Kirjoittaja Aihe: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu (nro2)  (Luettu 563 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

socrates

  • Vieras
Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu (nro2)
« Vastaus #220 : ke 18.04.2018, 12:16:03 »
Kyllähän typykkä vastauksia saa, mutta suurin osa voi tulla juuri niiltä, joilta ei yhteydenottoja halua. Noin rempseä teksti karkottaa aika monia eikä useimmissa paikoissa noita juttuja saa profiiliin laittaa.

Normalta hyvä pointti negatiivisuudesta.

Poissa Xantippa

  • Konkari
  • Viestejä: 6993
Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu (nro2)
« Vastaus #221 : ke 18.04.2018, 13:24:22 »
Onko siis negatiivisuutta se, että määrittelee rajansa? Ymmärrän tietysti eräänlaisen markkinoinnillisen näkökohdan tässä ja NLP-kielen merkityksen = älä sano mitä et halua, kerro, mitä haluat, mutta toisaalta minusta sehän on ihan älytöntä. No ehkä nää markkinat on.

Juma ei kyllä ole millään asteella kirosana.

T: Xante

socrates

  • Vieras
Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu (nro2)
« Vastaus #222 : ke 18.04.2018, 13:36:53 »
Onko siis negatiivisuutta se, että määrittelee rajansa? Ymmärrän tietysti eräänlaisen markkinoinnillisen näkökohdan tässä ja NLP-kielen merkityksen = älä sano mitä et halua, kerro, mitä haluat, mutta toisaalta minusta sehän on ihan älytöntä. No ehkä nää markkinat on.

Juma ei kyllä ole millään asteella kirosana.

T: Xante

Negatiivisuus kumpuaa huonoista kokemuksista ja näyttäytyy helposti kyynisyytenä.

Tuo, että laittaa eston kuvattomille ja flirttinappulan painajille on jo sen luokan tiukkapipoisuutta, että pistää silmään.

Negatiivisia ilmoituksia näkee jonkin verran, mutta vähemmistössä. Niistä tulee mieleen paikan kantis, joka on pottuuntunut miehiin ja vähän jo luopunut toivosta. Kyllä Norma oikeassa on siinä, että järkevällä tavalla positiivinen ilmoitus on houkuttelevampi etsi sitten mitä seuraa tahansa.

Poissa Topi

  • Konkari
  • Viestejä: 705
Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu (nro2)
« Vastaus #223 : ke 18.04.2018, 13:47:09 »
Muutama itseäni nuorempi mies on sanonut että eivät jaksa nuoria naisia koska nämä ovat niin itsekkäitä tai itsekeskeisiä.

Lainatussa viestissä tuli esille hyviä pointteja ja parempia syitä suhtautua ilmoitukseen huvittuneesti tms kuin se "tykkään panna / eli parisuhde kelpaa".

Itselle tulee tosiaan mieleen, että ilmoituksen kirjoittaja vaikuttaa epäkypsältä ja... no, ihan suoraan sanottuna aika tärähtäneeltä tai sellaiselta, että no jaa, en jaksa ruveta joka asiasta vänkäämään. Vastauksia varmaan saa silti, koska ihmisiä kuitenkin panettaa.

Jos ilmoituksessa on jotakin "hyvää", niin se on oikeastaan se, ettei tässä linjata tai kerrota kovin selkeästi mitään siitä, millainen ilmoittaja on tai mitä hän haluaa. Siinä Norman linkkaamassa artikkelissa, jossa tämä kirjailija-tyyppi vähän kyynisesti analysoi koko nettideitti-ilmoitusten maailmaa, oli minusta kuitenkin jotain osuvaa juuri siinä, että loppujen lopuksi on aika turhaa yrittää maalata itsestään tai persoonallisuudestaan jotain kuvaa toiselle valmiiksi tai edes selittää hirveän tarkkaan mitä haluaa ja mitä ei.

Se selviää minusta paremmin jos tapaa ja tutustuu onko siinä jotain aineksia johonkin vai ei. Joku tarttumapinta siihen vain tarvitaan, miksi haluaisi tavata juuri tuon tyypin tai miksi ajattelisi että meillä on jotain annettavaa toisillemme.

Toisen ääripään lähestymistapa on sitten olla aivan saatanan tarkka ja kriittinen ja pyrkiä käyttämään kaikki mahdollinen data hyväksi:
TED: Amy Webb — How I Hacked Online Dating

Siinä varmaan on merkitystä sillä, minkälainen lähestymistapa sopii omalla persoonalle ja sen vahvuuksille. Tähän voi olla täysin erilaisia vastauksia sen mukaan, minkälainen itse on.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 13579
Vs: Parin- ja seuranhaku, deittailu, treffailu (nro2)
« Vastaus #224 : ke 16.05.2018, 10:15:48 »
https://www.iltalehti.fi/pinnalla/201805112200935631_iq.shtml

Nämä kysymykset jokaisen intersektionaalisen feministin olisi hyvä kysyä treffiseuralaiseltaan.

Intersektionaalinen feminismi on yksi feminismin suuntaus, joka ajaa myös muiden kuin valkoihoisten, heteronaisten oikeuksia. Näin ollen intersektionaalinen feminismi pyrkii parantamaan esimerkiksi tummaihoisten, ja seksuaaliselta suuntaukseltaan valtavirrasta poikkeavien naisten asemaa - syrjimättä ketään edes feminismin sisällä.

...

1. Oletko sitä mieltä, että black lives matter?
Yhdysvalloissa perustettu liike kamppailee tummaihoisten syrjintää vastaan. Systemaattisen rasismin tunnistaminen on tärkeää, sillä se vaikuttaa lukemattomien ihmisten päivittäiseen elämään. Witt toivoo treffikumppaniensa ymmärtävän asian, keskustelemaan siitä sekä ajamaan muidenkin kuin oman rotunsa etua.

2. Mitä ajattelet sukupuolesta ja seksuaalisista suuntauksista?
Et toivottavasti halua tapailla ketään, joka pelkää tai vastustaa omasta suuntauksestaan tai sukupuolestaan poikkeavia ihmisiä. Ovatko homo- tai lesboparit treffiseuralaisellesi ongelma tai suhtautuuko hän transsukupuolisiin ihmisiin negatiivisesti? Myös sukupuolen moninaisuuden ymmärtäminen kuuluu intersektionaaliseen feminismiin.

3. Mitä teet ehkäistäksesi seksismiä?
Witt puhuu artikkelissaan heteromiehistä, jotka väittävät rakastavansa naisia, mutta eivät siedä oman miehisyytensä horjuttamista."Myrkylliseen maskuliinisuuteen" taipuvaiset miehet näkevät rakastamansa naisen useimmiten vain hellan ääressä, makuuhuoneessaa tai lapsia hoivaamassa. Kumppanin tulisi kuitenkin tunnistaa feminismin olevan muutakin kuin naisten palkkaerojen tasaamista sekä vastustaa "pojat ovat poikia" -ajattelumallia.

4. Voiko ihminen olla laiton?
Elämme suuren galaksin pienellä planeetalla, joka on valitettavan täynnä rajoja sekä rajoituksia. Siksi "ulkomaalaiset" tai "laittomat maahanmuuttajat" termeinä ovat Wittin mukaan ongelmallisia, eivätkä kuulu intersektionaalisen feministin sanavarastoon tai ajattelumalliin.

5. Puolustatko vammaisia?
Toimiva kroppa on etuoikeus, jota kaikilla ei ole. Kehitysvammoista, näkyivätpä ne päällepäin tai eivät, kärsivät kohtaavat syrjintää sekä väkivaltaa, joten empatia sekä tuki ovat todella tärkeitä. Vammaisten puolustaminen ja heidän oikeuksiensa ajaminen tulee ottaa huomioon, vaikka lähipiiriin ei kyseisen ryhmän edustajia kuuluisikaan.
"The artist is the true seer and prophet of his century, the justifier of life and as such, of course, a revolutionary far more fundamental in his penetration of the social mask of his day than any fanatic idealist spilling blood over the pavement in the name simply of another unnatural mask."

JC