Kirjoittaja Aihe: Hevisti heviä metallia  (Luettu 1965 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Renttu

  • Konkari
  • Viestejä: 6874
  • Saippuakauppias
Vs: Hevisti heviä metallia
« Vastaus #20 : ke 05.07.2017, 17:09:39 »
Olisipa koulussa historian tunneilla ollut tuollaista sotahistorian esitystä mitä Sabaton huusi ja paukutti.
Monille tuska olisi saanut tuollaisesta ihan uutta kaikupohjaa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sabaton
Sabaton esiintyi myös Provinssissa. Kehoni ei hyljeksi sankariheviä, vaikka se ei ominta pirtaani olekaan. Samalla eka Devin Townsendin keikka Suomessa joka jäi minulta väliin - koska Provinssi.
"Näytelmää, sotaa, kiihtymystä, horrosta, orjuutta" -Marcus Aurelius

Poissa Norma B

  • Konkari
  • Viestejä: 10915
Vs: Hevisti heviä metallia
« Vastaus #21 : to 07.09.2017, 09:33:11 »
Ja taas otetaan hevi mukaan uusimpaan noitajahtiin.

http://kaaoszine.fi/calgaryn-poliisi-jos-lapsesi-kuuntelee-metallia-saattaa-han-kuulua-viharyhmaan/

Länsi-Kanadassa sijaitsevassa Calgaryn kaupungissa on poliisi julkaissut hiljattain Charlottesvillessä tapahtuneiden uusnatsien ja muiden viharyhmien kokoontumisen tiimoilta esitteen, jonka tarkoitus on valaista vanhempia niistä mahdollisista merkeistä, jotka kertovat lapsen kuuluvan johonkin viharyhmään.

Listalla on sellaisia kohtia kuten ”yhtäkkinen piittaamattomuus koulua kohtaan”, ”myöhään ulkona oleminen” ja ”tyylin muuttuminen”. Eniten silmään pistää kuitenkin kohta ”äänekkään, väkivaltaisilla sanoituksilla varustetun raskaan musiikin kuunteleminen”, joka implikoi metallimusiikin kuuntelemisen olevan yhdistettävissä viharyhmiin kuulumisen. Sen sijaan vasta listan hänniltä löytyvät esimerkiksi ”natsistisen propagandan ja symboleiden pukeminen ja esilläpito” sekä ”rasististen kommenttien esittäminen”.

Toronto Metro -uutissivusto otti yhteyttä Calgaryn poliisilaitokseen kysyäkseen tarkennusta poliisin esittämiin varoitusmerkkeihin. Poliisi puolusti kantaansa metallimusiikin sijoittumisesta julkaisemallaan listalla sanomalla, että heidän tutkimuksensa osoittavat viharyhmiin kuuluvien suosivan metallimusiikkia.

”Emme väitä, että kaikki ihmiset, jotka kuuntelevat metallia, kuuluisivat näihin ryhmiin, mutta näiden asioiden on tapana korreloida keskenään. Ihmiset, jotka kuuluvat viharyhmiin, tuntuvat myös kuuntelevan metallimusiikkia”, Calgaryn poliisin puhemies Corwin Odland kertoo. Hän myös tähdensi, ettei metallimusiikin kuunteleminen sinällään ole hälyttävää, mutta yhdistettynä muihin listalla esitettyihin kohtiin, voi se olla huolenaihe.
Paska hyppy lattia koitukoon teidän kohtaloksenne, näin sanoo Herra.