Kirjoittaja Aihe: Miesasia-aate  (Luettu 973 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15465
Miesasia-aate
« : su 11.02.2018, 20:21:17 »
Varmastikin hyviäkin pointteja tällä sektorilla, mutta mikäköhän siinä on että vastenmielisimmät öykkärit saavat mieltämään että koko miesasia-aate keskittyy vain siihen että naisilta pitää ottaa uudemman kerran luulot pois. Väkisinkin tulee mielikuva kuin miesasiaa ajavista osa olisi jonkinlaisia muinaisia roomalaisia joilta on päässyt orjat karkuun, ja ne orjat halutaan takaisin, koska muuten sitä ei herrana ja määsterinä ole oikein mitään.

Tuli tietysti katsottua

https://areena.yle.fi/1-4304171

Reggie Yates: Feminismin vastustajat (sarja Britannian nuoret)

Ja itsestäänselvästi jaksoon tietenkin kuului Roosh V jonka idean että miehen asuntoon saapuva nainen on asunnon omistavan miehen vapaasti raiskattavissa muistin kyllä jo hyvin etukäteen, kun siitä olin jostain mediasta lukenut. Nyt tyyppi selitteli että hän ajoi huomautuksella sitä että naiset ottaisivat vastuun elämästään. Ahaa. Eli jos mentäisiin yksissätuumin naisen asunnolle niin siellä väkisin paneminen olisi raiskaus, mutta jos mennään miehen asunnolle niin siellä mikä tahansa raiskuu olisikin seksiä johon ei ole nokan koputtamista...

Se mikä tällaisen niljakkaan/niljakkeen Rooshin kohdalla eniten tökkii on se että taustalla on ajatus että naisten pitäisi olla siveitä, eikä antautua seksiin koska sattuu missä sattuu kenen kanssa sattuu. Mutta sitten kuitenkin miehet voivat ja saavat pyrkiä käyttämään kaikki mahdolliset tilaisuudet hyväkseen saadakseen seksiin sauman. Tästä tulee ihan mahdoton tilanne jossa nainen on kuin saalista jolla on toki oikeus yrittää päästä pakoon, mutta miehellä on yhtälailla oikeus saalistaa. Joku hyväkäshän onkin sanonut että miehet ovat kuin leijonia ja naiset gaselleja...! Tämä on sellaista kaksinaismoraalia mitä nykynaisena on kokolailla mahdoton niellä. Entä jos asetelma olisi toisinpäin ja miesten pitäisi yrittää säilyttää poikuutensa, siveytensä ja hyvä maineensa? Ja aina olisi akkalauma kiskomassa sepalusta auki?

Kun mies kysyi mitä tehdä tyttärensä kanssa, hänen käskettiin parittaa tytär 18-vuotiaana jonkun vaimoksi niin että hänellä on jo kolmikymppisenä lapsia ja ei ole missään vaiheessa ehtinyt kodin ulkopuoliseen työelämään.

Tästä Rooshista olen aiemmin lukenut että kuuluu ryhmään Kolme kuningasta (oliko peräti perustaja?) ja tästä ryhmästä yhtenä vuonna huhuttiin että aikoo järjestää joukkoraiskuut tietty päivä. Oliko Valentinuksen päivä, en muista enää. Taharrush gamae kuitenkin.

Pariinkin kertaan ohjelmassa maristiin siitä että naiset antavat itsensä lihoa, tai leikkaavat tukkansa. Ja ovat sitten rumia. Kuka käskee semmoisia rumiluksia panna, jos niin yököttää? Sekö on tosiaan miesasialiikkeen edustajan pahin painajainen että muija on läski? Että kaikista muijista tulee läskejä? Kannattaa varmaan sitten sijoittaa pennosensa seksirobottiin. Eiköhän tuossa läskigatessa kuitenkin olen taustalla se idea että jokaisen naisen pitäisi olla valmiustilassa palvelemaan miestä. Vähän kuin siinä Untinen-Auelin Luolakarhun klaani -kirjassa, jossa luiskaotsauroksen viittoessa kenen tahansa naisen piti heittäytyä heti paritteluasentoon. Pääasiassa kirjaa kai kuitenkin lukevat naiset, että luulisi jotta subinaisia riittää vaikka jokunen ei-subi läskiintyisikin.

