Kirjoittaja Aihe: Kysy – ehkä joku vastaa! (nro 2)  (Luettu 66826 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Big Data Lenny

  • Konkari
  • Viestejä: 1838
Vs: Kysy – ehkä joku vastaa! (nro 2)
« Vastaus #1400 : pe 07.12.2018, 04:30:00 »
Kyllä me tiedämme että Maa on lätty, turha väittää muuta. Se on 7000 vuotta vanha ja eri intiaaniheimoista kimmerialaiset ovat pahin uhkamme.

Pitää paikkansa. Kimmerialaisten paluusta kertoo tämä profetia: Gimmel - Roviolla

Profetiassa kimmerialaiset ilmestyvät maailmaan veijarimaisen "Kasperin" hahmossa, joka viettelee neitoja tarjoamalla heille eksoottisia hedelmiä ja lupauksia satumaisesta seikkailusta. Maailman kolme suurta (USA, Kiina ja Venäjä) vaikeroivat ihanasti, "mua polttaa liekit rovion, au, a-au". Dokumentaarin loppu jättää kuitenkin paljon avoimeksi. Mitä tarkoittaa kimmerialaisen kolminaisuus? Minne maailman viisaat menevät?

Miten voimme sitten tietää Kimmerialaisen paluun ajan ja paikan? Tarkastelemalla profetiaa Gimmel - Etsit muijaa seuraavaa huomaamme, että välimerellinen maisema on kuvattu Vanajaveden rannalla! Kimmerialainen, joka taas "etsii muijaa seuraavaa", palaa ehkä siis n. 50 vuoden kuluttua. Ehkä voimme tästä päätellä, että kimmerialaisen kolminaisuus viittaa useampaan tulemiseen? Ensimmäinen, "ihanasti polttavat liekit rovion" lienee huomattavasti ajankohtaisempi.
« Viimeksi muokattu: pe 07.12.2018, 05:01:56 kirjoittanut Big Data Lenny »

Paikalla Laika

  • Konkari
  • Viestejä: 5566
Vs: Kysy – ehkä joku vastaa! (nro 2)
« Vastaus #1401 : pe 07.12.2018, 09:32:24 »
Mitä luulette, siksiköhän socrates pitää kaikista perslävistä, että sattuu olemaan anaalimiehiä? Näin ollen se viehättyy Washingtonin pystyyn paskotusta pökäleestä eräänlaisena pahasti pieleen menneen Rorschachin testin projektiona? Kökkäreelle pukee kravatin kaulaan, ja socrates erehtyy heti pitämään sitä rakastajattaren korvikkeena?

Kuulemma Bush vanhemman hautajaisissa haisi niin pahasti, etteivät useat osallistujat halunneet istua kovin lähellä eturivin oikeanpuoleista reunaa. Iso valhe on tietysti väittää kravattiin puettua pökälettä presidentiksi.
« Viimeksi muokattu: pe 07.12.2018, 09:40:23 kirjoittanut Laika »
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa mikainen

  • Konkari
  • Viestejä: 2072
Vs: Kysy – ehkä joku vastaa! (nro 2)
« Vastaus #1402 : pe 07.12.2018, 10:43:58 »
Jos olisi hypoteettinen tilanne, että maailmalla alkaisi todella raju kauppasota jossa tulleja kerättäisiin enenevästi, niin olisiko Suomella tarjota maailmanmarkkinoille jotain tuotetta, joka olisi niin ylivoimainen, että kauppa kävisi edelleen huolimatta isoista rangaistustulleista?

Eipä tule juuri mitään mieleen, paitsi ehkä pari elektronishienomekaanista erikoistuotetta. Aika lailla bulkkia tuotamme edelleen.

Eräs jo vuosikymmeniä menestyksekäs vientiartikkeli on sievät ja hyvinkäyttäytyvät naiset jotka ovat menneet muualle vaimoiksi. Heistä ei suoranaisia vientituloja ole tainnut tulla.

Pullotettua päijännettä jos ei sitä ole jo myyty eniten lahjuksia tarjonneelle.

Poissa urogallus

  • Konkari
  • Viestejä: 3183
Vs: Kysy – ehkä joku vastaa! (nro 2)
« Vastaus #1403 : la 08.12.2018, 14:35:41 »
Onko jollakulla täällä kokemusta riistakameroista ja niiden käytöstä? Olen ajatellut hankkia sellaisen lähinnä mökkiä varten, kun tuntuu siltä, että elukkatoiminta on siellä kovasti aktiivista nykyään.