Kirjoittaja Aihe: Rasismi Suomessa (nro 2)  (Luettu 26849 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #940 : la 01.12.2018, 12:22:07 »
Lenkkareita meidän yyperohjaajammekin taannoin suositteli ensimmäiseksi hätävarjeluvälineeksi.
Erittäin hyvä jos näin, ei ole silloin mikään turha tyyppi. Liikaa leffoja katselleita kouluttajiakin saattaa olla, joskaan en ole kuullut sellaisista KM:n yhteydessä.
Lainaus käyttäjältä: Norma B
Niin, se puukko pitää olla tulemassa jo kohti ja ei mitään pakotietä missään että mennään siihen että pitää blokata se isku. Ja sepäs olisikin pirun mielenkiintoista että tapahtuuko kuitenkin sellainen ääh ööh mitä vittua missä mennään mikä maa mikä valuutta -reaktio ennemmin kuin se että toimii välittömästi ja vieläpä oikein.

Loppujen lopuksi KM taitaa olla vaan urheiluharrastus...
Liikesarjoja ja tekniikoita tulisi harjoitella niin kauan, että ne tulevat tarvittaessa automaattisesti, ajattelematta, pelkällä lihasmuistilla. Silloin joskus ysärillä kansa sai tästä elävän elämän demosntraation, Timo Rantalaisen ja Jari Sarasvuon show´ssa Hyvät, pahat ja rumat. Heillä oli siellä muuan palkkasotilas haastateltavana, ja haastattelun loppua kohden Sarasvuo sai päähänsä kokeilla haastateltavan reaktiota. Poistui muka studiosta, palasi ja hiipi paikallaan istuneen haastateltavan taakse, ja otti hänestä kuristusotteen. Haastateltava heitti välittömästi Sarasvuon ylitseen, ja länttäsi sitten turpaan. Pointti oli siinä, että ei hän edes pysähtynyt katsomaan, kuka siellä oli ja onko tämä vain testi, vaan toimi heti, silmääkään räpäyttämättä.

Puukottaja ei kuitenkaan välttämättä toimi siten, kuin mitä vastaan on harjoiteltu. Tyypillinen puukottaja on yleensä aineissa ja/tai kännissä, mutta poikkeukset vahvistavat säännön. Saattaa olla vaikka harhainen ja sairaalloisen paranoidi, ja hyökkää kirjaimellisesti, kuin olisi itse täydessä hengenhädässä. Potkaise sellaista haaroihin? Vaikka osuisit, ehtisi puukottaa sinua silti monta kertaa, rynnimällä sitkeästi päälle. Tai lukitsee jalkasi haaroväliinsä, ja ryhtyy puukottamaan reiteen. Repäisee samalla rinnuksista lähemmäksi, ja puukottaa samalla koko ajan vatsaan, kylkeen ja kaulaan? Juu, kantsii siis kuitenkin kokeilla riittävää välimatkaa tehokkaimpana tapana. :)

Väkivallan sijaan Suomessa(kin) pärjää erittäin pitkälle arkijärjellä, olemalla tilannetietoinen ja katsomalla vähän sitä, missä kulkee, milloin kulkee ja kuinka kulkee. Tavan kadunviisautta:

1. Turuilla ja toreilla kulkiessa liiku aina, kuin sinulla olisi selkeä määränpää. Helpoimmin uhriksi joutuvat näyttävät jo valmiiksi uhreille ja kulkevat tiedostamattaan, kuin haavoittuneet eläimet: lähellä seinän vierustaa, katse maassa tai ympärilleen pälyillen, liike näyttää päämäärättömälle ja epäröivälle. Helppo ryöstön kohde.

2. Suomi on niin turvallinen maa, että jengi kulkee täällä yleisimminkin katse kiinni luurissa, korvakuulokkeet päässään. Aikuisten oikeasti isommissa paikoissa tämä ei tulisi kuuloonkaan, ellei ole paikallinen. Ruudun toljaaminen ja korvakuulokkeiden käyttö vievät tilannetietoisuuden, ja näin tekee itsestään naurettavan helpon kohteen esim. taskuvarkaudelle.

