Kirjoittaja Aihe: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)  (Luettu 34633 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

 • Konkari
 • Viestejä: 10915
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1480 : su 16.07.2017, 22:44:25 »
Ei toki olekaan. Itse en vain kykene aina ajattelemaan niin kylmästi että "ihan sama vaikka kaikki maailman koirat tungettaisiin kokkoon elävältä kärventymään, koska ilmanstonmuutosta se ei ehkäise, eikä lajien sukupuuttoa".

Toisaalta minua kiinnosta hyvin pitkälti psykologiset tekijät. Jos ihminen kasvaa lapsesta asti kulttuurissa jossa lähinnä naureskellaan kärsivän olennon tuskanhuudoille, niin kyllähän se välinpitämättömyyden ja sadistisuudenkin henki leviää aina vaan laajemmalle ja vaikuttaa isommissakin ympyröissä.
Koskeeko tämä myös naisten kohtelua? Hibiskus vastaa mielellään?

Hän sentään tykkää edes vuohista, joten kaikki toivo ei ole hänen kohdallaan menetetty. Ihminen joka pitää eläimistä ei voi olla täysin paha.

Ihmetyttää kyllä että miten paljon nimenomaan näitä koiraan kohdistuvia julmuuksia on vuoden mittaan esille tullut. Ihan kuin koko maailma olisi tullut hulluksi. Laji joka on ihmisen sydäntä lähinnä onkin joidenkin mielestä ansainnut karmeinta mahdollista mitä olla voi. Olisiko niin että jotkut tekevät koirille niin kuin oikeastaan haluaisivat tehdä ihmisille? Ihmisiä on liikaa, ja reviirin ahtauden tuottama ahdistus purkautuu eläimiin kohdistuvana sadistisuutena?
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 2494
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1481 : su 16.07.2017, 23:23:10 »
Muistaakseni hänellä on isä synnyinmaassa, eli omiensa pariin lähtenee. Sukua siis sielläkin.

En lähde osoittamaan mieltä. Saa minun puolestani mennä. En ole esittänyt jyrkkää kantaa tässä asiassa. Kunhan totesin, että en olisi pannut korkotusta toimeen. Mutta toisaalta, enhän tiedä kaikkian asiaan liittyviä yksityiskohtia. Joten tämä tapaus lienee näillä tiedoilla loppuun käsitelty.
Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 5419
 • Hai Sixteen!
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1482 : ma 17.07.2017, 01:01:33 »
Mutta ympäristötiedostunut.

Vuoden sisällä sietämättömän moneen kertaan netissä vastaantulleet kuvat (joita en halunnut nähdä, mutta rävähtivät päin naamaa kun jonkun höhlän piti aina mennä linkittämään FB:aan materiaalia jossa ei ole minkäänlaisia filttereitä, eli näkyy suoraan seinälle) joissa koira istui nuotiossa, koiralta oli silvottu jalat irti, koira oli nyljetty elävältä tms. ovat siis ympäristötiedostuneisuutta... Minulle on selitetty että tuota rääkkäystä tehdään sen takia että rääkätyn eläimen liha maistuu kiinalaisten mielestä paremmalta.
Minä en ole nähnyt kuvia. (Onneksi en ole FB:ssä).
Ja mitä pallo välittäisi nyt yhdestä nuotiosta.  Se mistä pallo (eläimistöineen) välittää on kasvihuonepäästöjä suitsiva Pariisin ilmastosopimus jonka Kiina on ratifioinut ja täysillä mukana* mutta USA irtautunut ja Venäjä ei näytä edes ratifioivan ja Putin väittää, ettei ihminen ole syypää.


*Suomen huippututkija Markku Kulmala on kutsuttu sinne neuvonantajaksi tms joten Kiina ottaa päästösaasteensa vakavasti.
Valtiovarainministeriö ja Suomen Tasavalta kiittää kun |---|;!;!;!;!;!;!;!|===---  käyt kausi-influenssarokotuksissa!

