Kirjoittaja Aihe: Huumoria (nro 1)  (Luettu 75562 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Huumoria (nro 1)
« : pe 06.03.2015, 20:20:19 »

– Tietääks joku, millainen on totisesti tärähtänyt tautologisti?
– Joo. Se on sellainen, joka ei oikein milläään pysy asiassaan.

Poissa a4

 • Konkari
 • Viestejä: 4111
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #1 : pe 06.03.2015, 22:38:51 »
äänettömien vaaliopas:

jos haet kokemusta luonnosuojeluasioista - valitse vihreä

jos ruumiillisen työn tekijät ovat valintasi kohde - äänestä punaisia

jos joudut pitämään sormia ristissä ehdokkaasi puolesta - kd on valintasi

jos härän silmä on sinulle napakymppi - olet keskustassa

oikeassa olijat valitsevat - tietysti oikeistosta

perusrytkyjen valinta eduskuntaan on puettavissa yhteen sanaan - jytky

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #2 : pe 06.03.2015, 23:24:21 »
"Täytyy laittaa saappaat jalkaan, ettei tule sukille kylmä"

 -Taavi 3v.

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #3 : su 08.03.2015, 09:13:51 »

Eräs ihminen kertoi tarinaa kauppareissultaan.
Myyjä oli esitellyt innokkaasti tavaroitaan.

Mieleen oli kuulemma jäänyt erityisesti se Zaa-nussi.

Kyseessä oli pesukone.

PS  Kannattaskokohan tota harkita. Siis sitä Zaa-nussia?

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4924
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #4 : su 08.03.2015, 17:09:59 »

Ettei ois narrattu. Zaanussi on jääkaappi. Kokemusta on.

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #5 : su 08.03.2015, 17:13:09 »

Ettei ois narrattu. Zaanussi on jääkaappi. Kokemusta on.

Kyllä sieltä löytyy kaikki nuo isommat huushollikapineet: http://www.zanussi.co.uk/

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4924
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #6 : su 08.03.2015, 18:26:08 »

Poikamiehelle vaikka kuukkerska http://www.zanussi.co.uk/Products/Cooking/Cookers/  ;)

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4924
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #7 : su 08.03.2015, 19:00:20 »
(kierrätettyä:)
MAANANTAI
Yksin kotona. Vaimolla on viikko vapaata. Hän matkustaa. Edessä on sangen miellyttävää vaihtelua. Luulen, että meillä on unohtumaton viikko, siis koiralla ja minulla. Olen laatinut tarkan toimintasuunnitelman ja aikataulun. Tiedän, milloin nousen ylös, miten kauan viivyn kylpyhuoneessa ja miten kauan valmistan aamiaista. Olen myös ottanut huomioon tiskaamiseen, siivoukseen, koiran ulkoiluttamiseen, ruoanlaittoon ja kaupassakäyntiin tarvittavan tuntimäärän.

Olen myönteisesti yllättynyt huomatessani miten paljon minulle jää silti joutilasta aikaa, jonka ah, saan käyttää miten haluan. En ymmärrä, miksi naiset tekevät taloudenhoidon niin mutkikkaaksi, vaikka se todellisuudessa vaatii niin vähän aikaa. Kysehän on ainoastaan organisoinnista.

Koira ja minä syömme kumpikin pihvin päivälliseksi.. Olen laittanut pöytään juhlaliinan, kynttilöitä ja ruusuja luodakseni viihtyisän tunnelman. Koira nauttii ankkapasteijaa alkupaloiksi, hienoa vihanneshöystöä pääruoan kera ja jälkiruoaksi keksejä. Minä juon viiniä ja poltan sikarin. En ole pitkään aikaan tuntenut oloani yhtä hyväksi.

TIISTAI
Minun on hieman tarkistettava suunnitelmaani. Näyttää siltä että se vaatii kuitenkin joitain pieniä muutoksia. Olen selittänyt koiralle, ettei jokainen päivä voi kuitenkaan olla juhlapäivä. Se ei niin ollen voi odottaa joka aterialla alkupaloja ja kolmea eri ruokakippoa, jotka minun sitten pitää tiskata. Aamiaisella huomasin, että kotitekoisessa appelsiinimehussa on yksi huono puoli: hedelmäpuristin on puhdistettava joka käyttökerran jälkeen. Toinen vaihtoehto on tietenkin puristaa niin paljon mehua, että se riittää kahdeksi päiväksi. Silloin puristimen joutuu tiskaamaan puolta harvemmin.

