Kirjoittaja Aihe: Kirjat  (Luettu 51838 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toope

  • Konkari
  • Viestejä: 16682
Vs: Kirjat
« Vastaus #500 : su 23.12.2018, 01:46:49 »
Kuka merkkihenkilö on lausunut seuraavan viisauden?

"Kommunismi on läpeensä mätä ateistinen ideologia, joka on syypää miljoonien ihmisten sortoon, kuolemiin ja köyhyyteen."

Takkirauta?
Aika saatanan moni on noin sanonut!
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 11035
  • Back
Vs: Kirjat
« Vastaus #501 : su 23.12.2018, 09:10:42 »
Olen tullut jo aikaisemmin ilman edellä mainittujen kuuluisuuksien myötävaikutusta siihen tulokseen, että ihmisen keskeisin tarve on arvostuksen saamisen tarve.

Tällaisten arviointiin liittyy se puoli, että tarpeen suuruus ei vielä kerro tarpeen tarkemmasta paikasta tarpeiden kokonaisuudessa.

Jos arvostuksen saaminen on erityisen tärkeää, voi se tarkoittaa vaikka sitä, että arvostusta on vaikea saada, ja se liitetään yhteisöelämään, joka koetaan merkitykselliseksi. Jos yhteisöt voivat kutakuinkin hyvin, ja perusarvostus riittää, eikä ongelmaa, niin tällainen tarve ei tule välttämättä selkeästi edes ilmi.

Ihmisen perustarpeista vesi ja ravinto voivat saada hyvin tärkeän sian, vaikka nykyään niitä ei juurikaan näkyvästi arvosteta. Näiden takia voi muut tarpeet syrjäytyä, vaikka tarveprojekteissa syrjäytymiset on erittäin huono sanavalinta.

Tarpeet ovat vahvasti tilanteisiin sidottuja.

Turvallisuus tai tietty varmuus elämään voi korostua paljon, jos maailmasta ei noita oikeasti löydy, käytännössä. Tarpeet ja niiden kokeminen ei ole kovin teoreettinen juttu. Tiedolliset tarpeet varmaan korostuu, jos kokemusta uupuu, elämän kantavuuteen ja selkeyteen.

Poissa Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 11035
  • Back
Vs: Kirjat
« Vastaus #502 : su 23.12.2018, 09:16:47 »
Kuka merkkihenkilö on lausunut seuraavan viisauden?

"Kommunismi on läpeensä mätä ateistinen ideologia, joka on syypää miljoonien ihmisten sortoon, kuolemiin ja köyhyyteen."


Kun nykyään kuulee asioita tiivistäytyvän sanoihin: kommunismi, kapitalismi, ...?, niin voi vahvasti arvella saapuneensa ympäristöön, jossa ei oikeasti käsitellä mitään.

Mikähän voisi olla paraikaa tuo käsittelemättömyyssanasto (KS)?

Jos KooäSSää ilmenee jonkin puheessa tai kirjoituksissa, niin jotta niitä voisi liittää asiankäsittelyyn, tarvitaan aika hyvät näytöt käsittelijältä, ettei ole ihan vietävissä, kuten yleensä, käsittelykyvyttömät käsittelijät, tilansa vahvasti siunaamina.

Meneekö tässä arvelussa jotain miten paljon överiksi, Kopek?