Kirjoittaja Aihe: Ihminen ahdingossa  (Luettu 726 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Anemone 2.0

  • Konkari
  • Viestejä: 3072
  • Väärinajattelija
Ihminen ahdingossa
« : ti 20.03.2018, 18:53:05 »
Yksilöiden vapautumisyrityksiä henkisistä ja fyysisistä vankiloista tai muuten vaikeista tilanteista.

A woman claiming to be Sheikah Latifa Mohammed Al Maktoum, daughter of Dubai's billionaire ruler, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, claims to have run away to pursue a normal life.

Tapauksesta on tiedottanut yksityiskohtaisesti verkkosivuillaan Lontoossa toimiva Detained in Dubai -kansalaisjärjestö, joka auttaa Arabiemiraateissa viranomaisten kanssa ongelmiin joutuneita ulkomaalaisia sekä kertoo muun muassa konsultoivansa hallituksia maan lainsäädäntöä koskevissa asioissa.

Järjestön mukaan Sheikha Latifa, Jaubert sekä Tiina-niminen suomalaisnainen ovat olleet kateissa 4. maaliskuuta lähtien. Tuolloin kolmikon väitetään liikkuneen Yhdysvaltoihin rekisteröidyllä huvijahdilla Intian Goan edustalla.

Detained in Dubai kertoo saaneensa samana päivänä hätäpuhelun, jossa Sheikha Latifa kertoi olevansa piilossa ystävänsä kanssa. Naisen mukaan ulkona oli tuntemattomia miehiä ja sieltä kuului laukauksia, eikä hän tiennyt, mistä oli kyse.
Dubailaisen prinsessan karkumatkaan liittyy myös suomalaisen naisen katoaminen Dubaissa.

Henkilöt olivat tutustuneet harrastuksensa laskuvarjohyppyjen parissa. Latifa kertoo vaikeasta elämästään YouTube-videolla. Aikaisemmin hänen vanhempi sisarensa karkasi ollessaan ulkomaanmatkalla Englannissa. Perhe järjesti kuitenkin sisaren sieppauksen takaisin ja sisar on sittemmin elänyt tiukassa valvonnassa psyykenlääkkeillä rauhoitettuna.

https://www.youtube.com/watch?v=UN7OEFyNUkQ

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005611098.html

http://www.detainedindubai.org/single-post/2018/03/19/Detained-in-Dubai-calls-Indian-government-to-investigate-the-disappearance-of-American-registered-yacht-carrying-Dubai-princess-and-American-and-Finnish-citizens-as-possible-act-of-piracy
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Anemone 2.0

  • Konkari
  • Viestejä: 3072
  • Väärinajattelija
Vs: Ihminen ahdingossa
« Vastaus #1 : to 22.03.2018, 13:32:59 »
Katoamistapauksessa mukana ollut ranskalais-yhdysvaltalainen Hervé Jaubert on soittanut lyhyen puhelun kotiinsa ja hänen on kerrottu olevan palaamassa USA:han. Detained in Dubai -järjestön johtajan Radha Stirlingin mukaan Dubaissa kadonnut 41-vuotias Tiina on myös palaamassa nyt Suomeen. Dubain hallitsijan tyttären Sheikah Latifan olinpaikasta ei ole kerrottu uutta tietoa julkisuuteen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005613720.html
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803212200827009_ul.shtml
Minä tässä vain, anteeksi.