Kirjoittaja Aihe: Kiina tulee, oletko valmis?  (Luettu 1660 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla Anemone 2.0

  • Konkari
  • Viestejä: 2873
  • Väärinajattelija
Vs: Kiina tulee, oletko valmis?
« Vastaus #20 : la 23.06.2018, 13:16:28 »
"Vauvatehtaasta" löytyi yli kolmekymmentä raskaana olevaa naista

Kambodžassa poliisi löysi lauantaina 33 raskaana olevaa naista kahdesta asunnosta, joissa epäillään toimivan laiton kohdunvuokrausta harjoittava yritys.

Poliisi kertoi pidättäneensä ratsiassa pääkaupunki Phnom Penhissä kiinalaisen yrityksen johtajan ja neljä muuta ihmistä. Kiinalainen johtaja ja ainakin yksi kambodžalainen nainen on pidätetty epäiltynä ihmissalakuljetuksesta ja kohdunvuokrauksen välittämisestä.

Raskaana olevia naisia ei syytetä mistään. Poliisin mukaan naiset ovat raskaana kiinalaisille tilaajille.

Jokaiselle naiselle oli luvattu 10 000 dollaria (noin 8 700 euroa) kohtunsa vuokraamisesta. Tultuaan raskaaksi naiset ovat saaneet rahaa 500 dollaria ja synnytettyään lapsen 300 dollaria kuussa kunnes 10 000 dollaria täyttyy, kertoi poliisi.

Poliisin mukaan kohdunvuokraustoiminnan aikana oli syntynyt 20 lasta, Kiinassa tai Kambodžassa.

Kohdunvuokraus on ollut Kambodžassa laitonta vuodesta 2016, mutta silti sinne suunnataan hakemaan apua lapsettomuuteen.

Kohdunvuokrausta tarjoavat klinikat Aasiassa yrittävät tavoitella erityisesti kiinalaisasiakkaita, sillä noin 90 miljoonaa paria on saanut mahdollisuuden toiseen lapseen Kiinan höllennettyä yhden lapsen sääntöä vuonna 2015.

Thaimaa ja Intia ovat kieltäneet kohdunvuokrauksen. Moni thaimaalainen klinikka on siirtynyt vuoden 2015 jälkeen Kambodžaan.


https://yle.fi/uutiset/3-10270748
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Toope

  • Konkari
  • Viestejä: 14894
Vs: Kiina tulee, oletko valmis?
« Vastaus #21 : la 23.06.2018, 22:38:46 »
Kiina on aina sortunut keskusjohtoisuuteensa ja sen rappeutumiseen. Ehkä tulevaisuudessakin? En jotenkin noiden usko valloittavan maailmaa.
Kiinalta voi hyvinkin kulua paljon energiaa tulevina vuosina yhteiskuntajärjestelmänsä (=pakkovaltion) ylläpitämiseen. Näennäinen dollariomistus yksinään ei valtaa tuo.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo