Kirjoittaja Aihe: Suomen häpeäpilkut. (Historialliset, kulttuuriset, geneettiset..).  (Luettu 43329 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7526
 • Hai Sie valkolaane!
Ketkä muuten eniten pyörivät hommafoorumilla? Persut?
Siellä löytyy googlaamalla pitäisi viedä saunan taakse -ääriporukkaa.
  "Vittu saunan taakse vaan ja ysimillistä buranaa kalloon koko porukalle!!"

Löysin:
Tutkijat huolissaan Suomen ääriliikkeiden salaliittoteorioista –
”Ollaan jo taistelussa, jossa jompikumpi on tuhottava”

..
"Jokisalo mainitsi myös suomalaisen äärioikeistolaisen Sarastus-lehden kirjoituksen.
 –Sarastus-lehdessä, joka on tällainen suomalaisen äärioikeiston
sivistyneistön nettilehti, on artikkeli etnisestä puhdistuksesta, jossa
viitataan mahdolliseen toiseen Auschwitziin, eli tuhoamisleireihin,
ihmisten tappamiseen kemiallisin asein, heidän kompostointiinsa ja tämän
kompostin käyttöön maanviljelyksen lannoitteina, Jokisalo sanoi.
 –Tästä kun saksalaisten kollegoiden kanssa puhuin, niin he olivat
täysin pöyristyneitä. Miten tällainen artikkeli voi olla Suomessa
tällaisessa nettilehdessä, hän kertoi."

 - US

(Sarastus-lehden päätoimittaja on Timo Hännikäinen, joka on taas ollut mukana Perussuomalaisten
Suomen Perusta -ajatuspajan julkistaman kirjan teossa.)

Esimerkiksi Facebook-ryhmästä Rajat kiinni -kansanliike löytyy helposti monta vastaavanlaista kirjoitusta. Ryhmässä puhutaan muun muassa ”ihmissaastasta joka vaeltaa kaduilla”, ”saunan taakse viemisestä”, islaminuskoisten ”vähäisemmästä kehityksestä kohdussa” sekä ihmetellään ”eikö näitä elukoita voisi ampua” ja niin edelleen.
  - Aamulehti 22.9.2016: Kirjoitatko sinäkin näin?

Jo muinoin näyttämäni tapaus elikkä Ylä-savolaisen PS-piiripersun kaupunginvaltuutetun miehen puheet (sittemmin irtisanoutunut PS:stä, ehkä pettyi Soiniin):
  "Eikö olisi jo aika tehdä loppu noista pirun sikiöistä. Oudinit aseisiin ja järjestys Suomeen. eihän ne 
    rakkikoirat muuten usko, luulevat jo omistavansa koko Suomen."
  "Nuo Apinat pitäis pieksää tosissaan kunolla, että heräis kunnioitus naisiamme kohtaan".


Tämän päivän paperisessa Iltalehdessä oli esimerkkejä vankien radikalisoitumisesta ja jos oikein ymmärsin niin sen verran heikkoja, että jos oli vain äärioikeiston lehtiä tai joitain rasistisia kommentteja tullut niin oli luettu äärioikeisto-radikalisoituneeksi. Sillä perustein nuo yllä olevat esimerkit on sitten kaikki päivänselviä terroristisolujen alkuja.  Siis jos vaikka joku juhli että pakolaiskeskus oli saanut polttopullosta tai lukee Sarastusta, niin se on ilman muuta terroristi hänkin...
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16442
Hommaforumilla on monenkaltaista porukkaa. Äärimmäisen fiksuista ääliöihin, keskimäärin kai jotain väliltä... 8)
Joku journalisti haluaa toki kieltää tuollaisia, koska ei hallitse tuollaisia mielipiteenilmaisuja.

Parempi kai on kieltää keskustelua, koska onhan yhteiskunnassa asioita, joista ei pidä keskustella, näin ainakin on, jos valtavirtajournalisteilta kysytään.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa MrKAT

 • Konkari
 • Viestejä: 7526
 • Hai Sie valkolaane!
Terrorismin tai terrorin suunnittelu ja pakolaiskeskusten holocaust-iskuista iloittelu = sallittavaa "keskustelua"?
Ei kiitos.
« Viimeksi muokattu: ke 25.04.2018, 02:43:00 kirjoittanut MrKAT »
Missä kohu siellä punanenä persu.  
Missä punanenä persu siellä poliisi.

Poissa Valdemar Ala-Tuuhonen

 • Konkari
 • Viestejä: 15326
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!

^^
Mr. PussyCatti (SDP) ei kouluja käymättömänä hallitse edes peruskäsitteitä:

Esim. turvapaikanhakija ei ole pakolainen.

Jokainen humalainen ei ole terroristi.

Holokausti oli saksalaisten tekemä järjestelmällinen juutalaisten kansanmurha toisessa maailmansodassa.


Vasemmistolainen uussivistymättömyys ja vihapuhe on Suomen häpeäkaksoispiste: Totta.

VA.
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16250
Eiväthän baareissa ja sittemmin netissä ärisevät äijät ole koskaan tulleet miltään kulloinkin muodissa olevalta tiedostavalta parempien ihmisten kerholta kerjäämään että mitä saa sanoa ja mitä ei. Mutta paljonko sanomukset ovat merkanneet? Kuinka monesta raiskaajasta, niin lapsen kuin naisenkin, on sanottu että munat pois? Ja montako raiskaajaa oikeasti on kuohittu? Ei yhtään.

Eli enpä paljon painoa panisi ärisijöille. Jos jännäilee että miten turvismatkailijoiden takia käy, pidetään hysteerisenä pelkurina/pelottelijana. Kyllä tuo suomalaisten natsistumisen maalailu on ihan yhtä hysteeristä touhua, ellei hysteerisempääkin. Täällä ollaan sen verran uneliaan materialistista väkeä että kaikkia kiinnostaa vaan ne omat rahat, roinat ja etelänmatkat, eikä kukaan jaksa ihan oikeasti lähteä mitään keskitysleirejä pusaamaan ja muutenkin pelleilemään, vaikka miten kiukuttelisi netissä.

Siksi toisekseen kuten olen yrittänyt esille tuoda, natsi-Saksa aikoinaan hyökkäsi omiaan vastaan. Olivathan juutalaiset eläneet Saksassa jo sukupolvien ajan ja solmineet avioliittoja saksalaisten kanssa. Eihän natsien olisi muuten niin suurella vaivalla tarvinnut selvitelläkään kuka on oikea "arjalainen" ja kuka on juutalainen, kun se oli jo käymässä täysin epäselväksi pitkään jatkuneen yhdistymisen vuoksi. Ehkäpä Saksan juutalaisissa ei ollut jäljellä oikein enää muuta "juutalaista" kuin uskonto. Jos kaikilla edes sitäkään.

Suomessa jos ei joku tykkää jostain turviksesta, niin jos turvis on tullut turviksen statuksella vaikka onkin oikeasti terroristi, rikollinen, muu maankiertäjä tai ihan vaan järjestelmää hyväksikäyttämään pyrkivät onnenonkija, niin se on pikkaisen eri asia kuin olla juutalainen natsi-Saksassa. Sukupolvia maassa asunut kansa kuuluu maahan jossa asuu, ja heitä pitää kohdella samalla tavalla kuin ketä tahansa paikallista ylipäätään kohtelee. Mutta jos tulee jotain ihan täysin upouusia ulkopuolisia, niin ei voi edellyttää että näitä aletaan yhtäkkiä pitämään ja paijaamaan kuin parhaitakin kavereitaan ja läheisiään. Ensin pitää selvittää mitä väkeä ovat. Ja jos alkaa joku retkustelu, niin kyllä pitää olla oikeus vaatia että nyt vieras poistuu kun ei kerta osata olla talossa talon tavalla.

Natsi-Saksa ei halunnut päästä juutalaisia lähtemään jos nämä sen vaihtoehdon olisivat halunneet valita. Mieluummin tappoi ja tuhosi. Enpä usko että suomalainen haluaa pitää täällä lähi-itäläisiä väkisin päästäkseen tappamaan ja tuhoamaan...

Edit. Yksi sana oli jäänyt alusta pois.
« Viimeksi muokattu: ke 25.04.2018, 15:54:54 kirjoittanut Norma B »

Poissa mikainen

 • Konkari
 • Viestejä: 2065
Hommaforumilla on monenkaltaista porukkaa. Äärimmäisen fiksuista ääliöihin, keskimäärin kai jotain väliltä... 8)
Joku journalisti haluaa toki kieltää tuollaisia, koska ei hallitse tuollaisia mielipiteenilmaisuja.

Parempi kai on kieltää keskustelua, koska onhan yhteiskunnassa asioita, joista ei pidä keskustella, näin ainakin on, jos valtavirtajournalisteilta kysytään.

Jos nyt toteaisin, että tuollaiset toopen kaltaiset ihmissaastat olisi voinut ampua jo kohtuun niin kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että tämä oli vain mielipiteenilmaus. Ja kaikki mielipiteenilmaukset ovat yhtä hyviä kuin toisetkin.
« Viimeksi muokattu: ke 25.04.2018, 11:57:07 kirjoittanut mikainen »

Paikalla Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4226
Ehkä seuraava ei ole häpeäpilkku vaan asia, johon liittyy salailua.

Nimittäin syksyn 1981 vallankaappaus, jolloin itsevaltainen presidentti syrjäytettiin ja pantiin loppuiäkseen kotiarestiin. Suomen sinisilmäinen kansa nieli sadun, jonka mukaan presidentin terveydentila edellytti hänen eristämistään ulkomaailmasta ja jopa vanhoista ystävistään.

Todellinen syy eristämiselle oli mitä ilmeisimmin se, että presidentti olisi syyttänyt syrjäyttäjiään ja vangitsijoitaan vallankaappauksesta. Toinen syy oli luultavasti se, että presidentti olisi kertonut Suomen ja Neuvostoliiton suhteiden ja Suomen kansainvälisen aseman kannalta kiusallisia asioita, jotka olisivat päätyneet iltapäivälehtien kohulööppeihin. Elettiin aivan erilaista aikaa kuin nykyisin.

Ymmärrän sinänsä tarpeen syrjäyttää presidentti syksyllä 1981. Hän ei ollut enää siinä kunnossa, että olisi voinut hoitaa kunnolla virkaansa. On mahdollista, että vallankaappauksen toteuttajat pelkäsivät vallan valuvan presidentin lähipiirille ja korvaan kuiskuttelijoille ja muille hänen varjossaan oleville taholle niin kuin oli jo jossakin määrin alkanut tapahtua. Oli pakko puuttua asioihin.

Matkustin syyskuussa 1981 lentokoneella Jyväskylästä Helsinkiin ja takaisin. Matkan syy ei ollut sen kummempi kuin erään kirjekuoren vieminen pankkiin. Kävin samalla reissulla katsomassa erästä myytävänä olevaa venettä jossakin nykyisen Kalasataman alueella olevassa liikkeessä tai jossakin siellä suunnalla. Oli lämmin päivä, ja uusi syystakkini osoittautui aivan liian kuumaksi. Läkähdyin melkein sen kanssa.

Tuohon aikaan lehdet kertoivat, että presidentti on saraslomalla. Mutta lentokoneessa kuulin takanani istuvan kansanedustajan puhuvan siitä, miten pian järjestetään uudet vaalit. Toisin sanoen kansanedustaja tiesi jo, ettei presidentti palaa enää hoitamaan virkaansa. En kirjoittanut päiväkirjaa vuonna 1981, joten en pysty tarkastamaan matkani ajankohtaa. Syyskuussa se joka tapauksessa oli.

”Ne pitävät minua täällä vankina. En pääse minnekään”

"Presidentti Urho Kekkonen tunsi olevansa Tamminiemessä vankina."

https://www.is.fi/viihde/art-2000001247072.html

"Sitten kun tuli rauhallisempi vaihe ja lääkityksellä oli saatu pois ahdistusta, presidentti pääsi kävelemään turvamiesten kanssa Seurasaareen. Silloinkin hän koki olevansa vanki, koska hänestä pidettiin kiinni”.

https://www.verkkouutiset.fi/urho-kekkosen-loppuaikojen-tuska-oli-totta-vankeusharhoja-aggressioita-rappusia-ylos-alas-54641/
« Viimeksi muokattu: su 13.05.2018, 20:55:07 kirjoittanut Kopek »

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16250
No jaa.  ::)

Olen kahteen kertaan istuskellut vanhainkodin nurkilla puistonpenkillä, kun sisältä alkaa kuulua apua apua, tulkaa auttamaan, miksei kukaan auta. Näin huusi nainen. Toisella kerralla apua huusi mies. Sillä ekalla kerralla olin pitkään kuunnellut sitä huutoa, kun varmuuden vuoksi sitten käväisin laitoksen sisällä ilmoittamassa hoitsuille että siellä huudetaan. Hoitajat eivät näyttäneet kauhean ilahtuneilta, mutta joku sanoi selvittävänsä asiaa ja lähti jonnekin. Minä menin kotiin.

Toisella kertaa kun se huutaja oli mies, en mennyt sanomaan mitään. Kaippa se sitten vaan on niin että vanhusvarastossa maatessa kun on tarpeeksi seniili tai debiili tai jotain alkaa kuvittelemaan olevansa vanki. Tavallaan tietysti onkin.

Paikalla Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4226
Toisella kertaa kun se huutaja oli mies, en mennyt sanomaan mitään. Kaippa se sitten vaan on niin että vanhusvarastossa maatessa kun on tarpeeksi seniili tai debiili tai jotain alkaa kuvittelemaan olevansa vanki. Tavallaan tietysti onkin.

Tavallisen vanhainkodin asukkaita ei eristetä ulkomaailmasta ja ystävistä kuten Kekkonen eristettiin. Vanhainkoteihin pääsee vierailulle, ja asukkaat saavat tavata toinen toisiaan. Laitokset eivät ole suljettuja niin kuin vankilat. "Turvamiehet" eli käytännössä vartijat eivät kulje vierellä ja vahdi jokaista askelta, kuten Kekkosen kohdalla tapahtui.

Olen ollut kaksi vuotta vanhainkodin johtajana, joten jonkin verran tiedän käytännöistä. Se suljettu ja vartioitu "laitos" missä Kekkosta pidettiin viimeiset vuotensa, oli jotakin aivan muuta.

No, ei kai tällä ole väliä.

Poissa kertsi

 • Konkari
 • Viestejä: 4127
Dementikkojen hoitolaitoksissa ainakin osastojen ovet ovat lukossa. Jos aivoverenkierron häiriö oireilee samalla tavalla kuin dementia, eli henkilö on suurinpiirtein ufojen keskellä, luulisi silloinkin saman pätevän. Ainakin neurologian osastolla ovet ovat lukossa, ja vain osa potilaista pääsee liikkumaan vapaasti.

Vieraita kyllä dementikkojen hoivakoteihin päästetään. Toisessa Kopekin linkissä selitettiin, miksi Kekkosen luokse ei päästetty. Etkö usko omaan linkkiisi, Kopek?
« Viimeksi muokattu: ma 14.05.2018, 00:10:56 kirjoittanut kertsi »

Paikalla Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4226
Vieraita kyllä dementikkojen hoivakoteihin päästetään. Toisessa Kopekin linkissä selitettiin, miksi Kekkosen luokse ei päästetty. Etkö usko omaan linkkiisi, Kopek?

Tuo tarina voi olla puolet totuudesta. Uskon kuitenkin todellisen syyn Kekkosen eristämiseen olleen sen, että hänen puheitaan pelättiin. Kuten dementiapotilailla yleensä, myös Kekkosella oli todennäköisesti paitsi huonommat, myös paremmat hetkensä. Jos paremmalla hetkellä joku toimittaja olisi tullut haastattelemaan Kekkosta, ja hän olisi vaikuttanut olevan täysin järjissään syyttäen syrjäyttäjiään vallankaappauksesta, olisihan siitä aika kohu ja sotku syntynyt. Muistettakoon, että Kekkonen oli juonitteleva ja vallanhimoinen ja älykäs ihminen ja lisäksi lakimies. Kekkosella oli tiedossaan arkaluonteisia asioita liittyen kaikkeen mitä Suomen ja Neuvostoliiton välillä oli tapahtunut ja sovittu. Kekkonen oli yksinkertaisesti liian vaarallinen henkilö pidettäväksi täysin vapaalla jalalla niin, että hän voisi tavata ihmisiä ja antaa haastatteluja.

Isoäitini viimeiset vuodet olivat ehkä oireineen hieman saman tyyppiset kuin Kekkosella. Vuodenvaihteessa hän teki vielä toimistohommia, mutta kesällä hän oli jo pyörätuolissa ja ajoittain "muissa maailmoissa". Tällaisessa tilassa hän eli vielä neljä vuotta. Meidän suvussamme ei kukaan (paitsi minä) ole ollut vanhainkodissa, eikä ollut isoäitinikään. Hän kuoli lopulta sydänkohtaukseen.

Olen sitä mieltä, että syyt jotka johtivat isoäitini "romahtamiseen" olivat osittain ulkopuolelta tulevia. Hän ei kestänyt nähdä, mitä ympärillä tapahtui. En tässä yhteydessä kerro tämän enempää. Luulen, että Kekkosen romahduksen syyt olivat saman tyyppiset. Hän ei kestänyt ympärillään näkemäänsä juonittelua ja lopulta valtansa menettämistä, jota hän ei pystynyt estämään. Mikäli julkisuuteen tulleista selostuksista voi jotakin päätellä, Kekkosen tila heikkeni entisestään sen jälkeen, kun hänet oli virallisesti syrjäytty. Hän masentui eikä jaksanut enää taistella vastaan vaan antoi periksi. Ja kun näin tekee, virta vie mennessään.

En kiistä virallisia kertomuksia sinänsä. Oletan kuitenkin, että jotakin oleellista jätetään kertomatta.

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2069
Toisella kertaa kun se huutaja oli mies, en mennyt sanomaan mitään. Kaippa se sitten vaan on niin että vanhusvarastossa maatessa kun on tarpeeksi seniili tai debiili tai jotain alkaa kuvittelemaan olevansa vanki. Tavallaan tietysti onkin.

Tavallisen vanhainkodin asukkaita ei eristetä ulkomaailmasta ja ystävistä kuten Kekkonen eristettiin. Vanhainkoteihin pääsee vierailulle, ja asukkaat saavat tavata toinen toisiaan. Laitokset eivät ole suljettuja niin kuin vankilat. "Turvamiehet" eli käytännössä vartijat eivät kulje vierellä ja vahdi jokaista askelta, kuten Kekkosen kohdalla tapahtui.

Olen ollut kaksi vuotta vanhainkodin johtajana, joten jonkin verran tiedän käytännöistä. Se suljettu ja vartioitu "laitos" missä Kekkosta pidettiin viimeiset vuotensa, oli jotakin aivan muuta.

No, ei kai tällä ole väliä.
Nykyään vanhainkotien ulko-ovet ovat lukossa. Täytyy pyytää hoitajia laskemaan ulos. On tapahtunut seniilien vanhusten eksymisiä niin usein että hoitopaikat on ohjeistettu pitämään ulko-ovet lukossa. Sama pätee lastentarhoihin. Laitokset ovat vastuussa etteivät hoidokit lähde harhailemaan.

Paikalla Kopek

 • Konkari
 • Viestejä: 4226
Nykyään vanhainkotien ulko-ovet ovat lukossa. Täytyy pyytää hoitajia laskemaan ulos. On tapahtunut seniilien vanhusten eksymisiä niin usein että hoitopaikat on ohjeistettu pitämään ulko-ovet lukossa. Sama pätee lastentarhoihin. Laitokset ovat vastuussa etteivät hoidokit lähde harhailemaan.

Taidettiin niitä tuohonkin aikaan pitää ainakin joskus lukossa riippuen vähän millaisia asukkaita talossa oli. Mutta ei laitos mikään vankila ollut.

Mutta se oli silloin. Nyt on nyt.

Poissa Norma B

 • Nyhtönaakka
 • Konkari
 • Viestejä: 16250
Vaikka toisaalta olen "kaikki salat julki" -sosiaalipornoilija, niin vanhemmiten olen vähän alkanut miettimään että olisiko sittenkin toisinaan parempi ajatella valtion stabiliteettia, eikä päästää huru-ukkoja katkeruuttaan sotkemaan kaikkea. Kekkonen sai olla niin hemmetin kauan vallassa että se riitti. Olisiko pitänyt saada vielä lopuksi haistattaa pitkät kaikille...

Liian moni valtakunnanjohtaja yrittää tuhota maan tai kansan kun omat bailut ovat ohitse. Minun jälkeeni vedenpaisumus?

Poissa Valdemar Ala-Tuuhonen

 • Konkari
 • Viestejä: 15326
 • RAKKAUTTA - EI ISLAMISTEJA!
^^^^
http://jatkumo.net/index.php?topic=1421.msg89031#msg89031
"Turkki aikoo lakkauttaa tiedotusvälineitään parin viikon takaisen vallankaappausyrityksen takia. Suljettaviksi on määrätty kolme uutistoimistoa, 16 televisioasemaa, 23 radioasemaa, 45 sanomalehteä, 15 aikakauslehteä ja 29 kustantamoa."
......

^^
Turkin presidentivaalit on pidetty ja pidätetty sen jälkeen on jo joukoittain lisää Erdoganin poliittisia vastustajia.... Allahu Akbar!Mutta Suomen häpeäpilkkuihin:
Suomen ennen niin hyvät tiet ovat jo kamalassa kunnossa. Mahtanevat turistitkin ihmetellä, kuinka Suomessa tiet muistuttavat Venäjän muinaisia teitä 1990-luvulla. Vain suurimpia monttuja käydään ajoittain täyttämässä jollain viikon kestävällä oljysoralla..... Aina ei maantiellä voi ajaa edes sallittua nopeutta (esim. 60 km/h) hajottamatta autoa.

Pian ennen ajoon lähtöä tarvitsee rohkaisuryypyn...... Toki tiekirkkojakin on viime vuosina lisätty, joissa matkamies voi rukoilla kulkijalle Jeesuksen varjelusta.


VA.
« Viimeksi muokattu: ti 26.06.2018, 16:10:03 kirjoittanut Vanha aatami »
Mitä on ollut, sitä on tulevinakin aikoina,
mitä on tapahtunut, sitä tapahtuu edelleen:
ei ole mitään uutta auringon alla.
......Menneistä ei jää muistoa, eikä jää tulevistakaan -- mennyt on unohdettu

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 16442
Mutta Suomen häpeäpilkkuihin:
Suomen ennen niin hyvät tiet ovat jo kamalassa kunnossa. Mahtanevat turistitkin ihmetellä, kuinka Suomessa tiet muistuttavat Venäjän muinaisia teitä 1990-luvulla. Vain suurimpia monttuja käydään ajoittain täyttämässä jollain viikon kestävällä oljysoralla..... Aina ei maantiellä voi ajaa edes sallittua nopeutta (esim. 60 km/h) hajottamatta autoa.

Pian ennen ajoon lähtöä tarvitsee rohkaisuryypyn...... Toki tiekirkkojakin on viime vuosina lisätty, joissa matkamies voi rukoilla kulkijalle Jeesuksen varjelusta.

Suomessahan laita-alueiden maanteitä aletaan kai jo palauttamaan sorateiksi, koska joillakin syrjäalueilla asfalttipinnan ylläpitäminen alkaa olla jo liian kallista?
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tieasiantuntija-hyva-sorapinta-parempi-kuin-huono-asfaltti/1908696#gs.DYX7KP4

Ei vaan ole rahaa ylläpitää sellaista tieverkostoa, mitä joskus haluttiiin... :-*
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2069
Suomen häpeäpilkku no: 1 on ilman muuta  MrKAT. Tuommoisesta kansakunnan halveksimista ja VIHAPUHEESTA  löytynee rikoslaissa jonkinmoinen rangaistus. Esimerkiksi vuoden matka sinne Svinhufvudin karkoituspaikkaan. Siperia sitten opettaa.

Poissa ROOSTER

 • Konkari
 • Viestejä: 2352
Suomen häpeäpilkku no: 1 on ilman muuta  MrKAT. Tuommoisesta kansakunnan halveksimista ja VIHAPUHEESTA  löytynee rikoslaissa jonkinmoinen rangaistus. Esimerkiksi vuoden matka sinne Svinhufvudin karkoituspaikkaan. Siperia sitten opettaa.

Nohnoh.

Häpeäpilkut ovat kuin pisamat. Pimeydessä niitä ei huomioida, auringonvalossa ne pääsevät esiin.

Yleinen mielipide on aina väärässä

Poissa Faustinen

 • Konkari
 • Viestejä: 7924
Mutta Suomen häpeäpilkkuihin:
Suomen ennen niin hyvät tiet ovat jo kamalassa kunnossa. Mahtanevat turistitkin ihmetellä, kuinka Suomessa tiet muistuttavat Venäjän muinaisia teitä 1990-luvulla. Vain suurimpia monttuja käydään ajoittain täyttämässä jollain viikon kestävällä oljysoralla..... Aina ei maantiellä voi ajaa edes sallittua nopeutta (esim. 60 km/h) hajottamatta autoa.

Pian ennen ajoon lähtöä tarvitsee rohkaisuryypyn...... Toki tiekirkkojakin on viime vuosina lisätty, joissa matkamies voi rukoilla kulkijalle Jeesuksen varjelusta.


VA.


Anne Berner onneksi tekee parhaansa nostaakseen autoilun kustannuksia.

Uusia esityksiä lienee taas tulossa ja pianhan ne autot vähenevät, kun siirrytään sähköpyöriin, tai ehkä suoraan sähkötuoliin. Sittenhän ei tarvitse pitää teistäkään huolta, kun ei ole liikkujiakaan.Suomessa on trafin kirjoissa yli 6000 000 kulkuneuvoa, ja käytössäkin noin 5000 000 eli verotuksen kohteena.

Pari miljoonaa  henkilöautoa, kyllä niitä kannattaa verottaa, ilmeisesti. Polkupyöröveroa odotellessa. Aikoinaan muuten sitäkin on verotettu.

Poissa Saares

 • Konkari
 • Viestejä: 2069
Suomen häpeäpilkku no: 1 on ilman muuta  MrKAT. Tuommoisesta kansakunnan halveksimista ja VIHAPUHEESTA  löytynee rikoslaissa jonkinmoinen rangaistus. Esimerkiksi vuoden matka sinne Svinhufvudin karkoituspaikkaan. Siperia sitten opettaa.

Nohnoh.

Häpeäpilkut ovat kuin pisamat. Pimeydessä niitä ei huomioida, auringonvalossa ne pääsevät esiin.
He jotka vaeltavat pimeydessä eivät näe häpeäpikkuja?