Se että naisen kuin naisen pitäisi palvella miestä tuo mieleen ajatuksen että onkohan noilla miesasiamiehillä myös tuttia ikävä, kun äitiä kerran on?

No niin, tämä sieltä irvokkaimasta päästä ja saa ja voi muutakin mussuttaa, jos mieleen tulee. En tiedä jatkanko itse varsinaisesti sen enempää, saa nähdä. Piti vain luoda aloitus kun feminismistä täällä ketjuja riittää, mutta tästä asiasta ei.


Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #1 : su 11.02.2018, 20:27:41 »

Norma B – kuin Henry Laasanen,
mutta sitä toista sukupuolta koskien.

Mies katsoo, eteen. Nainen jonnekkin, muualle, ellei ole se.
https://www.youtube.com/watch?v=LpbhfhRYed0
(Lennyn musa-linkki, https://jatkumo.net/index.php?topic=255.msg193697#msg193697)
« Viimeksi muokattu: su 11.02.2018, 20:30:25 kirjoittanut Juha »

Poissa urogallus

 • Konkari
 • Viestejä: 3054
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #2 : su 11.02.2018, 20:52:00 »
En mä tiedä, onko jollain Rooshilla mitään muuta tekemistä miesasialiikkeen kanssa kuin feminismin vastustus. Taitaa olla enemmän PUA-tyyppejä, mikä selittää myös niljakkuuden...

Eli tällainen kolmijako voidaan tehdä:

Pelimiehet eli PUA:t (pick-up artist), joiden tehtävä karkeasti yksinkertaistettuna on harrastaa seksiä mahdollisimman monen mahdollisimman tasokkaan naisen kanssa. Seksi itsessään ei tunnu kaikkia edes kiinnostavan vaan naiselta saatu hyväksyntä ja ennen muuta vertaisryhmän edessä päteminen.

Miesasiamiehet eli MRA:t (men's right activist), joiden tehtävänä on miehen aseman parantaminen yhteiskunnassa. Pääkohteena rapakon takana tuntuu olevan avioliittolainsäädäntö ja isien oikeudet. Näitä on sekä perinteisen konservatiivisia että liberaaleja, ja päämäärät ja keinot ovat sen mukaisesti erilaisia. Kotoinen Laasasemme kuuluu juurikin tähän ryhmään - häntä on vaikea sijoittaa konservativi-liberaali - asteikolle, koska minulle ainakaan ei ole selvinnyt, mitä hän haluaisi ongelmille tehtävän.

Oman tiensä kulkijat elikkä MGTOWit/MGHOWit. (men going their own way/man going his own way) Tämä porukka ei yleensä ole kauhean kiinnostunut yhteiskunnallisesta muutoksesta, vaan enemmänkin oman jutun tekemisestä ja toisten vastaavassa asemassa olevien kanssa hengaamisesta. Tässä sakissa esiintyy aika paljonkin naisvihaa/katkeruutta, mutta sillä lähinnä oikeutetaan oman elämän ratkaisuja. Ja se ratkaisu on siis parisuhteista ja yleensä myös seksisuhteista pidättäytyminen.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #3 : su 11.02.2018, 20:57:26 »
Oman tiensä kulkijat elikkä MGTOWit/MGHOWit. (men going their own way/man going his own way) Tämä porukka ei yleensä ole kauhean kiinnostunut yhteiskunnallisesta muutoksesta, vaan enemmänkin oman jutun tekemisestä ja toisten vastaavassa asemassa olevien kanssa hengaamisesta. Tässä sakissa esiintyy aika paljonkin naisvihaa/katkeruutta, mutta sillä lähinnä oikeutetaan oman elämän ratkaisuja. Ja se ratkaisu on siis parisuhteista ja yleensä myös seksisuhteista pidättäytyminen.

Ehkä, tosin kavennetuissa tapauksissa näin.

Luopumisten avaruus voi olla hyvin laaja. Tämä taas ei ole ehkä kiinni juuri miessukupuolesta, tai vaikea sanoa, että kumpi menee tässä kohtaa edellä. Ehkä miehet sittenkin.
« Viimeksi muokattu: su 11.02.2018, 20:59:46 kirjoittanut Juha »

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15465
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #4 : su 11.02.2018, 21:08:24 »
Meinasin sanoa että miten muka mitenkään muistutan Laasasta, mutta ehkä olen joitain listauksia laatinut siitä että kuka, mitä, häh. Epätoivoisen sinkun kai tunnistaakin juuri siitä että hän yrittää laatia jotain manuaalia elämälle, vaikka kyllähän sen nyt tietää että onni täällä vaihtelee, kukaan ei suojele.

Noita urogalluksen mainitsemia alimpana olevia "mowgleja" löytyy sekä naisista että miehistä. Ei oikein ole enää mitään kosketuspintaa vastakkaiseen sukupuoleen. Voihan sitä tietysti niinkin elää jos haluaa. Ehkäpä jotkut nuoruudessaan vielä pyrkivät parisuhteisiin vaikka olisivat aseksuaaleja, mutta tajuavat sitten vanhemmiten että sosiaalista kanssakäymistä saa vaikkei kävisikään sängyn kautta.

Itseasiassa tässä onkin pitänyt raportoida että kuulin taannoin eräältä mieheltä että hänen parisuhteensa ovat kestäneet aina vain vuoden tai pari, koska jokaikinen nainen aloittaa aina pihtauksen, ja sitten mies ottaa eron. Nykyään hän hakee enää pelkkää seksiä. Aloin miettiä että olisikohan tässä sellainen syy joka yleisemminkin selittää keski-ikäisten miesten parisuhdepakoisuutta...? Voisiko se olla niin että on kyllästytty jo useita kertoja seksittömyyteen suhteessa? (Varmasti tämä seksinsaantikin kumminkin miesasiaan voidaan liittää, joten mainitsin siitä sitten tässä.)

Siinä pelimies vaikuttaa ihan samalta kuin Mowgli että kumpikin näyttäisi loppupeleissä inhoavan naista. Itse tajuan seksin harrastamisen hedonistisista syistä, en ymmärrä sitä että haetaan rasteja seinään. Mutta kai sen voi urheilunakin ottaa ja kilpailuna. Varsinkin jos on mies, kun miessukupuoli vaikuttaa olevan kilpailullisempi.

Matleena

 • Vieras
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #5 : su 11.02.2018, 21:12:24 »
Norman Areenan linkki ei aukea ulkomailla.
Googletin, koskaan kuullutkaan miesasiamiehestä..
https://en.wikipedia.org/wiki/Roosh_V

Pitkä artikkeli, luin ylihyppien.. Suomi mainittu!
Lainaus
In Finland, Roosh's mention of the Helsinki nightclub Milliklubi in his article "The 5 Easiest Clubs In The World To Get Laid"[80] had a negative impact on the club several days after it went out, according to the door man.

