Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)  (Luettu 15618 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9793
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #220 : to 07.06.2018, 03:14:18 »
Tuohon MrKatin kuvioon liittyen pidän hienona asiana, että persuistakin löytyy anarkismia. Kun se yhdistyy yksilössä itsensä ja yhteisönsä tulevaisuuden kehittämiseen, mikään ei ole ihmiskunnan saavuttamattomissa.

Yhtään yksiin ja yksikäsitteisiin sääntöihin perustunutta valtiojärjestystä en muista, joka olisi mainitsemisen arvoinen. Virallinen doktriini teki niistä kaikissa versioissaan ummehtuneita. So. ne olivat sääntöihin perustuneita yhteiskuntajärjestyksiä, kun sääntöjen pitäisi olla ennemminkin tervettä järkeä kestäviä ohjenuoria. Järjestelmällisyys sen sijaan merkitsee ainoastaan yhteistä sitoutumista. Tavallisesti ei ole mitään mieltä ajella pitkin väärää kaistaa, vaikkei oikeakaistaisuuden säännössä ole mitään ei-sopimuksenvaraista itsessään (Valitettavasti kaikilla ihmisillä ei ole resursseja ymmärtää tällaisten sääntökokonaisuuksien tarkoitusperiä, koska on ekonomisempaa vain osan ymmärtää osa, mutta en mene lähemmin tähän problematiikkaan nyt -todettakoon ekonomian kannalta olevan suuri joukko ihmisiä, jotka eivät yksilöinä täysin ymmärrä, miksi he noudattavat tiettyjä sääntöjä).

Jos paikalla sattuu olemaan saudinaisia, edellistä kommenttiani ei ole tarkoitettu tiedoksi maassanne vallitsevasta normaalista ajotavasta liikenteessä.
Rousseau: "Mikään yhteiskunta ei ole mahdollinen ilman yhteisymmärrystä yhdessä elämisen säännöistä".

Aivan liian naiivin ylevää, parahin Rousseau. Sparta porskutteli karusti ja pitkään, ja muuan georgialainen puolestaan tuumi, että äänestäjillä ei ole mitään valtaa vaan niillä, jotka äänet laskevat (Stalin). Pohjois-Koreassa vallitsee ainakin näennäinen yhteisymmärrys, vaikka mitään sääntöjä ei ole kovinkaan yhdessä sovittu. Mutta ihminen on demokratioissakin kovin häilyvä, ja näkemyserot eri sukupolvien välillä voivat vaihdella.

Politiikassa vallitsevat silti tietyt säännöt, ja yksi niistä on se, että köyhimipien kohtelu tarkoittaa tyypillisesti eliittien etuja. Näin tuppaa olemaan poliittisesta systeemistä riippumatta (Voi voitettuja!).
« Viimeksi muokattu: to 07.06.2018, 03:22:42 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9793
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #221 : to 07.06.2018, 03:19:35 »
No pitihän Neuvostoliiton kaatumista muutama vuosi juhlia, ehhe.
Ajatella, että ryyppäämisen sijaan olisivatkin romahtaneet ulos päin, sotimalla. Enpä oikein usko, että nyky-Venäjä toimisi tämän suhteen samalla tavalla, kuin Neuvostoliitto. Jos kokevat itsensä riittävän uhatuiksi ja kyykytetyiksi, niin seuraavan kerran lähdetäänkin isot pyssyt paukkuen, eikä kaatokänniissä sammuen. Jeltsinhän kuitenkin esti sotilasvallankaappauksen, jolloin säästyi myös erittäin todennäköisesti ämpäritolkulla verta.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9793
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #222 : to 07.06.2018, 03:30:00 »
Äsken oli länsimainen propaganda- ja fetissipäivä, eli Tianenmenin aukion uhrien muistopäivä. Vastoin länsimaista propagandaviljelmää Kiinassakin kansa tietää siitä yleisesti, ja tapahtuma noteerataan myös sikäläisissä oppikirjoissa.