Oivallus: Makkarat voi lämmittää panemalla ne keiton sekaan, jolloin on yksi kattila vähemmän tiskattavana. Missään tapauksessa en aio imuroida joka päivä, kuten vaimoni vaati. Joka toinen päivä riittää hyvin. Pitää vain muistaa vaihtaa tohvelit jalkaan ja puhdistaa koiran tassut jo ulko-ovella. Muuten tunnen oloni oivalliseksi.

KESKIVIIKKO
Minusta alkaa jotenkin tuntua, että taloudenhoito vaatii enemmän aikaa kuin arvasinkaan. Minun on jälleen tarkistettava toimintasuunnitelmaani.

Ensimmäinen askel: ostin pikaruokaa. Nyt minun ei tarvitse uhrata niin paljon aikaa ruoanlaittoon. Aterian valmistamisen ei pitäisi milloinkaan kestää kauempaa kuin sen syöminen. Vuode on ongelma. Kaikki on niin monimutkaista: nouseminen untuvapeitteiden alta, huoneen tuulettaminen ja vuoteen sijaaminen. En usko, että on välttämätöntä sijata sänkyä joka päivä, varsinkin kun rojahdan siihen takaisin taas illalla. Kaiken kaikkiaan se tuntuu järjettömältä puuhalta.

Olen lakannut valmistamasta monimutkaisia aterioita koiralle. Ostin lemmikkieläimille tarkoitettua purkkiruokaa. Koira kyllä irvisti sille, mutta en voi auttaa asiaa. Jos minun on tyydyttävä esivalmistettuihin aterioihin niin koirakin saa kyllä luvan tehdä samoin.

TORSTAI
Ei enää appelsiinimehua! Miten niin viattoman näköisestä hedelmästä voikaan syntyä sellainen sotku? Kerrassaan uskomatonta. Jatkossa ostan valmista hedelmämehua.

Oivallus: Onnistuin hivuttautumaan sängystä niin, että peite ja lakana rypistyivät hyvin vähän. Minua tarvitsi vain hiukan suoristaa niitä.. Vuoteen varjeleminen vaatii harjoitusta, eikä nukkujan sovi kääntyillä liikaa unissaan. Selkääni särkee, mutta kuuma suihku varmasti auttaa siihen vaivaan. En enää aja partaani päivittäin. Se puuha on todellista ajanhukkaa. Samalla voitan kallisarvoisia minuutteja, joita vaimoni ei koskaan menetä, koska hänen ei tarvitse ajaa partaa.

Oivallus: Ei ole mitään järkeä ottaa joka aterialle uutta puhdasta lautasta. Jatkuva tiskaaminen alkaa käydä hermoilleni. Koirakin voi syödä yhdestä ja samasta astiasta. Sehän on vain eläin.

Huomio: Olen tullut siihen johtopäätökseen, ettei kenenkään asunnossa tarvitse imuroida kuin enintään kerran viikossa. Makkaraa lounaaksi ja päivälliseksi.

PERJANTAI
Ei enää hedelmämehua! Pullot ovat liian painavia. Olen havainnut seuraavaa: Makkarat maistuvat hyviltä aamulla, vähemmän hyviltä lounaalla, eivätkä lainkaan hyviltä päivällisellä. Jos makkaroita syö enemmän kuin kaksi päivää peräkkäin, seurauksena saattaa olla lievää pahoinvointia. Koiralle on kuivamuonaa. Se on ravitsevaa eikä sottaa astiaa. Olen huomannut että keittoa voi syödä suoraan kattilastakin. Se maistuu aivan samalta. Ei tarvita lautasta eikä kauhaa! Enkä tunne enää itseäni tiskikoneeksi. Olen lopettanut keittiön lattian lakaisemisen. Se alkoi käydä hermoilleni samalla tavoin kuin vuoteen sijaaminen.

Oivallus: Unohda säilyketölkit. Tölkinavaaja vain suotta likaantuu.

LAUANTAI
Mitä järkeä muka on riisuuntua illalla, jos aamulla pukee taas ylleen samat vaatteet? Mieluummin vietän senkin ajan nukkumalla vähän pitempään. Sitä paitsi vaatteet päällä nukkuessa ei tarvitse lainkaan käyttää peitettä ja lakanaa, joten vuode säilyy sijattuna. Koira levitti murusia lattialle, perkele. Annoin sen kuulla kunniansa. En ole sen palvelija! Kummallista, yhtäkkiä tajusin, että vaimoni sanoo samalla tavalla joskus minulle....

Partakin pitäisi ajaa tänään, mutta minua ei huvita lainkaan. Hermoni ovat kireällä. Aamiaiseksi on vain sellaista, mitä ei tarvitse ottaa paketista, pilkkoa, levittää, keittää, sekoittaa tai muuten rasittaa itseään työllä. Nuo puuhat saavat minun yksinkertaisesti tolaltani.

Suunnitelma: Jos syön lounasta suoraan pussista, en tarvitse lautasia ollenkaan. En myöskään ruokailuvälineitä, pöytäliinoja tai muitakaan hömpötyksiä. Ikeneni ovat hieman kipeät. Ehkä se johtuu hedelmien puutteesta; ne ovat liian painavia kotiin raahattavaksi. Kenties ikenien kipeytyminen on merkki alkavasta keripukista... Vaimokin just soitti ja kysyi, olenko pessyt ikkunat ja pyykin. Puhkesin hysteeriseen nauruun. Sanoin, ettei minulla ole ollut aikaa sellaisiin puuhiin. Minulla on ongelmia kylpyhuoneen viemärin kanssa. Spagetti on tukkinut sen. Se ei kuitenkaan minua suuremmin haittaa, koska olen joka tapauksessa lakannut käymästä suihkussa.

Huomio: Koira ja minä syömme jo molemmat suoraan jääkaapista. Se on tehtävä nopeasti, jotta ovi ei olisi auki liian kauan.

SUNNUNTAI
Koira ja minä istumme sängyllä ja katselemme televisiosta ihmisiä, jotka syövät kaikenlaisia herkkuja. Me molemmat kuolaamme. Olemme heikkoja ja ärtyisiä. Tänä aamuna söin jotain koiran kupista. Kumpikaan meistä ei pitänyt siitä. Minun täytyisi todellakin peseytyä, ajaa partani, kammata hiukset, valmistaa koiralle vähän sapuskaa, viedä se kävelylle, pestä asiat, siivota, käydä kaupassa ja tehdä koko joukko muita asioita, mutta voimani eivät yksinkertaisesti riitä. Tunnen, kuinka tasapainoaistini alkaa horjua ja näköni alkaa hämärtyä. Koira on lakannut heiluttamasta häntäänsä. Viimein itsesäilytysvaistoni puuttuu peliin ja raahaudumme ravintolaan. Syömme mainiota ruokaa useilta eri lautasilta yli tunnin ajan. Sen jälkeen menemme hotelliin. Huone on puhdas, siisti ja viihtyisä. Olen löytänyt ihanteellisen ratkaisun taloudenhoito-ongelmiin. Miksiköhän vaimoni ei ole koskaan tullut ajatelleeksi sitä...?

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4924
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #8 : su 08.03.2015, 19:18:34 »
Naistenpäivän kunniaksi - ONNEA,ONNEA, ONNEA VAAN - vielä toinen kierrätysjuttu

PIENI, VANHA NAINEN JA VETO

Pieni, vanha nainen meni Kanadan suurimpaan liikepankkiin mukanaan kassillinen rahaa. Hän vaati päästä pankinjohtajan puheille avatakseen talletustilin, koska hänellä oli paljon rahaa! Hetken emmittyään virkailija päästi naisen johtajan puheille. Kun johtaja kysyi talletuksen määrää, nainen vastasi 165.000 jenkkidollaria ja kumosi laukkunsa sisällön johtajan pöydälle.

Johtaja oli tietysti erittäin utelias tietämään, miten ihmeessä naiselle oli kertynyt niin paljon rahaa ja sitä kysyikin naiselta. Nainen siihen vastaamaan, että tekee vetoja. Johtaja ihmetteli minkälaisia vetoja ja nainen siihen, että no esimerkiksi lyön vetoa sinun kanssasi
25.000 dollarista, että pallisi ovat littanat!

Johon johtaja: Tuohan on aivan absurdi veto!
Nainen: No, suostutko vetoon?
Johtaja:Varmasti. Lyön vetoa 25.000 dollarista, että pallini eivät todellakaan ole littanat!

Pieni, vanha nainen sanoi: OK, mutta koska niin suurista rahoista on kyse,saanko tuoda huomenna kello 10 lakimieheni todistajaksi?
Johtaja: Tottahan toki. Yöllä johtaja oli hyvin hermostunut vedosta ja vietti pitkän tovin peilin edessä tutkien pallejaan. Hän tutki ne perin pohjin, etteivät olleet littanat ja sitä kautta oli varma, että voittaa vedon.

Seuraavana aamuna täsmälleen kello 10 pieni, vanha nainen ilmestyi pankinjohtajan huoneeseen lakimies mukanaan. Hän esitteli heidät toisilleen ja kertasi vielä vedon sisällön 25.000 dollaria, mikäli pallit eivät ole littanat.
Johtaja hyväksyi vedon ja niinpä nainen pyysi johtajaa riisumaan housunsa, jotta kaikki näkisivät kiistakappaleet.

Pieni, vanha nainen tarkasteli hyvin läheltä sukukalleuksia ja pyysi, jos vielä saisi koskea niihin. No okei,sanoi johtaja, 25.000 dollaria on niin paljon rahaa, että täytyyhän sinun olla aivan varma. Juuri silloin johtaja huomasi naisen lakimiehen pamauttelevan päätään seinään.

Johtaja: Mitä ihmettä sinun lakimiehesi tekee?
Nainen: Ei mitään. Paitsi, että löin juuri vetoa 100.000 dollarista hänen kanssaan siitä, että tänään kello 10 minulla on Kanadan suurimman pankin pankinjohtajan pallit kädessäni!!!

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4924
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #9 : su 08.03.2015, 23:58:00 »

Mistä on tehty maailman vanhin kovaääninen?
- Kylkiluusta.

Mitä tapahtuu jos viinaa menee väärään kurkkuun?
- Tulee väärä mies juovuksiin.

Poissa Muisto Keijo Kullervo

 • Konkari
 • Viestejä: 2372
 • Päivieni kertomaa
  • Kotisivuni
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #10 : ma 09.03.2015, 09:45:31 »
Tässähän tämä:

http://uppaa.fi/images/2015/03/07/Sieppaa412e2.png


Olisiko  'huumori' linkissä sitä vanhan kertausta?

Keijo Kullervo
"Tie, Totuus ja Elämä."

Usko, Toivo ja Rakkaus

Isä, Poika ja Pyhä Henki

Poissa Hippi

 • Konkari
 • Viestejä: 1342
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #11 : ma 09.03.2015, 11:13:27 »
Radiosta kuultua:

VR:n lippujen ostaminen netistä ei onnistu tietokonehäirin vuoksi. Mutta ei se mitään Samlinkin palveluja käyttävien pankkien pankkiautomaatit ja verkkopankitkaan ei toimi, joten ei sinulla olisi rahaakaan ostaa :D

No, ei uutisissa ihan noilla sanamuodoilla ollut, mutta hiukan takkuaa.

Poissa Ellinsipsi

 • Jäsen
 • Viestejä: 52
 • Haise vaan ihan itteksesi
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #12 : ma 09.03.2015, 15:13:58 »
Puhdetyöt.

Onni on mysteeri siinä kuin uskontokin eikä sitä koskaan pitäisi järkeistää

Poissa Juha

 • Konkari
 • Viestejä: 10261
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #13 : ma 09.03.2015, 20:17:50 »

Minusta Sepe osaa joskus ton huumorin:

Kai pienessäkin ajatelmassa on edes pieni ajatus?

P.S. Vatupassilla on liian monta lausetta. Siitä pitäisi laskuttaa.

Poissa Ellinsipsi

 • Jäsen
 • Viestejä: 52
 • Haise vaan ihan itteksesi
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #14 : ti 10.03.2015, 07:46:00 »
Kilpikonna.

Onni on mysteeri siinä kuin uskontokin eikä sitä koskaan pitäisi järkeistää

Poissa Jaska Jokunen

 • Ikijäärä
 • Konkari
 • Viestejä: 4924
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #15 : ke 11.03.2015, 11:34:16 »
Taksifirman perustamisen perustaksi riittää perustaksi.

Poissa Toope

 • Konkari
 • Viestejä: 15823
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #16 : to 12.03.2015, 23:21:25 »
Naisen logiikkaa:

Ex-avovaimon kanssa oli asunnossa WC, jossa oli lääkekaappi asennettu nerokkaasti juuri pöntön yläpuolelle. Joskus sitten rojautin sieltä lääkepaketit pönttöön pikkaisen huolimattomasti. Aloin itse wannabe-insinöörinä suunnittelemaan, että voisiko tuota lääkekaappia siirtää toiselle seinälle. Nainen huomautti, että voisitko laittaa sen pöntön kannen alas...

Ne naiset... ::) Ei siis mitään insinöörimäistä ajattelua.
"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope
Toope Tahalle: "En minäkään vastustaisi islamia, jos se olisi, mitä esität. Pelkään sitä, koska kokemus islamista on niin erilainen, mitä esität."
goo

Poissa Xantippa

 • Konkari
 • Viestejä: 7763
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #17 : pe 13.03.2015, 05:41:13 »
Aivan, Toope.

Katselin töissä poikia, joilla oli kärryssä kaikenlaista kamaa ja yrittivät sitä tavarahissillä alas. Manailivat, että on se ärsyttävää, kun joka paikkaan tarvitaan kulkukoodi, ei toimi tavarahissikään heidän koodiilaan, Kysäisin ystävällisesti, että onko tuossa parin metrin päässä olevassa tavallisessa hississä sitten jotain sellaista vikaa, että sillä ei kärryjä alas saa?

T; Xante

Poissa Ellinsipsi

 • Jäsen
 • Viestejä: 52
 • Haise vaan ihan itteksesi
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #18 : pe 13.03.2015, 08:14:33 »
Aivan, Toope.

Katselin töissä poikia, joilla oli kärryssä kaikenlaista kamaa ja yrittivät sitä tavarahissillä alas. Manailivat, että on se ärsyttävää, kun joka paikkaan tarvitaan kulkukoodi, ei toimi tavarahissikään heidän koodiilaan, Kysäisin ystävällisesti, että onko tuossa parin metrin päässä olevassa tavallisessa hississä sitten jotain sellaista vikaa, että sillä ei kärryjä alas saa?

T; Xante
Ei sa kuljettaa tavaraa henkilöhissillä ?
Salkku tai kassi tietenkin sallitaan muttei mitään tavaravaunuja.
Onni on mysteeri siinä kuin uskontokin eikä sitä koskaan pitäisi järkeistää

Poissa Xantippa

 • Konkari
 • Viestejä: 7763
Vs: Huumoria (nro 1)
« Vastaus #19 : pe 13.03.2015, 08:41:13 »
Aivan, Toope.

Katselin töissä poikia, joilla oli kärryssä kaikenlaista kamaa ja yrittivät sitä tavarahissillä alas. Manailivat, että on se ärsyttävää, kun joka paikkaan tarvitaan kulkukoodi, ei toimi tavarahissikään heidän koodiilaan, Kysäisin ystävällisesti, että onko tuossa parin metrin päässä olevassa tavallisessa hississä sitten jotain sellaista vikaa, että sillä ei kärryjä alas saa?

T; Xante
Ei sa kuljettaa tavaraa henkilöhissillä ?
Salkku tai kassi tietenkin sallitaan muttei mitään tavaravaunuja.

No höpön höpön. Ihan hienosti näyttivän pääsevän pari kerrosta alaspäin kärrynsä kanssa. Ei tässä nyt mistään junanvaunusta puhuta.

T: Xante