3. Pysy jatkuvassa liikkeessä. Yleisin moka on pysähtyä, jos joku tuntematon huikkaa jotain perään. Ehei, jatka koko ajan matkaasi - sinulla on määränpää. Sama juttu, mikäli joku sattuisi tarttumaan hihaasi. Älä pysähdy irrottamaan itseäsi, vaan repäise itsesi lennosta irti ja jatka koko ajan matkaa. Älä irrottaudu tilanteesta kuin ansasta irti pyristelevä lintu, vaan tee se aktiivisesti ja aggressiivisesti. Anna heti sellainen vaikutelma, että tilanteen vähänkään jatkuessa laittaisit erittäin rajusti hanttiin. Toisin sanoen, älä ole helppo uhri. Tyyppi antaa sinun luultavasti olla, ja jää odottamaan sitä helpompaa, vähemmän vaivan tapausta.

4. Suurkaupunki, ja ennestään täysin tuntematon alue? Olen huomannut parhaaksi tavaksi varmistua ympäristön turvallisuudesta sillä, jos alueella liikkuu äitejä pienten lastensa kanssa, ylipäänsä jos kaduilla ja leikkipuistoissa näkyy siististi pukeutuneita penskoja, huolettoman oloisina. Jos ei näy äitejä lapsineen, tiedän olla tavallista tarkempana. Myöhään illalla ja yöllä tilanne on tietysti toinen, ja kannattaa olla koko ajan tarkkana. Valmiiksi levottomiksi tietämillään alueilla kannattaa ottaa taksi suoraan klubin/yökerhon eteen. Metroakaan ei välttämättä kannata silloin käyttää, vaikka se sijaitsisi ihan lähellä.

5. Näytä valmiiksi vähän ärtyneeltä. Naama messingillä ja liian huolettoman oloisena kulkeva tulkitaan helpoksi kohteeksi.

Tätä on hieman hankala pukea sanoiksi. Ei mikään tästä tarkoita, että pitäisi olla jännäämässä ja alituiseen niin tietoisen tarkkana, kuin ehkä saattaa tulkita. Tavallaan se tarkkuus ja tilannetietoisuus alkaa tulla kokemuksen kautta luonnostaan, eikä siihen tarvitse tuhlata silloin erikseen energiaa. Ehkä minulla on ollut myös säkää, mutta sellaisenkin huomion kuvittelen tehneeni, että levottomilla kaduilla liikuskellessa kannattaa syödä samalla jotain. En tarkoita nyt mitään pitsaa tai falafelia. Nehän ovat herkullisia, ja jonkun saattaisi tehdä mieli pölliä annos omakseen/lyödä se käsistä, ihan vain riitaa haastaakseen. Mutta esimerkiksi omena on mainio tähän. Sitä voi syödä yhdellä kädellä, sen voi heittää tai pudottaa nopeasti pois - ja sillä voi myös heittää hyökkääjää. Itsevarmasti (Mutta ei röyhkeästi) ja päämäärätietoisesti kulkeva tyyppi, joka syö samalla huolettoman näköisenä terveellistä välipalaa? Ei sellaiselle huvita mennä vittuilemaan, vaikuttaa turhan kokeneelle ja skarpille kohteelle.

Lisäys: Jahka tulee lisää ikää, ryhdyn pitämään mukanani kävelykeppiä (Olen ostanut sellaisen jo kauan sitten). Mitä mainioin aseeton ase, jos tilanne menee kiperäksi. Naiselle vielä semmoinenkin vinkki, että kannattaa käyttää veskaa, jossa vetoketju avautuu edestä, ei takaa. Näin näkee vetskarin olevan kiinni koko ajan, kun kulkee. Suurissa ihmisjoukoissa nurin päin avautuva vetskari on helppo avata ilman, että omistaja huomaa. Sitten on kännykkä, lompuusi, hetut ja pankkikortit tiessään, ja tulee kiire kuolettaa tilit.
« Viimeksi muokattu: la 01.12.2018, 12:38:58 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Safiiri

 • Konkari
 • Viestejä: 15485
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #941 : la 01.12.2018, 12:54:08 »
Näin jokin aika sitten perheen johon kuului kaksi valkoista aikuista ja yksi musta pikkulapsi. Jotenkin sitä on tottunut siihen että mustia lapsia löytyy vain yh-perheistä, joko sitä kautta että nainen on adoptoinut Afrikasta, tai sitä kautta että nainen tekaisi lapsen afrikkalaisen kanssa. En muista koskaan aiemmin, koko elämäni aikani, nähneeni, kuulleeni tai lukeneeni kombinaatiosta jossa on kaksi valkoista vanhempaa ja musta lapsi. No, voihan se joku uusperhekin olla.
Adoptiolapsi, en oikein pidä asiasta. Tulevaisuutta pitäisi ajatella universaalimmin, ei vain oman "perheen" kohdalla.

Ahaa, perhe jossa on adoptoitu lapsi ei olekaan oikea perhe? Vaikka olisi isä ja äitikin ihan eri sukupuolta?

Taitaa se tärkeä asia olla ihonväri. Jos se adoptoitu lapsi olisi ollut valkoinen pellavapää, ei Toopea häiritsisi asia millään tapaa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #942 : la 01.12.2018, 17:47:22 »
Jos oikein käsitin, tämä lähes 30 v v kamppailulajeja harrastanut tähän mennessä yyperein kohtamaani KM-ohjaaja on ollut duunissa jossa on oikeasti joutunut taltuttamaan porukkaa. Olikohan hän ollut portsarina, tai jotain tämmöistä.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #943 : su 02.12.2018, 18:20:35 »
Presidentti Niinistökin on järkyttynyt suomalaisten harjoittamasta rasismista.

Joskus järkyttyy jo heti aamusta. Tänään kävi niin. Valtteri, 11-vuotias poika, kertoi tv:ssä kokemuksistaan. Häntä syrjitään ja nimitellään ihonvärinsä vuoksi, bussikin saattaa jättää poimimatta hänet kyytiin. Tällaista vääryyttä ei saa Suomessa tapahtua. Valtteri antoi rohkean mallin rasismin vastaiselle viikolle! SN
 - US 21.3.16

Oli multa jotenkin aikoinaan jäänyt huomaamatta tämä uutinen, mutta nyt US näyttää viettävän jonkinlaista rasismin vastaista "viikkoa" kun yläpalkissa on valittavissa aiheena.
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #944 : su 02.12.2018, 18:44:34 »
Valtterin tapaus on surullinen. Se on surullinen siksi, että Valtterin valkoihoinen "tiedostava" adoptioäiti on käyttänyt häntä välikappaleena päästäkseen paistattelemaan julkisuudessa.

Valtterista on hänen äitinsä toimesta tehty valtakunnallinen rasismimannekiini ja yleinen vitsailun ja pilkan kohde. Sen huomaaminen, että bussitkin ovat Suomessa rasistisia, eivätkä tästä syystä ota tummaihoista Valtteria kyytiin, on vaatinut vilkasta mielikuvitusta. Mutta mitäpä julkisuudenkipeä nainen ei tekisi päästäkseen televisioon ja päteäkseen rasisminvastustajien hörhöpiireissä. Adoptiolapsen elämällä ei ole tässä pelissä mitään arvoa.

Bussikuskeissa on nykyisin paljon tummaihoisia. Ajavatko hekin Valtterin ohi? Vai nimenomaan he?

Seuraavassa on aiheeseen liittyviä kommentteja hommafoorumilta poimittuna:

"Aikamoista huomiohuoraamista äidiltä. Niinkuin ylempänä jo joku sanoi, HSL:n bussinkuljettajista iso osa on mamu-taustaisia, joten..."

"Mamma Saarisen motivaatiot lienevät myös poliittiset ja lapsi on vain väline politikoida. Monesko rasismikauhistelu-juttu tämä on julkisuudessa saman naisen taholta? Kolmas?"

"Valtterin mutsille täytyy sanoa, että hoitakoon bussi-casen asianosaisten kanssa ja jättäköön muut rauhaan tältä säälittävältä ulinalta. Lisäksi voisi hankkia elämän ilman toistuvaa julkisuushuoraamista."

"Olisipa minullakin tummaihoinen lapsi. Olisin kansanedustaja että heilahtaa."

"no voisi jopa heittää lastensuojeluilmoitusta kehiin tuosta huomiohuoraavasta äitistä, ilmoituksen voi tehdä nimettömänäkin."

"Joillakin ihmisillä on taipumus joutua ongelmiin, ihan kaikkien kanssa. Saarisen perheessä on tätä mentaliteettia, punikkiäitee opettanut adoptiolapselleen. "

"Ensimmäinen ajatukseni, kun näin otsikon, oli: TAASKO? Kunnon  :facepalm: -eleen kera. Eikä se reaktio siis suinkaan kohdistunut siihen, että Valtteri oli mahdollisesti jätetty taas pysäkille ihonvärinsä takia, vaan se, että taasko se pöljä muija tekee julkisuushuoraamista poikansa kustannuksella. Valtteri-parka. Hänen ja hänen äitinsä onnettomille tarinoille nauravat naurismaan aidatkin."

https://hommaforum.org/index.php/topic,114279.0.html
« Viimeksi muokattu: su 02.12.2018, 19:26:44 kirjoittanut Kopek »

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #945 : su 02.12.2018, 18:55:06 »

Valtterin äiti elää kouluttamalla sosialisteja (SDP) propagandatyössä. Tämä case oli varmaan jonkinlainen Pro Gradu.....

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 3155
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #946 : su 02.12.2018, 19:23:21 »
Oli multa jotenkin aikoinaan jäänyt huomaamatta tämä uutinen, mutta nyt US näyttää viettävän jonkinlaista rasismin vastaista "viikkoa" kun yläpalkissa on valittavissa aiheena.

Katti on jäänyt ajasta jälkeen kuin Valtteri pysäkille... ;D

Poissa Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 2923
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #947 : su 02.12.2018, 19:42:30 »
Oli multa jotenkin aikoinaan jäänyt huomaamatta tämä uutinen, mutta nyt US näyttää viettävän jonkinlaista rasismin vastaista "viikkoa" kun yläpalkissa on valittavissa aiheena.

Katti on jäänyt ajasta jälkeen kuin Valtteri pysäkille... ;D

Älkäähän nyt. Ilman Katin väsymätöntä valistustyötä minäkin olisin todennäköisesti parhaillaan kadulla pieksämässä juutalaisia.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #948 : su 02.12.2018, 21:04:45 »
Presidentti Niinistökin on järkyttynyt suomalaisten harjoittamasta rasismista.

Joskus järkyttyy jo heti aamusta. Tänään kävi niin. Valtteri, 11-vuotias poika, kertoi tv:ssä kokemuksistaan. Häntä syrjitään ja nimitellään ihonvärinsä vuoksi, bussikin saattaa jättää poimimatta hänet kyytiin. Tällaista vääryyttä ei saa Suomessa tapahtua. Valtteri antoi rohkean mallin rasismin vastaiselle viikolle! SN
 - US 21.3.16

Oli multa jotenkin aikoinaan jäänyt huomaamatta tämä uutinen, mutta nyt US näyttää viettävän jonkinlaista rasismin vastaista "viikkoa" kun yläpalkissa on valittavissa aiheena.

Montako tyyppiä raiskasi tämän Valtterin?

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #949 : su 02.12.2018, 21:36:12 »
Tuntuu rasismikeskustelussa moniltakin jääneet valttereita pysäkille, niin käsittämätöntä vouhotusta ja suomalaisten syyllistämistä keskustelu mediassa on.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa urogallus

 • Konkari
 • Viestejä: 3247
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #950 : su 02.12.2018, 21:40:26 »
Oli multa jotenkin aikoinaan jäänyt huomaamatta tämä uutinen, mutta nyt US näyttää viettävän jonkinlaista rasismin vastaista "viikkoa" kun yläpalkissa on valittavissa aiheena.

Katti on jäänyt ajasta jälkeen kuin Valtteri pysäkille... ;D


Juu. Ei ole kaikki valtterit kyydissä Oulussakaan.

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #951 : ma 03.12.2018, 20:37:43 »
Miten teistä muista oli tulla natseja? Oliko se saada alkunsa vain ensin viattomana viiksikokeiluna, vai luitteko kenties jotain syventävää materiaalia, kuten Iltalehteä?

Onneksi MrKAT valistaa ja jakaa meille täällä viisautta, muuten olisi voinut käydä meille tietämättömille köpelösti.

Eikä sitten myöskään koskaan kävellä risteyksessä päin punaisia, eikä saa syödä purkkaa tunnilla.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #952 : ma 03.12.2018, 23:27:30 »
Suomalaisten syyllistäminen saa mediassa jopa ihan ääliömäisiä piirteitä, ettei voi kun nauraa. Itkeä ei voi.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265891-suomi-euroopan-rasistisin-maa-tummaihoisten-hairinta-yleista-eu-tutkimus-kertoo
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kartta-maailman-rasistisimmat-ja-suvaitsevimmat-maat-suomi-selvasti-naapureita-rasistisempi/5806552
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1d87fd4d-9eab-4f3d-9398-76604d37ff95
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000002964150.html

Joskus minusta tuntuu, että valtavirtamedia tarjoaa täyttä paskaa!
Kuinka paljon meillä ulkkareita tapetaan verrattuna Afrikan tai Aasian maihin? Luku lähentelee nollaa, muutamista tapauksistakin osa on noiden keskinäisiä välienselvittelyjä. Silti media kehtaa meitä syyllistää aiheetta. V...u millainen suomalaisvastainen media meillä on. Syytellään rasismista ja naisvihamielisyydestä, vaikka nuo nais- ja muukalaisvastaiset ilmaukset ovat oikeasti meillä varsin vähäisiä, syyttely vain on suurta.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #953 : ti 04.12.2018, 09:47:48 »
Epäoikeudenmukaisuudestahan se natsismi sikiää.

Se on muuten jännä juttu että kun viime vuosina on havahduttu nuorten miesten syrjäytymiseen, niin kukaan ei piittaa paskaakaan näistä syrjäytyneistä sitten kun heidät syystä tai toisesta voi määritellä natseiksi. Johan loppuu myötätunto siihen paikkaan välittömästi. Samaan aikaan ollaan niin aah ja ooh jostain ulkomailta lompsivia nuoria miehiä kohtaan, joista kukaan ei tiedä kuinka moneen kidutukseen, raiskaukseen ja joukkomurhaan ovatkaan kenties jo ehtineet osallistumaan. Iän ei saa antaa hämätä. Varsinkin kun se on usein valehdeltu alaspäin.

Tervetuloa terroristi, hyvästi natsi.

No, ei tässä nyt onneksi sentään ole enää hurmoksellinen vuosi 2015. Alkaa tuulensuunta kääntymään. Enkä minä hurraata natsismillekaan huuda. Itseasiassa pännii tämä idiotismi että vouhoti vouhoti vouhoti aina suuntaan tai toiseen, ja se tavis jota ei oikeasti kiinnostaisi joku vitun politiikka hittojakaan saa vaan ihmetellä Paremman Väen viimeisimpiä päätöksiä.

Poissa mikainen

 • Konkari
 • Viestejä: 2127
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #954 : ti 04.12.2018, 10:25:43 »
Suomalaisten syyllistäminen saa mediassa jopa ihan ääliömäisiä piirteitä, ettei voi kun nauraa. Itkeä ei voi.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/265891-suomi-euroopan-rasistisin-maa-tummaihoisten-hairinta-yleista-eu-tutkimus-kertoo
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kartta-maailman-rasistisimmat-ja-suvaitsevimmat-maat-suomi-selvasti-naapureita-rasistisempi/5806552
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1d87fd4d-9eab-4f3d-9398-76604d37ff95
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000002964150.html

Joskus minusta tuntuu, että valtavirtamedia tarjoaa täyttä paskaa!
Kuinka paljon meillä ulkkareita tapetaan verrattuna Afrikan tai Aasian maihin? Luku lähentelee nollaa, muutamista tapauksistakin osa on noiden keskinäisiä välienselvittelyjä. Silti media kehtaa meitä syyllistää aiheetta. V...u millainen suomalaisvastainen media meillä on. Syytellään rasismista ja naisvihamielisyydestä, vaikka nuo nais- ja muukalaisvastaiset ilmaukset ovat oikeasti meillä varsin vähäisiä, syyttely vain on suurta.

