Kirjoittaja Aihe: Raiskauksista Suomessa (nro 3)  (Luettu 72652 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 5106
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #840 : su 17.12.2017, 02:45:37 »
Äskettäin on julkisuudessa (asiantuntemattomasti, tunteellisesti) oltu tyytymättömiä 10-vuotiaan kanssa sukupuoliyhteyden  tuomitsemiseeen törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja haluttu nimikkeeksi törkeää raiskausta jonka maksimirangaistus on sama 10 vuotta.

Tässä tuore tuomiotapaus, jossa niinikään tytön kanssa sukupuoliyteys tuomittiin  törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712152200607138_u0.shtml
Suomalainen mies haki seksiseuraksi Facebookista itselleen ja puolisolleen 14-vuotiaan työn. Tässä vaikuttaa olleen lähempänä myös raiskauksen tunnismerkistön täyttyminen. Hyäksikäyttö selvästikin tapahtui. Vaikutukset uhrille ilmeisen pahoja.
Hän on täällä tänään

Paikalla Anemone 2.0

 • Konkari
 • Viestejä: 3086
 • Väärinajattelija
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #841 : ma 18.12.2017, 23:08:28 »
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712132200601388_u0.shtml

Rikokset sattuivat uusimaalaisessa kaupungissa lokakuun 2015 ja helmikuun 2016 välisenä aikana. Eräät osateot sattuivat myös hotellihuoneessa Tallinnassa.

Toinen tytöistä oli rikosaikaan 7-vuotias ja toinen 10-11-vuotias.

47-vuotias mies oleskeli tai asui tyttöjen kanssa samassa asunnossa useiden kuukausien ajan.

Mies käytti tilaisuutta hyväkseen tyttöjen äidin ollessa joko poissa tai nukkumassa. Mies riisui tyttöjen housut ja kosketteli heitä eri tavoin.

Tekojaan mies teki vain yhdelle tytölle kerrallaan.

Tytöt itse todistivat videokuulemisessaan suutelemisesta, riisumisesta, sukupuolielimen nuolemisesta, päälle tulemisesta ja sukupuolielimellä työntämisestä.

Toinen heistä mainitsi työntämisen sattuneen hyvin paljon.

Syyttäjä vaati miehelle rangaistusta kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta ei kuitenkaan törkeästä raiskauksesta.

Lainaus
Tuusulan käräjäoikeus on tuominnut nyt 47-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeuteen kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tytölle 1: Korvaukseksi kärsimyksestä 10 000 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 2300 euroa eli yhteensä 12 300 euroa.

Tytölle 2: Korvaukseksi kärsimyksestä 10 000 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 2 900 euroa eli yhteensä 12 900 euroa.
 
Keski-Uusimaa
https://www.keski-uusimaa.fi/artikkeli/589738-pienet-siskokset-joutuivat-miehen-seksihalujen-kohteeksi

Huom: artikkeli avautuu vain lehden tilaajille
Minä tässä vain, anteeksi.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #842 : to 21.12.2017, 23:09:08 »
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712212200622540_u0.shtml

19-vuotias nainen antoi kerjäläiselle kympin Leppävaaran asemalla - mies talutti pusikkoon ja raiskasi

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #843 : ti 02.01.2018, 10:10:01 »
Raiskattu kertoo itse tapahtuneesta.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/593656-siivoojan-vakivaltaisesti-raiskaama-jasmin-pitaa-suomen-raiskaustuomioita

”Raiskaus on teurastus, jossa jäät henkiin kidutuksen jälkeen. Tunnet jokaisen näkymättömän haavan vihlovan kivun, kannattelet omaa sydäntäsi käsissäsi peläten sen sykkeen sammuvan ikuisiksi ajoiksi.”

Nämä lauseet espoolainen Jasmin, 47, kirjoitti blogiinsa 23. lokakuuta 2017. Oli kulunut tasan seitsemän vuotta siitä kun samassa ruokakaupassa Malmilla työskennellyt siivooja sitoi ja raiskasi Jasminin kolme kertaa heidän työpaikallaan.

Raiskauksen jälkeiset vuodet naisella on mennyt toipuessa, mutta teon vuosipäivänä tapahtumat palaavat mieleen.

– Totta kai se on asia, joka tulee minua aina seuramaan. Nykyään ei kuitenkaan ole enää asian kanssa niin vaikeata. Tapahtuman jälkeen tuli tehtyä itselle melkoinen psykoanalyysi ja käytyä kaikki luurangot ja pimeät puolet läpi. Tunnen itseni nykyään paremmin, Jasmin kertoo.

Erityisesti vihan tunne oli sellainen, joka Jasminin mukaan piti käsitellä nopeasti.

– Itse tekohetkellä viha oli pakko sulkea sisälleni, jotta raiskaaja ei tappaisi minua. Ajattelin kuitenkin koko ajan, että jos saan käsiini veitsen niin tapan hänet. Sekin oli itselle aika järkytys, sillä olen luonteeltani tosi kiltti. Nekin tunteet piti käsitellä.

Jasminin raiskaaja jäi kiinni ja tuomittiin törkeästä raiskauksesta, törkeän ryöstön yrityksestä, törkeästä vapaudenriistosta ja lievästä petoksesta 8,5 vuoden vankeusrangaistukseen. Hovioikeus kuitenkin alensi tuomiota 7 vuoteen.

Tekijä vapautui jo vuonna 2014. Vain noin kolmen vuoden jälkeen tuomiosta.

– En tiedä mitä hänelle on tapahtunut. Pari vuotta sitten yritin selvittää onko hänet karkotettu, mutta en löytänyt tietoa. Jotenkin minulla on kuitenkin sellainen tuntuma, että hän ei ole enää täällä saatuaan sellaisen opetuksen, Jasmin toteaa.
 
Suomen raiskaustuomiot ovat yksi syistä, joiden vuoksi Jasmin on vuodesta toiseen pitänyt tapaustaan esillä. Hän on antanut aiheesta useita haastatteluja ja viimeksi kertonut tapauksestaan Teemu Potapoffin Selviytyjät-kirjassa.

– Suomessa raiskaustuomiot pitäisi antaa ehdottomina. Tällä hetkellä ne ovat aika järkyttäviä. Haluaisin myös, että selitykset tuomioille olisivat yksityiskohtaisempia. Nyt ne aiheuttavat lähinnä vihaa ja lisää ongelmia. Itse halusin aikoinaan julkisen oikeuskäsittelyn, sillä olin todella vihainen tekijälle.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #844 : su 14.01.2018, 13:30:10 »

Turvapaikkaa hakenut afgaanimuslimi tuomiolla:

"Satakunnan käräjäoikeuden ja Vaasan hovioikeuden mukaan Ramin Azimi, 28, syyllistyi entisen tyttöystävänsä raiskaukseen ja murhaan tammikuussa 2015.

Tuomioiden mukaan Azimi otti lenkillä olleen tytön kyytiin noin kuukausi seurustelun päättymisen jälkeen. Hän raiskasi tytön Ulvilassa ja sitten poltti tämän elävältä Kokemäellä. Hän kaatoi bensiiniä sidotun, mutta yhä elävän tytön päälle, ja sytytti hänet tuleen."

Minusta teko ei edusta tavallista länsimaista kulttuuria ja minusta Azimi joutaisi persläpeen, mistä tulikin.

Hipskusi ja mr. PussyCatti saavat olla eri mielä.


SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4308
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #845 : su 14.01.2018, 14:09:42 »
Ehkä tähän käy jokin lainaus aiemmin mainitusta rakkauden ylistyksestä arabimiehiä kohtaan. Tai ehkä tähän käy toteamus, että tekeväthän suomalaisetkin.

Sekoilin äsken aika pahasti. Etsin Googlella edellä mainitsemaani kirjoitusta, koska en löytänyt sitä tältä foorumilta. Googleen kirjoitin hakusanoiksi pätkän tekstiä tältä foorumilta löytämästäni edellä mainitusta kirjoituksesta. Haku vei yllättäen uutiseen, jossa kerrottiin Tommy Helstenistä. Hänen kerrottiin sanoneen täsmälleen samoja lauseita, joita edellä mainitun tekstin kirjoittaja käytti omassa kirjoituksessaan. Ajattelin, että teinpä yllättävän löydön ja paljastuksen. Ajattelin jopa, että ehkä koko kirjoitus ja jopa koko klrjoittajan profiili on pelkkää pilailua. En nauttinut tästä oivalluksestani kuin hetken. Huomsin nimittäin kirjoituksessa maininnan Tommy Helstenistä ja linkin uutiseen, jonka olin Googlella löytänyt.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun suurella vaivalla (tällä kerralla vaiva ei ole suuri) ja ulkopuolisilla keinoilla selvitän asian, joka kävisi ilmi tekstistä, kun viitsisin jatkaa lukemista. Näin kävi jo aikoinaan matematiikan kokeisiiin lukiessani. Käytin yhden illan aikaa selvittääkseni "salaisen kaavan", jolla laskut oli laskettu. Joskus myöhemmin kirjaa selatessani huomasin, että onhan siellä se kaavakin, jonka selvittämiseen olin käyttänyt turhaan tunteja.

Kun on hidas, niin on hidas.

Tuohon tapaukseen vielä palatakseni, ehkä asia on niin, että kun arabi rakastaa, hän rakastaa kympillä, ja kun hän lakkaa rakastamasta, niin sama juttu. Arabikulttuurissa nainen EI jätä miestä. Jos jättää, miehelle jää muuta keinoa saada hyvitystä kokemastaa häväistyksestä ja nöyryytyksestä (arabimiesten silmissä) kuin tappaa nainen ja tehdä se julmasti.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #846 : su 14.01.2018, 14:39:05 »
Ja kuitenkaan Suomessa ei edes pitäisi olla niin paljon arabimiehiä että jonkun miehen lemmenseikkailut olisivat tuotapikaa kaikkien tiedossa, ja sitten myös nöyryytykset eli jätetyksi tuleminen. Ellei mene itse vartavasten huutelemaan joka serkun kummin kaimalle sitä miten on tullut saatua pohjoismainen tyttis. En tiedä sitten kuuluuko lähi-itäläiseen ja pohjoisafrikkalaiseen kulttuuriin se että mitään asioitaan ei saa pitää yksityisinä, vaan ne kuuluu huutaa koko suvulle. Jatkuva kännyköihin hölöttäminen kyllä viittaisi siihen että kuuluu.

Em. tapauksessa kuitenkaan suurin murhe ei tainnut tulla siitä että akka perkele jätti, vaan pelosta ettei saa turvapaikkaa kun ei ole esittää täkäläistä ihmissuhdetta.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #847 : su 14.01.2018, 14:56:39 »

Em. tapauksessa kuitenkaan suurin murhe ei tainnut tulla siitä että akka perkele jätti, vaan pelosta ettei saa turvapaikkaa kun ei ole esittää täkäläistä ihmissuhdetta.

Niin - etenkin se raiskaus oli vain business as usual.... eli ei niinku yhtään mitään....

SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #848 : su 14.01.2018, 15:08:39 »
Islamin puitteissa ilmeisesti omaisuus käytetään aina loppuun asti, kierrätykseen sitä ei anneta.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #849 : su 14.01.2018, 16:45:28 »
Minä kun en näistä Twittereistä tiedä että tunnistaako Twitterissä sanotun siitä että siellä vilisee niitä miukumaukuja, ja ennenkaikkea en tiedä onko Twitterin anekdootit täysin julkisia vai ei, niin en tähän yhtä alkuperäistä leikettä pane. Mutta kumminkin siellä joku naisihminen kehuskelee nyt että monet suomalaiset miehet voisivat ottaa oppia irakilaisilta, afganistanilaisilta ja somaleilta, mitä tulee kunnioittavaan ja kohteliaaseen käytökseen...

Luoja paratkoon, toivottavasti eivät ota!

Matleena

 • Vieras
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #850 : su 14.01.2018, 22:35:29 »

Turvapaikkaa hakenut afgaanimuslimi tuomiolla:


Tuomioiden mukaan Azimi otti lenkillä olleen tytön kyytiin noin kuukausi seurustelun päättymisen jälkeen. Hän raiskasi tytön Ulvilassa ja sitten poltti tämän elävältä Kokemäellä. Hän kaatoi bensiiniä sidotun, mutta yhä elävän tytön päälle, ja sytytti hänet tuleen."

Minusta teko ei edusta tavallista länsimaista kulttuuria ja minusta Azimi joutaisi persläpeen, mistä tulikin.


Yksi vaihtoehto olisi ottaa taas käytäntöön virallisesti kuolemantuomio ihan kuin näiden kotimaissaankin on julmasta murhasta.  Ja maailman suurimmassa demokratiassa vasta, USAssa, jonka pitäisi olla muille pienemmille esikuva ja valonkantaja! 
Tai siis Intia on maailman suurin demokratia.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16682
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #851 : ma 15.01.2018, 00:24:00 »
Tuokin raiskaaja/tappaja saa jäädä Suomeen, koska meitä hallitsevat KepuKokDemarit.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Safiiri

 • Konkari
 • Viestejä: 15485
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #852 : ma 15.01.2018, 11:13:25 »

Turvapaikkaa hakenut afgaanimuslimi tuomiolla:

"Satakunnan käräjäoikeuden ja Vaasan hovioikeuden mukaan Ramin Azimi, 28, syyllistyi entisen tyttöystävänsä raiskaukseen ja murhaan tammikuussa 2015.

Tuomioiden mukaan Azimi otti lenkillä olleen tytön kyytiin noin kuukausi seurustelun päättymisen jälkeen. Hän raiskasi tytön Ulvilassa ja sitten poltti tämän elävältä Kokemäellä. Hän kaatoi bensiiniä sidotun, mutta yhä elävän tytön päälle, ja sytytti hänet tuleen."

Minusta teko ei edusta tavallista länsimaista kulttuuria ja minusta Azimi joutaisi persläpeen, mistä tulikin.

Hipskusi ja mr. PussyCatti saavat olla eri mielä.


SdP

Mutta esim. pikku-Erikan tappaneiden ”vanhempien” toiminta edustaa tavallista suomalaista kulttuuria? Vai miten nää kulttuurin edustamiset menee? Näkeekö sen tekijän kansallisuudesta vai mistä?

Murhaaminen ei edusta minkään kansan tavallista kulttuuria. Kyllä sellainen on kaikissa kulttuureissa lakien, normien ja kulttuuriin kuuluvien arvojen vastaista toimintaa. Toisen ihmisen tappamisen kieltäminen on niitä universaaleja kaikkialla kielletyksi nimettyjä asioita. Kielto on olemassa kaikissa uskonnoissakin. Toisaalta kaikkialla myös on tätä kieltoa rikkovia yksilöitä ja kaikissa kulttuureissa on myös tilanteita, joissa toisen tappaminen sallitaan sittenkin (oman henkensä puolustaminen, sotatila jne).

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #853 : ma 15.01.2018, 11:29:13 »

Murhaaminen ei edusta minkään kansan tavallista kulttuuria. Kyllä sellainen on kaikissa kulttuureissa lakien, normien ja kulttuuriin kuuluvien arvojen vastaista toimintaa.

Tiedät puhuvasi palturia. Ainakin pitäisi tietää. Eikä kukaan ole puhunut "kansan tavallisesta kulttuurista."

Jos esim. henkirikosten yleisyys joissakin maissa on esim. 50 - 100-kertainen eurooppalaisiin maihin verrattuna, niin kertooko se jotain paikallisesta "kansan  kulttuurista", normeista, arvoista? Eikö....?

SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Safiiri

 • Konkari
 • Viestejä: 15485
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #854 : ma 15.01.2018, 11:51:28 »

Murhaaminen ei edusta minkään kansan tavallista kulttuuria. Kyllä sellainen on kaikissa kulttuureissa lakien, normien ja kulttuuriin kuuluvien arvojen vastaista toimintaa.

Tiedät puhuvasi palturia. Ainakin pitäisi tietää. Eikä kukaan ole puhunut "kansan tavallisesta kulttuurista."

Jos esim. henkirikosten yleisyys joissakin maissa on esim. 50 - 100-kertainen eurooppalaisiin maihin verrattuna, niin kertooko se jotain paikallisesta "kansan  kulttuurista", normeista, arvoista? Eikö....?

SdP

Sinä itse kirjoitit: ”teko ei edusta tavallista länsimaista kulttuuria”. Kun vielä jatkoit, että joutais takaisin sinne persläpeen, josta tulikin, syntyy kyllä jokseenkin vahva viittaus ajatukseen, että siihen persläven tavalliseen kulttuuriin murhaaminen kuuluu. Kyllä - yritit vain vihjailla, mutta kyllä vihjailusi on tuosta erittäin selvästi luettavissa. Ole mies ja seiso sanojesi takana. Vai etkö uskalla?

Henkirikosten yleisyys jossain maassa kertoo tyypillisesti. Siitä, että elintasoerot ovat suuria, maassa on vakavia puutteita oikeusjärjestelmässä, luottamus julkiseen valtaan on heikko, eri väestöryhmien välillä on paljon jännitteitä, työttömyyttä, köyhyyttä ja kaikelaista toivottomuutta on paljon.

Suomessa henkirikoksien määrässä on tapahtunut muutoksia.
Lainaus
Suomen lähihistorian väkivaltaisin kausi henkirikollisuudella mitaten oli ajanjakso suurlakkovuodesta 1905 kieltolain kumoamisvuoteen 1932. Maassamme surmattiin tuolloin vuosittain kolminkertainen määrä ihmisiä asukasta kohti nykyiseen verrattuna. (Väkivaltaisin yksittäinen vuosi julkaistussa kuolemansyytilastossa on vuosi 1918, jolloin tilastoidun henkirikollisuuden taso oli yli 60 uhria 100 000 asukasta kohti.) Toinen lyhyempi väkivaltapiikki oli välittömästi toisen maailmansodan jälkeen vuosina 1945-1947. Vastaavasti viime vuosisadalle osui myös tunnetun historiamme väkivallattomin jakso, 1950-luvun lopulta 1960-luvun lopulle. Henkirikollisuuden taso oli tuolloin kolmanneksen viime vuosikymmenten keskitasoa alhaisempi. Uusi suhteellisen korkean henkirikollisuuden jakso alkoi 1969, suuren alkoholireformin vuonna. 1990-luvun jälkipuoliskolta alkaen henkirikollisuus on kääntynyt jälleen laskuun Suomessa. Kehitys on ollut sama myös muualla Euroopassa. Suomessa henkirikollisuustason lasku on viime vuosina ollut hieman Euroopan talousalueen keskimääräistä laskua nopeampaa. Yhtenä syynä rikollisuustason laskuun on ollut väestön vanheneminen, joka on selittänyt 10–25 prosenttia henkirikollisuuden tason kokonaismuutoksesta.
http://findikaattori.fi/fi/97

Muutokset niveltyvät ihan muihin asioihin kuin varsinaiseen kulttuurimuutokseen. Toisaalta meillä henkirikosten yleisyys on korkeammalla tasolla kuin muissa pohjoismaissa.

Lainaus
Suomessa henkirikollisuuden asukaslukuun suhteutettu taso on selvästi matalampi kuin Venäjän ja Baltian maiden, mutta korkeampi kuin läntisten naapurimaittemme. Ero muihin Pohjoismaihin muodostuu pääosin syrjäytyneiden ja alkoholisoituneiden miesten alkoholisidonnaisista rikoksista. Työssä käyvän väestön rikollisuustaso ei eroa Suomessa muista Pohjoismaista.
http://intermin.fi/poliisiasiat/rikollisuus-suomessa

Kuten tässäkin huomataan - ihmiset, joilla asiat ovat hyvällä mallilla, eivät murhaa. Korkea henkirikollisuus liittyykin syrjäytymiseen, alkoholiongelmiin. Tai kuten sata vuotta sitten - yhteiskunnan eriarvoisuuteen tai poliittiseen epävakauteen, konflikteihin. Jos suomalaisen kulttuurin arvioi vuoden 1918 tilastojen perusteella, saa hieman erilaisen kuvan kansallisen kulttuurimme sisällöistä. Ei se olisi kovin valaiseva näkövinkkeli suomalaiseen kulttuuriin, eikä se oli kovin valaiseva näkökulma muidenkaan maiden kulttuureihin.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16520
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #855 : ma 15.01.2018, 14:32:06 »
Noh, kannattaako sitten köyhien, kärsivien jne. ihmisten tulla pahoinvointivaltioista hyvinvointivaltioihin kun eivät täälläkään osaa olla syyllistymättä kunniamurhiin, tai lähettämättä lapsiaan synnyinmaahan silvottavaksi? Jos köyhyys ja kärsimys selittää kaiken, miksei eräiden ihmisten elämä parane kun he pääsevät köyhyydestä ja kärsimyksestä? Päinvastoin levittävät kärsimystä uuteen kotimaahansakin.

Ei kai se mitään kahdensadan älykkyysosamäärää vaadi että tajuaa että nyt kun olen päässyt kurjuudesta, minun ei ole enää pakko rääkätä muita ihmisiä (kostaakseni oman pahan oloni)? Kyllä siinä hyvin herkästi tulee mieleen, kun asiat eivät muutu, että naisten ja lasten rääkkäys mielletään niin puhtaasti kulttuuriksi että eihän sitä sitten myöskään tulla lopettamaan, koska oman heimon identiteetti ja eloonjääminen on mukamas heti vaakalaudalla jos ei silvota ja tapeta.

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #856 : ma 15.01.2018, 14:38:57 »

Jos suomalaisen kulttuurin arvioi vuoden 1918 tilastojen perusteella, saa hieman erilaisen kuvan kansallisen kulttuurimme sisällöistä.

Ja se oli silloin väärä? Mitä sinä ymmärrät sanalla kulttuuri? Millaista kulttuuria haluat opettaa 35 miljoonalle afgaanille?

Mitä sinä sanoisit Suomenniemen kulttuurista 5 000 vuotta sitten?

SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #857 : ma 15.01.2018, 17:49:28 »
Tätä samaa.....

Iltalehti 15.1.2018

Perheenisä tuomittiin vankeuteen: Nappasi juopuneen naisen kyytiinsä - raiskasi autossa
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801122200663879_u0.shtml

"Mies yritti horjuttaa naisen kertomuksen luotettavuutta väittämällä muun muassa, että naisen kertomana tapahtuma-aikana hän oli ollut kotona hoitamassa perheen sairasta lasta.

Oikeus kuitenkin piti naisen kertomusta selkeänä ja luotettavana. Myös todisteet, kuten naisen vaatteista saadut miehen dna-jäljet, tukivat oikeuden mukaan naisen kertomaa.

Se tuomitsi 37-vuotiaan miehen vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeuteen."


Iltalehdeltä jäi mainitsematta, että mies oli ulkomaalaistaustainen Assad Rassul Salman. Nimi taitaa viitata Aasian suuntaan.....


SdP
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Viljo Aabraham

 • Konkari
 • Viestejä: 15595
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #858 : ma 15.01.2018, 19:58:20 »
Tätä samaa edelleen...

IL 15:1.2018

"Korkeimmalta oikeudelta haetaan valituslupaa kohua herättäneessä tapauksessa, jossa 10-vuotiaan tytön kanssa sukupuoliyhteydessä olleen aikuisen miehen syyte törkeästä raiskauksesta hylättiin.

Alemmat oikeusasteet linjasivat viime vuonna, että tapauksessa jäi näyttämättä, että sukupuoliyhteydet olivat tapahtuneet vastoin alakouluikäisen uhrin tahtoa.

Lapsen kanssa sukupuoliyhteydessä ollut 23-vuotias Juusuf Muhamed Abbudin tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Pirkanmaan käräjäoikeudessa maaliskuussa."


Tämä vähän ihmetyttää:

"Uhri perusteli rangaistuksen koventamista sillä, että mies oli käyttänyt väkivaltaa ja pakottanut tämän sukupuoliyhteyteen sekä käyttänyt hyväkseen tämän pelkotilaa tai muuta avutonta tilaa, jonka vuoksi tämä oli kykenemätön puolustautumaan tai muodostamaan tahtoaan.

Hovioikeuden mukaan asiassa ei kuitenkaan esitetty näyttöä uhrin väitteiden tueksi."


Oikeus ilmeisesti vaatii nykyään ne tavanomaiset neljä miespuolista muslimitodistajaa näytöksi..... Raiskattu ol 10-vuotias.
Voi vittu!


SdP

Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Matleena

 • Vieras
Vs: Raiskauksista Suomessa (nro 3)
« Vastaus #859 : ma 15.01.2018, 20:50:24 »

Onko tuo ääliö vapaalla jalalla? Luin tuosta aikaisemmin, mutten enää muista saiko ehdollista vai mitä.

Halukkaista naisia on riittävästi täysikäisiäkin, jos nettikeskusteluihin ja sen sellaiseen on luottamista. Muualla mies olisi lynkattu ajat sitten, tai ainakin kunnon opetuksen saanut ja lähtenyt maisemista ennenkuin saa toisen..
Mitä suomalaisista on tullut? Tiedetäänkö tuomareista mitään?

Terkuin
Pohjanmaan häijyjen jälkeläiseltä!

JK. Oletteko katselleet sen elokuvan, minulla se on, kirpputorin satoa.