Äänestys

Miten aiot äänestää?

Äänestän mieluusti nykyhallituksen aktiivimallipolitiikan puolesta
1 (33.3%)
En äänestä nykyhallituksen aktiivimallipolitiikan puolesta
2 (66.7%)

Äänestäjiä yhteensä: 3

Äänestys päättyy: la 02.03.2019, 23:24:58

Kirjoittaja Aihe: Eduskuntavaalit 2019  (Luettu 1182 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Eduskuntavaalit 2019
« : ma 26.11.2018, 11:04:02 »
Sipilä aloitti jo eduskuntavaalikampanjoinnin. Odotettavissa hurjaa myllytystä kaikilta puolueilta.

Luultavasti SDP saa vaaleissa 51 paikkaa ja vihreät sekä vasemmistoLi-itto molemmat 21. Punavihreä hallitus tarvitsee siis kumppanin joka lienee RKP 10 paikallaan. Jos hyvin menee, kaikista jo näkyvillä olevista tulevista suurista ongelmista huolimatta, tämä mainio kombinaatio varmaan hallitsee vuosisadan loppuun.

Kyseessä on siis vuosisadan vaalit.

Nykyisten hallituspuolueiden edustajat voivat käyttää vanhoja, vuoden 2015, vaalilupauksiaan:  Suomalaiset ovat kurkkuaan myöten täynnä Sipilän hallituksen leikkauksia, jotka kohdistuvat opiskelijoihin, lapsiperheisiin, työttömiin ja eläkeläisiin. Sipilä lupasi kaksi viikkoa ennen vaaleja, että näiltä ihmisiltä ja muilta tuensaajilta ei leikata senttiäkään. Vaalien jälkeen Sipilä leikkasi juuri heiltä. Eivät ihmiset unohda tällaista huijausta”, Marin sanoo.  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265606-juha-sipilan-kaytos-poyristyttaa-sdpssa-eivat-ihmiset-unohda-tallaista-huijaustaYleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2110
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #1 : ma 26.11.2018, 11:36:24 »
Sosdem Heinäluoma kerkesi ennen. Vaalihäät.

Poissa Faustinen

 • Konkari
 • Viestejä: 8095
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #2 : ma 26.11.2018, 11:46:49 »
Sipilä aloitti jo eduskuntavaalikampanjoinnin. Odotettavissa hurjaa myllytystä kaikilta puolueilta.

Luultavasti SDP saa vaaleissa 51 paikkaa ja vihreät sekä vasemmistoLi-itto molemmat 21. Punavihreä hallitus tarvitsee siis kumppanin joka lienee RKP 10 paikallaan. Jos hyvin menee, kaikista jo näkyvillä olevista tulevista suurista ongelmista huolimatta, tämä mainio kombinaatio varmaan hallitsee vuosisadan loppuun.

Kyseessä on siis vuosisadan vaalit.

Nykyisten hallituspuolueiden edustajat voivat käyttää vanhoja, vuoden 2015, vaalilupauksiaan:  Suomalaiset ovat kurkkuaan myöten täynnä Sipilän hallituksen leikkauksia, jotka kohdistuvat opiskelijoihin, lapsiperheisiin, työttömiin ja eläkeläisiin. Sipilä lupasi kaksi viikkoa ennen vaaleja, että näiltä ihmisiltä ja muilta tuensaajilta ei leikata senttiäkään. Vaalien jälkeen Sipilä leikkasi juuri heiltä. Eivät ihmiset unohda tällaista huijausta”, Marin sanoo.  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265606-juha-sipilan-kaytos-poyristyttaa-sdpssa-eivat-ihmiset-unohda-tallaista-huijausta


Sipilä pelottelee omiaan sinipunahallituksella, eli kokoomuksen ja demareiden johtamalla porukalla, eli hän pelkää omien hylkäävän. Siihen on kyllä aihetta siihen pelkoon, maaseudun kepulaistenkin usko alkaa horjua.


Muihinhan tuo ei tehoakaan, joten aika vaisuhkoa on sipilän vaalikamppanja toistaiseksi.


Tässä vaalikauden loppusuoralla tehdyt näennäiset korjausliikkeet tuskin vakuuttavat edes peruskepulaista äänestäjäkuntaa,, ehkä he protestoivat jättämällä äänestämättä, jos katsovat aiheelliseksi.

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 3155
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #3 : ma 26.11.2018, 12:09:51 »
Ensimmäiset Valehtilijoiden klubin kokoukset - korjaan vaalitentit - on jo pidetty. Samaa paskaa, todennäköisesti eri paketissa, on luvassa seuraavatkin neljä vuotta. Nämä neljän vuoden hallitukset, joissa roikutaan väkisin ovat kyllä kähmintäpelin huippua. Vielä ehtii tehdä viimeiset poliittiset virkanimitykset.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #4 : su 02.12.2018, 11:56:49 »
Uusin kannatuskysely.

Alma Median puoluekannatuskyselyssä kolmen suurimman puolueen erot ovat pysyneet käytännössä samana. Vihreiden ohella suurin nousija on perussuomalaiset.

Voi hyvinkin olla, että tulevassa vaalikampanjoinnissa vihreät ja perussuomalaiset valtaavat otsikot ja huomion. Niiden välille on virittymässä korostuneita näkemyseroja ilmastonmuutoksesta ja sen hoitamisesta, sekä mamujen kohtelusta. Voi olla, että tässä keskustelussa jäävät kokoomus, SDP ja kepu hiljaisempaan rooliin, laimeampien kantojensa takia.

Suuri kysymys onkin, miten tämä vaikuttaa äänestäjiin. Tietysti asetelmaa yritetään heiluttaa jälleen katteettomilla lupauksilla.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #5 : su 02.12.2018, 22:57:47 »
Kokkarit & EK -eli Vaaliliitto 2019 Suurpääoman Asialla ry- on aloittanut oman vaalikampanjansa lupaamalla siirtää verot valtion maksettaviksi:

...Kuvassa 1 on taulukko EK:n esittämistä muutoksista heidän omasta vaaliohjelmastaan. Vasemmalla on suunnitellut verokevennykset sekä tietysti työttömiin ja heikompiosaisiin asuntotuen leikkauksen myötä kohdistetut heikennykset. Oikealla on sitten kuvattu kuinka ne rahoitetaan. Kahdella asialla tapahtuu 2,3-2,5 mijardin paikkaus: työllisyyden parantuminen tuo vuosittain 2 miljardia ja sitten perinteinen valtion omaisuuden myynti 300-500 miljoonaa. EK:n jäsenpiiristä ja kansainvälisten sijoittajafrendien taholta löytynee innokkaita ostajia taas sopiville myyntikohteille - näitähän Häkämies jo ministeriaikoinaan junaili.

Tänään blogissaan Harri Jaskari kertoo kuinka voidaan poistaa perintö- ja lahjavero. Siitä syntyvää hänen mainitsemaansa 800 miljoonan vuosittaista verokertymän vähenemää ei tarvitse paikata mitenkään.

Kokoomuksen Ben Zyskowicz kertoi tällä viikolla kuinka vihreiden perustulomalli maksaisi miljardeja, mutta Nordean ekonomisti Kärkkäisen mukaan uudistusta voisi kuvata kustannusneutraaliksi. Alkaa yhä enemmän epäilyttää osaavatko nämä kykypuolueen talousmiehet enää edes laskea.


http://nikokaistakorpi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265082-kokoomuksen-ja-ekn-sokea-usko-dynaamisiin-vaikutuksiin

Kassantyhjentäjät ovat liikkeellä ensi keväällä. Koska Kaislakorven lempeästä ilmauksesta poiketen tiedän jo etukäteen ettei oikeistossa osata laskea tai ymmärretä taseita (eihän Sipilä edes erota vihervasemmistoa Suomea 2000-luvulla hallinneista keskustaoikeistolaisista koalitioista), niin tarkennan vielä että 'kassantyhjentäjät' ovat tässä kokoomuslaisia ehdokkaita. Tietysti jos olet mahdollinen ostajaehdokas valtion omaisuudelle niin äänestä toki kokoomusta, saat paljon ja halvalla. Myynnissä ovat seuraavaksi terveyskeskukset, tiestö ja sähköverkko.

Hyvä puoli on että kun kassa on tyhjä ja valtio maksaa verot, niin kokoomuksessa voidaan taas vaatia enemmän menokuria ja syyttää kassan tyhjenemisestä kaikkia muita. Tietäen että tyypillisellä kokkarien kannattajalla on kahden viikon poliittinen muisti, menee se varmaan ihan aitona argumenttina läpi kokoomuslaisille itselleen.
« Viimeksi muokattu: su 02.12.2018, 23:02:32 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #6 : su 02.12.2018, 23:04:19 »
Rakennapa ROOSTER tuohon äänestys, ihan mielenkiinnosta. Mitkä puolueet houkuttavat...? Ihan vaikka kiusallakin.

Arviosi eduskuntapaikoista ovat täysin hatustavedettyjä gallupreaktioita. Tilanne ehtii muuttua vielä paljon.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #7 : ma 03.12.2018, 01:50:49 »
Ai niin, mitä valtiontukiin tulee, ei markkinatalouden mukaista ole valtion maksaa yrityksille yritystoiminnan ylläpitämisestä. Meillä hallitus maksaa verovaroilla rahoitetut tuet suurille ja keskisuurille yrityksille, kun sen pitäisi niillä rahoilla tukea koulutusta, tutkimusta ja terveydenhuoltoa. En valittaisi, jos noiden yritysten toimiala jotenkin auttaisi ihmiskuntaa esimerkiksi ympäristökatastrofin torjumisessa, mutta minä en tiedä miten kaivosteollisuus, sellunkeitto ja telakat siinä auttaisivat. Kertokaa te.
 Kas kun eivät rahoittaisi vaikkapa tupakkateollisuutta. Tupakointihan on kehitysmaissa nouseva trendi, joten markkinat löytyisivät sieltä suomalaisille tupakanmyyjille. Sipilä voisi sitten kertoa, montako työpaikkaa tupakkateollisuuden tulo antoi Suomelle. Suomi ensin!

Ihmiset vain nielevät kokoomuksen retoriikan 'markkinatalousvetoisesta yhteiskunnasta' purematta. Kaverikapitalismia se on. Aktiivimalli on tarkoitettu pienituloisille, isotuloisille tarjotaan pysyvää valtiontukea voitelun vuoksi. Tällaiset ihmiset pitäisi saattaa pysyvästi ulos maan hallituksesta, se on korruptiota koristeltuna.

Maailman telakkateollisuuden rahoitus on siitä hyvä esimerkki. Se on julkisesti tuettua ja yksityisesti omistettua, eikä yksikään telakkayritys tee voittoa rehellisellä kilpailulla.
« Viimeksi muokattu: ma 03.12.2018, 02:05:48 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Big Data Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1909
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #8 : ma 03.12.2018, 02:04:04 »
Ai niin, mitä valtiontukiin tulee, ei markkinatalouden mukaista ole valtion maksaa yrityksille yritystoiminnan ylläpitämisestä.

Ei olekaan, periaatteessahan se on sosialismia. Sellaisena pidän sitä ihan kelvollisena julkisen vallan keinona ohjata taloutta. Mutta se tietysti ratkaisee mitä tuetaan, kuinka sitä valvotaan jne. Suomessa tämä asia on retuperällä, mutta ei sen tarvitsisi olla. EU-tasolla yritystuet toimivat paljon paremmin, ja niillä on selkeitä poliittisia tavoitteita, kuten tuleekin olla.

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #9 : ma 03.12.2018, 02:14:03 »
Ai niin, mitä valtiontukiin tulee, ei markkinatalouden mukaista ole valtion maksaa yrityksille yritystoiminnan ylläpitämisestä.

Ei olekaan, periaatteessahan se on sosialismia. Sellaisena pidän sitä ihan kelvollisena julkisen vallan keinona ohjata taloutta. Mutta se tietysti ratkaisee mitä tuetaan, kuinka sitä valvotaan jne. Suomessa tämä asia on retuperällä, mutta ei sen tarvitsisi olla. EU-tasolla yritystuet toimivat paljon paremmin, ja niillä on selkeitä poliittisia tavoitteita, kuten tuleekin olla.

Jos nyt oman kantani tuon esille, niin kyllä valtiot voisivat ja niiden itse asiassa pitäisi tukea yrityksiä, mutta sellaisella tuella täytyy olla suurempia kokonaistavoitteita ja noiden hankkeiden täytyy olla poikkeuksellisen älykkäitä. Ei voi olla niin, että keitetään julkisilla rahoilla sellua täällä ja rakennetaan julkisilla rahoilla risteilijöitä tuolla (maailman asevarustelu on ehkä kaikkein selkein esimerkki negatiivisesta nollasummapelistä julkisilla varoilla, jossa ei voi olla voittajia, vaikka en toki osaa kuvitella miten kokkarinuorten cocktailbileet laivaristeilyllä voisivat nekään tuottaa kuin vahinkoa kaikille sivullisille).

Otetaan esimerkiksi Saharan metsitys. Sellainen projekti vaatisi monikansallisen yhteistyön ollakseen projektina riittävän vaikuttava. Se edellyttäisi useiden erikoistuneiden toimialojen yhteenliittämistä hankekohtaisesti, joten valtiot eivät voisi toimia pelkästään omilla palkkalistoilla olevien asiantuntijoidensa voimin. Valtioiden täytyisi rahoittaa noita yrityksiä hankkeiden läpiviemiseksi, toisin sanoen ostaa niiden palveluita. Olen kutsunut joskus tällaista ajatusta uuden ajan Apollo-projektiksi.

Mutta se edellyttäisi ensin nykyisten voimavarojen uudelleensuuntaamista, ja erilaisia julkisia ja piilotukia saavien kaverikapitalistien piiri menisi silloin suunniltaan. Rahaa kyllä on.
« Viimeksi muokattu: ma 03.12.2018, 02:29:34 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #10 : la 08.12.2018, 20:06:17 »

Erityisesti vihreillä on mahdollisuus roimaan kannatuksen nostoon ja kepulla taas laskuun.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f4b47b85-960f-4d65-84c4-2572bc4c735f

Jännää tulee. On jopa mahdollista, että nämä puolueet ovat seuraavassa eduskunnassa paikkaluvussa tasan.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #11 : la 08.12.2018, 20:14:42 »
Vaalit tulossa:

Sisäministeri Kai Mykkänen harkitsisi lakia, jossa törkeä lapsenraiskaus johtaisi jopa kansalaisuuden menettämiseen (HS).

Painoarvo sanalla "harkitsisi", eli ei todellisuudessa edes ajattele koko asiaa. Sen sijaan on kyllä taas 100% varmasti ajamassa tarveharkinnan poistoa, että saataisiin Suomessakin orjamarkkinat paremmin rullaamaan.

Artikkelissa ja sen otsikossa näkyy samalla hyvin jälleen tämän vastuullisen valtamedian tapa toimia: sen sijaan, että ministeriä laitettaisiin koville tämmöisistä katteettomista vaalipuheista, hänen sanomansa otetaan annettuna, ja sitten vielä oheen jopatellaan. Jopa, jopa!

Jopa ei yhtään mitään, reaalinen uutisarvo nolla.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #12 : la 08.12.2018, 20:33:16 »

Otetaan esimerkiksi Saharan metsitys. Sellainen projekti vaatisi monikansallisen yhteistyön ollakseen projektina riittävän vaikuttava.
.....
Rahaa kyllä on.

Luulenpa, että pikemminkin 10-metrisen muurin rakentaminen olisi toimiva, pysyvä ja halpa ratkaisu ongelmaan.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #13 : la 08.12.2018, 21:07:47 »

Otetaan esimerkiksi Saharan metsitys. Sellainen projekti vaatisi monikansallisen yhteistyön ollakseen projektina riittävän vaikuttava.
.....
Rahaa kyllä on.

Luulenpa, että pikemminkin 10-metrisen muurin rakentaminen olisi toimiva, pysyvä ja halpa ratkaisu ongelmaan.

VA.

Minä luulen, että noin lyhyellä muurilla ei ole minkäänlaista vaikutusta.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #14 : la 08.12.2018, 22:17:46 »

Otetaan esimerkiksi Saharan metsitys. Sellainen projekti vaatisi monikansallisen yhteistyön ollakseen projektina riittävän vaikuttava.
.....
Rahaa kyllä on.

Luulenpa, että pikemminkin 10-metrisen muurin rakentaminen olisi toimiva, pysyvä ja halpa ratkaisu ongelmaan.

VA.

Minä luulen, että noin lyhyellä muurilla ei ole minkäänlaista vaikutusta.

Anteeksi. Se 10 metriä oli minimi korkeus. Pituus olisi vain runsaat 8 000 kilometriä eli Kiinan muurin pituus on hyvin reilusti yli kaksinkertainen.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2110
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #15 : la 08.12.2018, 22:32:48 »
Ne ovat kyllä ketteriä kiipijöitä. Serasin laivan kannella Ceutan satamassa kun muutamankymmenen joukko pyrki laivaan. Seurasi raaka näytelmä kun vartijat hakkasivat silmittömästi näitä pyrkijöitä.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #16 : la 08.12.2018, 23:09:53 »
Ennustan vihervasurien pettyvän vaaleissa. Nuo teesinsä ovat niin hatarilla perustuksilla, että kaatuvat, kun niistä väitellään. Kuplaa on ilmassa. Se kupla on vihreän ja punaisen värinen.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Laika

 • Konkari
 • Viestejä: 5595
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #17 : su 09.12.2018, 01:25:36 »

Otetaan esimerkiksi Saharan metsitys. Sellainen projekti vaatisi monikansallisen yhteistyön ollakseen projektina riittävän vaikuttava.
.....
Rahaa kyllä on.

Luulenpa, että pikemminkin 10-metrisen muurin rakentaminen olisi toimiva, pysyvä ja halpa ratkaisu ongelmaan.

VA.

Kiinalaiset kokeilivat ratkaisuasi jo 200 eaa, eikä se sitä paitsi ole ratkaisu ongelmaan lainkaan.

Ymmärsitköhän varmasti mistä oli puhe? Tuntuu kuin et ainakaan olisi ymmärtänyt, mikä oli ongelma.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #18 : su 09.12.2018, 02:48:12 »
Ex-vihreä Eero Paloheimo puhuu kansantaloudesta:
http://www.eeropaloheimo.fi/harmaa-byrokratia/
"
Lainaus
Julkisesta hallinnosta voitaisiin leikata noin 5 miljardia vuodessa sitä tehostamalla. Henkilökohtaiset kokemukseni ovat kaavoituksen ja rakentamisen piiristä, mutta epäilen muiden alojen hallinnosta löytyvän samoja tauteja. Ne ovat tarpeettomat sairaslomat, turhat matkat, lyhennetyt työpäivät, istuskelu tyhjänpäiväisissä kokouksissa ja älytön lausuntojen tehtailu toisten lausunnoista.
Minulla oli kerran tilaisuus keskustella asiasta erään tunnetun talousviisaan kanssa. Hän arvioi, että 5 miljardin arvioni on liian korkea mutta sanoi, että tyhjäkäyntiä on varmasti 2 miljardia. Olimme samaa mieltä siitä, miksi asia ei korjaannu. Sitä ei korjata, koska juuri nuo hallinnolliset virkamiehet saneeraavat hallintoa. Ulkopuolinen asiantuntija pitäisi tuoda pelikentälle ja panna julmasti hommiin."

En ole täysin eri mieltä. Suomalainen julkinen talous tuhlaa paljon. Tehottomuuteen jo kuluu miljardi tai kaksi...

Kuka tai mikä puolue uskaltaa kyseenalaistaa julkisia menoja? Suomen kuntien tehtävät ovat paisuneet 1990-luvun 300:sta nykyisiin 500:n tehtävään, joihin jokaista tarvitaan virkamies valvomaan. Ihmekös se, jos kuntatalous on kuralla, kun pitää ylläpitää virkamiehiä hoitamassa 500 tehtävää! Jopa Läyliäisissä ja Taka-Hikiällä. Byrokratisointi on meikäläinen tauti, sitä pitää purkaa ja tappaa.
« Viimeksi muokattu: su 09.12.2018, 02:54:01 kirjoittanut Toope »
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Eduskuntavaalit 2019
« Vastaus #19 : su 09.12.2018, 10:22:41 »
Nykyisten hallituspuolueiden edustajat voivat käyttää vanhoja, vuoden 2015, vaalilupauksiaan:  Suomalaiset ovat kurkkuaan myöten täynnä Sipilän hallituksen leikkauksia, jotka kohdistuvat opiskelijoihin, lapsiperheisiin, työttömiin ja eläkeläisiin. Sipilä lupasi kaksi viikkoa ennen vaaleja, että näiltä ihmisiltä ja muilta tuensaajilta ei leikata senttiäkään. Vaalien jälkeen Sipilä leikkasi juuri heiltä. Eivät ihmiset unohda tällaista huijausta”, Marin sanoo.  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265606-juha-sipilan-kaytos-poyristyttaa-sdpssa-eivat-ihmiset-unohda-tallaista-huijausta

Kansamme on yksinkertainen ja pölkkypäinen, ei voi mitään.

Herää kysymys siitä, että miten muin tavoin, voisi tätä KOaa kansaa luonnehtia. Onko lisäksi huonomuistista, ja mistä johtuu, ja onko hyvä, vai huono, vai mitä?

Korvaako pitkävihaisuus sitten jotenkin, esim huonomuistisuutta?