Yksi maailman viiden helpoimman seksin osoite on Milliklub, Helsinki  ::)

Luin vähän ja vaikka on aika kovaa tekstiä mieheltä, niin hitusen totuutta olin löytävinäni silti..
Muoks, kuin tuossa
Lainaus
While Roosh has been called a "men's rights activist" by The Daily Beast,[25] Daily Mail,[26] Salon,[27] S. E. Smith,[28] and others, Roosh does not consider himself one, and has called men's rights activists "sexual losers" and "bitter virgins".[29] He does, however, sympathize with their views.[18]

 
« Viimeksi muokattu: su 11.02.2018, 21:20:31 kirjoittanut Magdaleena »

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9577
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #6 : su 11.02.2018, 21:16:37 »
Pelimiehet eli PUA:t (pick-up artist), joiden tehtävä karkeasti yksinkertaistettuna on harrastaa seksiä mahdollisimman monen mahdollisimman tasokkaan naisen kanssa. Seksi itsessään ei tunnu kaikkia edes kiinnostavan vaan naiselta saatu hyväksyntä ja ennen muuta vertaisryhmän edessä päteminen.
Tuli muuten luettua näitä oppeja ja opettajia joskus 15 vuotta sitten, silkasta mielenkiinnosta. Silloin homma ei ollut vielä edes oikein ehtinyt kevitä Suomeen. Minulla on ollut aina kohtuullinen flaksi naisten kanssa mutta kiinnosti, mitä asiaan kokopäivätoimisesti satsanneet  siitä kirjoittivat. Aika surkeita tapauksia. Lukemisesta oli kuitenkin ennen kaikkea se hyöty, että huomaa heti, jos joku yrittää niitä käytännössä. Jos pitäisi lukea vain yksi, niin suosittelen Neill Straussin kirjaa The Game - Penetrating the secret society of pick up-artists. Strauss on elänyt todeksi ja dokumentoinut toisestakin aiheesta hyvän kirjan, Emergency: This book will save your life. Siinä paneudutaan survivalismiin, eli miten selviytä suurkatastrofissa tai muussa vakavassa yhteiskunnallisessa kriisissä.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #7 : su 11.02.2018, 21:17:43 »
Siinä pelimies vaikuttaa ihan samalta kuin Mowgli että kumpikin näyttäisi loppupeleissä inhoavan naista. Itse tajuan seksin harrastamisen hedonistisista syistä, en ymmärrä sitä että haetaan rasteja seinään. Mutta kai sen voi urheilunakin ottaa ja kilpailuna. Varsinkin jos on mies, kun miessukupuoli vaikuttaa olevan kilpailullisempi.


Miehiset normit voivat olla vahvoja, ja myös oikeasti vaikuttavia. Joten kilpailullisuus varmaan, mutta tavalla, joka ei ole samalla tapaa ymmärryksen ulkopuolelle heivattavissa.

Mielenkiintoisia ihmisiä voivat olla normeista vahvasti vaikuttuvat ja samanaikasesti tämän ihmiselämäpuolen inhoajat. Mistä on kyse?

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 15823
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #8 : su 11.02.2018, 21:17:49 »
Henry Laasasen jutut ovat varsin järkeviä, mitä olen lukenut. Tosin hänellä on hieman aggressiivinen tyyli, mikä kai luo mielikuvaa radikaalista, jota ei ole. Pääosin radikaalifeminismin kritiikistä on sellaista, mistä olen samaa mieltä, fiksua feminismiähän Laasanen ei juuri kritisoi, niitä överiksimenoja lähinnä.

Miesasia on ajatus, jota pitää harjoittaa, feministit tarvitsevat vastavoimaa, yhteiskunta tarvitsee myös miesnäkökulmaa. Varsin hajanaista tuo toki on..
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa urogallus

 • Konkari
 • Viestejä: 3054
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #9 : su 11.02.2018, 21:20:26 »

Luin vähän ja vaikka on aika kovaa tekstiä mieheltä, niin hitusen totuutta olin löytävinäni silti..

Totta kai siinä on totuutta mukana - siksi se herättääkin osassa ihmisistä hirmuista raivoa.

