Kirjoittaja Aihe: Tällaisia ovat pahikset  (Luettu 10976 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Xantippa

  • Konkari
  • Viestejä: 7180
Vs: Tällaisia ovat pahikset
« Vastaus #300 : ke 16.05.2018, 11:49:58 »
Ehkä tänne voi linkata Ilta-Lehden uutisen, josta selvinnee Rentun satuilleen Muslimeineen. Muutoin netissä tiedetään kaverin olevan jonkunsortin äärikristitty.

Että ei pidä hypätä mihinkään johtopäätöksiin vain sen perusteella, että riitaa on tullut uskonnosta. Osataan se meilläkin, ihan kotikutoisesti, hurmoshenki.

Itse kyllä otan nämä hihhulit vakavasti, kaikella tapaa. Myös ne kotoisat, joista nyt ei ole muuta haittaa kuin se, että tappavat naisensa lapsentekoon.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012072315873459_uu.shtml

T: Xante

Poissa drontti

  • Konkari
  • Viestejä: 2832
Vs: Tällaisia ovat pahikset
« Vastaus #301 : ke 16.05.2018, 12:21:20 »

Itse kyllä otan nämä hihhulit vakavasti, kaikella tapaa. Myös ne kotoisat, joista nyt ei ole muuta haittaa kuin se, että tappavat naisensa lapsentekoon.


Kirkko saa lestadiolaishihhuleiden ansiosta paljon uusia kirkollisveron maksajia, joten ei heidän touhuihinsa kannata puuttua.

Mutta arvatenkin ärsytän joitakuita, kun olen sitä mieltä, että lukutaitoiset, koulutetut naiset voisivat itsekin tarkistaa, mihin viitsivät uskoa. Täällä sentään laki kieltää raiskauksen avioliitossakin ja ehkäisyvälineitä on vapaasti saatavana, toisin kuin joissakin muissa maissa. Onko naisen pakko olla kuin ohjelmoitu robotti, johon saarnaajat, imaamit ja paavit syöttävät uskonnon määräykset ja hän voi vain totella?

Paikalla Toope

  • Konkari
  • Viestejä: 14486
Vs: Tällaisia ovat pahikset
« Vastaus #302 : to 17.05.2018, 22:58:26 »
Meissä jokaisessa elävät myös yhteiskunnan vaikutukset, jopa useamman sukupolven takaa. Usein rikollisten menneisyydestä löytyy myös yhteiskunnallisia syitä, esim. koulu tai lastensuojeluviranomaiset eivät ole puuttuneet ongelmiin ajallaan.

Minua ihmetyttää, että ihmiskunta on yhä niin kehittymätön, että ongelmatapausten "hoitoon" ei ole muita keinoja kuin vankeus. On masentava ajatus, että vain nostettaisiin kädet ylös ja lukittaisiin muurien taakse loppuiäkseen parikymppisiä nuoria aikuisia. Nuoren ihmisen elinikäisen työpanoksen menetys on kallis paukku sekä rahallisesti että sosiaalisesti. "Emme voi tehdä mitään", on surkea esitys ihmiskunnalta, joka uskoo hiukkaskiihdyttimineen ja nanoteknologioineen olevansa niin kehittynyt. Missä näkyy sosiaalinen ja henkinen kehitys? Vai olemmeko näissä jääneet stagnaatioon vai peräti taantuneet?
Täysin ymmärrettävä vasemmistohumanistinen ajatus toki tuo, että kyllähän se tappaja voi parantua ja on siinä yhteiskunnassakin vikaa, kun tuollaisia luo.

Toisaalta, onko yhteiskunnan tehtävä suojella yhteisöä, vaiko yksittäisiä ihmisiä? Eivätkös yksittäiset ihmiset ole aina myös menetettävissä? No, ilmeisesti ovat, jos kuristajatappaja on jo neljä tappanut!

Olisiko fiksumpaa sortaa sitä yhtä, jotta yhteisö elää paremmin? Kyllä minä täysin ymmärrän ihmisoikeusajattelun ja pääosin kannatankin sitä, mutta ajatuksesta ehkä on juontunut jo jonkinlainen uskontomalli? Kaikki voivat parantua, ja ihmisoikeudet ovat koskemattomia. Paskat näin!

Yhteiskunnan pitää ensisijaisesti huolehtia yhteisön hyvinvoinnista ja vasta toissijaisesti yksittäisen yksilön eduista. Minusta yksilön etu ei saa mennä yleisen hyvän ylitse.

Tällaisissa tapauksissa sallisin paljon ankarampia rangaistuksia, elinkautista elinkautisena, suljettua osastoa todellakin suljettuna. Vankilaa vankilana, en paikkana, josta pääsee lomalle. Toki tosin lievempien rikollisten kohdalla asiaa voidaan miettiä.

Mutta silti, yhteiskunta on syyllinen siihen, että tuo kuristajaäijä taas tappoi. Näin tapahtui, koska rangaistusjärjestelmämme on liian liberaali.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo