Kirjoittaja Aihe: Jatkumo uneksii  (Luettu 17887 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #180 : la 10.11.2018, 12:21:21 »
Itse en niinkään kiinnittäisi huomiota maahanmuuttajiin unessani, vaan siihen toistuvaan teemaan että naiset joutuvat kärsimään lapsesta lähtien ja useimmiten miehen/miesten takia. Raiskattu lapsi, silvottu nainen, kidnapattu nainen. Koska eniten rääkkäysjuttuja liittyy muihin kuin suomalaisiin naisiin, kun ylipäätään juttuja lukee ja seuraa, niin ei-suomalaisten ihmisten yliedustus unessakin on sitten vain loogista.

Jotain vähän originellimpaa mielikuvitukseni voisi kyllä keksiä. Se sukellusvenehommelihan oli taatusti siitä tositapauksesta, Tanskassakohan se tapahtui. Saattoi olla että unessanikin oltiin Tanskassa tai se lyhyttukkainen nainen ainakin oli tanskalainen. Ihan kaikki yksityiskohdat eivät aina pysy hallussa kun herää.

Kokonaisuudessaan uni kaiketi heijasti omia avuttomuuden ja itsesäälin tunteitani. Tietyssä mielessä kaikki ne rääkätyt naiset olivat minä itse. Niin paljon on tullut itsekseen tuskailtua noiden polvien takia, ja mietin vain että miksi minun pitää taas olla jokapäiväisen rääkin kohde kun jo 2005 - 2007 oli silkkaa helvettiä aivan samalla tavalla: jokaikinen päivä kipuja tai vähintäänkin epämiellyttäviä tuntemuksia. Sillä kertaa se helvetti pilasi seksielämäni, tälläkin kertaa asia mistä tykkään on kiikunkaakun että kannattaako sitä harrastaa (KM).

Ei ole eka kerta kun jokin tietty asia tai teema elämässäni toistuu. Sitä vain ihmettelee että miksi.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #181 : la 10.11.2018, 16:17:39 »
Itse en niinkään kiinnittäisi huomiota maahanmuuttajiin unessani, vaan siihen toistuvaan teemaan että naiset joutuvat kärsimään lapsesta lähtien ja useimmiten miehen/miesten takia. Raiskattu lapsi, silvottu nainen, kidnapattu nainen. Koska eniten rääkkäysjuttuja liittyy muihin kuin suomalaisiin naisiin, kun ylipäätään juttuja lukee ja seuraa, niin ei-suomalaisten ihmisten yliedustus unessakin on sitten vain loogista.

Ehkä Norma B on joutunut tosielämässä kokemaan kovia ja tuntenut olevansa nimenomaan miesten kaltoin kohtelema. Alistajan sukupuoli on korostunut. Lähipiirin miehet kenties. Ei kai isä sentään. Mieskumppani?

Vai onko NB nähnyt alistamista ja pahantekoa pystymättä estämään sitä, ja tämä trauma esiintyy unissa.

Minun elämäni pahikset ovat olleet niin miehiä kuin naisiakin, eikä pahuus ole siten sukupuolittunut.

Unissani toistuvia aiheita ovat:

1. Olen tehnyt murhan ja kätkenyt ruumiin, ja ruumis uhkaa paljastua, jolloin jään kiinni.

2. Omaisuuteni tai sukuni omaisuus on tuhoutunut tai hävinnyt, tai näin on käymässä.

3. Jokin meiltä aikoinaan myyty vanha auto löytyy jostakin, ja haaveilen sen saamisesta takaisin omaisuudekseni.

4. Olen höyrylaivan konemies, ja kattila uhkaa räjähtää liiallisen paineen nousun takia.

5. Olen koulussa tai muussa oppilaitoksessa ja olen hukannut housuni. Piileskelen pulpetissa tai pöydän takana niin, että kukaan ei huomaisi hävettävää tilannettani. Jos joudun seisomaan tai kävelemään, yritän vetää paidan reunaa alemmaksi. Yritän keksiä, miten selviäisin pulmasta häpäisemättä vieläkin enempää itseäni.

6. Myöhästymisunet, joissa olen matkalla lentoasemalle tai muulle asemalle, enkä koskaan pääse perille.

7. Matkaunet, joissa olen lähdössä lentokoneella jonnekin, mutta kone ei koskaan nouse - tai jos se nousee, lentäminen on vaivalloista. Joissakin matkaunissa ajan autolla Eurooppaan ja edelleen Afrikkaan sen länsirannikkoa seuraten. Toinen toistaan hienompia uimarantoja tulee vastaan.

8. Sotunet, joissa Venäjän joukot ovat hyökänneet Suomeen ja ovat valloittamassa kotiseutuni. Joissakin sotaunissa Venäjä ja Yhdysvallat käyvät ydinsotaa, ja katselemme pommikonelaivueita ja ohjusten savujuovia taivaalla.

9. Onnettomuusunet, joissa näen, kun lentokone putoaa tai auto syöksyy kohti tuhoa tai jotakin muuta kauheata tapahtuu.

10. Unet, joissa saan ajaa kuorma-autolla.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #182 : la 10.11.2018, 20:41:35 »
Valtaosan naisten rääkkyystä ali- tai jossain tajunnassani sijoitan aiempiin inkarnaatioihini, kun minulla nyt on näitä mielikuvia menneistä elämistä. Niitähän tulvi mieleen parikymppisenä noin 7 v ajan. Mutta en nyt taas ala niistä tarkempaa raporttia laatimaan, olen ihan tarpeeksi lässyttänyt niistä, varmaan jo Näkökulmassakin aikoinaan.

Enempi nykyiseen elämääni liittyvistä unista tyypillisiä ja toistuvia ovat tämmöiset:

- Olen jossain tilassa missä on kirjakasoja ja/tai kaikenlaista sekalaista kamaa. Opintoni ovat päättyneet ja minun pitäisi ottaa kamoista omani pois, tai mahdollisesti katsastaa jostain syystä paikanpäälle kertyneestä kamasta mikä kaikki minua miellyttää ja jonka haluan ottaa. Seulonta jatkuu loputtomiin, koska kamaa on niin jumalaton määrä ja ahneuttani pelkään että jotain mielenkiintoista tulee missattua jos en käy kaikkea läpi. (Ja kertaakaan en ole saanut kaikkea käytyä läpi ennen kuin uni päättyy.)

- Olen jonkinlaisessa soluasunnossa, tarkoitus on jatkaa opintoja. Tai sitten menen suoraan johonkin oppilaitokseen, jokatapauksessa minun pitää jatkaa opiskelua vaikka unessakin on epämääräinen tunne että olen kyllä valmistunut jo aikapäivää sitten. Usein en saa lukujärjestyksestä minkään sortin tolkkua, tai se on hukassa, tai vanhentunut.

- Olen asunnossa jonka omistin aikoinaan nuorempana. Tiedän että olen asunnon jo myynyt, mutta asun siellä vuokralla. Vuokranantajana on kiinalainen nainen, mutta jostain syystä en ole saanut minkäänlaisia lomakkeita tai ohjeita vuokran maksamiseen, ja siksi olen sen jättänyt maksamatta vaikka olen asunut siellä jo pitkään. Pelkään kokoajan että jään kiinni tästä ja minulta vaaditaan pitkät pennit. (Yhdessä viimeisimmistä tämän sortin unista se kiinalainen nainen itseasiassa tulikin yhden naisen ja yhden miehen kanssa karhuamaan rahojaan.)

Näistä kaikista unista tulee lähinnä sellainen tunne että olen epäonnistunut alisuorittaja. Mikä toki kaiketi olenkin.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #183 : ti 13.11.2018, 08:55:15 »

Unia näkee enemmän, jos nukkuu vähän överisti, eli unen osuus valveesta on suurempi. Tässä kai jokin yhteys aiempaan arveluuni, että miksi aamupainotteisuus voi tuoda elämän ylisuorittavaksi.

Jos nukkuu liikaa, alkaa uni hakea toimintaa, maailmastaan, siis unen maailmasta. Jos suorittaa liikaa, alkaa suoritus hakea jotain unimaailmasta, eli suoritus syvenee.

TS toinen överipuoli korostuu. Unien tapauksessa fantasiapuoli korostuu, ja toiminnan tapauksessa, suoritteisuus. Millä tavoin nämä sitten ohjaavat toimintaa, on aika jänski kysymys.


Tuossa on tosiaan se tilanne, että toisesta maailmasta voidaan olla puuttuvaan nähden ladatusta tilasta käsin, ja toisessa puuttuvaa voidaan hakea ehtyneenä, energiattomammasta tilasta. Unesta päin pääsee valveeseen, mutta toisin päin ei. Minne ylisuorittamisesta sitten pääsee, jos ajatellaan, että voisi olla jotain positiivista, mitä on vaikea uskoa?
« Viimeksi muokattu: ti 13.11.2018, 09:12:48 kirjoittanut Juha »

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #184 : ke 14.11.2018, 11:28:34 »
Viime yönä näin unen, jossa sinänsä ei ollut mitään erikoista, mutta joka kuvaa hyvin unimaailmani nykyistä tyylilajia.

Heräilin krapulassa nimettömän pikkukaupungin torilta jossakin Puolassa tai Baltiassa. Ei ollut aavistustakaan miten olin sinne joutunut tai mihin olin matkalla. Mutta sinne en tuntenut kuuluvani.

Aurinko oli nousemassa ja ihmisiä kulki ohi kiinnittämättä minuun mitään huomiota. Sitten ilmestyi jostakin noin kolmekymppinen nainen, joka yllättäen pyysi minua illalla ulos. Nainen ei ollut mielestäni millään tavalla kiinnostava, mutta koska hän oli ainoa joka oli kiinnostunut minusta, niin suostuin pyyntöön. Hän esitteli itsensä keihäänheiton olympiavoittajaksi ja lähti. Jäin miettimään, että missä ja monelta meidän pitikään tavata. Sittä ei ollut mitään puhetta.

Päätin lähteä ostamaan olutta ja ruokaa. Menin torin varrella olevaan pikku putiikkiin jossa myytiin vain irtokarkkeja. Ja niitäkin oli tarjolla vain täytelakuja ja suklaakonvehteja. Ladoin niitä muovipussiin noin kilon, tulostin hintalapun ja tälläsin sen pussin kylkeen. Menin kassalle ja yritin maksaa karkit, mutta kassalla oleva mies väitti että hintalappu oli liimattu väärään kohtaan pussia. Piti mennä hakemaan uusi hintalappu ja liimata se uuteen kohtaan. Mies vain virnuili ja keksi jotakin uutta valitettavaa. Rahani hän kyllä otti, mutta ei antanut viisikymppisestä takaisin, koska olin tunaroinut hintalapun kanssa.  Miehen olemus muutti koko ajan muotoaan ja äkkia tajusin että asioin parhaillaan itse Saatanan kanssa ja minua yritetään nyt kusettaa. Kahmaisin pussista suullisen karkkeja, jätin Saatanan irvistelemään kassalle ja marssin pihalle. Kassalla asiointiin olikin yllättäen tuhraantunut koko päivä ja päästessäni ulos aurinko oli laskemassa. keihäänheittäjänainen odotteli torilla ja kysyi vihaisena missä olin viipynyt. Hän ei uskonut selitystäni Saatanasta.

Sitten heräsin ja mietin miten olisi käynyt, jos olisinkin leiponut Saatanaa turpaan siinä kassalla.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #185 : ke 14.11.2018, 11:45:45 »
Viime yönä näin unen, jossa sinänsä ei ollut mitään erikoista, mutta joka kuvaa hyvin unimaailmani nykyistä tyylilajia.

Heräilin krapulassa nimettömän pikkukaupungin torilta jossakin Puolassa tai Baltiassa. Ei ollut aavistustakaan miten olin sinne joutunut tai mihin olin matkalla. Mutta sinne en tuntenut kuuluvani.

Aurinko oli nousemassa ja ihmisiä kulki ohi kiinnittämättä minuun mitään huomiota. Sitten ilmestyi jostakin noin kolmekymppinen nainen, joka yllättäen pyysi minua illalla ulos. Nainen ei ollut mielestäni millään tavalla kiinnostava, mutta koska hän oli ainoa joka oli kiinnostunut minusta, niin suostuin pyyntöön. Hän esitteli itsensä keihäänheiton olympiavoittajaksi ja lähti. Jäin miettimään, että missä ja monelta meidän pitikään tavata. Sittä ei ollut mitään puhetta.

Päätin lähteä ostamaan olutta ja ruokaa. Menin torin varrella olevaan pikku putiikkiin jossa myytiin vain irtokarkkeja. Ja niitäkin oli tarjolla vain täytelakuja ja suklaakonvehteja. Ladoin niitä muovipussiin noin kilon, tulostin hintalapun ja tälläsin sen pussin kylkeen. Menin kassalle ja yritin maksaa karkit, mutta kassalla oleva mies väitti että hintalappu oli liimattu väärään kohtaan pussia. Piti mennä hakemaan uusi hintalappu ja liimata se uuteen kohtaan. Mies vain virnuili ja keksi jotakin uutta valitettavaa. Rahani hän kyllä otti, mutta ei antanut viisikymppisestä takaisin, koska olin tunaroinut hintalapun kanssa.  Miehen olemus muutti koko ajan muotoaan ja äkkia tajusin että asioin parhaillaan itse Saatanan kanssa ja minua yritetään nyt kusettaa. Kahmaisin pussista suullisen karkkeja, jätin Saatanan irvistelemään kassalle ja marssin pihalle. Kassalla asiointiin olikin yllättäen tuhraantunut koko päivä ja päästessäni ulos aurinko oli laskemassa. keihäänheittäjänainen odotteli torilla ja kysyi vihaisena missä olin viipynyt. Hän ei uskonut selitystäni Saatanasta.

Sitten heräsin ja mietin miten olisi käynyt, jos olisinkin leiponut Saatanaa turpaan siinä kassalla.

Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #186 : ke 14.11.2018, 11:47:53 »
Viime yönä näin unen, jossa sinänsä ei ollut mitään erikoista, mutta joka kuvaa hyvin unimaailmani nykyistä tyylilajia.

Heräilin krapulassa nimettömän pikkukaupungin torilta jossakin Puolassa tai Baltiassa. Ei ollut aavistustakaan miten olin sinne joutunut tai mihin olin matkalla. Mutta sinne en tuntenut kuuluvani.

Aurinko oli nousemassa ja ihmisiä kulki ohi kiinnittämättä minuun mitään huomiota. Sitten ilmestyi jostakin noin kolmekymppinen nainen, joka yllättäen pyysi minua illalla ulos. Nainen ei ollut mielestäni millään tavalla kiinnostava, mutta koska hän oli ainoa joka oli kiinnostunut minusta, niin suostuin pyyntöön. Hän esitteli itsensä keihäänheiton olympiavoittajaksi ja lähti. Jäin miettimään, että missä ja monelta meidän pitikään tavata. Sittä ei ollut mitään puhetta.

Päätin lähteä ostamaan olutta ja ruokaa. Menin torin varrella olevaan pikku putiikkiin jossa myytiin vain irtokarkkeja. Ja niitäkin oli tarjolla vain täytelakuja ja suklaakonvehteja. Ladoin niitä muovipussiin noin kilon, tulostin hintalapun ja tälläsin sen pussin kylkeen. Menin kassalle ja yritin maksaa karkit, mutta kassalla oleva mies väitti että hintalappu oli liimattu väärään kohtaan pussia. Piti mennä hakemaan uusi hintalappu ja liimata se uuteen kohtaan. Mies vain virnuili ja keksi jotakin uutta valitettavaa. Rahani hän kyllä otti, mutta ei antanut viisikymppisestä takaisin, koska olin tunaroinut hintalapun kanssa.  Miehen olemus muutti koko ajan muotoaan ja äkkia tajusin että asioin parhaillaan itse Saatanan kanssa ja minua yritetään nyt kusettaa. Kahmaisin pussista suullisen karkkeja, jätin Saatanan irvistelemään kassalle ja marssin pihalle. Kassalla asiointiin olikin yllättäen tuhraantunut koko päivä ja päästessäni ulos aurinko oli laskemassa. keihäänheittäjänainen odotteli torilla ja kysyi vihaisena missä olin viipynyt. Hän ei uskonut selitystäni Saatanasta.

Sitten heräsin ja mietin miten olisi käynyt, jos olisinkin leiponut Saatanaa turpaan siinä kassalla.

Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Tämä on nappiin osunut tulkinta!

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #187 : ke 14.11.2018, 12:21:26 »
Viime yönä näin unen, jossa sinänsä ei ollut mitään erikoista, mutta joka kuvaa hyvin unimaailmani nykyistä tyylilajia.

Heräilin krapulassa nimettömän pikkukaupungin torilta jossakin Puolassa tai Baltiassa. Ei ollut aavistustakaan miten olin sinne joutunut tai mihin olin matkalla. Mutta sinne en tuntenut kuuluvani.

Aurinko oli nousemassa ja ihmisiä kulki ohi kiinnittämättä minuun mitään huomiota. Sitten ilmestyi jostakin noin kolmekymppinen nainen, joka yllättäen pyysi minua illalla ulos. Nainen ei ollut mielestäni millään tavalla kiinnostava, mutta koska hän oli ainoa joka oli kiinnostunut minusta, niin suostuin pyyntöön. Hän esitteli itsensä keihäänheiton olympiavoittajaksi ja lähti. Jäin miettimään, että missä ja monelta meidän pitikään tavata. Sittä ei ollut mitään puhetta.

Päätin lähteä ostamaan olutta ja ruokaa. Menin torin varrella olevaan pikku putiikkiin jossa myytiin vain irtokarkkeja. Ja niitäkin oli tarjolla vain täytelakuja ja suklaakonvehteja. Ladoin niitä muovipussiin noin kilon, tulostin hintalapun ja tälläsin sen pussin kylkeen. Menin kassalle ja yritin maksaa karkit, mutta kassalla oleva mies väitti että hintalappu oli liimattu väärään kohtaan pussia. Piti mennä hakemaan uusi hintalappu ja liimata se uuteen kohtaan. Mies vain virnuili ja keksi jotakin uutta valitettavaa. Rahani hän kyllä otti, mutta ei antanut viisikymppisestä takaisin, koska olin tunaroinut hintalapun kanssa.  Miehen olemus muutti koko ajan muotoaan ja äkkia tajusin että asioin parhaillaan itse Saatanan kanssa ja minua yritetään nyt kusettaa. Kahmaisin pussista suullisen karkkeja, jätin Saatanan irvistelemään kassalle ja marssin pihalle. Kassalla asiointiin olikin yllättäen tuhraantunut koko päivä ja päästessäni ulos aurinko oli laskemassa. keihäänheittäjänainen odotteli torilla ja kysyi vihaisena missä olin viipynyt. Hän ei uskonut selitystäni Saatanasta.

Sitten heräsin ja mietin miten olisi käynyt, jos olisinkin leiponut Saatanaa turpaan siinä kassalla.

Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Tämä on nappiin osunut tulkinta!

Minusta taas johtopäätös olisi, ettei kannata maksaa käteisellä eikä seurustella urheilijoiden kanssa.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Faustinen

 • Konkari
 • Viestejä: 8095
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #188 : ke 14.11.2018, 18:40:24 »
Viime yönä näin unen, jossa sinänsä ei ollut mitään erikoista, mutta joka kuvaa hyvin unimaailmani nykyistä tyylilajia.

Heräilin krapulassa nimettömän pikkukaupungin torilta jossakin Puolassa tai Baltiassa. Ei ollut aavistustakaan miten olin sinne joutunut tai mihin olin matkalla. Mutta sinne en tuntenut kuuluvani.

Aurinko oli nousemassa ja ihmisiä kulki ohi kiinnittämättä minuun mitään huomiota. Sitten ilmestyi jostakin noin kolmekymppinen nainen, joka yllättäen pyysi minua illalla ulos. Nainen ei ollut mielestäni millään tavalla kiinnostava, mutta koska hän oli ainoa joka oli kiinnostunut minusta, niin suostuin pyyntöön. Hän esitteli itsensä keihäänheiton olympiavoittajaksi ja lähti. Jäin miettimään, että missä ja monelta meidän pitikään tavata. Sittä ei ollut mitään puhetta.

Päätin lähteä ostamaan olutta ja ruokaa. Menin torin varrella olevaan pikku putiikkiin jossa myytiin vain irtokarkkeja. Ja niitäkin oli tarjolla vain täytelakuja ja suklaakonvehteja. Ladoin niitä muovipussiin noin kilon, tulostin hintalapun ja tälläsin sen pussin kylkeen. Menin kassalle ja yritin maksaa karkit, mutta kassalla oleva mies väitti että hintalappu oli liimattu väärään kohtaan pussia. Piti mennä hakemaan uusi hintalappu ja liimata se uuteen kohtaan. Mies vain virnuili ja keksi jotakin uutta valitettavaa. Rahani hän kyllä otti, mutta ei antanut viisikymppisestä takaisin, koska olin tunaroinut hintalapun kanssa.  Miehen olemus muutti koko ajan muotoaan ja äkkia tajusin että asioin parhaillaan itse Saatanan kanssa ja minua yritetään nyt kusettaa. Kahmaisin pussista suullisen karkkeja, jätin Saatanan irvistelemään kassalle ja marssin pihalle. Kassalla asiointiin olikin yllättäen tuhraantunut koko päivä ja päästessäni ulos aurinko oli laskemassa. keihäänheittäjänainen odotteli torilla ja kysyi vihaisena missä olin viipynyt. Hän ei uskonut selitystäni Saatanasta.

Sitten heräsin ja mietin miten olisi käynyt, jos olisinkin leiponut Saatanaa turpaan siinä kassalla.

Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Tämä on nappiin osunut tulkinta!

Minusta taas johtopäätös olisi, ettei kannata maksaa käteisellä eikä seurustella urheilijoiden kanssa.

VA.


Mielenkiintoisia unia brutolla.  Mutta ihmettelin hieman hänen karkinhimoaan, kun oli naistakin saatavilla, ilmankos nainen suuttuu, jos karkit ovat etusijalla, niin lujasti, että jää tappelemaan pirulaisen kanssa karkinhimossa.

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #189 : to 15.11.2018, 05:19:33 »
Viime yönä näin unen, jossa sinänsä ei ollut mitään erikoista, mutta joka kuvaa hyvin unimaailmani nykyistä tyylilajia.

Heräilin krapulassa nimettömän pikkukaupungin torilta jossakin Puolassa tai Baltiassa. Ei ollut aavistustakaan miten olin sinne joutunut tai mihin olin matkalla. Mutta sinne en tuntenut kuuluvani.

Aurinko oli nousemassa ja ihmisiä kulki ohi kiinnittämättä minuun mitään huomiota. Sitten ilmestyi jostakin noin kolmekymppinen nainen, joka yllättäen pyysi minua illalla ulos. Nainen ei ollut mielestäni millään tavalla kiinnostava, mutta koska hän oli ainoa joka oli kiinnostunut minusta, niin suostuin pyyntöön. Hän esitteli itsensä keihäänheiton olympiavoittajaksi ja lähti. Jäin miettimään, että missä ja monelta meidän pitikään tavata. Sittä ei ollut mitään puhetta.

Päätin lähteä ostamaan olutta ja ruokaa. Menin torin varrella olevaan pikku putiikkiin jossa myytiin vain irtokarkkeja. Ja niitäkin oli tarjolla vain täytelakuja ja suklaakonvehteja. Ladoin niitä muovipussiin noin kilon, tulostin hintalapun ja tälläsin sen pussin kylkeen. Menin kassalle ja yritin maksaa karkit, mutta kassalla oleva mies väitti että hintalappu oli liimattu väärään kohtaan pussia. Piti mennä hakemaan uusi hintalappu ja liimata se uuteen kohtaan. Mies vain virnuili ja keksi jotakin uutta valitettavaa. Rahani hän kyllä otti, mutta ei antanut viisikymppisestä takaisin, koska olin tunaroinut hintalapun kanssa.  Miehen olemus muutti koko ajan muotoaan ja äkkia tajusin että asioin parhaillaan itse Saatanan kanssa ja minua yritetään nyt kusettaa. Kahmaisin pussista suullisen karkkeja, jätin Saatanan irvistelemään kassalle ja marssin pihalle. Kassalla asiointiin olikin yllättäen tuhraantunut koko päivä ja päästessäni ulos aurinko oli laskemassa. keihäänheittäjänainen odotteli torilla ja kysyi vihaisena missä olin viipynyt. Hän ei uskonut selitystäni Saatanasta.

Sitten heräsin ja mietin miten olisi käynyt, jos olisinkin leiponut Saatanaa turpaan siinä kassalla.

Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Tämä on nappiin osunut tulkinta!

Minusta taas johtopäätös olisi, ettei kannata maksaa käteisellä eikä seurustella urheilijoiden kanssa.

VA.


Mielenkiintoisia unia brutolla.  Mutta ihmettelin hieman hänen karkinhimoaan, kun oli naistakin saatavilla,

Todennäköisesti se nainenkin oli vain devil in disguise.

Poissa Xantippa

 • Konkari
 • Viestejä: 8414
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #190 : to 15.11.2018, 08:34:39 »
Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Voisi kiinnostaakin, jos tekemisistä tulee tulosta, mutta kun odottelun jälkeen paikalle kömpii nälkäinen, rehjuinen ja tappelunsa hävinnyt mies, niin alkaahan sitä miettiä, että miks'et tullut suoraan vaan.

T: Xante

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #191 : to 15.11.2018, 08:43:35 »
Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Voisi kiinnostaakin, jos tekemisistä tulee tulosta, mutta kun odottelun jälkeen paikalle kömpii nälkäinen, rehjuinen ja tappelunsa hävinnyt mies,...

T: Xante

Oli sillä suu täynnä täytelakua, joten ihan tappelun häviämisestä ei voida puhua. Tasapeli Pirun kanssa on ihan kunnioitettava saavutus.

Poissa Xantippa

 • Konkari
 • Viestejä: 8414
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #192 : to 15.11.2018, 09:06:26 »
Tarinan opetus: Vaikka mies taistelisi koko päivän itse perkelettä vastaan, niin kun menee naisensa luo häntä eivät tekemisesi kiinnosta, vaan se, miksi hänen piti odottaa. Vaikka oli heti saatanasta seuraava.

Voisi kiinnostaakin, jos tekemisistä tulee tulosta, mutta kun odottelun jälkeen paikalle kömpii nälkäinen, rehjuinen ja tappelunsa hävinnyt mies,...

T: Xante

Oli sillä suu täynnä täytelakua, joten ihan tappelun häviämisestä ei voida puhua. Tasapeli Pirun kanssa on ihan kunnioitettava saavutus.

Ei yksi suullinen voittoa, eikä edes tasapeliä, tee, kun koko pussista puhutaan.

T: Xante

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #193 : to 15.11.2018, 09:57:46 »

Olipahan taas tapahtumarikas yö...... Kyllä ihmisen pää on todella outo kapistus - tai sitten tarinat on lähetetty by aliens from the outer space....

Miksei unissa ole tuttuja paikkoja vaan kaikki tapahtuu ihan ihmellisissä ympyröissä.... oudoissa taloissa, paikoissa ja kaupungeissa?

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #194 : to 15.11.2018, 09:59:48 »

Kuka minnekkin, vaikutuksissaan.

On sitä ennenkin päädytty. Tuskin vaikuissaan.

Poissa Xantippa

 • Konkari
 • Viestejä: 8414
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #195 : to 15.11.2018, 12:05:52 »

Olipahan taas tapahtumarikas yö...... Kyllä ihmisen pää on todella outo kapistus - tai sitten tarinat on lähetetty by aliens from the outer space....

Miksei unissa ole tuttuja paikkoja vaan kaikki tapahtuu ihan ihmellisissä ympyröissä.... oudoissa taloissa, paikoissa ja kaupungeissa?

VA.

Tai sitten tuttuja taloja, paikkoja ja kaupunkeja, jotka ovat ihan outoja! Itselläni enemmän näin päin, kotitalosta löytyy huoneita, joista en tiennyt mitään, tutun kaupungin tuttu tie vie outoon paikkaan...

Tiedän, etsikkoaikaa kai tämä, mutta ärsyttävää unissa.

T: Xante

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #196 : la 17.11.2018, 09:47:13 »
Ensimmäinen(?) Krav Maga -uni. Salissa ottelin itseäni reilusti isokokoisemman miehen kanssa ja jotenkin voitin hänet tai hän vaan antoi periksi, niin että sain nostaa häntä kuin lasta tai lemmikkieläintä. Sen enempää ei hän painanutkaan(*. Lauloin "aa tuuti lasta, lapsi ei pannut vastaan" ja keinuttelin miestä. Sitten laskin hänet lattialle ja hän muuttui siksi poitsuksi jota tapasin pitää peruskurssini parhaimman näköisenä yksilönä.

Uneen varmaankin innoittivat eiliset mietteeni kun oltuani treeneistä tällä viikolla pois näin että joku oli ottanut kuvia torstain treeneistä ja laittanut ne nettiin. Katsoin tietysti tarkkaan että oliko meistä ex-peruskurssilaisista kukaan sitten jatkanut, enkä erottanut vyöttömiä tapauksia kuin pari ja isokokoisia korstoja olivat. Tietysti huolestuin että tässäkö nyt ainoat jatkajat, ja harmi jos ei se "kaunis poika" jatka. Senkin takia että vyölliset eivät kauhean innokkaasti aina vyöttömän kanssa harjoittele, ja minua kyllä hirvittää että jokaikinen kerta siellä treenaisin korstojen kanssa... No, ei yksistä treeneistä voi vielä paljoa päätellä kun porukka tulee ja menee ja harva on jokaikisissä treeneissä mukana. Ja sitten on tosiaan se seuran haaratoimisto siellä jossain jonka ajat saattavat toisinaan sopia väelle paremmin, niin että sukkuloidaan kahden mestan väliä.

*) Käsiteltävissä oleva kissanroikaleenikin painaa enemmän.

Socru

 • Vieras
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #197 : su 25.11.2018, 11:30:49 »
Outo kremppauni, olin valmistautuessa jonkinlaiseen ennaltaehkäisevään rintojenpoistoleikkaukseen.

Pötkötellessäni laverilla aloin miettiä, onko minulla paljonkaan poistettavaa kudosta ihon ja rintalihasten alla vai napsiiko kirurgi myös osan lihaksista. Aloin suunnitella leikkauksen jälkeistä rintalihastreeniä, millä palauttaisin niitten koon, kun heräsin.

Uni tuli varmaan siitä, että olin lukenut jutun, missä Janina Fry (o.s. Frostell) kertoi, miten oli poistattanut rintansa suuren syöpäriskin tai jonkun löydöksen takia.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #198 : to 13.12.2018, 09:53:42 »
Unessani menin kerrostaloon sisään riehakkaan, vasikan kokoisen koiran kanssa. Pelkäsin että se tulee myös hissiin mukanani ja sitten olisin vastuussa siitä että missä se on kulloinkin menossa, mutta ei sentään. Hissi olikin jokin omituinen avolava, ja sen päällä oli useampia ihmisiä. Joku rähjäinen, olletikin myös haiseva mies liimautui minuun kiinni kuin iilimato ja lässytti rakastavansa minua. En meinannut saada häntä millään irti itsestäni, mutta onnistuin sitten kuitenkin tönäisemään hänet siltä avolavalta alas. Unessa olimme muka 2. kerroksessa, mutta oikeasti sitä välimatkaa oli tosi vähän että ei hänelle kuinkaan käynyt. Hänen juro veljensä puuhasteli siellä lavalla jotain, ja ilmoitin hänelle että jos kostat niin tuuppaan sinutkin alas.

Yhytin myöhemmin kaverini, muistaakseni naispuolisen ihmisen, ja halusin hihhuloida onnistumisestani hänelle. Aloinkin innostuneena höpöttämään miten olin saanut sen jätkän kimpustani vaikka vaikeaa se oli, ja totesin että Krav Magasta jos en muuta ole oppinut niin ainakin sen että ole nopea ja älä pelkää satuttaa (toista/miestä?) Lisäsin että jälkimmäinen ei ole minulle ongelma, mutta nopeuden kanssa on niin ja näin. Kaverini ei ollut asiasta tippaakaan kiinnostunut ja kehui vaan jotain ruokia joita hän oli syönyt ja taisi syödä siinä paraikaa kokoajan. Itsekin menin kai hakemaan buffetista sapuskaa.

Paikalla Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Jatkumo uneksii
« Vastaus #199 : ma 24.12.2018, 12:55:12 »
Näin unta, että pudotin puhelimeni kadulle ja se särkyi. Minua harmitti, koska en enää pystyisikään tavoittelemaan Suomen pisimpään käytetyn kännykän omistajuutta.

Kyseessä oli siis vanha (halpa) tyhmäpuhelimeni eikä kalliimpi työmobiili. Onneksi se oli vain unta!
Minä tässä vain, anteeksi.