Kirjoittaja Aihe: Vääryydeltä tuntuu  (Luettu 23203 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kopek

  • Konkari
  • Viestejä: 4064
Vs: Vääryydeltä tuntuu
« Vastaus #440 : ke 31.10.2018, 11:07:49 »
Vääryydeltä tuntuu se, että nainen oli vuosia vankilassa profeetta Muhammedin pilkasta, johon tekoon syyllistymistä hän ei myöntänyt. Korkein oikeus vapautti hänet lopulta. Korkeinta oikeutta suojelemassa oli paljon poliiseja, koska pelättiin väkivaltaisuuksien puhkeamista. Syytetty oli aikoinaan saatu tunnustamaan tekonsa hakkaamalla hänet. Tapahtumat olivat alkaneet vuonna 2009 siitä, kun hedelmiä poimimassa olleet musliminaiset eivät olleet suostuneet koskemaan kuppiin, johon nainen oli koskenut, koska nainen oli kristittynä heidän mielestään epäpuhdas. Ja tällöin nainen oli musliminaisten mukaan sanonut jotakin, mikä loukkasi pyhää profeettaa. Ja tästä seurasi hakkaaminen, poliisitutkinta ja kuolemantuomio.

Asia Bibi: Pakistan acquits Christian woman on death row

Asia Bibi was convicted in 2010 after being accused of insulting the Prophet Muhammad in a row with her neighbours.

She always maintained her innocence, but has spent most of the past eight years in solitary confinement.

Chief Justice Saqib Nisarm, who read out the ruling, said Asia Bibi could walk free from jail in Sheikupura, near Lahore, immediately if not wanted in connection with any other case.

She was not in court to hear the ruling, but reacted to the verdict from prison with apparent disbelief.

"I can't believe what I am hearing, will I go out now? Will they let me out, really?" AFP news agency quoted her as saying by phone.

https://www.bbc.com/news/world-asia-46040515

Suomalainen oikeusjärjestelmä on viritetty pakistanilaiselle taajuudelle. Täällä saa paljon herkemmin "jumalanpilkkatuomion" islaminuskon pyhien arvojen pilkkaamisesta kuin kristinuskon pyhien arvojen pilkkaamisesta. Asiaa perustellaan sillä, että muslimit ovat vähemmistö, joten heidän pyhien arvojensa pilkkaaminen on eräänlaista rasismia, ja näin ollen he tarvitsevat paremman suojan kuin (vielä toistaiseksi) enemmistönä olevat kristityt. Uskokoon ken haluaa.

Poissa Norma B

  • Nyhtönaakka
  • Konkari
  • Viestejä: 15799
Vs: Vääryydeltä tuntuu
« Vastaus #441 : ke 31.10.2018, 11:23:57 »
Muslimiakkojen sanahan ei muslimimiehiä vastaan paljon paina, mutta annas olla kun vastapuolena on nainen ja ei-muslimi. Nokkimajärjestys se olla pitää?
Well I've been down so god damn long that it looks like up to me.
Well I've been down so very damn long that it looks like up to me.
Why don't one of you people come on and set me free?

- JM