Siellä torilla jyrättiin panssarivaunuilla arviolta 10 000 opiskelijaa, mikä on Kiinan oloissa vähän. Ruumiit kasattiin puskutraktoreilla kasoihin, sitten ne lastattiin jätekuormureihin ja tuikattiin kaatopaikalla palamaan. Kiinan silloinen johtaja totesi myöhemmin, että se 10 000 kuollutta säästi kymmenien miljoonien hengen, ja takasi rauhan pysymisen. Ei ollut väärässä, sillä vallankumous ja sisällissota Kiinassa on multimiljoonaraadollista puuhaa. Kenen etuja vallitseva rauha kulloinkin palvelee, onkin sitten asia erikseen.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa pimpelis pompelis

 • Konkari
 • Viestejä: 8168
 • Etevä ajattelija
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #223 : to 07.06.2018, 10:17:31 »

Persut on toiseksi "anarkistisin" puolue Suomessa!

Pätevästi todistettu.

Löytäisitkö mistään tietoa mikä on naisvihamielisin puolue Suomessa. kertsin mukaan se on Perussuomalaiset mutta en ihan usko.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7378
 • Hai Sixteen!
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #224 : pe 08.06.2018, 00:40:59 »
Löytäisitkö mistään tietoa mikä on naisvihamielisin puolue Suomessa. kertsin mukaan se on Perussuomalaiset mutta en ihan usko.
Perussuomalaisissa on puolueista eniten (2/3) miehiä joten heillä on tavallaan eniten varaa ollakin naisvihamielinen, valita puolensa. Ja eniten halveksuntaa #metoolle sieltä. Itse ns. vedonlyönnissä löisin tästä PS:tä vetoa. Toinen varteenotettava kandidaatti olisi KD.
  Mutta ei tähän hätään keksi mittaria. Pitäisikö meidän kehittää jokin naisviha-mittari? #Nometoo-, aborttikanta- tai kohu-uutismittari? Esim. tähän malliin löytöjä listata?:

Äänikuningatar Sari Niinistö eroaa kokoomuksen valtuustoryhmästä
..
Muutoin ”joudamme kiintiöpaikoille ja sihteereiksi”. Olen kokoomuksen ”sivistysryhmässä” kuullut naisten olevan mm. pullaa syöviä lehmiä. Minusta on levitetty vaalien aikaan perättömiä raskaushuhuja ja muita juttuja. Minua on kehotettu vaihtamaan puoluetta tai menemään kotiin lapsiani hoitamaan, kun olen ilmaissut oman mielipiteeni.

- Uusi Lahti 17.12.2015
Missä kohu siellä persu.                    Estolistallani ovat (eivät näy selaimellani):
Missä persu siellä poliisi.                    VA, Saares, Toope.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #225 : pe 08.06.2018, 21:55:11 »
Jos Toopea ei sovi kutsua neekeriksi, se on sama kuin tunnustettaisiin olevan olemassa normaalijakauma älykkyysosamäärälle, vaan ei tyhmiä ihmisiä. Kieroa kyllä se itse vouhkaa poliittisesta korrektiudesta, mutta muut eivät silti saisi puhua totta. Sen sijaan en kannata yksioikoisesti meritokraattista palkitsemista, ainoastaan meritokraattista valintaa. Jos jostakusta onkin johtamaan, se ei tarkoita että hyvälle johtajalle oikea motiivi on nostaa lihavinta palkkapussia. Myös tyhmille ja kyvyttömille tulee taata hyvän elämän edellytykset.
Saat sinä minua neekeriksi kutsua. Tuollainen arvottaminen toki kertoo sinusta ja argumentaatiosi tasosta, ei niinkään minusta.

