Kirjoittaja Aihe: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)  (Luettu 58667 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2080 : la 03.11.2018, 23:29:06 »
Elämääni koettelee nyt jokin huuli-ihmisten invaasio, sillä tänään poistuin kotoa vain pikaisesti lähikauppaan. Viereiseen kassajonoon asettui arviolta kolmekymppinen nainen, melkein ihmisbarbi. Hänellä oli blondatut hiukset ja tasaisen vaaleaksi puuteroitu naama, jonka keskeltä erottuivat kirkuvan punaisiksi huulipunatut luonnottoman pulleat huulet mallia duckface. Eilen näkemäni intialaisen klovnihuulet olivat huvittavat, nehän olivatkin luomua, mutta tämän "barbin" törröttimet olivat tyrmistyttävä ilmestys. Nainen olisi oikeasti ollut kaunis, ilman ylitseampuvaa blondausta, puuterointia ja varsinkin pullukkahuulia. Hänellä oli hyvät kasvonpiirteet, mutta ne jäivät rakennetun ulkonäön varjoon.

Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2081 : ti 06.11.2018, 07:33:28 »
Elämääni koettelee nyt jokin huuli-ihmisten invaasio, sillä tänään poistuin kotoa vain pikaisesti lähikauppaan. Viereiseen kassajonoon asettui arviolta kolmekymppinen nainen, melkein ihmisbarbi. Hänellä oli blondatut hiukset ja tasaisen vaaleaksi puuteroitu naama, jonka keskeltä erottuivat kirkuvan punaisiksi huulipunatut luonnottoman pulleat huulet mallia duckface. Eilen näkemäni intialaisen klovnihuulet olivat huvittavat, nehän olivatkin luomua, mutta tämän "barbin" törröttimet olivat tyrmistyttävä ilmestys. Nainen olisi oikeasti ollut kaunis, ilman ylitseampuvaa blondausta, puuterointia ja varsinkin pullukkahuulia. Hänellä oli hyvät kasvonpiirteet, mutta ne jäivät rakennetun ulkonäön varjoon.Työkaverini, yli 60 vuotias mies, saa aina välillä oudon allergisen reaktion, joka turvottaa hänen huulensa juuri tuollaiseksi. Siinä on kuulkaa porukalla naurussa pitelemistä.

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 5106
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2082 : ti 06.11.2018, 11:34:05 »
nyt en yhtään enää muista kuka tällä foorumilla jakoi tämän linkin ja missä:

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005886639.html
Jos SMF:n hakutoiminto on heikonlainen, niin tämän kyllä löytää

https://jatkumo.net/index.php?topic=1682.msg234883#msg234883
Hän on täällä tänään

Poissa kertsi

 • Konkari
 • Viestejä: 4270
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2083 : ti 06.11.2018, 13:07:01 »
Kävin eilen salilla ties kuinka pitkä tauon jälkeen. Yritin tietoisesti vähän himmailla, etten heti vetäisi itseäni piippuun (kun sinne salille vihdoin saa raahauduttua, on se vaan niin kivaa, että helposti vetää överit). Vaan kuinkas kävi. Kun tulin kaupan kautta kotia, alkoivat tenniskyynärpäät vihoitella, ja koko illan selkä vihoitteli, ja vielä aamullakin. Yöunia tuli hulppeat 9 tuntia, ja nyt on sitten sen takia väsynyt olo. Mutta on ollut monta lyhytunista yötä takana, joten ehkä se sittenkin tuli tarpeeseen.
Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 2117
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2084 : ti 06.11.2018, 17:44:08 »
NHL:ssä mielenkiintoinen yö tulossa; mm. Kotkaniemi, Kapanen, Heiskanen, Aho ja Ganlund vuorossa. Laine meni aiemmin suomalaisten maalipörssin kärkeen, mutta Kapasella ja Ganlundilla olisi ensi yönä realistinen mahdollisuus tuolla listalla ykköseksi. Ja varsinkin ensikertalaisten Heiskasen ja kotkaniemen edesottamukset kiinnostavat. Molemmat ovat aloitaneet NHL-uransa varsin mallikaasti ja pisteitä odottelen myös ensiyöltä. Ja tietysti Aho; mahdollisesti kaikista nykyisistä suomalaisista NHL-pelaajista parhain hyökkääjä. Tai no, koko NHL:n pistepörssin kärjessä keikkuu Rantanen, joka saattaa hyvinkin olla vielä Ahoakin parempi, mutta Rantasen ketjukavereina on kaksi änärin parhaimmistoon kuuluvaa pelaajaa kun taas Aholla ei samanlaista tukea ketjukavereista ole ja Aho on silti pistepörssissä sijalla 19.
« Viimeksi muokattu: ti 06.11.2018, 17:56:52 kirjoittanut Hänen pyhyytensä »
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2085 : ke 07.11.2018, 21:47:41 »
Olen hitsannut auton kynnyskoteloa. Ajattelin säästää rahaa, kun en teetä hommaa vieraalla. Toistaiseksi ollaan vielä säästön puolella. Katsotaan, mitä tulee, ja mikä on tilinpäätös sitten joskus. Autoremontti ulkona tihkusateessa ja pimeässä on mitä on.

Toivottavasti auto ei pala. Kuusi vuotta sitten hitsasin toista autoa, ja kun sisällä talossa käytyäni tulin uudestaan ulos, auton sisällä roihusivat puolen metrin liekit. Sain tulen sammumaan. Valitettavasti turvavyö oli palanut poikki, ja auton matossa oli iso reikä. Keskiyö oli tainnut mennä jo ohi, ja aamulla oli katsastus. En luovuttanut. "Korjasin" turvavyön liimaamalla ja ompelemalla (tarkoituksena hankkia uusi turvavyö myöhemmin). Lattiamatossa olevan reiän tukin harmaalla villasukalla.

Katsastaja koputteli hitsauksiani sen näköisenä, että pakkohan jostakin on reikä löytyä. Ja löytyihän se. Peräluukun seinässä sisämaton alla oli pieni reikä lokasuojakoteloon. En ollut huomannut sitä. Sen paikkaaminen oli - tai olisi ollut - pikku juttu. No, auto hylättiin tuon reiän ja liian ohueksi kuluneiden etujarrulevyjen takia. Mutta tällä ei ollut oikeastaan merkitystä. Auto tarina oli lopussa. Sen vaihdelaatikko nimittäin särkyi, kun ajoin katsastushallin ovesta ulos. Kuului kova kolahdus. Pääsin ajamaan vielä muutaman kymmenen metriä ensimmäiseen risteykseen, mihin auto jäi lopullisesti. Työnsin sen perä edellä takaisin katsastusaseman pihaan. Auto hinattiin vielä samana iltana talomme pihaan. Jotta hinaaminen olisi onnistunut, kytkintä piti pitää pohjaan painettuna. Pidin moottoria käynnissä, jotta lämmityslaite toimisi. Tuo hinaus jäi auton viimeiseksi matkaksi.

Hitsasin vielä edellä mainitun pienen reiän umpeen. Käytetty vaihdelaatikko olisi maksanut 400 euroa ja vaihtotyö joitakin satasia lisää. Samalla olisi voinut vaihtaa jarrulevyt. Auto olisi ollut korjattavissa ja katsastettavissa. Ei ollut kuitenkaan niitä satasia, jotka olisi tarvittu. Lähdin juuri tuolloin muutamaksi viikoksi Brasiliaan. Auto jäi pihaan. Katsastuksen näyttöaika meni umpeen. Olisi pitänyt tehdä kokonaan uusi katsastus. Autoa ei koskaan korjattu. Se on edelleenkin pihassa homeen ja sammaleen peitossa. Jäi harmittamaan, että tavoittelemani 600000 kilometriä jäi alle 9000 kilometriä vajaaksi. Nuo kilometrit olisivat tulleet muutamassa kuukaudessa. Haaveilin jopa 700000 kilometrin rajapyykin ylittämisestä.

Siirryimme käyttämään toista autoa ja toisia autoja. Uudempiako? Ei vaan vanhempia. Tuo katsastuksen yhteydessä särkynyt auto on edelleenkin uusin, mitä meillä on. Kilometrit ratkaisevat, ei ikä.

Talomme on asuinkelvoton. Kärsin jatkuvasta voimakkaasta allergiasta täällä ollessani. Kun olen ulkona, olo helpottaa. Jos olen koko päivän pois, huomaan eron. Kun palaan tänne, oireet alkavat taas.

