Kirjoittaja Aihe: Hommafoorumi  (Luettu 2984 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

socrates

  • Vieras
Vs: Hommafoorumi
« Vastaus #20 : ti 27.02.2018, 12:39:48 »
Hommalla uhattiin bannilla, kun vasta-alkajana tein pari sisäkkäistä lainausta. Kumminkin näen siellä jatkuvasti korkeampia pyramideja.

Trump-ketjussa en huomannut silloista viestirajoitusta (1 viesti/vrk) ja sain bannia.

Muutenkin hyvin mitättömät asiat aiheuttavat siellä bannit. Omituinen linja.

Poissa Kopek

  • Konkari
  • Viestejä: 3417
Vs: Hommafoorumi
« Vastaus #21 : ti 24.04.2018, 05:56:24 »
Jos nimimerkki "Suomitar" ei ole Putinin trolli, kyseistä ilmiötä ei liene olemassakaan.

https://hommaforum.org/index.php?action=profile;area=showposts;u=13807

Toinen nimimerkki, jota olen epäillyt on "Sivullinen". Hän kirjoittaa kuitenkin sen verran hyvin ja välillä muutakin kuin pro-Russia propagandaa, että epäilykseni ei ole sataprosenttinen. Voihan ihminen olla venäjämielinen tai amerikkamielinen tai ruotsalaismielinen omasta aloitteestaan aivan luonnostaan ilman, että taustalla olisi mitään kyseenalaista. Toisaalta mielipidevaikuttajiakin voi olla monen tasoisia ja luultavasti onkin. Jotkut ovat tiukemmin ohjauksessa, joillakin on vapaammat kädet ja jotkut ovat täysin itsenäisiä.

Siinailla tapahtuneen lentokoneen maahansyöksyn jälkeen Hommafoorumilla kirjoitteli joku raivokkaasti sen puolesta, että kyseessä ei voinut olla terrori-isku. Kirjoittaja oli selvästi alan ihmisiä eli hän tunsi lentokoneisiin ja lentämiseen liittyvää tekniikkaa. Tuohon aikaan Venäjän virallinen kanta oli, että kyseessä oli onnettomuus eikä terrorismi.

Yhtäkkiä tuon tyypin kirjoitukset loppuivat kuin seinään. Täydellinen hiljaisuus. Muutaman tunnin päästä uutiset kertoivat, että Venäjä oli myöntänyt kyseessä olleen terrori-iskun.

Mieleeni nousi ajatus, että mikäli kyseinen kirjoittelija oli Venäjän trolli, hän sai ehkä etukäteen tiedon siitä, että linja tulee muuttumaan. Trollitehtaalta on voinut lähteä käsky kaikille kenttäagenteille, että heidän tulee lopettaa välittömästi kirjoittelu aiheesta. Ja muutama tunti tuon jälkeen Venäjä ilmoitti uuden näkemyksensä tapahtumista.

Tämä kaikki on tietysti pelkkää arvailua.