Kirjoittaja Aihe: Kehittyvä elämänviisauteni  (Luettu 35472 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Kehittyvä elämänviisauteni
« Vastaus #220 : su 16.12.2018, 01:08:14 »

Arkipolitiikaksi voisi kääntää edellistä.

Mitä kiinteämpi järjestely pinnallisena jotain hyvää tarkoittaen, pitkäksi ajaksi, selkein odotuksin, sen paremmin on hyvä aidattu, jolloin sekoittuminen hidastuu, mutta on vääjäämätöntä, jolloin on kyllä aitaukset, mutta sinne on kiikutettu se, mitä alupitäen lähdettiin eristämään muusta, ja se on nyt muurien takana, puikoissa.

Joka hetki, ja joka vaihe vaatii omat erilaiset vallankumouksensa. Ehkä parasta on, jos näiden mahdollisuus on jotenkin yksinkertaisempaa. Mitä vähemmän aitoja vaikeina, sen parempi virtaus ummehtuneisuuteen, ja sieltä muualle, kun tarvis, ellei jatkumoa ole selkeämmin, jos parempi olisi.

Jos jotain rajaa löydetään, monen pinnallisemman viittauksen ohjaaman, niin voidaan rakentua enemmän sisäisesti aikanaan niin, että kasvamme niihin rajoihin, jotka selkeästi kantavat, kun ovat pitkään olleet vaikuttamassa, ja siten paikkansa ansainneet, kun pärjäämistä vielä.

Siinä missä ihminen kouluttaa koiraa, voi hän kouluttaa itseäänkin. Fiksaatiovaara on, kuten lemmikki-jalosteista tiedämme. Saman näkee ihmispersoonallisuuksissa, ehkä.

Ihan kiva pohdinto. Eikö?
Suoraan sanoen tuossa tuli sivuvirkkeitäkin jo niin paljon, että ajatukseni katosi. Et oikein selvästi ilmaise ajatuksiasi, ajatusvirtaa on paljon.
En vain täysin hahmota!
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Kehittyvä elämänviisauteni
« Vastaus #221 : su 16.12.2018, 09:37:43 »
Suoraan sanoen tuossa tuli sivuvirkkeitäkin jo niin paljon, että ajatukseni katosi.

Kuulostaapa kivalta. Raikkauden mahdollisuutta siis löytyy.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Kehittyvä elämänviisauteni
« Vastaus #222 : su 30.12.2018, 19:44:54 »

Jos ihminen on muuten läheinen, muttei halukas näkemään objektiivisempaa todellisuutta, siis sitä, mikä on ilmeistä ihmisestä riippumatta, niin mistähän johtuu, ettei tällaisesta voi ennakoida kovin turvallista eikä luotettavaa?

Tuntuu selkeältä, mutta voiko ajatusta perustella jotenkin?

Selkeää tai ei, en tiedä. Se kuitenkin tiedetään, että samaan aikaan kannattajajoukossa pyllistetään yhdessä aika monelle, kuin sen omille lainalaisuuksille.

Tuosta voi summailla jotain, tosin on jo aika perinteistä kielessämmekin. Silti asia hämärtyy. Tällaisi sitten tulisi toistaa, jos mitä? Vai mikä olisi sopiva lääkitys tähän, ... mikä se diagnoosi nyt olisikaan, nimikkeenä?

Kannatusjoukon vinouttava kontribuutio (KJVK). Aika pitkä napaksi nimikkeeksi.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 11035
 • Back
Vs: Kehittyvä elämänviisauteni
« Vastaus #223 : su 30.12.2018, 19:49:37 »
Suoraan sanoen tuossa tuli sivuvirkkeitäkin jo niin paljon, että ajatukseni katosi.


On tuollaisessa puolensa, pituudessa, sivulausemäärässä, ja mitä tuohon tyyliin liittyykään. En tiedä tarkalleen.

Jos kirjoituksia helpottaa, niin ehkä helpotusta saa aikaan, tosin kehen nähden? Tämäkin voi joskus olla tärkeä juttu, ellei tässä kohden.

Jos asia on aika vaikeasti ilmaistu kaikille, ilman helpottavaa uniikki(ryhmä)rakennetta, jota aika moni voi odottaa, eikä rakennetta ole tarjota helppona kaikille, niin ehkä tasapuolisen vaikeaksi jättäminen voi olla joskus hyvä valinta, jos muuhun ei kykene.

Kulma se on tämäkin. Tuskin ainoa, ja sovellettavuudesta en kerro mitään.