Tuon mukaan Suomi on Euroopan rasistisin maa (piti paikkansa tai ei)  ja sinä vertaat Afrikan ja Aasian maihin. Taidat olla globalisoitumassa.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #955 : ke 19.12.2018, 09:45:26 »
Maahanmuuttaja hyppii suvaitsevaisten silmille...  ;D

https://www.anteryasa.fi/mina-tuomitsen-lahi-idan-raiskauskulttuurin/?fbclid=IwAR1VRDGe4rImbbLjxroHNPqvbcXvMPTT3VblkHFXty0BvbYlONr9n3Rwyvg

Briteissä 1400 lasta joutui pääosin pakistanilaisten muslimimiesten grooming jengien uhriksi, koska omahyväiset ja pelokkaat, poliittisen korrektit Britit pelkäsivät leimautuvansa rasisteiksi. Sama juttu Suomessa. Kauhistellaan rasismia. Egosi on näköjään tärkeämpi, kuin lapset.

Sama juttu silpomisten kanssa. 10,000 silvottua ja 3000 vaarassa joutua silvotuksi. Tärkeämpää on näköjään vaalia ”suvaitsevaisen” valkoihoisen kantasuomalaisen ihmisen imagoa ja varoa rasistileimaa hinnalla millä hyvänsä. Egosi on näköjään tärkeämpi, kuin ”ruskeat tytöt”, jotka silvotaan.

Shame.

Ei siinä ole mitään rasistista puhua avoimesti patriarkaalisista, naisia ja lapsia alistavista, uskonnollisista ja barbaarisista asenteista, sekä tuomita ne kovalla äänellä.

Te ”suvaitsevaiset” teette sitä jatkuvasti suomalaisten asenteiden kontekstissa! Miksi ette salli meille maahanmuuttajille samaa oikeutta?

Koska Islam. Olette tehneet islamista, islamilaisesta konservatismista ja fundamentalismista itsellenne pyhän lehmän, mitä ei saa missään nimessä kritisoida. Katsos, asenteiden ja uskon kritisoiminenhan on rasismia? No, tottakai se on, jos olennaisesti uskot muslimin olevan rotu, tai mitään tekemistä ihonvärin kanssa. Olette älyttömän tietämättömiä, laitatte kaikki maahanmuuttajat saman patriarkaalisen ja islamilaisen katon alle. Ihan kuin meitä liberaaleja ei edes olisi.

Tekemällä siitä ”rasismikeskustelun” te olette ne, jotka luulevat näiden asioiden olevan olennaisesti osa meidän liberaalienkin mamujen kulttuuria. Me tuomitsemme eniten nämä asenteet, tiedämme mistä ne kumpuaa ja taistelemme päivittäin henkemme uhalla niitä vastaan. Kuinka moni teistä päivät pitkät mamujen ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista huutavat uskaltavat kanssani Pridelle kantamaan homo-muhammed kuvaa? Niinpä.

Te leimaatte meidät ”Setä tuomoiksi”, ”uncle tomiksi” ja ”kotineekereiksi”, ”rasismia sisäistäneiksi”, ja joskus jopa ”oikeistopopulisteiksi”, koska emme allekirjoita hyysäilyänne, ”positiivista rasismianne”, päähän taputtelua ja uhrien syyttämistä.

Te olette jatkuvasti liberaalien maahanmuuttajien oikeuksia vastaan ja suojelette patriarkaalista fundamentalismia, jotta oma perseenne säästyisi viiteryhmänne taantumukselliselta lynkkaukselta. Te asetatte standardit ihonvärin ja alkuperämaan mukaisesti. Te kohtelette erilaisia ihmisiä eri tavalla.

Te olette pelkureita, joita kiinnostaa vain oma ego ja asema kollektiivisessa ryhmässänne. Pelkäätte leimautua rasistiksi, koska viiteryhmänne on autoritaarinen ja leimaava. Pelkonne tulee lasten oikeuksien edelle elää vapaasti ja ilman pelkoa Suomessa. Häpeäisitte.

Tämä ei ole kannustus rasismiin, vaan nimenomaan sen lopettamiseen. Asenteenne on rasistista, sillä oletatte, että raiskaaminen on osa kulttuuriani, mitä ei saa kritisoida, koska se voisi olla rasismia. Te olette ne rasistit.

Raiskaaminen on kulttuurista, mutta ei minun kulttuurini, eikä kukaan paitsi islamistit, nuo Lähi-Idän natsit, ole vaatineet teitä hiljentymään törkeiden rikosten edessä syyllistämällä rasistiksi. Miksi palvelette Lähi-Idän natseja? Miksi ette kuuntele Lähi-Idän liberaaleja vasemmistolaisia? Mikä teitä vaivaa? Kai te tajuatte, että olemme täällä pakolaisina nimenomaan karkuun näitä asenteita?

Kuka muistaa ”pelolle ei saa antaa valtaa”? Monelta on unohtunut sanoma. Pelkäävät suunnattomasti ”suvaitsevaista” lynkkausta. En sano tässä mitään, mitä itseään suvaitsevaisena pitävä, vasemmistoa/demari/vihreitä äänestävä ja feministi ei sanoisi suomalaisten raiskaajien rikosten kohdalla. Silloin saa huutaa raiskauskulttuurista, mutta minä en saa tehdä samaa oman alkuperämaani, uskonnollisen perintöni ja kulttuurini kontekstissa.

Ihan oikeasti, kuka tässä on se rasisti? Suvaitsette siis Lähi-Idän konservatistisen islamilaisen raiskauskulttuurin, missä raiskattu nainen on syyllinen ”siveytensä” rikkomiseen?

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #956 : ke 19.12.2018, 10:10:17 »

Maahanmuuttaja hyppii suvaitsevaisten silmille...  ;D


Pakko toistaa vielä eli lue edes tämä:

.....Olette tehneet islamista, islamilaisesta konservatismista ja fundamentalismista itsellenne pyhän lehmän, mitä ei saa missään nimessä kritisoida. Katsos, asenteiden ja uskon kritisoiminenhan on rasismia? No, tottakai se on, jos olennaisesti uskot muslimin olevan rotu, tai mitään tekemistä ihonvärin kanssa. Olette älyttömän tietämättömiä, laitatte kaikki maahanmuuttajat saman patriarkaalisen ja islamilaisen katon alle. Ihan kuin meitä liberaaleja ei edes olisi.

Tekemällä siitä ”rasismikeskustelun” te olette ne, jotka luulevat näiden asioiden olevan olennaisesti osa meidän liberaalienkin mamujen kulttuuria. Me tuomitsemme eniten nämä asenteet, tiedämme mistä ne kumpuaa ja taistelemme päivittäin henkemme uhalla niitä vastaan. Kuinka moni teistä päivät pitkät mamujen ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksista huutavat uskaltavat kanssani Pridelle kantamaan homo-muhammed kuvaa? Niinpä.Mutta eivä taida fanaatikkojen päähän mikään mennä - kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä. Uhrasivathan atzteekitkin tyttölapsiaan jumalille, niin miksipä ei mekin.......


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #957 : ke 19.12.2018, 20:03:57 »
Miksi pelolle ei saisi antaa valtaa, kun on syytä pelätä tuota lähi-itäläistä ja afrikkalaista kulttuuria?
Emmehän me noidenkaltaisiksi yhteiskuntaamme tarkoittaneet?

Mutta eivät taida fanaatikkojen päähän mikään mennä - kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä. Uhrasivathan atzteekitkin tyttölapsiaan jumalille, niin miksipä ei mekin.......
Niin. Otetaan historiasta oppia, jotta ei tarvitsisi toteuttaa samaa historiaa.
« Viimeksi muokattu: ke 19.12.2018, 20:06:50 kirjoittanut Toope »
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Safiiri

 • Konkari
 • Viestejä: 15485
Vs: Rasismi Suomessa (nro 2)
« Vastaus #958 : to 20.12.2018, 13:18:15 »
Miksi pelolle ei saisi antaa valtaa, kun on syytä pelätä tuota lähi-itäläistä ja afrikkalaista kulttuuria?
Emmehän me noidenkaltaisiksi yhteiskuntaamme tarkoittaneet?

Mutta eivät taida fanaatikkojen päähän mikään mennä - kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä. Uhrasivathan atzteekitkin tyttölapsiaan jumalille, niin miksipä ei mekin.......
Niin. Otetaan historiasta oppia, jotta ei tarvitsisi toteuttaa samaa historiaa.

Niin tosiaan. Toopen mukaan kuitenkin ihan samanlaiset asiat, jotka siellä jossain muualla on kauheen huonoja ja pilaavat yhteiskuntaa, ovat meillä vallan mainioita. Kunhan niitä kutsutaan kristillisyydeksi. On ihan - eri - asia sanoa raiskauksia kristillisen Jumalan tahdoksi kuin Allahin tahdoksi.