Kirjoittaja Aihe: Terrorismi (nro 2)  (Luettu 66957 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Terrorismi (nro 2)
« : to 30.03.2017, 16:22:49 »
Ärsyttää niin helvetisti tuo otsikkoon tungettu "jumetukselliset ilmiöt", mutta minkäs teet.  ::) Jos perustaa "puhtaasti" terrorismia käsittelevän ketjun, niin siihen tulee joku kumminkin visertämään että johan meillä tämä ketju tässä on.

No. Joidenkin mielestä varmaankin Suomessa asuva tero teroilee koska hänellä on niin saatanan paha olla. Tämä kirjoituksen perusteella vaikuttaisikin siltä että teroilu mahdollistuu päinvastoin sillä että Suomessa on niin helvetin hyvä olla. Saa rahaa Kelasta, ja jos teroillessa tulee daijuun, voi palata kotiin ja saa peräti kriisiterapiaa siihen vitutukseen että kaikki meni plörinäksi. Vautsi vau.

Kirjoitelma on Suomessa asuvan, maahanmuuttajataustaisen tyypin, en sanoa nimeä kun tämä on taas kerran Facesta. Jos hänellä on jossain samat jutut blogina, niin siitä en tiedä.

Kokonaisuudessaan lainaus:

20 "Vierastaistelijaa", eli terroristia on palannut Suomeen Syyriasta. Viranomaiset miettivät: mitä pitäisi tehdä?

"Suomessa on laadittu toimintamalli ohjaamaan viranomaisia ja järjestöjä taistelualueilta palaavien integroinnissa yhteiskuntaan."

Monesti maahanmuuttajien kohdalla, jotka eivät ole radikaaleja, fundamentalisteja ja terroristeja, integroituminen on edelleen erittäin haastavaa. Emme ole edes varmoja, miten tavalliset ihmiset integroidaan. Voimme vain kuvitella, kuinka "onnistunut" islamististen terroristien kotoutuminen tulee olemaan?

"Kaikkien palaajien kohdalla selvitetään ensin, mitä he ovat tehneet taistelualueella ollessaan. Henkilöt, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin, saatetaan rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan", kehittämispäällikkö Tarja Mankkinen sisäministeriöstä sanoo.

Kuitenkin heti perään toimittaja toteaa että keinot todistaa henkilön teot Syyriassa on käytännössä mahdotonta. Suomi ja muut pohjoismaat toimivat terroristien piilo-, vetäytymys-, ja turvapaikkana. Liiallinen byrokratiamme on islamistisen terroristin unelma.

"He saattavat tarvita apua esimerkiksi väkivaltaisesta aatemaailmasta irtautumiseen tai traumojen käsittelyyn."

Miksi terroristi tarvitsee apua? Hän on itse päättänyt mennä terrorisoimaan, tappamaan, huutamaan jumalansa nimeä ja aiheuttamaan sekosortoa. Keskittyisin mielummin uhreihin, kun itse terroristien paasaamiseen. Olemmeko myös tarjoamassa entisille natsi-vanhuksille psykiatriaa, vai metsästämmekö heitä ympäri maailmaa?

Jos emme osaa vielä edes integroida tavallisia ihmisiä, niin miten viranomaiset kuvittelevat 20 vapaalla jalalla liikkuvan terroristin kanssa käyvän? Viranomaiset aiheuttavat kansalle riskin. Integrointiin on valjastettu Suomen muslimiyhteisöjä, moskeijoita ja kulttuurijärjestöjä. Miten terroristi integroituu ja unohtaa radikalismin, jos Suomeen tullessa vastassa on Islamistinen imaami, jonka radikalismista ja seurapiirin toimista emme tiedä mitään, koska asian tutkiminen olisi "rasismia"?

Jokainen "vieraistastelija", eli terroristi kuuluu samantien poistaa maasta takaisin sinne mistä ovat tulleet. Ne, jotka ovat Suomen kansalaisia kuuluu samantien ottaa pois kansalaisuus ja poistaa maasta. Terroristi lähtee karkuun tilanteen muututtua tukalaksi ja rykmenttinsä hävittyä. Luuleeko suomalaiset päättäjät että terroristi olisi palannut, jos suunnitelma kalifaatin perustamisesta olis onnistunut?

Oikeus odottaa heitä Syyriassa, ei Suomessa. Pakolaiskriisi, vapaa liikkuvuus EU:n sisällä ja pohjoismaiden korkeat sosiaalituet toimivat terroristeille kannustimena ja varasuunnitelmana.
Punavihreä poliitikkojemme mukaan Suomessa ei ole kannustimia, mutta silti suhteessa muslimiyhteisön määrään, terroristien määrä ja palaavien terroristien motiivi on selkeä. Suomesta ja Ruotsista on molemmista lähtenyt suhteessa muslimiväestöön ja määrällisestikin enemmän jihadisteja Syyriaan, kun USA:sta. Me mahdollistamme tämän.

Täällä voi hetken levätä, saada asunnon, psykiatrin ja rahaa. Kaikki palvelut ilmaiseksi sinisilmäisten päättäjiemme ja kansan taskuista. Ensi vuonna henkilö voi jatkaa sitten terrorismia levänneenä ja taskut täynnä KELA rahaa. Osa jatkaa etuuksien nostamista jopa Syyriasta käsin. Vihreiden ja Vasemmistoliiton näkyvimpien ja eniten "rasismin vastaista" toimintaa ajavien kansanedustajien mukaan; Suomessa ei ole mitään kannustimia ja asiasta puhuminen on pelkästään rasistisesti motivoitunutta vihapuhetta.

Punavihreä päättäjien toiminta on erittäin tekopyhää. Islamistisen terrorismin ideologia ja teot katsotaan sormien läpi alemman standardin rasismin mukaisesti, vaikka "rasismia vastustetaan" äänekkäästi, monesti ajaen omia poliittisia agendoja.

"Eihän ruskeaihoinen henkilö ole voinut itse päättää ryhtyvänsä terroristiksi. Hän ei ole tarpeeksi älykäs siihen, joten hän on uhri jota pitää auttaa." - Jatkaa tantuumuksellinen punavihreä tuhoisaa narratiiviaan.

Jokainen meistä on vastuussa omista teoistaan. Vain sen takia että terroristit ovat ruskeaihoisia, ulkomaalaisia ja Islaminuskoisia, ei kuulu antaa heille erikoiskohtelua ja pitää heitä uhreina. Oikeat uhrit, joita kuuluisi auttaa ovat nimenomaan näiden terroristien uhreja.

He ovat pahimman luokan rikollisia ja heidän ideologiansa on ihmiskuntaa, kaikkea mitä pidämme hyvänä ja demokratiaa vastaan. Milloin suomalaiset tajuavat tämän? Miksi ISIS:n, Al-Qaedan tai al-Shababin jäsenyys ei ole rikos Suomessa?

Herätkää jo hyvät suomalaiset. Veroja maksavana pienyrittäjänä kieltäydyn siitä että veroni menevät terroristeille, eikä opiskelijoille, julkiselle liikenteelle tai pienikokoisten yrityksien tukemiseen.

Lainauksen loppu.

Millaisen kuvan Suomesta teroja paapovat antavat turviksille? Jokunen näistä on kuitenkin voinut lähteä pakoon nimenomaan sitä tyyppiä joka nyt tulee perässä Suomeen ja jota aletaan seuraavaksi paapomaan. Turvisten mielistely ei tainnut olla tarpeeksi tymäkkää tavaraa, jotkut tarvitsevat kovempaa kamaa ja sen vuoksi pitää seuraavaksi lääpiskellä selkeästi terroristeja. Jos nyt näistä joku kehtaa suoraan "ammatistaan" kertoa. Ja miksei kehtaisi, jos sillä irtoaa rahaa ja hoivaa.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7603
 • Hai Sie valkolaane!
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #1 : pe 31.03.2017, 00:41:08 »
Terrorismi on ehkä "jumittumassa" Euroopassa - ainakin se mielikuva syntyy kun katsoo wikistellen laskevia käyriä:


(Toivottavasti Jaskan ym kännykät ei jumitu isohkoihin kuviin.)

Redditistä ym löytyy laajempaa aikaperspektiiviä:Felix Koenigin twitteristä lukujen kaa:


Rajoja vapauttava Schengenin sopimus allekirjoitettiin 1985 ja voimaan 1995. Näkyykö noista? Ei taida...
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #2 : pe 31.03.2017, 11:11:26 »
Jos esim. rasismiin ainoa oikea vastaus on nollatoleranssi, niin pitäisi moisen nollatoleranssin olla ainoa oikea vastaus myös terrorismiin. Vaikka ne käppyrät menisivät mitenkä, mikään määrä terrorismia ei ole hyväksyttävissä.

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #3 : pe 31.03.2017, 12:28:34 »
Terrori-iskujen vähäisyyteen Euroopassa on äärimmäisen yksinkertainen syy: niitä ollaan onnistuttu estämään tehokkaasti - viimeksi eilen. Lainkaan kaikki yritykset eivät edes päädy julkisuuteen, ja silti onnistuneista estämisistä uutisoidaan lähes viikottain.

Keskustelin aiheesta viime viikonloppuna kavereitteni kanssa. Vaikka olen itsekin vahvasti sitä mieltä, että tällaisissa asioissa tavan kansalaisten ei tarvitse tietää puoliakaan siitä mitä tapahtuu, niin toisaalta voisi olla hyvä julkistaa tiedot vaikkapa siitä, miten monta terrori-iskun yritystä onnistuttiin EU:n alueella torjumaan vuonna 2016. Ei ole pelkoa, että julkistettaisiin.

Kirjoitan asian näin  päin:

Kun määytte oikeamielisyyttänne ja hyveitänne arkisen rauhan tyyssijoistamme, pitäkää kuitenkin samalla mielessä, että tälläkin hetkellä kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Euroopan tekevät sadoissa eri organisaatioissa jatkuvasti töitä sen eteen, että siviilit voivat määkyä autuaan tietämättömänä. Usein tärkeintähän ei ole se miten asiat todellisuudessa ovat vaan se, miten ne näyttävät olevan. Yleinen turvallisuuden tunne on arvokas asia. Se, että sinisilmät ja kirkasotsat voivat huoletta lammastella, bää-ää. :) 
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Rampsi

 • Konkari
 • Viestejä: 1158
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #4 : pe 31.03.2017, 12:36:51 »
Miksi nimim. Rennto gays? All TIMES? And taknes asstomouth DIRECTILY!!?
Vopi vitti minkä teki Ruzlanas!!!

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #5 : pe 31.03.2017, 12:42:18 »
Jos esim. rasismiin ainoa oikea vastaus on nollatoleranssi, niin pitäisi moisen nollatoleranssin olla ainoa oikea vastaus myös terrorismiin. Vaikka ne käppyrät menisivät mitenkä, mikään määrä terrorismia ei ole hyväksyttävissä.
Sotakentiltä Suomeen palaavat eritelty kolmeen luokkaan - vaarallisimmat "valmiita toteuttamaan iskuja" (IL).

Harkitsen parhaillaan tästä tutkintapyynnön tekemistä oikeuskanslerille ja toivon, että moni muukin tekisi samoin:

Rikoslain 34. pykälä kriminalisoi niin terrorismin, sen rahoituksen kuin terroristijärjestöihin kuulumisen. Suomen kansalaisiin pätevät Suomen lait myös ulkomailla!

Poliisi tai syyttäjäviranomainen eivät määrittele, mikä on rikollista vaan tutkivat, syyttävät ja pistävät tarvittaessa vankilaan.

Maahamme ollaan tietoisesti päästämässä ihmisiä, jotka täyttävät edellä mainittuja, laissa erikseen määriteltyjä kriteereitä. Mielestäni tällainen edellyttää oikeuskanslerin kantaa, ei vain jonkin työryhmän syvällisiä pohdintoja.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #6 : pe 31.03.2017, 13:16:22 »
Jos esim. rasismiin ainoa oikea vastaus on nollatoleranssi, niin pitäisi moisen nollatoleranssin olla ainoa oikea vastaus myös terrorismiin. Vaikka ne käppyrät menisivät mitenkä, mikään määrä terrorismia ei ole hyväksyttävissä.
Sotakentiltä Suomeen palaavat eritelty kolmeen luokkaan - vaarallisimmat "valmiita toteuttamaan iskuja" (IL).

Harkitsen parhaillaan tästä tutkintapyynnön tekemistä oikeuskanslerille ja toivon, että moni muukin tekisi samoin:

Rikoslain 34. pykälä kriminalisoi niin terrorismin, sen rahoituksen kuin terroristijärjestöihin kuulumisen. Suomen kansalaisiin pätevät Suomen lait myös ulkomailla!

Poliisi tai syyttäjäviranomainen eivät määrittele, mikä on rikollista vaan tutkivat, syyttävät ja pistävät tarvittaessa vankilaan.


Itsekin ihmettelin uutisointia. Jos on tuollaiset perustellut syyt epäillä islamistiemme syyllistymisisiä vakaviin terrorismi- ja ihmisoikeusrikoksiin ja asiat jätetään tutkimatta ja ilman syyteharkintaa, niin ko. viranomaiset syyllistyvät myös itse rikoksiin. Raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Myös moraaliseen avunantoon rikosten valmistelussa.

Pohjoismaat ovat ilmeisen houkutteleva pehmeä kohde jihadisteille.

VV.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #7 : pe 31.03.2017, 13:31:29 »
Itsekin ihmettelin uutisointia. Jos on tuollaiset perustellut syyt epäillä islamistiemme syyllistymisisiä vakaviin terrorismi- ja ihmisoikeusrikoksiin ja asiat jätetään tutkimatta ja ilman syyteharkintaa, niin ko. viranomaiset syyllistyvät myös itse rikoksiin. Raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Myös moraaliseen avunantoon rikosten valmistelussa.

Pohjoismaat ovat ilmeisen houkutteleva pehmeä kohde jihadisteille.

VV.
Taitaa olla niin päin, että viranomaisiin kohdistuu poliitikkojen taholta kovat paineet, ja osaltaan niitä paineita luo myös media. Ruotsissa poliisi julkaisi sarja-ahdistelijan kuvia ja pyysi yleisön apua, lehdistö piilotteli tuntomerkkejä (oikeamedia.com). Kun "vain" ahdistelua ja raiskauksiakin hyssytellään tähän tapaan voi helposti päätellä, miten asia on terrorismin ja torjuttujen yritysten kanssa. Viranomainen on aina vaarassa menettää virkansa, mikäli jotuu poliitikkojen kanssa riittävän vakaviin kahnauksiin. Heidän tehtäviinsä kuuluu siis myös suojella poliitikkoja ja nauttia heidän luottamustaan, vaikka vaihtuvilla poliitikoilla olisi miten ääliömäisiä agendoja hyvänsä.
« Viimeksi muokattu: pe 31.03.2017, 13:36:31 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa CE-hyväksytty

 • Konkari
 • Viestejä: 515
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #8 : pe 31.03.2017, 13:39:03 »
Itsekin ihmettelin uutisointia. Jos on tuollaiset perustellut syyt epäillä islamistiemme syyllistymisisiä vakaviin terrorismi- ja ihmisoikeusrikoksiin ja asiat jätetään tutkimatta ja ilman syyteharkintaa, niin ko. viranomaiset syyllistyvät myös itse rikoksiin. Raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Myös moraaliseen avunantoon rikosten valmistelussa.

Pohjoismaat ovat ilmeisen houkutteleva pehmeä kohde jihadisteille.

VV.

Mitä ihmettelemistä tuossa uutisoinnissa on? Olisiko raportti pitänyt jättää tekemättä, vai olisiko siitä pitänyt jättää uutisoimatta?

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #9 : pe 31.03.2017, 13:44:19 »
^^
Rikollisten mamujen suojeluun erikoistuneen puolueen, sosiaalidemokraattien, Aftonbladet-lehden päätoimittaja Sofia Olsson Olsén vastasi ihmetteleviin kyselyihin. Hänestä epäillyn sarja-ahdistelijan kuvan julkaisu on vastoin journalistin eettisiä ohjeita.....

“Meidän tehtävämme on pitää poliisin toimia silmällä. Ei tehdä yhteistyötä heidän kanssaan”


Puoli on tietoisesti valittu,
VV.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #10 : pe 31.03.2017, 14:13:23 »
Jos nyt oikein rehellisiä ollaan, niin viime kädessä se kansalaisten yleinen turvallisuuden tunne ja vapauden kokemuksetkin ovat sikäli toissijaisia, että usein todellinen päämotiivi turvallisuuden ja vakauden tuottamisessa on bisneksen pyörimisen ja pyörittämisen varmistaminen - ja demokratioissa tietysti se, että poliitikot itse pysyisivät vallassa. Varsinkin kansainväliset suuryritykset eivät mielellään perusta haarakonttoreitaan epävakaille alueille, ja niitähän Suomikin pyrkii alueelleen houkuttelemaan.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #11 : pe 31.03.2017, 14:17:33 »
Rikollisten mamujen suojeluun erikoistuneen puolueen, sosiaalidemokraattien, Aftonbladet-lehden päätoimittaja Sofia Olsson Olsén vastasi ihmetteleviin kyselyihin. Hänestä epäillyn sarja-ahdistelijan kuvan julkaisu on vastoin journalistin eettisiä ohjeita.....

“Meidän tehtävämme on pitää poliisin toimia silmällä. Ei tehdä yhteistyötä heidän kanssaan”


Puoli on tietoisesti valittu,
VV.
Omaa monttuaan kaivelevat. Ei hirveästi tarvitse ihmetellä, jos lukijoita alkavat ne vaihtoehtoiset mediat kiinnostamaan.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Admin

 • Ylläpitäjä
 • Seniori
 • Viestejä: 375
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #12 : la 01.04.2017, 08:29:02 »
Ärsyttää niin helvetisti tuo otsikkoon tungettu "jumetukselliset ilmiöt", mutta minkäs teet.  ::)


Kannattaa rutkuttaa. Vaihdoin otsikkoa.

Merkityksiä antaa kukin, miten antaakin. Merkityksien antaminen on enemmän tarkastelijakohtaista, ja siinä ilmenee vaihtelua jokaisella, kun aikaa kuluu.

ÖÖ.
Jos ilmenee nimittelyä, tai epäkunnioittavaa käytöstä, ilmoitta asiasta yhteisölle, ja tarvittaessa ylläpidolle.
Admin on ylläpitonikki. Tavallinen nikkini on Juha.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #13 : la 01.04.2017, 12:05:36 »
Ärsyttää niin helvetisti tuo otsikkoon tungettu "jumetukselliset ilmiöt", mutta minkäs teet.  ::)


Kannattaa rutkuttaa. Vaihdoin otsikkoa.

Merkityksiä antaa kukin, miten antaakin. Merkityksien antaminen on enemmän tarkastelijakohtaista, ja siinä ilmenee vaihtelua jokaisella, kun aikaa kuluu.

ÖÖ.

Meillä on monilla lempparit fiilauskohteissamme. Minulle jostain syystä se on otsikko, sen haluaisin olevan varsin täsmällinen, jos on ns. isommista aiheista kyse. Ihmissuhderutinoissa voi sitten vähän hurvitellakin, kun otsikkoa laatii.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #14 : la 01.04.2017, 22:06:53 »

Kaksi teini-ikäistä tyttöä on pidätetty tänään Etelä-Ranskassa epäiltynä terrori-iskun suunnittelemisesta,....

VV.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #15 : ma 03.04.2017, 15:46:18 »

Pietarin metrossa räjätetty pommeja. Kuolleita ja haavoittuneita lienee paljon. Ketkä lienevät asialla. Jehovantodistajatko?

VV.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #16 : ma 03.04.2017, 15:59:34 »
Kahdeksan metroasemaa suljettu, uutistoimisto Interfax vahvistanut useita pommeja.

Sijainnit ja (K18) kuvia paikan päältä.

Tällä hetkellä ainakin 10 vahvistetaan kuolleen; ainakin 30 haavoittunutta.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #17 : ma 03.04.2017, 16:04:09 »
Osoite ja puhelinnumero Pietarin Suomen suurlähetystöön, mikäli jokin tuttavanne tarvitsee tai on  paikan päällä: St Petersburg, Preobrazhenskaya pl., #4 Phone: (812) 331-7600.

Kaksi pommia räjähtänyt, kaikki metroasemat evakuoitu.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #18 : ma 03.04.2017, 16:07:53 »
Interfax ja RIA raportoivat jo 50 haavoittuneesta. Toistaiseksi 10 kuollutta. Kolmas pommi löytynyt räjähtämättömänä.


Lisäys: twitterissä tallennetta jälkitilanteesta.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao

Poissa Renttu

 • saippuakauppias
 • Konkari
 • Viestejä: 10234
 • Epäilyttävä henkilö
Vs: Terrorismi (nro 2)
« Vastaus #19 : ma 03.04.2017, 16:15:22 »
Edelleen: Jos jokin tuttavanne on paikan päällä, nähnyt mitä tahansa epäilyttävää tilanteeseen liittyen:

+7 (812) 299-99-99 - St Petersburg EMERCOM non-emergency line +7 (495) 983-79-01 - Russian-wide EMERCOM help line +7 (499) 216-99-99 - Russian-wide EMERCOM non-emergency line.

Noihin voi soittaa englanniksi ja kertoa mahdollisista tiedoistaan.

Mikään taho ei ole vielä ilmoittanut iskua omakseen.

Kuva räjähtämättömästä pommikassista.

Tallennetta paikan päältä (Youtube).

Pietarin kaikki metroasemat nyt myös lukittu.

Suomen ulkoministeriöön ei ole ainakaan toistaiseksi tullut tietoa, että uhrien joukossa olisi suomalaisia.

No traces of heavy soot in St #Petersburg metro explosion(s), so seem it had a good oxygen balance. Small hexogen (RDX) load w/ fragments? (Twitter).

25 Haavoittunutta (Mukana yksi lapsi) viety sairaalaan. Lopetan tilannepäivityksen toistaiseksi tähän, pitää käydä asioilla.
« Viimeksi muokattu: ma 03.04.2017, 16:37:43 kirjoittanut Renttu »
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

"Petän mieluummin maailman, kuin annan maailman pettää minut" -Cao Cao