Kirjoittaja Aihe: Opiskelkaamme teologiaa!  (Luettu 1043 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Viljo Aabraham

  • Konkari
  • Viestejä: 15595
  • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Opiskelkaamme teologiaa!
« : su 04.11.2018, 15:45:45 »
Tänään keskustakonkari, hallintotieteiden maisteri Timo Laaninen (64) vihittiin papiksi - tämä uunituore pastori - on pitkäaikaisimpia keskustalaisten ministereiden erityisavustajista. Hän toimi sisäasiainministeri Mauri Pekkarisen, ulkoasiainministeri Heikki Haaviston sekä pääministeri Esko Ahon erityisavustajana. Laaninen oli pääministeri Anneli Jäätteenmäen ja pääministeri Matti Vanhasen poliittinen erityisavustaja.

Timo Laaninen valittiin puoluesihteeriksi 2010 Lahden puoluekokouksessa ja valittiin jatkokaudelle Rovaniemellä ja valittiin vielä jatkokaudelle vuoden 2014 kokouksessa. Laaninen ilmoitti keväällä 2016, ettei ole käytettävissä Keskustan puoluesihteeriksi kesän puoluekokouksessa.

Timo Laaninen (64) valmistui teologian maisteriksi toukokuussa 2018 ja kesäkuussa hänet valittiin Helsingin Malmin seurakunnan pastoriksi. Laanisen homma kohtaamistyötä tekevänä pappina on hakea yhteyttä ihmisiin, joita seurakunta ei muuten tavoita - kulkea kaduilla ja kuppiloissa ja keskustella ihmisten kanssa. Kokemusta työstä on....


VA.


Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu