Kirjoittaja Aihe: Kuinka jäädä henkiin (käytännön kikat)  (Luettu 248 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 9295
Vs: Kuinka jäädä henkiin (käytännön kikat)
« Vastaus #1 : su 08.01.2017, 14:41:42 »

Kaikkeen on hyvä varautua.
Ettei vaan kertois mistään pahemmasta, nämä tietyntyylisemmät teemat.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 13372
Vs: Kuinka jäädä henkiin (käytännön kikat)
« Vastaus #2 : su 08.01.2017, 20:28:42 »

Kaikkeen on hyvä varautua.
Ettei vaan kertois mistään pahemmasta, nämä tietyntyylisemmät teemat.

Mitä tulee tähän tukehtumisjuttuun, niin itselläni on välillä ollut pelottavia tilanteita että keho imaisee yhtäkkiä ihan mitä vaan ilmarööriin. Koska olen yskinyt teinistä asti (allergioihin ja astmaan liittyen), toimii hengityssysteemini välillä miten sattuu ja joskus on ollut jopa oma sylki menossa keuhkoihin koska hengitys- ja nielaisemissysteemit toimivat väärään aikaan yhtäaikaa. Ja yskäkin usein alkaa sillä että tulee sisäänpäinhinku. Auta armias jos olisi joku pastilli silloin suussa, sehän olisi justiinsa happiteissä.

Noin muuten en sitten ole ihan niin fanaattinen survivaali-ihminen että kohdallani pitäisi pelätä että menen mukaan johonkin hihhuliporukkaan, vetäydymme johonkin mörskään ja sieltä sitten vahtaamme tussari kourassa ympäristöä Ameriikan malliin... Totiset tyypithän nauraisivat minut sieltä ulos kun en ole edes notskia vielä eläissäni laittanut. "Hurjinta" mitä olen tehnyt on telttailla yksin, alueella missä on mahdollisesti karhujakin. Mutta karhut kuulema liikkuvat päiväsaikaan ja silloinhan ne näkevät väistää minua.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 13372
Vs: Kuinka jäädä henkiin (käytännön kikat)
« Vastaus #3 : su 08.01.2017, 20:33:05 »
Katsoin juuri hyvin mielenkiintoisen dokumentin hollantilaisesta Wim Hofista, joka alkoi harrastamaan äärirajoille menoa vaimonsa itsemurhan jälkeen. (VICE-dokumentti.) Monihan ehkä tietääkin tämän miehen joka tykkää uiskennella jäiden seassa, sun muuta tällaista. Jos tykkää käytännön fakiirista joka ei millään tavalla perusta temppujaan uskontoon ja magiaan, vaan tieteellisesti todennettavissa oleviin kikkoihin joilla kehosta saa ekstraa irti, niin kannattaa tutustua. Itseäni tietysti varsinkin alkoi kiinnostamaan se että ihminen voisi ottaa immuunijärjestelmäänsä tietoisesti hallintaansa. Tällä voisi olla vaikutusta mm. tulehduksellisiin autoimmuunisairauksiin.

Itseänihän on kovastikin ihmetyttänyt että miten voi olla olemassa tällainen juttu kuin astma, kun ei siitä ole keholle yhtikäs mitään hyötyä. Ja kysymyksessä ei ole sairaus joka tarttuu, ei vamma, pelkkää kehon väärinreagoimista.