääkärin puheista oikein mitään. Arvelin että nainen on silvottu ja halusin auttaa häntä, mutta en tiennyt miten. Nainen ryhtyi katsomaan jotain lääkäkäriltä saamaansa ohjevideota. Seuraavaksi klinikalle tuotiin pikkutyttöä joka itki lohduttomammin kuin kukaan koskaan. Oletin että hänet on raiskattu. Äitinsä toi häntä ja lupaili tytölle ostavansa tälle tämän toivon rannekorun. Mietin itsekseni onkohan hyvä opettaa tyttö "huoraksi" eli antaa hänelle vaikutelma että "seksistä" (raiskauksesta) saa aina palkkion. Salakuuntelin loitompaa kun nainen jutteli oven takana lääkärille miten oli havainnut miten tytön on käynyt, mutta ääni vaimeni enkä kuullut kaikkea.

Sitten aloin jotenkin lepattamaan jälleen kerran niin että välillä olin se hahmo jona olin ollut ja välillä en. Olin lyhyttukkainen vaalea nainen, ja tämä hahmo joka olin ollut lähti jonkun arabialaisen miehen matkaan. Mies ottikin naisen vangiksi ja laittoi tämän jollain tontilla kuivalla maalla ruostuvaan sukellusveneeseen. Hetken olin siellä sukellusveneessä se nainen, ja mietin että happea on 20 minuutiksi. Sitten en enää ollut, vaan naisen tarinaa seurattiin ulkopuolelta. Hän oli vuosikausia sukellusveneessä vankina ja pyrki miellyttämään vangitsijaansa aina kun tämä kävi siellä. Mitään yhteisiä kohtaamisia unissa ei kuitenkaan näytetty. Esitettiin miten ihmiset ulkomaailmassa etsivät naista. Hänen äitinsä arveli että nainen oli itse aiheuttanut itselleen jotain pahaa koska kuunteli hevimusaa. Mahdollisesti oli myös veli joka etsi naista kokoajan. Media seurasi tilannetta. Sitten kävi niin että arabimies tilasi USA:sta ison hakaristiä esittävän koriste-esineen, ja tästä raivostuneena viranomaiset kävivät pulttamassa hänen sukellusveneensä luukun kiinni.

Vuosia myöhemmin naisen ruumis löytyi sieltä sukellusveneestä, jäljellä oli pelkkiä reikäisiä lahoja vaatteita ja luut niiden sisällä. Tähän näkyyn sitten heräsinkin ja voi sanoa että eipä ole kauhean hääppöinen olo.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #179 : la 10.11.2018, 12:04:23 »
Norman uni on mielenkiintoinen. Siitä saisi tehtyä vaikka lyhytelokuvan. Kun maahanmuuttajat ja monikultturisuus ovat päivisin esillä ja mielessä, ne tulevat öisin uniin. Näinhän se yleensä menee. Minä huomaan monesti, että unen aiheeni ovat peräisin illalla televisiosta katsomasta elokuvasta.

Unissani ei juurikaan esiinny tummaihoisia eikä maahanmuuttajia vaan maanläheisempiä asioita. Viime yönä näin unta, että olin saanut halvalla Konelan jäännösvarastosta "uuden" Moskvist -henkilöauton, joka oli valmistettu 1960-luvun alkupuolella. Ajoin autolla koeajon, ja se toimi hyvin. Olin kuitenkin pettynyt siihen, että auton matkamittarissa oli jo pari tuhatta kilometriä, eli se ei ollutkaan aivan käyttämätön. Ja mikä pahinta, koeajajat olivat jonkin verran sotkeneet autoa. Kojelaudassa oli kuivuneita veritahroja, joihin kaiken lisäksi tulin tarkoittamattani koskettaneeksi. Muistin Venäjän AIDS-tilanteen ja huolestuin, olisiko virus voinut päästä elimistööni jonkin pienen haavan tai naarmun kautta. Suunnittelin auton täyspuhdistusta kumikäsineet kädessä.

Tuo uni oli selvästi saanut herätteen illalla TV:stä katsomastani "Wheelers Dealers" -ohjelman pätkästä, jossa kunnostettavana oli Pontiac GTO vuodelta 1965. AIDS-juttu taas tuli siitä, kun eräs henkilö kertoi käyneensä AIDS -testissä hammaslääkärin vaatimuksesta. Poraamisen yhteydessä oli hammaslääkärin silmään roiskahtanut verta tai sylkeä tai jotakin porattavan suusta, joten hammaslääkäri pelkäsi saaneensa tartunnan. Testin tulos oli negatiivinen.

Näin muitakin unia, mutta unet unohtuvat nopeasti. Yhdessä unessa näin eräiden tuttavieni entisessä hylätyssä talossa paljon porukkaa. Luulin, että sinne on muuttanut uusia asukkaita aivan virallisesti, mutta kyseessä olivatkin talonvaltaajat tai muut majailijat. Paikat olivat sotkuiset ja rikki. Todellisessa elämässä tuo talo on purettu.

Kopioin eilen aivan hetken mielijohteesta päiväkirjastani joitakin unia vuodelta 1995. Etsin niitä hakusanoilla "unta", "unessa" ja "unen". En ehkä löytänyt kaikkia enkä myöskään kopioinut kaikkia. Yritin poimia kokonaisuuden kannalta olleellisia, jotka osoittavat, millainen oli unimaailmani tuohon aikan. Teen teksteistä blogijutun, kunhan olen muuttanut nimet.