Kirjoittaja Aihe: Laittomat viestit (ilmoitusten perusteella)  (Luettu 16832 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla Juha

  • Konkari
  • Viestejä: 10298
Vs: Laittomat viestit (ilmoitusten perusteella)
« Vastaus #220 : ti 28.11.2017, 16:47:18 »

Olisin äänestänyt Laikaa foorumin erääksi k-pääksi, mutta epähuomiossa jäi tekemättä. Oikeasti Laika voi olla ihan symppistyyppi. Ahdistelee vain ihmisten järjettömyyttä nähdessään ja kokiessaan.

Tätä tyyppiä olevia on paljon, vaikka toisaalta asianomaiset ovat itsekkin hankalia, ja vaikka myös järjen alueelta, muiden hankaluuksien lisäksi. Tietty sujuvuuden odotus ja pyrkiminen voi olla näille yhteistä, mikä on hyvä plussa, vaikka tarve onkin luontainen, eikä siitä voi oikein poiketa, eli se plussa tulee ihan automaattisesti, ei ehkä omien ansioitten kautta.

Poissa Laika

  • Konkari
  • Viestejä: 5416
Vs: Laittomat viestit (ilmoitusten perusteella)
« Vastaus #221 : ti 28.11.2017, 23:42:24 »
Tekisi mieli mainita muutama tätä keskustelua koskeva seikka, mutta jotenkin vain ei huvita. Olo on kuin mustalla monoliitilla alkuihmisten keskellä. Kaikissa toimissaan sen on huomioitava, ettei vahingossa saata planeetan syntyperäisiä asukkaita riehaannuksen tilaan.

Toisin kuin monoliitilla, sinulla on mahdollisuus välttää täällä käytävää alempiarvoista kommunikointia.

Joo. Vuosi vuodelta ymmärrän yhä paremmin niitä vanhoja ihmisiä, jotka aina korostavat jalkojen toimimisen tärkeyttä.
Custom will reconcile people to any atrocity; and fashion will drive them to acquire any custom.

-George Bernard Shaw, Killing For Sport, Preface (1914)

Poissa MrKAT

  • Konkari
  • Viestejä: 7219
  • Hai Sixteen!
Vs: Laittomat viestit (ilmoitusten perusteella)
« Vastaus #222 : ke 29.11.2017, 01:16:25 »
Lainaus käyttäjältä: Rikkinäinen vähä-älyinen puhelin

Minusta pääosin pelkkää vihapuhetta suoltava ja sensuuria vaativa ns. peruskatti Mr. PussyCatti (kok) pitaäisi bannata kokonaan!
En ole edes vaatinut sensuuria, sehän on perustuslain vastainen! Minä vain varoitan, että kaikki täällä ei noudata lakia ja että siitä voi olla seurauksia moderaattorille ja asianomaisilla lainrikkojille.
  Lainrikkojat saavat jo nyt seurauksia (moderaattori varoittelee), ja moderaattori voi joutua tulee jos jostain meistä tulee julkkis (hyvässä tai pahassa) ja median+nettipollarin katseet kääntyy tänne tai joku tuolla ulkona loukkaantuu (esim. se lehti ja toimittaja jonka juttu on varastettu tai sitten sen kansanryhmän edustaja jota on vihapuheteltu) nostaa metakkaa.

Muuten, miten tiedottaminen toisista foorumeista ja niiden käytännöistä ja oikeustapauksista voi olla vihapuhetta?!?
"Elisabet Rehn oli viimeinen oikea puolustusministeri jolla oli munat."  - Pasi Majuri US 30.9.18

Poissa Jaska Jokunen

  • Ikijäärä
  • Konkari
  • Viestejä: 4925
Vs: Laittomat viestit (ilmoitusten perusteella)
« Vastaus #223 : ke 29.11.2017, 01:36:22 »

Ovatko maaseudulla asuvat valkoiset heteromiehet "kansanryhmä"? Entäs uskonnottomat?

Ovat tietenkin. Samoin koululaiset, tupakoivat, karavaanarit, humanistit, vasenkätiset, ympärileikatut ja ties mitä niitä onkaan. Kansanryhmää vastaan kiihottaminen on rajattu rangaistavaksi vain eräiden kansanosien osalta.

"Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

Saako Suomessa kehottaa tappamaan islamista luopuneet ja uskonnottomat?

Tavallaan ei saa, mutta mitä pidetään rekisteröidyssä uskonnollisessa yhdyskunnassa pyhänä, sitä ei saa loukkaamistarkoituksessa  häpäistä. Eli jos sinä kehotat tappamaan kristityt, se on eri asia kuin jos muslimi kehottaa tappamaan kristityt. Mitä, epätasa-arvoako lain edessä? Jumala on suuri.

Kaikki jumalat ovat olleet kuolemattomia.