Itse kannatan länsimaista liberaalia yhteiskuntamallia, siksi en pidä niistä ilmiöistä, jotka nykyaikoina kierouttavat sitä pc-malleillaan ja muka-"positiivisilla" syrjimisellään.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #226 : pe 08.06.2018, 22:02:41 »
Viitasaari noudattaa kansainvälistä tapaa, jossa jo pelkkä epäily/syyte riittää hyllytykseen.
Kuten Pori Jatsin tapaus, äijä lynkattiin 7 vuoden takaisista mielipiteistä ennen kuin edes kysyttiin häneltä mitään... = Nykysuomalainen sananvapaus, v...ujoo. >:(
Emeritusprofessori Timo Vihavainen jatkaa asiasta:
http://timo-vihavainen.blogspot.com/2018/06/arvojohtamisen-ongelmia.html
Lainaus
Olin Ylen uutisista kuulevinani toimittajan sanovan, että toimitusjohtaja jouduttiin erottamaan. Kuulinkohan oikein? Tässä oli siis pakkotila, johon oli jouduttu jostakin oudosta syystä. Mistä sitten olikaan kysymys?
Helsingin Sanomien mukaan ”kysymys kuuluu, miten festivaalin arvoja kannattamaton henkilö tuli ylipäänsä valittua toimeen”.
Jopas olikin luonnollinen ja välttämätön kysymys. Olikohan rekrytoitavalle esitetty festivaalin arvojen peruskirja tai esittikö uusi johtaja jonkinlaisen oman manifestinsa? Tietääkö edes suuri yleisö, mitä kyseisen festivaalin arvot ovat? Itse asiassa kiinnostaisikin tietää, onko edes kyseisen yhdistyksen hallituksella mitään tällaista listaa tai onko sitä ainakaan ollut ennen näitä viime vaiheita.
Välttämätöntä olisi myös tietää, valittiinko tehtäväänsä arvojohtaja vai ihan vain tavallinen toimitusjohtaja.
Näyttää ainakin selvältä, ettei moniarvoisuus kuulu tuohon koodeksiin. Seuraako siitä, että johtajan omien arvojen täytyy sopia tiettyyn kaavaan, onkin ihan toinen juttu ja varsin vakava kysymys.
Mikäli erottaminen mielipiteiden vuoksi tosiaan on nykyisenä maailmanaikana ihan luontevaa ja jopa väistämätöntä, voidaan kyllä sanoa, että sukupolvimuutos on ollut paitsi nopea, myös perusteellinen. Eikä sen suunta lupaa mitään hyvää.

Lainaus
Kiinnostavaa on, ettei laatulehti näytä olevan hetkeäkään huolissaan sananvapaudesta, jonka luulisi kuuluvan sen perusarvoihin. Sen sijaan toimittajat näyttävät puuhailevan julkisuudenhallinnan, imagon ja muiden yhtä muodikkaiden kuin tyhjänpäiväisten asioiden kanssa. Kunnianhimo löytyy nyt sieltä.
Kaiken kaikkiaan tämän asian käsittely julkisessa sanassa näyttää muodostuvan yhtä huolestuttavaksi esimerkiksi journalismin tilasta kuin oli taannoin ns. hihamerkkiskandaali.
Lähtökohdat muistuttavat toisiaan: oikeusmurhan uhri on itse syyllinen ja sananvapaudesta veisataan viis silloin, kun käy mahdolliseksi lyödä tikun nokkaan pistettyä vihollista, joka rikkoo niitä ainoita oikeita arvoja, jotka ovat tiedostavalle etujoukolle mahdolliset.

Olemme nähtävästi palaamassa neuvostoaikaiseen 1970-luvun malliin, jossa ylhäältäpäin annetaan kansalaisille tiettyjä rajoja, joiden mukaan sananvapautta saa harjoittaa. Itse ei pidä ajatella, vaan julkitulot pitää sopeuttaa siihen vasemmistolaisen median ja poliittisen pelkuruuden määrittämiin rajoihin, jopa sananvapauden kustannuksella. Konsensusta, ei toisinajattelua!
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #227 : pe 08.06.2018, 22:04:34 »
Tänään YLEssäkin uutisoidussa e2 ajatuspajan tutkimuskyselyn raportissa1 tuli pieniä arvoylläreitä:

- Perussuomalaisissa (4,13) on vähemmän kansallishenkeä kuin Sinisillä(4,31), Keskustalla(4,31) ja Kokoomuksella(4,21).
- AY-henkisessä "Saavutetuista eduistamme ja palkastamme ei yhtään tingitä" -indeksissä korkeimman lukeman saa toki työväenluokka (3,21) mutta puolueista SDP (3,17) ja perussuomalaiset (3,15)! ( Siinä  vasemmistoliittokin jää kauas taa (3,00) puhumattakaan esim. vihreistä (2,78).)


1http://e2.fi/article/109
Varmaan loistavan pätevä tutkimus taas, kun PS:a lukuunottamatta nuo muut puolueet ovat juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän EU:lle! :P
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 1800
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #228 : pe 08.06.2018, 22:27:44 »
Tänään YLEssäkin uutisoidussa e2 ajatuspajan tutkimuskyselyn raportissa1 tuli pieniä arvoylläreitä:

- Perussuomalaisissa (4,13) on vähemmän kansallishenkeä kuin Sinisillä(4,31), Keskustalla(4,31) ja Kokoomuksella(4,21).
- AY-henkisessä "Saavutetuista eduistamme ja palkastamme ei yhtään tingitä" -indeksissä korkeimman lukeman saa toki työväenluokka (3,21) mutta puolueista SDP (3,17) ja perussuomalaiset (3,15)! ( Siinä  vasemmistoliittokin jää kauas taa (3,00) puhumattakaan esim. vihreistä (2,78).)


