Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 3)  (Luettu 3135 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Safiiri

 • Konkari
 • Viestejä: 12716
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 3)
« Vastaus #1060 : ti 09.01.2018, 11:51:49 »
Kärjistetysti PS-mullahit on täällä kuin mullahit arabimaissa: "Mutta meidän naisillahan on jo oikeudet kunnossa ja paljon vapauksia ja autolla saavat ajaa ja..."
Voihan se Suomen tilanne ollakin niin, että naisten asema on erittäin hyvä. Miesten asunnottomuus ja syrjäytyneisyys saattavat olla vakavampia ongelmia, kuin feministien kuvittelemat sortojärjestelmät...

Minusta kovasti näyttää, että Suomi pitää huolta naisistaan paremmin kuin miehistään! Ovatko naiset siis sorrettuja?

Meillä on tavattoman suuri joukko miehiä, jotka pärjäävät erinomaisen hyvin. Paremmin kuin naiset. Mikset syytä Suomea siitä, että se suosii näitä tietynlaisia miehiä muunlaisten miesten kustannuksella? Mikset kurmuuta niitä vastuussa ja vallassa olevia miehiä siitä, etteivät pidä kavereitaan paremmin kyydissä? Miksi tämä olisi jollain lailla naisten vika?
Vähän hölmö kommentti mielestäni. Puhuin siitä, että yleisellä tasolla naisten asema Suomessa lienee jopa parempi kuin miehillä, joten miksi esiintyä sorrettuna? On totta, että bisnesmaailman yläluokassa miehiä on enemmistö, mutta naisten pitää itse haastaa bisnesmaailmaa. Siten "tasa-arvo-ongelma" ratkeaa.

Kuten mikainen totesi, niin jostain syystä siis et pyydä niiltä huonosti menestyviltä miehiltä tuollaista haastamista. Miksi et? Lisäksi - vain naisten kohdalla riittää joku ”yleisesti ottaen” -taso. Se siis tarkoittaa juuri sitä, että kaikkien naisten - pätevimpien ja lahjakkaimipien ja osaavimpienkin - tulee tyytyä siihen, että ”yleisesti ottaen” meitä sentään ei kaikkia hakata, pakoteta ulos työelämästä ja ympärileikata. Tällä perusteella kaikkien - niidenkin, jotka olisivat vähintään yhtä kykeneviä businessmaailman huipulle tms, pitäis tyytyä tämän yleisen tason perusteella siihen, että sen oman osaamisen lisäksi heidän pitää olla ekstravakuuttavia (ja monasti luopua yksityiselämän puolella monista asioista) eri tavalla kuin miesten vain saavuttaakseen sellaisia asemia, mihin heidän kykynsä riittävät mennen tullen. Miespuolisilta ei tietenkään pitäisi vaatia mitään ekstraa, vaan ennemminki vähän madaltaa vaatimustasoa, jotta he jaksaisivat opiskella koulussa ja etsiä tiensä korkeakouluihin. TÄTÄ kehtaat kutsua tasa-arvon vaatimiseksi ja moittia muita siitä, että he jotenkin suosivat naisia.

Miesten kohdalla siis tasa-arvoa tarkastellaan siitä, miten koko miesten porukka saadaan pärjäämään ja pieni  miesten joukko, jolla menee huonosti on epätasa-arvosta todistava ilmiö. Naisten kohdalla jostain hämärästä syystä ei kuitenkaan erittäin menestyvien naisten ryhmän puuttuminen olekaan vastaava epätasa-arvosta todistava ilmiö. Sen väitätkin todistavan siitä, etteivät naiset halua / yritä riittävästi / kykene sinne huipulle pääsemään. Miksi näin? Minusta tässä on hyvin suurta epäloogisuutta. Naisten ”vähäisyys” huonosti pärjäävissä on sulle todiste miesten epätasa-arvosta, mutta naisten puuttuminen huipulta ei olekaan todiste naisten epätasa-arvosta. Eikö yhtä lailla miesten liian suuri osuus erittäin hyvin pärjäävistä ole epätasa-arvosta todistava asia kuin heidän liian suuri osuutensa huonosti pärjäävistä?


Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 6023
 • Hai Sixteen!
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 3)
« Vastaus #1061 : la 03.02.2018, 01:56:17 »
Mikä on perussuomalaisten kanta aktiivimalliin ja yleislakkoon?
Saa etsiä kissojen ja koirien kanssa koska PS-johto keskittyy tuijottamaan ulkomaille kun kotomaan työttömät tai edes työttömyysluvut ei kiinnosta?

PS:n Suomen Uutisista löytyy kyllä "uutinen" muttei selvää kannanottoa:
https://www.suomenuutiset.fi/tuhannet-kokoontuneet-senaatintorille-vastustamaan-aktiivimallia/
Kommentoijat piikikkäästi:
 - psirkku
      Missä huhtasaaren kommentti. Twitterissä kantaa huolta vain göteborgin huivipäistä

 - Missä Halla-aho? 
     Vihreät ja punaiset pitivät vaalitilaisuuden. Nyt pitäisi Halla-ahon ottaa voimakkaasti kantaa näihinkin
     asioihin. Halla-aho haluaa aktiivista työvoimapolitiikkaa ja työttömät takaisin työelämään.
     Näin olen ymmärtänyt.

 - Missä Halla-aho?
     Hallituspuolueiden puheenjohtajat @juhasipila, @PetteriOrpo, @SampoTerho ja työministeri @lindstrom_jari
     tapasivat aamupäivällä SAK:n työvaliokunnan Kesärannassa. https://t.co/wpBIGbxLN7
     Sossut, vihreät, Vasemmisto tavannut myös SAK:n johtoa.
     Näin pitäisi myös Halla-ahon, Huhtasaaren ja Eerolan tehdä.
 - äänestäjä Hämmentynyt •13 tuntia sitten
     Ex-persut ovat vastuussa tästä fiaskosta. Mutta mikä on persujen kanta aktiivimalliin KYLLÄ vai EI? Voisiko
     Halla-aho tulla kaapista ulos

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden, paperittomien, piilottelu ei ole laitonta.
   - presidentti Sauli Niinistö 13.12.2017

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4171
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 3)
« Vastaus #1062 : la 10.02.2018, 15:22:56 »
Toinen mörkö on terrorismi, joka on kuitenkin vähentynyt jo kolmen vuoden ajan.Moni suomalainen on säälittävä rieväpöksy. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005449586.html.
Tuossa vuoden 2017 lehtijutussa todetaan että terrorismi oli OECD-maissa huipussa vuonna 2016. Mutta terrorismin kohteena olevien maiden määrä kasvaa. Kolmen vuoden jaksolla 2015-2017 väheneminen viittaa siihen etä vuosi 2014 oli käännekohta taistelussa radikaaleja islamistisia ääriliikkeitä vastaan. Vähenemistä on tapahtunut erityisesti Nigeriassa (Boko Haram), Syyriassa, Pakistanissa ja Afganistanissa.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 12464
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 3)
« Vastaus #1063 : la 10.02.2018, 21:37:16 »
Safiiri, minusta naiset eivät parjää mitenkään huonosti Suomessa. En näe suuria tasa-arvo- tai ihmisoikeusongelmia naisia koskien.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4171
Vs: Perussuomalaisten muodonmuutos? (nro 3)
« Vastaus #1064 : su 11.02.2018, 04:36:21 »
Mikä on perussuomalaisten kanta aktiivimalliin ja yleislakkoon?
Vaivautunut. Ovat sinisen mitääntekemättömän työministeri Jari Lindströmin hallinnonalalla. Tosin hallis-persut eivät varsinaisesti hae kannatusta demarien tontilta, mutta kaikki demarit eivät vielä ole paluumuuttaneet. Demarien ja persujen lannatuskäyrät ovat tasan peilikuvia
https://yle.fi/uutiset/3-9215760#start=252
« Viimeksi muokattu: su 11.02.2018, 04:41:43 kirjoittanut Jaska Jokunen »