Kovin vakuuttavia pelimiesopit eivät kyllä ole. Tai sanotaan näin: opit eivät toimi siinä mielessä, että ne tuottaisivat sen todennäköisemmin seksisuhteita, mutta ne saavat pelimiehen kestämään paremmin pakkeja ja pistämään niin sanotusti uutta matoa koukkuun. Lopputuloksena on lisää naiskokemuksia, niin hyviä kuin huonojakin.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15465
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #10 : su 11.02.2018, 21:23:58 »
Aloituksen dokumentti Youtubessa:

https://www.youtube.com/watch?v=maa5erweqIM

Rooshin raiskauskirjoitelma:

http://www.rooshv.com/how-to-stop-rape

I thought about this problem and am sure I have the solution: make rape legal if done on private property. I propose that we make the violent taking of a woman not punishable by law when done off public grounds.

Aika usein jos olen käyttänyt vastaavan tason "huumoria" netissä, niin kyllähän siitä takkiin on tullut.

Tuossa Reggie Yatesin dokumentissa myös nähtiin koomikko joka heittää setissään sovinistista panokamaa. Oli kiukuissaan kun oli menettänyt tv-ohjelmaoikeutensa tehtyään pilaa raiskaamisesta. Korosti sitä että kaikkihan tajuavat hänen tekevän pilaa sellaisesta öyhömiehestä jota hän esittää. Ei taida tajuta. Jos aina vetää täsmälleen samaa roolia, voi olla epävarmaa missä rooli loppuu ja aito ihminen alkaa.
« Viimeksi muokattu: su 11.02.2018, 21:28:31 kirjoittanut Norma B »

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15465
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #11 : su 11.02.2018, 21:31:17 »
Kylläpäs nyt kumminkin juttua pukkaa.  :P

Kauan kauan sitten kuulin että Dennis Potteria oli Briteissä haukuttu naisiin kohdistuvan väkivallan hyväksyjäksi, kun oli tarinoissaan moista esittänyt. Näin ollen miesasialiikkeseen ymmärtäisi olennaisesti kuuluvan vaikkapa "kaikki miehet ovat raiskaajia" tai "kaikki miehet haluavat pahoinpidellä ja alistaa naisia" -tyyppisten kliseiden vastustaminen. Jos nyt siis on sillä laidalla liikettä että haluaa vain ajaa miesten asiaa, mutta ei kurittaa naisia.

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 9577
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #12 : su 11.02.2018, 21:54:58 »
Kovin vakuuttavia pelimiesopit eivät kyllä ole. Tai sanotaan näin: opit eivät toimi siinä mielessä, että ne tuottaisivat sen todennäköisemmin seksisuhteita, mutta ne saavat pelimiehen kestämään paremmin pakkeja ja pistämään niin sanotusti uutta matoa koukkuun. Lopputuloksena on lisää naiskokemuksia, niin hyviä kuin huonojakin.
Osa on vakuuttavia, osa ei. Ne ovat myös jossain määrin kulttuurisidonnaisia. NLP-tekniikat ja ns. ankkurointi paljastuvat kyllä hyvin nopeasti, jos kohde vain osaa olla tilannetajuinen. Sittemmin olen havainnut myös joidenkin naisten yrittävän käyttää samoja oppeja, miehiä iskiessään. Naiset kyllä tietävät nykyisin melko hyvin PUA-kuviot, ja osaavat varoa niitä. Jos itse tarkkailen, pidän silmällä naisen yleistä kehonkieltä, tahattomia eleitä ja muita vastaavia. Naiset myös puhuvat jatkuvasti, heitä pitää vain osata kuunnella. Silloin saattaa käydä niin, että häntä sitten lukeekin lyhyessä ajassa, kuin avointa kirjaa. Oma metodini on tähdännyt aina siihen, että pöksyjen pääsemisen sijaan tähtään suoraan naisen tunne-elämään. Pöksyihin kyllä pääsee helpostikin, mutta tunne-elämän sekoittaminen on niin kovin paljon antoisampaa. Emotionaalista vampirismia? Olen joskus nuorempana sortunut siihenkin. Mutta kun silloin nuorena huomasi olevansa aika hyvä naisten kanssa, niin kyllä siinä kusikin päähän hetkeksi nousi. Niin se kyllä helposti nousee myös puoleensavetävillä nuorilla naisilla, ettei sekään mikään sukupuolikyssäri tässä mielessä ole.

 Sukupuolesta riippumatta avain ihmiseen on helppo: ihmiset ovat turhamaisia, ja rakastavat puhua itsestään. Kun kohteen vain saa avautumaan, niin siitä puheesta ei sitten loppua tulekaan... Me pidämme ennen kaikkea sellaisita ihmisistä, jotka pitävät meistä.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15465
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #13 : ti 13.02.2018, 14:37:50 »
Miehen on pakko antaa luonnon saastua, koska miehekkyys?

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005564477.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus

Äkkiseltään keksin yhden termin jolla voitaisiin markkinoida luontoystävällisyyttä miehille. Se on "vastuullisuus". Mutta taitaa jäädä lähinnä sinne sotavuosiin se.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #14 : ti 13.02.2018, 19:45:25 »
https://www.hs.fi/nyt/art-2000005564477.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus

Kaikki hyvin!
Sait pisteitä 0/6

Oma tapasi toteuttaa maskuliinisuutta ei vaikuta olevan erityisen hauras.Taisaalta jos ei ole mitään, niin ei varmaan ongelmaa toteuttaa sitä 100 prosenttisesti  :-\ :'( 8)

Todellisuus voi olla toista kuin testi. Sanallisesti saa erilaisia arvioita, kuin kokonaisvaltaisempien mittausten avulla, jolloin toimien arvioinnit ovat luotettavia, tosin vain silloin, jos eivät ole mittauksessa. Joten siitä vain mittaamaan, tyhjää. Suosittelen, niin pääsee hyvin myös tämän tapauksen jäljille.
« Viimeksi muokattu: ti 13.02.2018, 19:48:05 kirjoittanut Juha »

socrates

 • Vieras
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #15 : ti 13.02.2018, 19:59:45 »
1/6, homoksi haukkuminen toi tuon yhden pojon.

Poissa Vitel afGastro

 • Konkari
 • Viestejä: 14565
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #16 : ti 13.02.2018, 20:05:37 »
Miehen on pakko antaa luonnon saastua, koska miehekkyys?

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005564477.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus

Äkkiseltään keksin yhden termin jolla voitaisiin markkinoida luontoystävällisyyttä miehille. Se on "vastuullisuus". Mutta taitaa jäädä lähinnä sinne sotavuosiin se.


"Hauraassa maskuliinisuudessa on suurelta osin kyse kaupallisuudesta, sanoo tutkija Tuija Saresma."

Tämä Tuija Saesma on tosi ammattilainen asiassa eli sukupuolentutkija, joka on sukupuolentutkimuksesta kirjoittanut oppikirjankin.

Vaikka nämä sukupuolentutkija tiedemiehet ovatkin kaikki naisia ja vihervasemmistolaisia, niin en kavahda lainkaan pahansuopia syytöksiä, että kyse olisi muusta kuin tieteellisestä tutkimuksesta. niin, kyllä tämä sukupuolentutkimus on yhtä todellista kuin alkemiankin tutkimus, jossa etsitään keinoja muuttaa vähemmän jaloja aineita jalommiksi - tieteellisin kokein ja keinoin.

Toivotan onnea!

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Paikalla Big Data Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1715
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #17 : ke 14.02.2018, 03:20:29 »
Miehen on pakko antaa luonnon saastua, koska miehekkyys?

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005564477.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus

Äkkiseltään keksin yhden termin jolla voitaisiin markkinoida luontoystävällisyyttä miehille. Se on "vastuullisuus". Mutta taitaa jäädä lähinnä sinne sotavuosiin se.