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1483 : ma 17.07.2017, 01:09:40 »
Noihin mamu- ja mokukysymyksiin liittyen hyvä kirjoitus sananvapaudesta Maaseudun Tulevaisuus -lehdessä:
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/kolumnit/suvaitsevaisuus-sy%C3%B6-omat-lapsensa-1.198290
Lainaus
Sananvapaus on taas vaihteeksi uhattuna. Itsevaltaisuuteen mieltyneet hallitukset nostavat profiiliaan, terroristit yrittävät iskuillaan saada kohteensa taipumaan tahtoonsa. Jopa Suomessa on havaittu lievää taipumusta sananvapauden rajoittamiseen.

Merkittävä uhka löytyy kuitenkin yllättäen omista riveistä: äärimmilleen viety arvoliberaali korrektius.

Suvaitsevaisuudessa ja asiallisessa käytöksessä sinällään ei ole mitään pahaa, päinvastoin. On vain oikein pyrkiä ottamaan erilaiset ihmiset huomioon ja olemaan loukkaamatta ketään tieten tahtoen.

Tämä kehitys on kuitenkin kääntynyt ikävään suuntaan. Suvaitsevaisto on ottanut asiakseen vahtia julkista kielenkäyttöä, jotta kukaan ei joutuisi syrjityksi ja loukatuksi. Seuraukset ovat heijastuneet kaikille elämänaloille, oli kyse työelämästä, viihteestä tai tavallisesta keskustelusta.

Oikeastaan suvaitsevaisuus on osittain menettänyt merkityksensä, sillä sitä käytetään turhan usein syynä puuttua toisten asioihin. Pahimmillaan mitään ei saa sanoa eikä tehdä, sillä se saattaa loukata jotain ryhmää.

Loppu tekstistä linkin kautta. Joskus mediassa esitetään fiksujakin näkemyksiä, ikävän harvoin tosin... :(
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1484 : ma 17.07.2017, 02:39:02 »
Laitan tähän varsin provokatiivisen kommentin Homma-foorumilta, kirjoittajana "Eino P. Keravalta". Rujo kirjoitus, mutta kun sitä lukee, asiaa löytyy mm. tuosta kansallismielisten ja klaani/heimopohjaisten yhteiskuntien analyysista:
https://hommaforum.org/index.php/topic,121910.msg2684149.html#msg2684149
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 2494
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1485 : ma 17.07.2017, 09:00:04 »
Eino P. on hyvä kirjoittaja silloin, kun hän sille päälle sattuu. Tuossa jutussa, jonka luin jo muutama päivä sitten, hän kuitenkin mielestäni vetelee mutkia suoraksi vähän liikaakin. Hänen näkemyksensä heimoihin perustuvan yhteiskunnan ominaisuuksista ja ongelmista voi hyvinkin olla perusajatukseltaan oikea. Onhan jo aikaisemmin esitetty, että joidenkin Afrikan maiden ja Lähi-idän maiden ongelmat johtuvat ainakin osittain siitä, että siirtomaaisännät piirsivät aikoinaan maiden rajat välittämättä alueella asuvien heimojen ja kansojen asuinalueiden rajoista. Tällaisiin valtioihin on sisäänrakennettuna taipumus hajota.

Eino P. käyttää sanaa "kehitysmaalaiset" siihen tyyliin niin kuin kaikki kehitysmaat olisivat heimoyhteiskuntia. Hänen näkemyksensä mukaan kehitysmaalaisten epäasiallinen käytös, josta hän käyttää nimeä, jota en viitsi tässä toistaa, on tietoista kapinaa ja yritys muuttaa järjestelmäämme:

"Kyse ei siis ole mistään lähiöissä kytevästä turhautumisesta, vaan vallankumouksellisesta, poliittisesta toiminnasta, jolla on tietty tavoite."

Epäilen, että useimmat nuoret maahanmuuttotaustaiset rötöstelijät eivät mieti vallankumousta tai politiikkaa, eikä heillä ole mitään sen kummempaa tavoitetta.

Eino P:n mukaan kehitysmaalainen ei käyttäydy epäasiallisesti siksi, "että hän olisi työtön, syrjäytynyt, että hän olisi huonosti kotoutettu tai että hän olisi jäänyt osattomaksi yhteiskunnassa" vaan kyseessä on edellä mainittu suuri suunnitelma. Rohkenen epäillä. Arvelen, että syrjäytyminen näyttelee kuitenkin suurta roolia näissä asioissa. Toinen syy -
ehkä kaikkein merkittävin - voi olla se, että kotimaassaan tiukkaan miesvaltaiseen ja uskonnollispohjaiseen kuriin tottuneet nuoret putoavat ikään kuin tyhjän päälle, kun he tulevat länsimaisiin yhteiskuntiin, joissa arvot ovat tietyssä mielessä vapaammat, ja joissa ihmisten oletetaan itse ottavan vastuun omasta pukeutumisestaan, seurustelustaan, seksuaalisuuteen liittyvistä asioista ja niin edelleen. Jotkut nuoret menevät sekaisin, kun kuria ja valvontaa, johon he ovat tottuneet, ei yhtäkkiä olekaan, ja tuntuu siltä, että mitä tahansa saa tehdä.

Kristillistaustaiset länsimaiden asukkaat on kasvatettu uuteen kulttuuriin ja "uskontoon", jossa poliisi on ylin jumala. Tämä uskonto, jonka ydin on poliisin pelko, saa heidät käyttäytymään lakien edellyttämällä tavalla. Ongelmiin joutuvat muslimitaustaiset kehitysmaiden nuoret eivät todennäköisesti kunnioita samalla tavalla poliisia, koska heidän kotimaissaan uskonto on edelleen islam eikä maallinen poliisiuskonto, joka on länsimaissa syrjäyttänyt jo osittain kristinuskon.

Siirtomaissa poliisi oli siirtomaaisäntien palvelija alistetun kansan pitämiseksi kuuliaisena. Näiltä ajoilta saattaa näissä maissa periytyä vielä nykypäiviinkin poliisin vähäinen kunnioitus kansan syvien rivien keskuudessa. Arvelen, että esimerkiksi Afganistan on maa, jossa poliisi ei nauti erityisen suurta kunnioitusta, koska sen katsotaan edustavan länsimaiden kanssa liitossa olevan hallituksen etuja. Länsimaathan jopa kouluttavat ja varustavat paikallisia poliiseja. Kun afganistanilainen nuori muuttaa Suomeen, hän on kenties jo kotimaassaan omaksunut poliisia vähättelevän asenteen, mikä voi alkaa näkyä hänen käytöksessään, jos mahdollinen syrjäytyminen ja väärä seura ja muut tämän tyyppiset asiat vielä vaikuttavat samaan suuntaan. Ei selitykseksi mahdolliseen huonoon käytökseen välttämättä tarvita Eino P:n olettamaa suunnitelmallista pyrkimystä muuttaa Suomi vallankumouksen avulla Afganistanin kaltaiseksi.

Poissa Norma B

 • Konkari
 • Viestejä: 10915
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1486 : ma 17.07.2017, 09:08:29 »
Luulenpa että vuodesta 2015 eteenpäin maahan pursunneita turvaturisteja ei voisi vähempää kiinnostaa suhtautuuko suomijuntti heihin jotenkin "rasistisesti". Eihän heitä kiinnosta kuin raha, muijat, ruoka ja asunto niitä jotka ajattelivat pidempäänkin jäädä notkumaan. Rasismista rähjäävät suomalaiset keskenään. Ulkomaalaiset sydämenasiakseen ottaneet ja näiden kanssa pariutuneet etunenässä, muutama pariutumisen lopputulos siinä seassa.

Ongelma on se että koska suomalaiset ovat keskimäärin kumminkin aika kilttiä väkeä, he ovat herkkiä syyllistymään. Muutama "fiinimpi" persoona alkaa jäkättämään rasismista ja suvaitsemattomuudesta, ja heti ollaan häntä koipien välissä. Ennenvanhaan oli uskovaiset saarnaamassa, nyt suvaitsevaiset. Aina pitää olla joku kimpussa.
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.

Poissa Norma B

 • Konkari
 • Viestejä: 10915
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1487 : ma 17.07.2017, 10:02:51 »
Luulisi Italian loukkaantuvan siitä että Suomi selvittelee onko Italia tarpeeksi turvallinen maa turvapaikanhakijalle...

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/2718474/Irakilaisperhe+ei+saanut+turvapaikkaa+koska+saivat+paatoksen+aiemmin+Italiasta

Maahanmuuttovirasto oli hylännyt kahden Irakin kansalaisen turvapaikkahakemuksen ilmeisen perusteettomana ja vaatinut heitä välittömästi siirtymään Italiaan, jossa heille oli myönnetty toissijainen suojeluasema. Perheeseen kuului myös kaksi pientä lasta.

Hallinto-oikeus katsoi, että hakijat lapsineen olivat erityisen suojelun tarpeessa. Hallinto-oikeus palautti asian Maahanmuuttovirastolle uudelleen käsiteltäväksi sen selvittämiseksi, tullaanko Italiassa tarjoamaan perheelle lasten ikätasoon sopivat olosuhteet ja voidaanko asianosaiset lapsineen palauttaa Italiaan siten, että he eivät joudu siellä ihmisarvoa loukkaavan kohtelun kohteeksi. Hallinto-oikeus viittasi sovelletuissa oikeusohjeissa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen ratkaisuun Tarakhel v. Sveitsi sekä niin sanottuun vastuunmäärittämisasetukseen.

Korkein hallinto-oikeus totesi Maahanmuuttoviraston valituksesta, että koska hakijoille oli myönnetty Italiassa toissijainen suojeluasema, asiassa ei sovellettu vastuunmäärittämisasetusta. Sitä vastoin oikeudellisena kysymyksenä asiassa oli, oliko hakijoiden kansainvälistä suojelua koskevat hakemukset voitu hylätä ilmeisen perusteettomina. Hakijat olivat saapuneet Suomeen Italiasta, joka oli turvallinen turvapaikkamaa.


Ensisijainen tai toissijainen asema. Pääasiahan pitäisi olla se että ei tarvitse kotiin palata. Mutta eipä ei, kun pitää saada shoppailla parhaat päältä Euroopan kiertueellaan.
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.

Poissa Norma B

 • Konkari
 • Viestejä: 10915
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1488 : ma 17.07.2017, 10:32:53 »
Tässä on näitä Kopekin pelkäämiä mustia ihmisiä tulossa Eurooppaan:

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/sadattuhannet-valmiita-ottamaan-riskin-salakuljettajien-kasissa-paasen-eurooppaan-tai-kuolen-merella/6505174#gs.U47Uiik

Joku suvakki voi siitä sitten kiskoa herneen kärsäänsä koska linkissä on mainittu "kuvassa laittomia maahanmuuttajia". Eiväthän ihmisoikeudet ole laittomuutta...

Linkin juttujen perusteella vaikuttaa siltä että varsinkin jos nainen matkaan lähtee, paluuta ei enää ole. Perille on päästävä vaikka väkisin. Kun kumminkin jossain vaiheessa matkan varrella on pakotettu huoruuteen, niin jollain helkkarin ilveellähän se kai naamavärkistä näkyisi jos kotiinsa palaisi? Vai olisiko niin että nämä mystiset ihmissalakuljettajat jotka tuntuvat olevan ihan oma rotunsa ovatkin sittenkin ihan sitä oman kylän väkeä. Muistelisin - en ole varma - jonkun tv-ohjelman pätkän nähneeni jossa jossain aasialaisessa maassa jollain alueella pyöri naisia rekrytoimassa muita naisia palvelusuralle, eli siis panopuiksi (jota tietenkään ei kerrottu). Paikallisen ihmisen on helpompi saavuttaa seuraavan hyväksikäytön kohteen luottamus.

Näin ollen jos massojen ramppaamista ympäri palloa ei oikein hyvällä katsota, pitää paikallisella tasolla tarjota ihmisille jotain rötösherrojen ja -rouvien lirkuttelulta paremmalta kuulostavaa. Harva nainen kai lapsensakin jättää mieluummin ja lähtee rundille, jos hänelle vain yhtään mitään järjellistä ansiota on luvassa kotikonnuilla.

Tai sitten pitää vaan ampua alas ne rötöstelijöiden lässytykset. Lukutaidottomien suhteen tämä voi olla vähän vaikeaa, mutta kun AIDS-valistustakin on pystytty antamaan kuvin, niin varmaan semmoistakin että "älä usko ihmissalakuljettajan löpinöitä".
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.

Paikalla Brutto

 • Konkari
 • Viestejä: 1519
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1489 : ma 17.07.2017, 10:35:47 »
Laitan tähän varsin provokatiivisen kommentin Homma-foorumilta, kirjoittajana "Eino P. Keravalta". Rujo kirjoitus, mutta kun sitä lukee, asiaa löytyy mm. tuosta kansallismielisten ja klaani/heimopohjaisten yhteiskuntien analyysista:
https://hommaforum.org/index.php/topic,121910.msg2684149.html#msg2684149

Ja katsohan, kuka on ensimmäisenä ennättänyt kommentoimaan Einon kirjoitusta.

hibiscus

 • Vieras
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1490 : ma 17.07.2017, 16:35:12 »
Soini höpertelee taas omiaan. Hän luulee pystyvänsä itse määräämään maahanmuuttopolitiikasta. Ensi eduskuntavaalien jälkeen uv-persuja ei oteta hallitukseen,eikä muitakaan persuja. http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707172200270110_pi.shtml.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1491 : ti 18.07.2017, 23:05:19 »
Eino P. on hyvä kirjoittaja silloin, kun hän sille päälle sattuu. Tuossa jutussa, jonka luin jo muutama päivä sitten, hän kuitenkin mielestäni vetelee mutkia suoraksi vähän liikaakin. Hänen näkemyksensä heimoihin perustuvan yhteiskunnan ominaisuuksista ja ongelmista voi hyvinkin olla perusajatukseltaan oikea. Onhan jo aikaisemmin esitetty, että joidenkin Afrikan maiden ja Lähi-idän maiden ongelmat johtuvat ainakin osittain siitä, että siirtomaaisännät piirsivät aikoinaan maiden rajat välittämättä alueella asuvien heimojen ja kansojen asuinalueiden rajoista. Tällaisiin valtioihin on sisäänrakennettuna taipumus hajota.

Eino P. käyttää sanaa "kehitysmaalaiset" siihen tyyliin niin kuin kaikki kehitysmaat olisivat heimoyhteiskuntia. Hänen näkemyksensä mukaan kehitysmaalaisten epäasiallinen käytös, josta hän käyttää nimeä, jota en viitsi tässä toistaa, on tietoista kapinaa ja yritys muuttaa järjestelmäämme:

"Kyse ei siis ole mistään lähiöissä kytevästä turhautumisesta, vaan vallankumouksellisesta, poliittisesta toiminnasta, jolla on tietty tavoite."

Epäilen, että useimmat nuoret maahanmuuttotaustaiset rötöstelijät eivät mieti vallankumousta tai politiikkaa, eikä heillä ole mitään sen kummempaa tavoitetta.

Eino P:n mukaan kehitysmaalainen ei käyttäydy epäasiallisesti siksi, "että hän olisi työtön, syrjäytynyt, että hän olisi huonosti kotoutettu tai että hän olisi jäänyt osattomaksi yhteiskunnassa" vaan kyseessä on edellä mainittu suuri suunnitelma. Rohkenen epäillä. Arvelen, että syrjäytyminen näyttelee kuitenkin suurta roolia näissä asioissa. Toinen syy -
ehkä kaikkein merkittävin - voi olla se, että kotimaassaan tiukkaan miesvaltaiseen ja uskonnollispohjaiseen kuriin tottuneet nuoret putoavat ikään kuin tyhjän päälle, kun he tulevat länsimaisiin yhteiskuntiin, joissa arvot ovat tietyssä mielessä vapaammat, ja joissa ihmisten oletetaan itse ottavan vastuun omasta pukeutumisestaan, seurustelustaan, seksuaalisuuteen liittyvistä asioista ja niin edelleen. Jotkut nuoret menevät sekaisin, kun kuria ja valvontaa, johon he ovat tottuneet, ei yhtäkkiä olekaan, ja tuntuu siltä, että mitä tahansa saa tehdä.

Kristillistaustaiset länsimaiden asukkaat on kasvatettu uuteen kulttuuriin ja "uskontoon", jossa poliisi on ylin jumala. Tämä uskonto, jonka ydin on poliisin pelko, saa heidät käyttäytymään lakien edellyttämällä tavalla. Ongelmiin joutuvat muslimitaustaiset kehitysmaiden nuoret eivät todennäköisesti kunnioita samalla tavalla poliisia, koska heidän kotimaissaan uskonto on edelleen islam eikä maallinen poliisiuskonto, joka on länsimaissa syrjäyttänyt jo osittain kristinuskon.

Siirtomaissa poliisi oli siirtomaaisäntien palvelija alistetun kansan pitämiseksi kuuliaisena. Näiltä ajoilta saattaa näissä maissa periytyä vielä nykypäiviinkin poliisin vähäinen kunnioitus kansan syvien rivien keskuudessa. Arvelen, että esimerkiksi Afganistan on maa, jossa poliisi ei nauti erityisen suurta kunnioitusta, koska sen katsotaan edustavan länsimaiden kanssa liitossa olevan hallituksen etuja. Länsimaathan jopa kouluttavat ja varustavat paikallisia poliiseja. Kun afganistanilainen nuori muuttaa Suomeen, hän on kenties jo kotimaassaan omaksunut poliisia vähättelevän asenteen, mikä voi alkaa näkyä hänen käytöksessään, jos mahdollinen syrjäytyminen ja väärä seura ja muut tämän tyyppiset asiat vielä vaikuttavat samaan suuntaan. Ei selitykseksi mahdolliseen huonoon käytökseen välttämättä tarvita Eino P:n olettamaa suunnitelmallista pyrkimystä muuttaa Suomi vallankumouksen avulla Afganistanin kaltaiseksi.

Jotenkin minusta vaan tuntuu, että tuollaisia ulostuloja ja näkemyksiä yhteiskunta juuri tarvitsee. Itse nostin maljan "Eino P. Keravalta"- kirjoittajalle, koska tuo on asiaa, jota täytyy sanoa ääneen. ;)

Tavallaan aika nerokas kirjoitus.
https://hommaforum.org/index.php/topic,121910.msg2684149.html#msg2684149
« Viimeksi muokattu: ti 18.07.2017, 23:08:05 kirjoittanut Toope »
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1492 : ti 18.07.2017, 23:20:11 »
Soini höpertelee taas omiaan. Hän luulee pystyvänsä itse määräämään maahanmuuttopolitiikasta. Ensi eduskuntavaalien jälkeen uv-persuja ei oteta hallitukseen,eikä muitakaan persuja. http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707172200270110_pi.shtml.

Soini toki on oikeassa siinä, että sovituista sopimuksista pitäisi pitää kiinni, vaikka EU ja Suomen hallitus sopimuksia raiskaavatkin. Hyvä periaate silti. Voi olla, että Suomen kaltaisia EU:n roskajäsenvaltioita yritetään pakottaa ottamaan noita siirtolaisia, koska eihän Merkelin tarvitse kysyä mielipidettämme... ???

EU:n enemmistö on jossain aivan muualla kuin Suomessa.
« Viimeksi muokattu: ke 19.07.2017, 01:31:23 kirjoittanut Toope »
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Norma B

 • Konkari
 • Viestejä: 10915
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1494 : to 20.07.2017, 00:05:48 »
http://www.tiede.fi/comment/2364790#comment-2364790
Anteeksi, että olen laiska kommentoija, toivottavasti tuo näkyy...
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 11007
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1496 : pe 21.07.2017, 22:55:15 »
http://www.tiede.fi/comment/2365402#comment-2365402
Samaa sanon tännekin.

Ei tuollainen käytös ole kansan tai yhteiskunnan puolustamista, vaan antautumista. V...n idioottiruotsalaiset.
http://beta.oikeamedia.com/o1-29764
« Viimeksi muokattu: pe 21.07.2017, 23:08:29 kirjoittanut Toope »
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Norma B

 • Konkari
 • Viestejä: 10915
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1497 : la 22.07.2017, 10:23:36 »
http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3751410-aki-kaurismaki-libero-lehden-haastattelussa-muukalaisviha-perustuu-aina-pelkoon

– Muukalaisviha perustuu aina pelkoon. Puolustetaan jopa sitä, mitä ei koskaan ollutkaan. Naista, jota ei ole. Työpaikkaa, vaikka ei ole koskaan huvittanut töitä tehdäkään.

Onko näin että muukalaisia inhoavat eivät halua tehdä töitä? Ja voiko näin todeta luovan alan ihminen joka sattuu olemaan itselleen mieluisassa ammatissa? (No voi tietysti.)

– Täällä on huomattava määrä ammatteja, mitä suomalaiset eivät enemmissä määrin suostu tekemään. Jos Somaliasta tulee yliopiston johtava lääkäri, joka saa korkeintaan ajaa linja-autoa niin on se perverssiä.

Onko tullut?
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.

Poissa Hayabusa

 • Konkari
 • Viestejä: 2158
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1498 : la 22.07.2017, 10:32:12 »
Kyllä Suomeen on tullut Somaliasta lääkäreitä. Tosin heidän reittinsä taitaa olla ollut hieman muu kuin turvapaikanhakijoilla.

Poissa Faustinen

 • Konkari
 • Viestejä: 5672
Vs: Monikulttuuri- ja maahanmuuttopolitiikka-aiheinen ketju (nro 12)
« Vastaus #1499 : la 22.07.2017, 10:33:17 »
http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3751410-aki-kaurismaki-libero-lehden-haastattelussa-muukalaisviha-perustuu-aina-pelkoon

– Muukalaisviha perustuu aina pelkoon. Puolustetaan jopa sitä, mitä ei koskaan ollutkaan. Naista, jota ei ole. Työpaikkaa, vaikka ei ole koskaan huvittanut töitä tehdäkään.

Kaurismäki on tuossa oikeassa, pelko on oleellinen tekijä, joka helposti muuttuu vihaksi.

Mutta tuskin se juoppo elokuvaohjaa on itsekään mikään työhimoinen ollut ja on nytkään, silti tykkään hänen kuvistaan jostain kumman syystä.

Onhan se syytäkin pelätä ja vastustaa muuttoliikettä joka tulee tuhoamaan oman kultuurin.

Kysytäänpä amerikan intiaaneilta onko maahanmuuttajia syytä pelätä.