Kirjoittaja Aihe: Filosofit (aikain alusta nykypäivään asti)  (Luettu 33935 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa kertsi

  • Konkari
  • Viestejä: 3909
Vs: Filosofit (aikain alusta nykypäivään asti)
« Vastaus #600 : to 25.10.2018, 13:20:02 »
Huumorista tarinallistamismetodina vielä sen verran, ihan jo omakohtaisena kyökkihumoristin kokemuksena ja huumorin ystävänä, että vaikka huumori toimii hyvänä tunnelukkojen avaajana niin siinä on yksi valuvirhe: Liioittelevan kärjistämisen pakko.
Tiede on näissäkin asioissa toimivampi.
Todettakoon itsestäänselvyytenä että myös huumoria ja tiedettä voidaan vahingossa tai tarkoituksella käyttää vihamielisesti tai tuhoavasti.
Kyllä, juuri näin. Lisäksi kun keskustelun aihe on filosofit (tai filosofia), myöskään olkiukkojen rakentelu (Drontin "vitsi" eli vittuilu Safiirille tuossa edellä) ei ole järin toimivaa, vaikka se jotakuta voisikin huvittaa.

ps. Esimerkki ei-toimivasta tavasta keskustella: Dinosaurukset, käärmeet, liskot ja linnut (mm. sukupuuttoon kuolleet drontit) kuuluvat reptiileihin, ks. "Simple example cladogram" tässä paleontologia-linkissä. Pitäisikö tästä huolimatta myrkyllisen piikikkäästä (käärmeensukuisesta) Drontista käyttää kuitenkin kohteliaisuussyistä termiä nisäkäsoletettu, vaikka hän itse identifioituu mieluummin reptiileihin?
« Viimeksi muokattu: to 25.10.2018, 14:27:36 kirjoittanut kertsi »