1/6. Vastasin kysymykseen "Onko savukkeen polttamisessa "naismaista tapaa", joka ei sovi miehille?" kyllä, koska mielestäni savukkeiden polttamisessa on amerikkaisesta elokuvasta apinoitu sukupuolittunut tapa, joka on tietenkin vähän hölmöä, eikä se sovi oikealle ihmiselle.  Se ei siis sovi edes naisille.

Artikkeli on muuten aika hyvä. Lainaus:

”Maskuliinisuus on aina neuvoteltua ja rakennettu asia, mutta miesasiamiehet eivät voi hyväksyä tätä. Usein tämä palautuu ’valkoiseen lihaasyövään heteromieheen’. Se on olevinaan yhtenäinen ryhmä. Tämä on kuitenkin illuusio, ei sellaista yhtä ryhmää ole”, Saresma sanoo.


Minun on vaikea tätä kiistää. Olen kylläkin sitä mieltä, että sukupuolet ovat myös biologinen tosiasia, ja se käsittää myös tiettyjä kovakoodattuja käytösmalleja, mutta suurin osa sukupuolittuneesta käyttäytymisestä on opetettua ja elokuvista apinoitua. En toisaalta väitä, että siinäkään olisi mitään pahaa sinänsä, mutta markkinoiden pönkittäminen keinotekoisilla tarpeilla on tietenkin aina periaatteellisessa mielessä kyseenalaista, esim. sukupuoli-identiteettiin vetoaminen polttamalla seksikäästi savukkeita, tai kainalonsa peseminen mieshajulla. LOL. Entä sitten miesidentiteetin markkinoiminen dynaamisena riskinottamisena ( = vastuuttomana hurmahenkisyytenä) jne.

Toisaalta en pitänyt artikkelin yksinkertaistavasta, kaiken yhteen niputtavasta kokonaiskuvasta. Miesasialiikeeseen kyllä liittyy erittäin paljon nettipaskaa, mutta ihmisiä ne miehetkin ovat. Kai tämän ilmiön taustalla on myös aito huoli miesvihasta.
« Viimeksi muokattu: ke 14.02.2018, 03:23:38 kirjoittanut Big Data Lenny »

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 15465
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #18 : ke 14.02.2018, 09:15:38 »
Vaikka Intian pyhien kirjoitusten mukaan ilmeisesti kummankin sukupuolen edustajat voivat eläkepäivillään lähteä metsään viettämään ns. pyhän ihmisen elämää valaistumista tavoitellen, niin käytännössä sinne viidakkoon painelevat kai lähinnä miehet. Semminkin kun pyhänä olemiseen liittyy alastomuus. Tai ehkä joillain jotain riepujakin on. Jokatapauksessa tällainen miehenä oleminen että paastotaan paljon, tai jos syödään niin ei ainakaan lihaa, on sekin yksi mieheyden muoto. Kun toimintaan liittyy luonnollisesti selibaatti, niin onko mies erityisesti enää hetero, kun ei ole sitä aktiivisesti?

Jokatapauksessa miehenä olemisen malleja on kyllä muitakin kuin länkkäreiden yleisimmin tuntema(t).

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 15823
Vs: Miesasia-aate
« Vastaus #19 : ke 14.02.2018, 22:27:16 »
Miehen on pakko antaa luonnon saastua, koska miehekkyys?

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005564477.html?utm_source=facebook&utm_medium=toimitus

Äkkiseltään keksin yhden termin jolla voitaisiin markkinoida luontoystävällisyyttä miehille. Se on "vastuullisuus". Mutta taitaa jäädä lähinnä sinne sotavuosiin se.
Jos HS.fi puhuu miehisyydestä, voitte olla varmoja siitä, että asenne on negatiivinen. Niin vihervasemmistolaiseksi naisasialiikkeen aisankannattajaksi tuo lehti on ajautunut sitten Virkkusen päätoimittajapäivistä lähtien. En itse nykyisin enää juuri lue HS:a, selaan otsikot ehkä. Ei ansaitse lukemista.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo