Kirjoittaja Aihe: Luonnon vaikea suojelu  (Luettu 1400 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Saares

  • Konkari
  • Viestejä: 945
Vs: Luonnon vaikea suojelu
« Vastaus #40 : su 16.07.2017, 20:39:11 »
"Susihavaintoja 23.1.17.
Pieksämäen Virtasalmella silminnäkijät kertoivat nähneensä yhdeksän suden lauma, mutta kun paikallinen petoyhdysmies meni tarkastamaan jäljet, susilauma muuttui Länsi-Savon mukaan kaurislaumaksi."

"Kuhmossa kaksi pihoilla kiertänyttä sutta osoittautui paikallisen riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaajan tekemässä uusintatarkastuksessa ilveksiksi, uutisoi Kuhmolainen. Paikallinen riistapäällikkö kertoi Kuhmolaiselle, että Kuhmon taajaman lähellä liikkuneen suden jälkiä olivat tehneet myös ahma ja kauris."

"7-vuotias Sohvi-possu karkasi omistajiltaan Lohjalla perjantaiaamuna 2. kesäkuuta. Sohvin omistaja Timo Laine löysi lemmikkinsä ammuttuna riistanvartijan luota."
Petohysteeriaa pahimmillaan. Riistanvartijalta olettaisi edellyttävän edes välttävää lajintuntemusta. Mutta kun liipasisormea syyhyttää ei maltti pysy mukana.

Poissa Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10246
Vs: Luonnon vaikea suojelu
« Vastaus #41 : su 16.07.2017, 22:46:58 »
Suomalaiset ovat luontoihmisiä. Suomalaiset elävät lähellä luontoa. Suomalaisilla on luonto sydämissään.

KYLLÄ VARMAAN NIIN SAATANA. Jos ei edes sikaa enää sudesta erota... Jos ei voi elää rauhassa tietäen että metsissä on muutama susi vielä elossa...

Poissa Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10246
Vs: Luonnon vaikea suojelu
« Vastaus #42 : ma 18.09.2017, 23:52:03 »
Luonnollisesti haluan vaan syödä edelleenkin lihaa veri suupielistä purskuen, joten oma lehmä ojassa...

Mutta tulin kumminkin ihmetelleeksi että kun on kasvissyöjiä jotka haluavat että kaikista ns. tuotantoeläimistä luovuttaisiin, eli siis maatilalla ei olisi eläimiä lainkaan, niin ovatko he tulleet ajatelleeksi että mitä sinne peltoon sitten pannaan lannoitteeksi? Onko se luonnonmukaista elämää että sinne rahdataan jotain kemikaaleja, taikka vaikka linnunpaskaakin (guanoa) - kun sitä kumminkin tuodaan toiselta puolelta maapalloa mikäli paikallisten lokkien paska ei jostain syystä kelpaa? Ihmisistä tuskin tullee niin paljon sontaa että riittää lannoittamaan kaikki pellot. Tulleeko muustakaan matskusta kompostia tarpeeksi asti, kokonaisille viljapelloille? Ja lapsia ei saa laittaa sitä jalkapallojoukkueellista, koska se on karmein temppu mitä voi luonnolle tehdä.

Pärjääkö omavarainen ja luontoystävällinen maatila ilman eläimiä?