Kirjoittaja Aihe: Pinnan alla väreilee - havaintoja suomaisesta ääriajattelusta (nro 2)  (Luettu 12771 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Norma B

  • Öllölän örkki
  • Konkari
  • Viestejä: 12811
Johan on sitten TV7 jännäksi mennyt. En sitä varsinaisesti seuraa, mutta joskus vuosia sitten satuin näkemään jokusen kerran kaiketi keskiyön tienoilla pätkän jonkun suositun amerikkalaisen naispuolisen saarnaajan luennoista. Kyllähän ne ihan hyvältä kuulostivat. Mitenkähän sen tiivistäisi että mikä oli sanoma... Perhana kun vaikeaa. Ei se ollut imelintä "kuule sinua rakastetaan" -vouhotusta, ei myöskään jotain syntisen piiskaamista. Mutta semmoista hyväntahtoista läppää että miten ihminen kaikenlaista kuvittelee itsestään ja parkuu että miksei asiat mene kuten minä haluan jne. ja Jumala tietää paremmin.

Suomessa osa uskovaisista on yltiösuvakkeja, mutta RK-ryhmissä somessa pyörii uskovaisia jotka pelkäävät että islam valtaa maailman. Kummankaan leirin jutut eivät aina oikein terveiltä kuulosta.

Poissa Väkevä Antidootti

  • Konkari
  • Viestejä: 12057
TV7 askeltaa äärioikeistoon.

Suomen uskonnollinen tv aloitti ”konservatiiviset uutiset” – Katsoimme ne, ja yhtäkkiä huomasimme olevamme kaikkien Suomen alt-right-ryhmien keskipisteessä
Kristillinen kanava TV7 on alkanut lähettää kerran viikossa konservatiivisia uutisia. ...


Hienoa, että mr. PussyCatti ehtii seurata ja raportoida kristittyjen uutisia ja ääriajattelua.


VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Faustinen

  • Konkari
  • Viestejä: 6368
No en minä siis sano, että vahva tekoäly ei olisi mahdollinen, vaikka olenkin skeptinen.

Mutta alaan todellakin liittyy voimakkaita eettisiä näkökulmia riippumatta siitä onko tekoäly heikko tai vahva. Ihminen on jo nyt kyborgi, joka käyttää heikon tekoälyn sovelluksia, eikä tämä kehitys todellakaan ole päässyt kuin alkuun.

Mitäpä äly yleensäkään olisi. ?  Tosin on hyvä huomata sen ero mitä koneoppisen ja elävän organismin välillä on.

Laitteiden tieto on sidottua niiden toiminnan rajoihin. Muurahaisillakin on kovasti tietoa oman eliöllisen olemassaolonsa muodossa, vaikka voidaan sanoa ettei yksittäinen muurahainen tiedä mitään.
Ehkä jossain vaiheessa koneet alkavat "syömään" toisia koneita kaapatakseen niiltä sen energian mitä niiden rakenteeseen on sitoutunut.

No mitä on äly? Sinulla varmasti on vastaus?

Taidan olla jo vastannut. Äly on järjestystä. Ilman kokemusta, ei voi tietää, mikä on älykästä, tai järkevää.

Ihmisen "puutteelliseen älyyn liittyy tunteita ja valintaa. Luonnolla siihen on lakinsa.

Luonto toimii tasan niinkuin toimii, eikä siihen ihmisen älyllä ole mitään vaikutusta, vaikka toki hän voi rakennella kaikenlaista, mutta taatusti ne noudattavat luonnon peruslakeja joita voi soveltaa ja ottaa käyttöön,, kuten esim, padonrakentamisen avulla voidaan tuottaa paikallista energiaa vaikka sähköntuotannossa. Ei kuitenkaan yhtään enempää, kun sitä on muutenkin siinä virrassa. Siis käytännössä vain hieman tallentaa sitä käytettäväksi.

Mielen järjestys perustuu kokemukseen, opittuihin asioihin sanallisina, symbolisina ne ovat auttamatta teoriaa.

Luonnon järjestyksen varmaan tiedätkin, kaikkihan pyrkii alimpaan energiatilaansa (entropia) ja paikalliset siirtymät (esim, aurinkon energiantuotta) maaplaneetalle on mahdollistanut niiden luonnonmukaisten rakenteiden syntymisen (elämäkin kuuluu niihin)
Hiiliyhdisteiden ja muiden alkuaineiden coktaili on sen perusrakennetta. Hiilen mahdollisuus muodostaa erilaisia yhdisteitä on aikamoisen suuri, niitähän on löydetty kymmeniä tuhansia, tai miljoonia ja edelleen ilmeisesti löydetään lisää.
En nyt juuri viitsi tarkistaa, kuinka paljon niitä nykyisin on.

Poissa Saares

  • Konkari
  • Viestejä: 1234
TV7 askeltaa äärioikeistoon.

Suomen uskonnollinen tv aloitti ”konservatiiviset uutiset” – Katsoimme ne, ja yhtäkkiä huomasimme olevamme kaikkien Suomen alt-right-ryhmien keskipisteessä
Kristillinen kanava TV7 on alkanut lähettää kerran viikossa konservatiivisia uutisia. ...


Hienoa, että mr. PussyCatti ehtii seurata ja raportoida kristittyjen uutisia ja ääriajattelua.


VA.
Voihan venäjä! Onko MrKAT kloonattu niin että niitä (häntä) on monta.