Kirjoittaja Aihe: Helsinki - Suomen persereikä?  (Luettu 4000 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 15460
Vs: Helsinki - Suomen persereikä?
« Vastaus #60 : ti 16.01.2018, 13:56:29 »
Muutoin tämä Helsinki taas jotensakin alkoi kyrsimään kun tuntuu olevan suuren suuri uutinen kauhea kamala että kääk sinne saattaa nyt sataa lunta. Ihan kuin PK-seudun sääilmiöt olisivat ainakin kymmenkertaisesti merkittävämpiä tapahtumia kuin muun maan. Hemmetin hienostoseutu ja hannuhanhialue...?

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 15460
Vs: Helsinki - Suomen persereikä?
« Vastaus #61 : pe 09.02.2018, 10:27:53 »
Somesta lainaus:

Kiinteistö-omaisuudeltaan upporikas Helsingin Diakonissalaitos on verovapaa säätiö, joka istuu käytännössä Stadin kunnanvaltuuston päättävissä pöydissä. Heille koitti joulu, kun Helsinki päätti tarjota romanikerjäläisille asunnot ja paperittomille kaikki palvelut. Kuinka ollakaan, HDL tarjoaa sattumalta juuri näitä palveluja.

Säätiön johtokunnassa istuvat mm. Irja Askola ja Anne Berner. Lukuisten "SDP-henkisten" ihmisten lisäksi.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Myöhemmin Luona OY:ssa vaikuttanut, entinen HDL:n johtaja Paavo Voutilainen oli avainasemassa, kun Helsinki tuhlasi asunnottomuusprojektinsa pelkkiin aloituskustannuksiin käsittämättömät 160 Miljoonaa Euroa. Muutaman sadan päihteidenkäyttäjän asuttamiseen Suomen kalleimmille neliöille mm. Kulosaareen, Töölöön, Vallilaan ja Kallioon saatiin kulumaan Miljardi mummonmarkkaa.
https://www.helsinginuutiset.fi/…/86880-helsingin-kodittomi…

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Kaikki saivat omat bileyksiöt, joissa päihteidenkäytöllä ei ole mitään rajoituksia. Kuulemani mukaan pelkät peruskustannukset hyysäämisestä PER HENKILÖ) ovat 3-4000 Euroa kuussa ja näissä Helvetin esikartanoissa tulee ruumiita tasaiseen tahtiin. Upeaa päihdepolitiikkaa. Sata nuorta asuu tuossa kävelymatkan päässä Stockmannilta saman katon alla, päiväkodin vieressä viettämässä ympärivuorokautisia kosteita bileitä ja varastamassa kaikki lähikaupat tyhjiksi (ilman mitään pelkoa rangaistuksesta, sakkomuunnon poiston takia). Eikö olekin outoa, että Suomella on koko ajan verovaje? Ja että nuoret "syrjäytyvät"?
‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Nyt HDL haluaisi, että laittomasti maassa oleskelevat, paperittomat ihmiset saataisiin heti töihin ja tottakai pysymään Suomessa. Maassa, jossa on valtava rakenteellinen työttömyys ja jossa jokaista Siwan kassan paikkaa hakee sata nuorta tohtoria ja professorit päälle.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Suomalaisilla ahkerilla ja päihteettömillä nuorilla ei voi tehdä massia, eli tällä verovapaasti toimintaansa ja kiinteistö-omaisuuttaan paisuttavalla Suurella Hyväntekijällä on kova huoli paperittomasta ulkomaalaisesta lähimmäisestä.
‍‍‍‍‍‍ ‍‍

Eikö tällainen veroja maksamaton, mielestäni tekopyhä ja ahne säätiö, joka hyötyy suoraan rahallisesti kaikesta yhteiskuntarauhaa voimakkaasti raunioittavasta toiminnasta, olekin juuri malliesimerkki siitä, miksi sosiaalimenomme ovat lähteneet lapasesta? Miten "yleishyödyllinen" taho voi yrittää edesauttaa laittomuuden lisääntymistä? Suomessa ei kaiketi ole enää niin tarkkaa, noudatetaanko lakeja vai ei, kunhan lakeja rikkovat sopivat henkilöt.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Media kertoo, kuinka kauheasti on koko ajan leikattu. Tosiasiassa vuosituhannen alusta Suomen vuotuiset sosiaalimenot (eläkkeineen) ovat paisuneet lähes 30 Miljardilla Eurolla. Siitä huolimatta tavallisen suomalaisen palvelut heikkenevät jatkuvasti ja mihinkään ei kuulemma ole enää varaa. Miksiköhän?

https://www.hdl.fi/…/heraa-suomi-paperittomat-saatava-toih…/

- Timpe Ahonen

Lainauksessa lainattu linkki: https://www.hdl.fi/blog/2018/02/05/heraa-suomi-paperittomat-saatava-toihin/