1http://e2.fi/article/109
Varmaan loistavan pätevä tutkimus taas, kun PS:a lukuunottamatta nuo muut puolueet ovat juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän EU:lle! :P
Suotta heittäydyt ihan noin vaatimattomaksi, te persut sekoitatte tuota pakkaa kivasti sillä, että olette juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän Putinille.
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa Valtteri Ala-Knaapi-Pesonen

 • Konkari
 • Viestejä: 14936
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #229 : pe 08.06.2018, 22:35:12 »

.....persut sekoitatte tuota pakkaa kivasti sillä, että olette juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän Putinille.

Näyttää Laurille vodka edelleen maistuvan. Ota välillä suolakurkkuja ja höysteitä....

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 1800
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #230 : pe 08.06.2018, 22:42:09 »

.....persut sekoitatte tuota pakkaa kivasti sillä, että olette juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän Putinille.

Näyttää Laurille vodka edelleen maistuvan. Ota välillä suolakurkkuja ja höysteitä....

VA.
Saatte nauttia Venäläiset herkkunne itse.
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #231 : pe 08.06.2018, 23:53:48 »
Suotta heittäydyt ihan noin vaatimattomaksi, te persut sekoitatte tuota pakkaa kivasti sillä, että olette juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän Putinille.[/quote]
Miten ja miksi ihmeessä? Itsekin olen kohtalaisen NATO-myönteinen.
Älä Lauri-parka sekoita EU-kriittisyyttä mihinkään Putin-mielisyyteen, koska ei ole sama asia.
Käytät tuota Putin-leimaa loukkausyrityksenä, koska ei muita argumentteja ole.

Anteeksi huono lainaus, en viitsi korjata.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa mikainen

 • Konkari
 • Viestejä: 1989
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #232 : la 09.06.2018, 00:08:56 »
Suotta heittäydyt ihan noin vaatimattomaksi, te persut sekoitatte tuota pakkaa kivasti sillä, että olette juuri antamassa kansallista päätösvaltaa enemmän Putinille.
Miten ja miksi ihmeessä? Itsekin olen kohtalaisen NATO-myönteinen.
Älä Lauri-parka sekoita EU-kriittisyyttä mihinkään Putin-mielisyyteen, koska ei ole sama asia.
Käytät tuota Putin-leimaa loukkausyrityksenä, koska ei muita argumentteja ole.

Anteeksi huono lainaus, en viitsi korjata.
[/quote]

EU-maiden EU-kriittisyys sataa Venäjän laariin vaikkei se olekaan sama asia kuin venäjämyönteisyys. Vaikea se nyt kuitenkin olla niin ettei mikään olisi Venäjällekin hyväksi. Edes vahingossa.

Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 1800
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #233 : la 09.06.2018, 00:09:55 »
Persun logiikalla on tietenkin parempi olla suoraan Venäjän vallan alla, jolloin Suomi ei pääsisi päättämäään asioistaan ollenkaan kuin, että olisimme osana läntistä yhteisöä ja istuisimme pöytien ääressä, joissa asioistamme päätetään. Eli jos Toope mieltäsi itsensä länsimaalaiseksi stalinistivenäläisyyteläisyytensä sijaan, hän ei markinoisi russofiilipuoluettaan persuja tai kehuisi niin aktiivisesti Putinin äänenkannattajamediaa MV-lehteä paremmaksi mediaksi kuin millaisia ovat Suomen etujen kannalta olleet HS tai YLE. Niilläkin on toki heikot kohtansa mutta ne eivät sentään pyri pelaamaan diktaatori-putlerin pussiin Suomen ja suomalaisten etuja vastaan toisin kuin mediat, joita Toope aina lainaa.
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa mikainen

 • Konkari
 • Viestejä: 1989
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #234 : la 09.06.2018, 00:13:29 »
Persun logiikalla on tietenkin parempi olla suoraan Venäjän vallan alla, jolloin Suomi ei pääsisi päättämäään asioistaan ollenkaan kuin, että olisimme osana läntistä yhteisöä ja istuisimme pöytien ääressä, joissa asioistamme päätetään. Eli jos Toope mieltäsi itsensä länsimaalaiseksi stalinistivenäläisyyteläisyytensä sijaan, hän ei markinoisi russofiilipuoluettaan persuja tai kehuisi niin aktiivisesti Putinin äänenkannattajamediaa MV-lehteä paremmaksi mediaksi kuin millaisia ovat Suomen etujen kannalta olleet HS tai YLE. Niilläkin on toki heikot kohtansa mutta ne eivät sentään pyri pelaamaan diktaatori-putlerin pussiin Suomen ja suomalaisten etuja vastaan toisin kuin mediat, joita Toope aina lainaa.

Totuutta siinäkin. Löytyy varmasti luitenkin EU-kriittisiä jotka ovat MV-kriittisiäkin.

Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 1800
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #235 : la 09.06.2018, 00:31:36 »
Persun logiikalla on tietenkin parempi olla suoraan Venäjän vallan alla, jolloin Suomi ei pääsisi päättämäään asioistaan ollenkaan kuin, että olisimme osana läntistä yhteisöä ja istuisimme pöytien ääressä, joissa asioistamme päätetään. Eli jos Toope mieltäsi itsensä länsimaalaiseksi stalinistivenäläisyyteläisyytensä sijaan, hän ei markinoisi russofiilipuoluettaan persuja tai kehuisi niin aktiivisesti Putinin äänenkannattajamediaa MV-lehteä paremmaksi mediaksi kuin millaisia ovat Suomen etujen kannalta olleet HS tai YLE. Niilläkin on toki heikot kohtansa mutta ne eivät sentään pyri pelaamaan diktaatori-putlerin pussiin Suomen ja suomalaisten etuja vastaan toisin kuin mediat, joita Toope aina lainaa.

Totuutta siinäkin. Löytyy varmasti luitenkin EU-kriittisiä jotka ovat MV-kriittisiäkin.
EU on nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa ainut sellainen vaihtoehto Suomelle, jossa Suomi istuu pöytien ääressä, joissa asioistamme päätetään. Jos me eroaisimme EU:sta, kaikkein optimistisin vaihtoehto olisi 60-70-lukujen kaltainen suomettuneisuuden aikakausi. Silloin Kreml päättäisi suoraan asioistamme, mutta meidän päättäjillämme olisi oikeus väittää niitä omiksi päätöksiksemme ilman, että Putin vaatisi tekijänoikeuskorvauksia. Eli tilanne olisi sama kuin mikä on tällä hetkellä Valko-Venäjällä. Toinen vaihtoehto olisi nimittäin Ukrainan malli, jossa joutuisimme luovuttamaan alueitamme, joko suosiolla tai itärajan tuntumaan jäädytetyn sotatilan kautta ja muodossa. Ja tarkennan vielä, että nuo eivät olisi vaihtoehtoja, joista me valitsisimme, vaan vaihtoehtohja, joista Putin valitsisi.

EU:n jäsenyyden kritisointi sataa nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa suoraan Putinin laariin, kuvitteli itse olevansa sitten vaikka kuinka venäjäkriittinen laupias samarialainen tahansa. Toisin sanoen suomalaiset kritisoijat voivat näin ollen olla joko vain Putinin hyödyllisiä idiootteja tai desantteja. Tällä en tarkoita, etteikö EU:ssa olisi paljon parannettavaa, mutta jäsenyys on asia, joka on tällä hetkellä meille se kaikkein tärkein.
« Viimeksi muokattu: la 09.06.2018, 00:34:38 kirjoittanut -:)lauri »
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #236 : la 09.06.2018, 01:39:09 »
EU-maiden EU-kriittisyys sataa Venäjän laariin vaikkei se olekaan sama asia kuin venäjämyönteisyys. Vaikea se nyt kuitenkin olla niin ettei mikään olisi Venäjällekin hyväksi. Edes vahingossa.
Ymmärrän sen, että EU:n hajanaisuus, jopa hajoaminen voi olla Venäjälle ilonaihe, mutta EU-kriittisyys ei tarkoita edelleenkään missään määrin Venäjämielisyyttä. EU on erittäin epädemokraattinen järjestelmä, byrokratiamalli, jossa hallinto toimii pitkälti ohi kumileimasimena toimivan EU-parlamentin. Tuota asiaa EU-kriitikot arvostelevat, vallan keskittymistä Brysselin byrokraateille.

On varsin epäreilua ja epärehellistä rinnastaa EU-kritiikkiä ja venäjämielisyyttä. Itsekin haluan läheisempää suhdetta sinänsä EU-maihin ja NATO:oon, en vain halua keskitettyä EU-hallintoa, enemmänkin Unkarin ja Visegrad-maiden linjaa. EU-kritiikki johtuu paljolti Suomen osaamattomuudesta ajaa omia etujaan yhteisössä, olemme huutolaispoikina siellä, siitä kritiikki syntyy. Terveisiä vaan Kataiselle, suomalaisuuden unohtaneen puolueen edustajalle...
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #237 : la 09.06.2018, 01:41:15 »
Persun logiikalla on tietenkin parempi olla suoraan Venäjän vallan alla, jolloin Suomi ei pääsisi päättämäään asioistaan ollenkaan kuin, että olisimme osana läntistä yhteisöä ja istuisimme pöytien ääressä, joissa asioistamme päätetään. Eli jos Toope mieltäsi itsensä länsimaalaiseksi stalinistivenäläisyyteläisyytensä sijaan, hän ei markinoisi russofiilipuoluettaan persuja tai kehuisi niin aktiivisesti Putinin äänenkannattajamediaa MV-lehteä paremmaksi mediaksi kuin millaisia ovat Suomen etujen kannalta olleet HS tai YLE. Niilläkin on toki heikot kohtansa mutta ne eivät sentään pyri pelaamaan diktaatori-putlerin pussiin Suomen ja suomalaisten etuja vastaan toisin kuin mediat, joita Toope aina lainaa.

Lauri taas puhuu aivan paskaa ja työntää sanoja toisten suuhun. Miksi Laurin pitää käyttäytyä tuolla tavoin? Lauri rinnastaa EU-kritiikin venäjämielisyyteen, mikä on täysin älyvapaa ajatus. Ei Suomessa useimmat EU-kriitikot halua Venäjänkaltaisen banaanivaltion valtaa/vaikutusvaltaa, miksi sellaista haluttaisiin? Venäjämielisyys on Laureille vain samanlainen kuin natsikortti, keino leimata toisia, kun asia-argumentteja ei ole. Huonoa keskustelua ja asiantuntemattomuutta.
Ks. edellinen kommentti.
« Viimeksi muokattu: la 09.06.2018, 01:45:07 kirjoittanut Toope »
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 1800
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #238 : la 09.06.2018, 01:45:33 »
Persun logiikalla on tietenkin parempi olla suoraan Venäjän vallan alla, jolloin Suomi ei pääsisi päättämäään asioistaan ollenkaan kuin, että olisimme osana läntistä yhteisöä ja istuisimme pöytien ääressä, joissa asioistamme päätetään. Eli jos Toope mieltäsi itsensä länsimaalaiseksi stalinistivenäläisyyteläisyytensä sijaan, hän ei markinoisi russofiilipuoluettaan persuja tai kehuisi niin aktiivisesti Putinin äänenkannattajamediaa MV-lehteä paremmaksi mediaksi kuin millaisia ovat Suomen etujen kannalta olleet HS tai YLE. Niilläkin on toki heikot kohtansa mutta ne eivät sentään pyri pelaamaan diktaatori-putlerin pussiin Suomen ja suomalaisten etuja vastaan toisin kuin mediat, joita Toope aina lainaa.

Lauri taas puhuu aivan paskaa ja työntää sanoja toisten suuhun. Miksi Laurin pitää käyttäytyä tuolla tavoin?
Ks. edellinen kommentti.
Putlerin hyödyllisenä idioottina sinä et tietenkään kykene muuhun kuin noihin ad hominemeishisi.
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16145
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 4)
« Vastaus #239 : la 09.06.2018, 03:15:20 »
Älä syytä toisia ad-hominem- kommenteista, jos itse toteutat niitä. Minusta Lauri vääristää pahiten keskusteluja foorumilaisista esittäen jatkuvasti täysin perättömiä väitteitä toisista ja heidän muka esittämistä väitteistään, valheita joskus ovat. En oikein jaksaisi nillittää hänen kanssaan. :(
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo