Kirjoittaja Aihe: Valmistautuminen kriisiin  (Luettu 6147 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla T0ope

  • Konkari
  • Viestejä: 7674
Vs: Valmistautuminen kriisiin
« Vastaus #160 : ma 12.02.2018, 12:55:13 »
Suosittelin jo toisessa ketjussa, mutta suosittelen täällläkin: Neil Strauss: Emergency - This book will save your life on hyödyllinen kirja. Hyvän siitä tekee myös se, että kirjoittaja elää todeksi, että Yhdysvallat olisi joutunut apokalyptiseen kriisiin. Hän siis opettelee ja toimii kaiken suhteen, kuin kyseessä olisi todellinen tilanne.

 Jos vetää oikein haikeaksi, Youtube-kanava Primitive technology opastaa kädestä pitäen mitä moninaisimpiin seikkoihin, mitä yksin pärjääminen luonnossa vaatii. Vaikka sen oppeja toteutetaan hieman toisenlaisessa ympäristössä kuin tällä hetkellä Suomessa, monet opeista ovat sovellettavissa suoraan täälläkin.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität"
https://www.xvideos.com/gay

Poissa Magdaleena

  • Seniori
  • Viestejä: 402
Vs: Valmistautuminen kriisiin
« Vastaus #161 : ma 12.02.2018, 14:21:03 »
¨
Tämä ketju pitää tavata ajan ja rauhan kanssa..

Uskoisin pärjääväni aika hyvin, lapsuuden kokemukset ovat sen verran monipuoliset niin pakkasten (kaksi kertaa kansakoulussa oli -42 !) aika kehnosti puettunakin verrattuna nykytoppatakkeihin ja tuskiskenkiin, kuin tulvivan joenkin suhteen. Kalastamisen ja ravustamisenkin osaan ja tiedän milloin ja missä ei kannata yrittääkään eikä varsinkaan punaista pipoa päähänsä laittaa!


Jos metsässä eksyy niin yöksi lumen alle nukkumaan, ettei paellu. Siellä  olen kuin kotona, osaan varoa suonsilmiä ja jos karhu tulee vastaan niin en juokse pakoon ;)
Poissa Hayabusa

  • Konkari
  • Viestejä: 2364
Vs: Valmistautuminen kriisiin
« Vastaus #162 : ma 12.02.2018, 14:21:15 »
Kirjallisuudesta suosittelen vanhempia suomalaisia perustaitojen kirjoja. (linkit saattavat kadota, mutta noilla nimillä guuggeloimalla löytyy)

Taitokirja
Erno Paasilinnan mukaan ainoa kirja, joka kannattaa ottaa mukaan autiolle saarelle. Kirja antaa ohjeet autiolta saarelta pois pääsemiseksi.

Maatalouden pikkujättiläinen

Paikalla Juuli

  • Seniori
  • Viestejä: 300
  • Hukkaskukka
Vs: Valmistautuminen kriisiin
« Vastaus #163 : ma 12.02.2018, 14:34:55 »
 
Jos tulee iso kriisi ei siihen tarvitse varautua mitenkään. Taivaalle tupsahdetaan. >:(
En ymmärrä nätä maailmanlopun odottajia jotka myyvät omaisuutensa. Jos loppu tulee niin mihinkäs ne kuvittelevat rahaa tarvitsevansa.
https://www.youtube.com/watch?v=7DUnyXUaUDE
muistojeni ruusut anneli sari