Kirjoittaja Aihe: TV-nurkka  (Luettu 86856 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa Renttu

  • saippuakauppias
  • Konkari
  • Viestejä: 9264
  • Epäilyttävä henkilö
Vs: TV-nurkka
« Vastaus #1100 : pe 21.09.2018, 13:49:00 »
Niin ja yhtä juttua ihmettelen. Eikö enää löydy keskustelijoita, kun Ville Virtanen on ollut molempien ohjelmien loppupaneelissa?
Ville Virtanenhan on asunut jo vuosia Tukholmassa, ja oppinut tosiruotsalaisen teatterimaailman kulttuurin. Suosittelen palauttamaan mieleen, mitä kaikkea sikäläisen #Metoo-kampanjan tiimoilta tapahtui. "Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat".

Eipä sillä, Ville on kyllä muutenkin esim. pasifisti, ja kannattaa pehmeitä arvoja. Niinhän meistä useimmat, kunnes paska iskee potkuriin. Silloin viimeistään huomataan, että haaveilu on erittäin suurta luksusta, johon realismiin maailmankuvansa perustaneilla harvemmin on edes varaa. Saahan niitä taivaanrantoja maalailla, ei ne siitä kulu.

Lisäys: Kun siis Ville on siellä Ruotsissa hienosti sikäläisen talon tavoille oppinut, niin kannattaahan häntä käyttää. Ja totta kai Ville tulee, kun sillä saa näkyvyyttä, ja siitä myös maksetaan.
« Viimeksi muokattu: pe 21.09.2018, 13:52:43 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa a4

  • Konkari
  • Viestejä: 4021
Vs: TV-nurkka
« Vastaus #1101 : pe 21.09.2018, 18:03:59 »
Noin viikon studio
Aborttiläppää ja Orpo räppää.

Tarkoitan vanhalla liitolla laajasti kaikkea vanhentunutta kulttuuria; rakenteita, tapoja ja asenteita - moderniin tieteelliseen maailmankuvaan verrattuna.
Eli se on täysin subjektiivinen ja mielivaltainen leimakirves, jolla voi hutkia eri suuntiin, fiilisten mukaan. Eli jutskiasi ei tarvitse ottaa lainkaan vakavissaan.

Amatöörifeministeillehän feminismi on kääntäen tätä. Kaikki mikä on kunkin mielestä kivaa ja hyvää, on feminismiä, ja sit kaikki mikä on tyhmää ja pahaa, niin se ei oo feminismiä. Tosi vakuuttavaa, näitä jutskia on sitten todella syvällisesti pohdittu, kukin kykyjensä mukaan.
Ei täysin subjektiivinen eikä mielivaltainen vaan yleistykseni siitä mitä kaikkea vanhalla liitolla näytetään tarkoittavan.
Jos sinulla on jokin virallinen tarkka määritelmä vanhalle liitolle tai vanhan liiton miehille niin pistä jakoon.
 
Meillä päin puhutaan yleisesti vanhan liiton miehistä, kun viitataan joko konservatiivisiin tai sitten jollain muulla tapaa perinteisempiin tai vanhempaa koulukuntaa edustaviin. Tai sitten ihan vain vanhanaikaisiin voidaan tällä viitata. Merkitys voi olla joko positiivinen tai negatiivinen asiayhteydestä riippuen.
Ei siinä kummempaa.Nimen alkuperä on raamatullinen: vanha liitto on Jumalan ja Israelin kansan liitto, josta Vanha Testamentti kertoo. Wanha liitto (Wanha kaarti) on epävirallinen nimitys ryhmästä, joka koostuu pitkään tietyssä vankilassa asuneista vangeista. Se pyrkii pitämään vankilan valtasuhteet tasapainossa ja estämään vähemmistöryhmien valtaannousun. -Wikipedia
Käytettäessä määritelmää kuvaamaan jotakin asiaa, sillä voidaan tarkoittaa ainakin mm. vanhaa, vanhanaikaista, neuvostoliiton aikaista, kunnollista, aitoa tai alkuperäistä jne. Määritelmää käytetään useimmiten positiivisessa merkityksessä. Se yleisesti romantisoi vanhoja, niin sanottuja parempia aikoja, jolloin kaikki asiat olivat joka suhteessa paremmin kuin nykyisin.
Henkilöihin viitatessa määritelmä useimmiten edustaa ihmisissä, eritoten miehissä yleisesti arvostettavia perisuomalaisia hyveitä.
Pengoin kesällä vaarin autotallia läpi ja nurkasta pölyttymästä löytyi kunnollinen vanhan liiton jopo-fillari.
Tunnethan sen Kalevin sieltä Rotareista? Siinä vasta vanhan liiton mies!


« Viimeksi muokattu: pe 21.09.2018, 18:07:43 kirjoittanut a4 »