Kirjoittaja Aihe: Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus huuhaata 🤔🤔🤔  (Luettu 1062 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa MrSunSpot

 • Tulokas
 • Viestejä: 28
Cosmic collisions: SOFIA unravels the mysterious formation of star clusters

"Traditional models claim that the force of gravity may be solely responsible for the formation of stars and star clusters. More recent observations suggest that magnetic fields, turbulence, or both are also involved and may even dominate the creation process. But just what triggers the events that lead to the formation of star clusters?"
https://m.phys.org/news/2018-11-cosmic-collisions-sofia-unravels-mysterious.html

Jos minulta kysytään, niin minä sanon, heittäkää roskakoriin ne teidän kaikki teoriat joissa on mukana vetävä voima tai kaareutuva avaruus ja varsinkin teoriat joissa on mukana laajeneva avaruus!!!

😃
« Viimeksi muokattu: ke 07.11.2018, 15:55:29 kirjoittanut MrSunSpot »

Poissa MrSunSpot

 • Tulokas
 • Viestejä: 28
Vs: Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus huuhaata 🤔🤔🤔
« Vastaus #1 : ke 07.11.2018, 18:58:02 »
"More recent observations suggest that magnetic fields, turbulence, or both are also involved and may even dominate the creation process."

Näinhän se työntyy!!!

Vetäviä voimia ei tarvita.

Se laajeneva pimeä aine josta laajeneva tähti syntyy, voi olla vaikkapa Maapallon kokoisella alueella tai paljon pienemmälläkin alueella ennen kuin sen jokainen erillinen tihentymä alkaa laajenemaan yks kaks räjähdyksenomaisesti, jolloin uuden laajenevan tähden keskustaan välittömästi kova paine ilman vetävää voimaa tai jotakin maagista jotenkin jotenkin kaareutuvaa avaruutta.

 milleepä muulla alueella ne meille pimeän aineen laajenevat tihentymät alkaisivat laajenemaan yks kaks räjähdyksenomaisesti kuin sellaisella jossa niiden sisälle työntyy normaalia enemmän laajenevaa työntävää voimaa / energiaa.

Ja sellaiset alueet ovat siellä missä jo liikkuu työntävää voimaa normaalia paljon enemmän.

Jos halutaan erittäin paljon uusia laajenevia tähtiä nopeasti, niin silloin kahden laajenevan supermassiivisen kohteen liikeratojen pitää kohdata, jolloin niistä ulos työntyvästä pimeästä aineesta syntyy nopeasti paljon uusia laajenevia tähtiä

😃
« Viimeksi muokattu: ke 07.11.2018, 19:04:38 kirjoittanut MrSunSpot »

Poissa MrSunSpot

 • Tulokas
 • Viestejä: 28
Vs: Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus huuhaata 🤔🤔🤔
« Vastaus #2 : to 08.11.2018, 12:20:46 »
Astronomit havaitsivat mustien aukkojen pareja törmäävien galaksien ytimissä

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-sumut-ja-galaksit/astronomit-havaitsivat-mustien-aukkojen-pareja-tormaavien-galaksien-ytimissa.html

"Analyysi käsitti kaikkiaan 481 galaksia. Yli 17 prosentilla niistä näyttäisi olevan ytimessään kaksi mustaa aukkoa, jotka ovat yhdistymisensä myöhäisessä vaiheessa.

Tämä tuli tutkijoille yllätyksenä. Suuri osa simulaatioista on viitannut siihen, että yhdistyvien galaksien mustat aukot viettäisivät hyvin vähän aikaa tässä vaiheessa."

.

Itseasiassa nämä supermassiiviset kohteet laajenevat ja työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Samalla ne siis nopeuttavat toistensa vähemmän tiheäksi muuttumista ja näin niiden tilavuus kasvaa vaikka niihin ei tippuisikaan lisää laajenevaa ainetta. Toki jonkun verran putoaakin, ei siinä mitään.

Kun laajeneva kohde työntää itsensä lähellä olevaa laajenevaa ainetta pois päin vähemmän kuin mitä kohteita työnnetään toisiansa kohti ja mitä ne laajenevat, niin täts it.

😃
« Viimeksi muokattu: to 08.11.2018, 12:23:51 kirjoittanut MrSunSpot »

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus huuhaata 🤔🤔🤔
« Vastaus #3 : pe 09.11.2018, 22:19:20 »
Kivaa ajatusvuodatusta. Linnunradassa lienee vain yksi musta aukko keskellä. Saa nähdä mitä tapahtuu, kun Andromedan galaksi törmää tänne, ei ihan lähiaikoina toki. Hassua toki ajatella, että galaksien törmääminen toisiinsa ei tule ehkä juurikaan vaikuttamaan meihin, välimatkat kun ovat aikamoisia.
https://yle.fi/uutiset/3-7984269

Tuota on kiva katsella parin miljardin vuoden päästä, melkoinen yötaivas meillä!
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Faustinen

 • Konkari
 • Viestejä: 8095
Vs: Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus huuhaata 🤔🤔🤔
« Vastaus #4 : ti 13.11.2018, 10:14:06 »
Aika konkreettinen tuo "vetävä voima" kun hyppää ylöspäin, tulee takaisin ihan itsestään.

Massalla näyttäisi olevan tuo ihmeellinen vaikutus, vaikka sitä vetävää voimaa ei olisikaan.

Siinäkin mielessä erikoinen voima, ettei se tee mitään muuta, kuin vetää ja vaikutusalue missä se tapahtuu on täysin kiinni siitä miten kauan ja miten suuri massa vaikuttaa liikkeeseen. Eli nopeus kumoaa kyllä vetävän voiman, mutta silti se voima vaan jostain kummasta syystä vetää. /(vaikka sitä ei ole olemassa)

Poissa MrSunSpot

 • Tulokas
 • Viestejä: 28
Vs: Vetävät voimat ja kaareutuva avaruus huuhaata 🤔🤔🤔
« Vastaus #5 : to 06.12.2018, 11:55:07 »
Nyt on ollut hyvät energiat työstää videoita.

Suosittelen uusimpia. Kyseenalaistan nykykäsitykset tyylikkään itsevarmasti 😂

https://www.youtube.com/user/Etimespace

🤔