Yksi syy voi olla pöly, joka lähti liikkeelle, kun vein muutaman muovipussillisen sanomalehtiä ulos. Kun kasoja pöyhii, pöly alkaa kiertää. Nyrkkisääntö on, että puoli tuntia siivousta saa aikaan puoli vuotta allergiaa ja astmaoireita. Tätä ei kukaan usko, mutta näin se on. Rakensin viime vuonna kaksi ilmansuodatuslaitetta, mutta ne eivät osoittautuneet hyviksi. Laitteet ovat laatikkoja, joiden yhtä seinää peittää suodatinkangas, ja vastakkaisella seinällä on pieni sähköpuhallin. Ajatus oli, että puhallin kierrättäisi huoneilmaa, ja pöly tarttuisi suodattimeen.

Toinen mahdollinen syy allergiaoireisiini on taloon pesiytynyt home tai sienet tai mikrobit, jotka ovat kosteuden seurausta. Talon rakenteissa voi olla vesivuoto. Putket voivat vuotaa, tai ulkoa voi valua sadevettä, tai katto voi vuotaa. Katossa on muutamia löystyneitä nauloja. Niiden koloista pääsee vesi sisälle. Joissakin huoneissa tuntuu "maakellarin" haju, mikä on huono merkki.

Tällaisia fiiliksiä. Kun vain ehtisin, pitäisin viikon toipumisloman muualla eli Helsingissä. Syyskiireet painavat vain päälle, joten täällä on oltava ja napsittava allergiatabletteja.
« Viimeksi muokattu: ke 07.11.2018, 21:50:30 kirjoittanut Kopek »

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2086 : to 08.11.2018, 08:58:12 »

Söin eilen sikaa, ja oksennuttaa vieläkin, jos asiaa yhtään muistelee. On se kumma.

Poissa Big Data Lenny

 • Konkari
 • Viestejä: 1909
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2087 : to 08.11.2018, 11:43:31 »

Söin eilen sikaa, ja oksennuttaa vieläkin, jos asiaa yhtään muistelee. On se kumma.

Vaikuttaa siltä, että sinulla on huono mielikuvitus. Possu maistuu parhaalta kun visualisoi mielessään sen iloista matkaa pimeästä, paskaisesta läävästään kauniiseen ja valkoiseen teurastamoon. Näetkö jo ne? Nuo inhottavat ihraläjät, jotka kirkuvat tyhjänpäiväisesti, ikään kuin niillä olisi joku vitun hätä. Ei käy, sika! Reipas kuski antaa monoa töpselinenän kylkeen, humps ja läts! Sinne vain peremmälle, palleroiset potkat, aivan tulee vesi kielelle. Joko kuulet ne? Niiden ärsyttävä, joutava vihellyksensä vituttaa minua. Hakkaan, tapan, kuristan.. Potkin rautasaappailla niin kauan kunnes sika, tuo maailman neekeri on liikkumaton, muodoton kasa, ja sen jälkeen kastan kieleni lämpimään, ihanaan sulaan ihraan. Olen taivaassa!

Tässä hieman kuvamatskua avittamaan visualisointia https://vimeo.com/279366997

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2088 : to 08.11.2018, 11:58:35 »

Söin eilen sikaa, ja oksennuttaa vieläkin, jos asiaa yhtään muistelee. On se kumma.

Minua oksettaa aina kun näen karjankuljetusauton. En pysty edes ohittamaan sitä jotta en tulisi nähneeksi niistä pikku luukuista vilahtelevia viimeisellä reissulla olevia otuksia. Kokemuksen jälkeen menee yleensä viikko ennen kuin pystyn taas syömään lihaa.

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2089 : to 08.11.2018, 12:12:09 »

Siirryimme käyttämään toista autoa ja toisia autoja. Uudempiako? Ei vaan vanhempia. Tuo katsastuksen yhteydessä särkynyt auto on edelleenkin uusin, mitä meillä on. Kilometrit ratkaisevat, ei ikä.Minulla on nykyään myös pelkkiä vanhoja. Neljä hienokuntoista autoa, joiden yhteenlaskettu ikä on 94 vuotta. Sylintereitä on yhteensä 24 kappaletta ja niiden tilavuus on yhteensä 15,8 litraa. Ne ovat vielä sitä vanhan liiton tekniikkaa, jonka korjaamiseen tarvitaan yleensä vain jakoavain, iso vasara ja ruuvimeisseli.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2090 : to 08.11.2018, 12:37:11 »
Elävien eläinten rääkkäyksen näkeminen voi kohdallani aiheuttaa parin viikon ahdistuksen. Mutta siltikään en tunne huonoa oloa lihaa syödessäni. En tiedä miksi näin. Jos näen kuolleen eläimen raadon, ajattelen heti ateriaa. Jos näen elävän eläimen, ei mieleeni ikinä juolahda mitään sellaista kuin että "maukas paisti". Vain kuoleman jälkeen lihaläjä on pelkkä lihalaja ja pelkkä elintarvike ja muuta potentiaalista hyötytarviketta. Elävä eläin on elävä olento, sillä on kaikenlaisia tuntemuksia sun muuta ja samaistun siihen hyvinkin helposti.

Tämmöinen ihminen kuin minä joutuu olemaan kiitollinen siitä että on olemassa teurastajia hoitamassa likaisen homman. Mutta tietenkin hyvä olisi että hommeli hoidetaan pikaisesti ja elukat saavat muutenkin elää ihan kohtalaista elämää siihen asti että noutaja saapuu.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2091 : to 08.11.2018, 13:02:11 »

Siirryimme käyttämään toista autoa ja toisia autoja. Uudempiako? Ei vaan vanhempia. Tuo katsastuksen yhteydessä särkynyt auto on edelleenkin uusin, mitä meillä on. Kilometrit ratkaisevat, ei ikä.Jos kaikki autonraadot ja metsäautot ja puolikkaat autotkin lasketaan, niin minulla on tällä hetkellä 14 autoa. Piti oikein miettiä ja laskea, missä niitä on. Sain tulokseksi 13, mutta kun aloin luetella merkkejä ja laskin luvut yhteen, tulos olikin 14. Yksi auto oli unohtunut.

Liikenteessä autoista on kaksi. Välittömästi ajokuntoisia, mutta ei liikenteessä olevia on yksi. Loput ovat väliltä "toivoton tapaus" - "saisi ehkä vielä liikkumaan huollon ja pienen korjailun jälkeen".

Automerkit ovat yleisimmästä alkaen:

Peugeot 4
Volkswagen 3
Nissan 1
Opel 1
Renault 1
Chrysler 1
Imperial 1
Oldsmobile 1
Chevrolet 1

Autot ovat olleet masentava kertomus huonosta tuurista ja kohtalon kolhuista ja siitä, miten en pysty elämään periaatteitteni mukaan. Esimerkkinä huonosta tuurista voisi mainita vaikka sen, kun myrsky heitti talon katolta piipun suojuksen yhden auton tuulilasiin, mikä oli auton kannalta kohtalokas isku ja johti sen vajoamiseen ennenaikaisesti luokkaan "metsäautot". Toinen esimerkki huonosta tuurista on autokatoksen romahtaminen lumen painosta (tietysti perimmäinen syy on omistajassa, kun antoi näin tapahtua) Oldsmobilen päälle, mistä aiheutui katon painuminen lommolle. Kolmas esimerkki on se, kun huligaanit tuhosivat "entisöintiä" odottavan Opelin. Muitakin esimerkkejä varmaan olisi, kun miettisi.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2092 : to 08.11.2018, 13:37:20 »
^^
Eilen katsastukseen mennessäni jälkeeni tuli hieno kermanvalkoinen Kupla-VW - arvoin iäksi noin 50 vuotta eli 1960-luvun lopusta - katselin kateellisena.....


VA.
« Viimeksi muokattu: to 08.11.2018, 13:40:28 kirjoittanut Valtteri Ala-Knaapi-Pesonen »
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2093 : to 08.11.2018, 17:26:01 »
^^
Eilen katsastukseen mennessäni jälkeeni tuli hieno kermanvalkoinen Kupla-VW - arvoin iäksi noin 50 vuotta eli 1960-luvun lopusta - katselin kateellisena.....


VA.

Mikähän siinä on, että kun näen jollain kuplan, tunnen lähinnä sääliä.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2094 : to 08.11.2018, 18:33:33 »
                    WWF, autot, kolarit ja hukattu tyhmä liha.
Peter Nymanin ohjelmassa WWF-nainen puhui selkärankaisten maailmanlopusta. Mutta ehkä kuuntelin puolella korvalla lievällä voimattomuuden ahistuksella kun en tiennyt miten asian voisi korjata. Ilmastonmuutos on periaatteessa helpompi. Pitää säätää 2 säätöruuvia: CO2 ja CH4-päästöt. Kuvaavaa mediavääristymällemme on että mielenkiintoisempi ja mieleenpainuvampi oli perässä oleva jakso formulakuskista kirjaillut Hotakainen joka kertoi paitsi todellisesta formulakuski Kimista niin myös omasta auto-onnettomuus-kuntoutumisestaan.
  Tässä viikolla ajelin ostosmatkalta takaisin kun edessä körötteli hyvin hitaasti 40-50 km/h auto. Koska ei ollut kiirettä ja määränpää oli lähellä niin en ohittanut. Vaan pian köröttelijän edestä juoksi tien yli orava ja päätti juosta takaisin - suoraan kumigiljotiiniin. Köröttelijä ei luultavasti edes huomannut sitä koska se tuli alle niin nopeasti. Orava jäi tielle naama "liimautuneena" sätkimään. Häntänsä löi ees taas, joko kivusta tai fysiologisena jälkireaktiona aivot pimeenä. Ohjasin nopeasti kumigiljotiinini sen oravaparka päälle, peruutin ja ajoin uudelleen niin että auton kumien alta kuului hiukan kumeaa ääntä kuin pienkivi olisi jäänyt alle. 
Olisi vielä pitänyt tarkistaa mutta oletin 5-6 kertaisen yliajon olleen vitivarma tapaus.
 Kahvia juodessa alkoi vituttaa eläinten tyhmyys. Yhteen aikaan kuvittelin että linnut ym elukat säästyy jos ajonopeuden pudottaa 80->60 ja haaveilin nopeusrajoituksesta sivuteille ja jotain keksinnön poikasta jotta väistää pelosta. Myöhempi kokemukseni ja köröttelijä vain vahvistaa ettei auta. Selkärankaiset tuhoutuu kumien alle vaikka kuinka hiljaa ajaisit.
Olisiko nälänhädässä oravasta ollut mitään syötäväksi? Nahkasta turkikseksi? Hukkaan meni. Pahinta on että saattoi olla sama orava jota olen pihassa syöttänyt. On ollut oravan suhteen hiljaista viime ajat...

Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2095 : to 08.11.2018, 20:52:26 »
KM-peruskurssi pulkassa. 20 + 1 treeniä 1,5 t zibale. Viimeinen kerta meni veitseniskujen torjunnassa. Peruskurssini hippiäisiä en nähnyt, pari isompaa miestä taisi olla joita en niin oppinut mieltämään "meikäläisiksi" kun eivät olleet alusta asti tai aina paikalla. Minähän olin kyllä ainoa joka olin AINA.

Koska loppuvuoden saa jatkaa ilmaiseksi, otan nyt tässä varmaan viikon lomaa ja ryntään taas sekaan jos ei lääkäri juttele huomenna sellaisia että meni into tai mahkut.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2398
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2096 : to 08.11.2018, 21:34:47 »
Pahinta on että saattoi olla sama orava jota olen pihassa syöttänyt. On ollut oravan suhteen hiljaista viime ajat...

Surunvalitteluni onnettoman oravaepisodin johdosta. Ymmärrän, että olet pahoillasi oravayksilöstä - yleisesti oravalla ei ole suurempaa hätää, vaikka kanta välillä käy melko vähissä.

Jaa miksei,

Hyvinä ravintovuosina poikueita voi syntyä kolmekin ja niissä voi olla enimmillään jopa kymmenkunta poikasta kerrallaan,

Oikeastaan orava on pörröhäntäinen rotta, jolle kelpaa kaikki ravinto. Se on selviytyjä, rotan ohella yksi viimeisiä selkärankaisia tällä planeetalla, luulen ma.

Tosin, vanhojen kuusimetsien häviäminen on pakottanut oravat kaupunkeihin ja muualle, sille aiemmin vieraisiin ympäristöihin. Niissä näyttää pärjäävän myös ihan OK.
Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa urogallus

 • Konkari
 • Viestejä: 3247
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2097 : to 08.11.2018, 21:54:41 »
                   Olisiko nälänhädässä oravasta ollut mitään syötäväksi? Nahkasta turkikseksi? Hukkaan meni. Pahinta on että saattoi olla sama orava jota olen pihassa syöttänyt. On ollut oravan suhteen hiljaista viime ajat...

Oravia on aikanaan syöty paljonkin, olihan se yksi tärkeimpiä ellei peräti tärkein riistaeläimemme. Parhaina oravavuosina nistittiin miljoonia pörröhäntiä! Hätäravinnoksi se tuskin kelpaa, koska lihaa siitä saa niin vähän, että taitaa energiaa kulua enemmän metsästyksessä kuin mitä sitä saaliista saa irti. Enemmänkin kurrenliha oli sivutuote, sillä turkin takiahan sitä metsästettiin.


Kerran yhdeltä eteläsavolaisesta korpipitäjästä kotoisin olleelta vanhukselta (hän oli entinen oravanmetsästäjä) kysyin, miltä orava maistuu. Kuulemma pihkaiselta, minkä ei tietysti pitäisi yllättää. Sitä olet mitä syöt. Kaupunkikurret ovat varmaankin vivahteikkaamman makuisia, koska ravintokin vaihtelee. Kansanperinne tietää, että vain mäntyorava eli punaruskeaturkkinen on pihkainen, kuusiorava eli harmaanruskea on maultaan pihkavapaa.

Poissa Hänen pyhyytensä

 • Konkari
 • Viestejä: 2117
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2098 : pe 09.11.2018, 19:47:06 »
Välillä vituttaa kuulua lajiin nimeltä ihminen. Jälleen tämä tosiasia iski tajuntaani kun kävin youtubessa katsomassa musiikkivideon. Tyypillinen ihminen on niin saatanan urpo, että se saa paskahalvauksen jos joutuisi tulemaan ahtaasta impivaaralaisesta tynnyristään ulos. Sen Youtuben tekoälyalgoritmit selvästi osoittavat. Youtube-videoita Youtuben sivuilla katsellessa sivun oikeassa laidassa Youtube tarjoaa valikoiman videoita, joita tekoälyalgoritmit ehdottavat youtubekävijöille. Algoritmit ehdottavat katseltavaa selvästikin perustuen kävijän aiempiin käyntikertoihin ja videoiden katseluihin. Siinä missä tavallinen ihminen haluaa varmasti kuulla yhtä ja samaa raitaa ad infinitum, kuten tyypillisen ihmisen kellotaajuudelle säädetyt tekoälyalgoritmit youtuben sivuilla olettavat, minulle riittäisi päin vastoin vain kerta tai pari yhtä kappaletta ja sitten on aika siirtyä eteenpäin eikä fossiloitua paikoilleen. Youtubessa on miljoonia kappaleita. Miksi minulle tarjotaan niistä vain ehkä noin 30 kpl, joissa ainoat muutokset koskevat niiden järjestystä sivulla, niiden esittäjiä tai sovituksia?

En ole ikinä ymmärtänyt 90-luvun teininä sitäkään, että mikä saa sukupolveani fanittamaan vielä nyt vuonna 2018 90-luvun hittejä? 90-luku -festarit ovat Suomessakin oikea kassamagneetti. Täällä pääkaupunkiseudulla niitä järjestetään pienistä ysärikokoontumisista aina isomppiin kekkereihin asti.

Rehellisesti sanoen 90-luvulla tehtiin ehkäpä vain 1 tai 2 kappaletta, joissa on mielestäni vielä nyt vuonna 2018 jotain uutta ja mielenkiintoista löydettävää loppujen ollessa niin klaustrofobisen ennalta-arvattavia, että ahdistaa.
« Viimeksi muokattu: pe 09.11.2018, 19:58:10 kirjoittanut Hänen pyhyytensä »
Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Fiilikset ja päivän mietteet (nro 3)
« Vastaus #2099 : pe 09.11.2018, 19:53:30 »

Välillä vituttaa kuulua lajiin nimeltä ihminen.
..... Tyypillinen ihminen on niin saatanan urpo, että se saa paskahalvauksen jos joutuisi tulemaan ahtaasta impivaaralaisesta tynnyristään ulos. Sen Youtuben tekoälyalgoritmit selvästi osoittavat.

Minäkin vihaan ihmisiä, mutta se ei suoranaisesti johdu Youtubesta tai Tinderistä.


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu